|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.12.2006 18:53:38   
kapica
U cestitke novim noseckam in posebej dvojnim user posted image user posted image . Jaz sem si tudi zelela dva, pa zal ni uspelo. Ampak seveda smo za tega enega presrecni user posted image .
Z zaprtostjo imam tud jaz probleme, sicer sele odkar sem noseca, prej nisem imela s tem tezav. Sem vedno zjutraj na tesce kozarec ali dva tople vode spila in skoraj takoj sla na wc. sedaj pa to ne pomaga vec. Tako da vedno zjutraj jem sadje, pomaranco ali kaj taksnega socnega, pa mi tudi pomaga. Pac ne vsak dan. In potem me napenja in tisci, v glavnem obup. In ko mi uspe iti na stranisce, se mi zdi da dosezem cilj dnevauser posted image .
Ivona, tudi jaz mislim da en kozarcek ne skodi, tako da ga lahko brez skrbi spijes user posted image .
Slabosti se nimam posebej mocnih, utrujenost me daje, drugace pa je zaenkrat vse v redu. Vsaj danes je bilouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.12.2006 8:43:25   
Afnica
Anja O. ginekologinja mi je rekla, da glede na obliko med njima in glede na to, da sta precej oddaljena drug od drugega, da sta najbrž dvojajčna.

27. imam zopet pregled in isti dan še nuhalno svetilno. Takrat se bo morda že kaj bolj videlo. Komaj čakam.
Zanima me kako rasteta...ker na prvem pregledu je bil A velik 8,2mm B pa 9,7. Ginekologinja pravi, da je to normalno. No, jaz upam, da bo za oba vsega dovolj in da se mi rodita živa in zdrava. user posted image

Sicer pa ne vem koliko smo priste julijke, če nam pa napovedujejo zgodnji porod. user posted image  Moja dvojčka zgleda, da bosta dvojčka user posted image  in ne rakca.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.12.2006 9:32:49   
jasnicaa
Jutro user posted image ,

pri meni je že obred, zjutraj k prdem v službo najprej pogledat kaj ste kaj napisale user posted image . Sem se kr navezala na vas user posted image .

Afnica in Anja tudi jaz sem iz Celja rok pa imam 7.7.2006, naj povem da smo pri nas upali na dvojčke k jih imamo kar nekaj v familiji ampak smo fulll veseli za user posted image .  Verjetno bosta ve dve prej rodili, je pa toook lepo slišat k se pogovarjate o A in B se kr stopim.

Naj še jaz malce poročam včeraj sem bila v H&M , glede na to da sem bila suhcena in sem imela oprijeta oblačila sem pridno pridelala nekaj kg ,se še lovim z prehrano, ne jem sladkarij ampak več kot prej pa, k pred nosečnostjo sem res malo jedla. No in sem ugotovila, da mi je letošnja moda zeloooo po volji, tunike so takšne ozken na prsih in široke v trebuhu ravno za nas user posted image , tako da super.

Vam pa povem, da mi je delovni elan čisto padel nič drugega ne razmišljam kot o user posted image  user posted image  user posted image .

Sem pa postala mal ljubosumna k prej nisem imela nekih težav z tem, zdaj pa me na trenutke matra sem včeraj to povedala mojemu srčku pa se mu je tak dobro zdelo. user posted image

Sem se pa razpisala, danes sem dobre volje, čeprav mi razpoloženje niha in bom lahko čez kako urco parava tečka.

Lep dan vsem user posted image  in vašim user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.12.2006 9:37:10   
Anonimen
hoj. no, mene je pa utrujenost šele zdaj zagrabila. tako sem zaspana, da se mi še semle ponavadi ne da nič napisat ampak samo preberem. joj groza groza, jaz sem pa planirala 2 letnika letos naredit.... če bo šlo tako naprej bom kar v stoje zaspalauser posted image

(odgovor članu jasnicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
7.12.2006 10:29:37   
kapica
Jutro punce!

Jasnicaa pri meni je tudi ze obred, da najprej pregledam kaj je novega, sele potem lahko naprej surfam po drugih forumih user posted image . Je prav zabavno prebirati kako se druge julijke pocutite, sploh tiste ki ste teden ali dva pred mano, da vidim kaj me caka.

Jaz sem bila danes spet na UZ, sem videla svojo pikico, ki je ze 1cm velika. Srcek je pa tudi krasno utripal. Tako da imam naslednji, tretji pregled ze cez dva tedna, potem pa gre v normalni ritem naprej s pregledi.

Danes je tako cudovit dan, mocno sonce, jaz morem pa v sluzbo popoldan user posted image . Ah saj bo, pocutje je pa danes kr v redu, ne morem nic reci.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.12.2006 11:45:01   
Anja O.
Ej Afnica kateri teden pa si? Jst sem v 10 tednu in sta bila oba na UZ velika 26 mm. Ja sej najbolj važno je da se rodita zdrava in da bo vse o.k. A si že šla na bolniško? Meni je g. rekel da lahko že zdej grem na bolniško, ampak se zaenkrat dobro počutim tako da ni potrebe. A si slišala da ti za user posted image user posted image  pripada 15 mesecev porodniške.

Jasnica mogoče ti bo pa v drugo ratal da dobiš user posted image user posted image , zdej engauser posted image  pol v drugo pa user posted image user posted image .

LP punce lepo se mejte

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.12.2006 12:06:09   
Afnica
Anja: Sem v 9. tednu. Ko sem imela UZ sem pa bila v 7. tednu. Takrat sta bila še res majhna, toda srček jima je že utripal in tudi glede na ZM sta bila primerne velikosti. En je bil 'mlajši' 1-2 dni...ampak to je zanemarljivo in tudi pri dvojajčnih je možno, da se je en oplodil dan kasneje. In zdej bi morala bit že precej večja. Saj rastejo v tem obdobju nekje 2mm na dan. Ginekologinja je pa rekla tudi, da je lahko tisti 'manjši' v bistvu 'večji' saj je odvisno od lege v kateri sta bila.
Na slikci sta bila toliko narazen, da ju ni dobila obeh skupaj. Ko se je pokazal en, se je drugi malenkost skril.
Naslednji pregled imam v 12. tednu, na isti dan tudi NS.

Sama sem še študentka. Tako, da porodniška mi ne pripada. Prav tako ne bolniška, ker delam preko študenta. Se pa obešam na pokojnino po očetu in statusu študenta, ki se mi za dvojčka podaljša za dve študijski leti. Glede tega, da bi službo pustila...o tem zaenkrat ne razmišljam, ker se dobro počutim. V službi se mi prilagajajo- na vse moje preglede, slabosti, naravo dela...tako da upam, da bom lahko čim dlje delala, ker dinarčke bomo potrebovali. Vem pa, da se bom isti dan, ko ne bom veš 100% v svoje zdravje in zdravje user posted image user posted image  odločila, da ne delam več oziroma, da delam skrajšano ali samo par dni na teden. Odvisno od počutja. Si pa že zdej vzamem tu in tam kak dan prosto. Prej sem delala vse dni s polno paro. Na mesec se bila samo 2 dni faj (2 nedelji). Zdej nam pa privoščim več počitka. Ne pretiravamo.

Jasnicaaa...zgleda da nas bo v tistih dneh precej v porodnišnici. Uh, bo dela z nami. user posted image

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.12.2006 12:07:38   
lali82
ojla punce. Imam eno vprašanje, namreč danes imam 1. posvetovalnico in me zanima kako to poteka. Sploh ne vem ali bom tudi kaj ginekološko pregledana (ali naj oblečem krilo) ali gre res samo za pogovor, pa tehtanje in kri, voda, pritisk ipd...
Zelo bom vesela vsakega odgovora ker se mi niti sanja ne kako to poteka ko je pa vse prvičuser posted image

Drugače pa se še kar počutim obupno. vsak dan mi je slabo in mi je bruhanje postalo že kar nekakšna rutinauser posted image . Utrujena sem tudi non stop in komaj čakam da bo prvo trimesečje za mano!!

Lp

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.12.2006 12:19:33   
Afnica
Mene so na prvem pregledu stehtali, pregledali (vaginalni ultrazvok, dobila sem tudi slikco), izmerili pritisk in mi dali napotnice za laboratorij (voda in kri). Dajo ti napotke, te vprašajo o družinskih boleznih, počutju, če jemlješ folno kislino...itd. Me radovednice pa lahko tudi kaj vprašamo. user posted image

(odgovor članu lali82)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.12.2006 12:28:04   
Anonimen
uf lali, naj me katera popravi, mogoče sem že kaj pozabila.
ampak definitivno nimaš na vsaki posvetovalnici ginekološkega pregleda, ker se s tem samo poveča vnos bakterij in jih zato opravljajo čim manjkrat.
sem pa jaz v vsaki posvetovalnici dala kri in vodo.  pa se pogovorila z ginekologinjo. aha, ja, pa stehtajo vsakič. če je pa še kaj, se pa ne spomnim.

(odgovor članu lali82)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
7.12.2006 12:28:51   
Anonimen
ja ja, saj res afnica ima prav. pritisk še zmerijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
7.12.2006 13:23:29   
Teya
čestitke vsem nosečkam, še posebej pa tistim z dvema user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  kar tako množično ste navalile! user posted image  SUPER!!! user posted image

jaz se tudi še nisem naročila na NS, pa imam rok 5.7.....glede na to, da imam naslednji pregled, ko bom že štartala 12 teden, bi verjetno bilo najbolj pametno, da bi ne čakala blagoslova od G, ampak se kar sama nekam naročila....saj v porodnišnici Lj tudi delajo NS, ane???? a ima katera cifro?

lali, na 1. posvetovalnici boš definitivno ginekološko pregledana, če ne drugače pa z vaginalnim UZ, čeprav je mene tudi pretipala.....potem pa imaš praviloma, če je vse ok, mir kar nekaj časa.....ginekološko te začnejo spet pregledovati šele proti koncu nosečnosti....ko gledajo, če se kaj odpiraš....

kety, kje ste avgustovke?? user posted image  sem vas izgubila user posted image

deževen user posted image   pozdrav s primorske!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.12.2006 14:29:29   
Anja O.
Najprej hvala za čestitke. Če želiš ti jst lahko dam telefonsko številko od Dr. Reš Primoža, ki ima ordinacijo v Ljubljana-Dravlje, ul. bratov babnik 10-( tel:01/510-68-00). Jst sem se naročila včeraj in ker sem že v 10 tednu me je sestra naročila še letos, ker je rekla da morem pred koncem tromesečja imeti pregled za NS, tako da ti priporočam da se sama organiziraš in pokličeš, če ti g ni ničesar rekel. Stane te samo korok 12.000 sit, ti boš imela pa mirno vest da si to opravila. Meni je moj g. svetoval za ta pregled.

Lali, mene je moj ginekolog, poleg navadnega pregleda krvi in urina, dal še na preiskave za toksoplazmo in določitev krvne skupine.
user posted image user posted image user posted image   pošiljam vam tri smejčke od mene in mojihuser posted image user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.12.2006 14:31:57   
Kety
Pozdravček še od mene!

Se mislila, da bom lahko kaj več natipkala, pa se je pravkar mali zbudil. Pa mogoče zvečer!!

Teya, samo zate pa tale link....te pogrešajo, in zdej vem zakaj...user posted image
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1025072&mpage=44&key=

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.12.2006 19:44:06   
Anonimen
Pozdravljene!
Da si še jaz vzamem malo časa in kaj napišem.

Danes sem se naročila na NS, hvalabogu, kr ima kar gužvo..no imam jo 9.1., ko bom 13t1d...upam, da nebo prepozno... Ampak morm rečt, da je bla dr. Pelkičeva zelo prijazna, sem pustla sam tel. in me je poklicala sama nazaj...pa mi vse lepo razložla...me je prav presenetlo...pa še mojga dragega je  povabla zravnuser posted image

Kaj se pa tiče mojga počutja...slabo slabo...že 2X sem se razjokala dans, kr nisem več zdržala.. včeri zvečer sem prvič v življenju dobla katastrofalen herpes na ustnicah, dans me pa prav boli.. in sem že vedla da se bo nekaj slabega skuhalo iz tega. Dans že mam cel dan vročino tam okol 37,4-37,9, pa suh kašelj kot vrag..prav drgnem in dušim se, kr se ne morem izkašljat in me žgečka v grlu... vse me boli, da ne omenjam tega da ne morem nič pojest kr vse zbruham..še juica ne morm pit, ko mi je prej tak pasal, vse gre ven z mene...imam taki občutek kot da bom umrla...

Pojma nimam kje bi lahko to staknila, če sem pa tak lepo počivala ta tedn doma, sam kaj sem bla včeri pri G pa takoj domov.user posted image user posted image

Klicala sem os.zdravnika pa mi je rekel, če ne bo v kakem dnevu ali dveh boljše naj pridem... mogoče je sam dnevna viroza al nekaj takega je reko.. Pa brez zdravil naj probam...saj niti ne upam lekadola ne nič vzetuser posted image

Nič grem nazaj v postlo...user posted image

Upam, da ste ve kaj bolše...

papa

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
7.12.2006 20:30:11   
kapica
Ah Tejka, upam da bo kmalu boljse user posted image . Kolikor pa vem je Lekadol dovoljen.
Moj dan je bil miren, tako da nimam kaj za rect, samo utrujena sem ko sus. Ampak mislim da dokler nimam slabosti kot nekatere, sem lahko srecna user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.12.2006 21:17:21   
Anonimen
Končno sem imela prvi pregled. Pamžek je že ful velik in se ga je res lepo videlo. Srček lepo utripa, pikica se skoz neka premika, maha z rokicami in brca, ful je blo lepo spet videt to. Velika je 2.6cm. Mi je pa PDP prestavla na 8.7. Izgleda je srednji datum dala, ker po zadnji M imam 7.7., po UZ pa 9.7., pa mi je dala vmesnega. Škoda, pa tako fajn datum sem imela.
Se je pa kar zasekirala zaradi tega mojega težkega dihanja, ko zadnjih nekaj dni težko diham. Me je poslala na EKG, ki je bil danes ok, jutri zjutraj moram pa k internistki v porodnišnico. Malo jo skrbi, ker sta moja dva oba srčna bolnika, pa me bo pozorneje spremljala. Tako da moram nazaj na pregled k njej že čez 14 dni. Pa kap jo je, ko je izvedela, da delam, da sem samo na polovični porodniški in je že začela, da me namerava dat na bolniško. Joj, to sva se že lani pregovarjale, da si je ne morem privoščit, pa če jo še tako rabim. Mogoče bom polovično vzela. Se bova čez 14 dni zmenili.

Glede dvojajčnih dvojčkov sem pa jaz mislila, da je fora v posteljicah. Pri dvojajčnih ima vsak svojo, pri enojajčnih je pa skupna.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
7.12.2006 22:36:17   
zarja123

Hello vsem julijkam!

Se vam pridružujem. PDP zaenkrat 24.07.2007 po ultrazvoku, glede na prvi dan zadnje M 19.07.2007.

Mal mi je slabo, pa lačna sem toolk, da bi skoz sam sedela pa jedla. Sej drgač na linijo pazim, zdej pa ni treba (nosečnost) user posted image .

Pa lepo nosečnost želim vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 668
8.12.2006 8:32:06   
Anja O.
Teika ne sekiraj se zaradi vročine, veliko čaja, limone in meda spij pa veliko počivaj pa bo boljše. Jst sem imela en teden nazaj angino sem si jo sama pozdravila, vročine se pa kr 14 dni nisem rešila, pa je zdej vse o.k. sam počivala sem in veliko čaja pa limone pa bo boš videla. Šla sem na bolniško po 4 letih in sem bila 14 dni doma. Zdej moremo skrbeti za naše pikiceuser posted image   in paziti na sebe, tako da kr počivaj pa bo.
Lekadol vzemi če te res hudo hudo glava boli, zato da bi ti vročino (37,4) zbijal nima smisla jemati zdravil.

Tašonka a se dugače slabo počutiš, da ti je g rekla da pejt na bolniško? razen dihanja? Ker meni je moj g tudi rekel da lahko grem takoj na bolniško, ker so dvojčki, ampak dokler se jst počutim o.k. in dokler ni nibenih težav in problemov ali bolečin bom hodla v službo. Kaj pa ti misliš a bi bilo boljše že zdej počivat?
Že vnaprej hvala za tvoje mnenje
 Zarja123 čestitkeuser posted image user posted image zauser posted image .

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
8.12.2006 9:41:51   
malamisha
Dobro jutro!

Vidim, da nas je že kar nekajuser posted image

Pri nas nič novega. Občasno rjavi izcedek. Me kar malo skrbi kaj bouser posted image
Sem optimistka in upam na najboljše.
V torek imam ponovno pregled in do takrat bo vse jasno!

Toliko imam v glavi, kaj vse napisat, ko pa je potrebno dati na "papir", vse pozabim.
Bo že...user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
8.12.2006 10:00:51   
Kristina_1
Teika hitro okrevanje ti želim, pa čimmanj lekadola, razen, če je res nuja, sploh v prvem trimesečju.

No Tašonka, pa si le dočakala prvi pregled,  lepo, da je z pikico vse o.k. Zdaj mave pa isti dan PDP.
Držim pesti, da bo vse uredu in da so te težave z dihanjem samo prehodne. Morda maš samo prehiter tempo življenja, sploh zdaj v prvem trimesečju, ko smo že tako ali tako utrujene, ker naše telo s polno paro dela za naše pikice.

Zarja123 čestitke za user posted image !

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 671
8.12.2006 10:06:34   
Kristina_1
Malmisha tudi pri meni so bli občasno rjavi izcedki, zdaj pa  res veliko počivam in poskušam imeti pozitivne misli in zaenkrat sem že od prejšnjega torka brez izcedka, sem pa dobila prometrium, mogoče je tudi kaj pripomogel.
Le optimistično naprej.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
8.12.2006 11:25:08   
jasnicaa
Zarja čestitke user posted image .

Pri meni se je že vse bol kot ne umirja user posted image , me kr mal zskrbi glede na prehodne pestre tedne.

Sem v pričakovanju drugega pregleda NS, upam da bo vse tako kot mora biti. Po eni strani komaj čakam da bom imela trebušček, k zdaj na trenutke kr mal pozabim, da sem user posted image . Seveda potem ko je velik vse pričnejo jamrati, da komaj čakajo da rodijo user posted image

Sem pa tudi jaz že parkrat oz 4x v 10 tednih vzela Lekadol sem imela napad migrene pa enostavno nisem mogla živeti z tako bolečnio, mi je zravnica rekla oz. tudi če prebereš pri Pušenjaku pravijo do 5 na dan ne glede na tromesečje, ni škodljivo plodu.

Me je pa zelo strah viroz in podobnih zadev zankrat se še držim.

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2006 11:55:00   
Freycha
Dobro jutro, dober dan!

Da se še jaz malo javim.

Teika, tebi se je pa res malo narobe obrnilo. No herpes sem tudi sama zadnje dni imela, pa sem ga mazala z virolexom in je veliko boljše. Je bil pa tudi strašansko velik in boleč.

Zadnjič smo se pogovarjale kaj naj bi pomagalo proti zaprtosti. Danes zjutraj nisem mogla iti na wc in tudi čudim, da sem precej zaprta. Pa sem gruntala kaj sem včeraj kaj takega jedla, da bi me zaprlo oz. da nisem šla na wc in po uri razmišljanja prišla do zaključka, da očitno tisti probiotični jogurti res pomgajo, ker včeraj nisem nobenega pojedla in danes ne morem na wc.....

Sicer mi je pa zadnje dni spet malo bolj slabo, kot mi je bilo... ampak vseeno manj kot prej. Novost je edino to, da sem zadnje par dni celo neke sladke zadeve jedla. No, čokolada je še vedno preveč sladka, ampak Šarkelj kolač mi je pa prav pasal......... user posted image

V torek imam pregled pri G in komaj čakam, da bom videla mojo pikico. user posted image user posted image

Edino, kar me zadnje dni daje je alergija. Jaz imam že od rojstva precej močne alergije, ampak so prehodne narave. Enkrat jih imam, drugič spet ne. Zadnje dni sem pa čisto pikasta po telesu in me vse srbi..... tudi herpes se mi je naredil zato sklepam, da mi je odpornost malo padla - bom mogla malo paziti nase, da se česa ne nalezem.....

Čestitke vsem novim user posted image user posted image  wellcome to the club user posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2006 12:27:44   
Anja O.
Freycha poskusi vsako jutro ampak res vsako jutro popiti sok iz stisnjenih svežih pomaranč, par kapljic limone in žlico meda za odpornost. Jst to delam vsako jutro odkar vem za nosečnost, meda prej nisem marala ampak za naše pikice je treba skrbeti a ne. Pa včasih preden sem šla v službo nisem mogla jest (kao ni časa), zdej si tudi zato najdem čas, da smo jaz in moja sončkauser posted image user posted image  siti. 

Afnica kje si, zakaj se nič ne javiš? Ej me je včeraj moj splošni zdravnik ko sem mu nesla potrdilo od g. da lahko dobim bolniško kdajkoli jo bom rabla in mi je rekel da zdej naj pa pazim da bosta oba dobivala hrano, da nebi eden drugega izpodžiral. A se ti sanja kako lahko vplivaš na to? Meni se žal ne.user posted image
Jedla bom koliko mi bo pasalo in kaj mi bo pasalo onadva se bosta pa že zmenla da bo za oba dostuser posted image user posted image .
Ne zdej pa za res, a si kaj slišala na to temo?
Čao

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?