|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
29.11.2006 20:53:01   
Angellina
Kuga je zej babe žabe? user posted image
Tjaša smo se, smo se user posted image , je spal do treh zjutraj! Pol je pa preostanek noči v smrkce bulil user posted image

Kapesanta kaj si zdej važna če maš ta katalog od Bibi. Že ceeeel dan govoriš samo o njem. Get a life, pa pet raj mal po štarcunah user posted image

Jančika men so vajine fotke tko všeeeeeeeeeč. Jst bi tut mela tak hobi user posted image ! Sam je predrag špas tole...

Naty je bil dober kruh? Oooo spet o hrani razmišljam user posted image !!! Ko človek hujša itak misli samo na hrano, drugače, se pa niti ne spomnim, da sem lačna, kajšele, da bi mi kaj pasalo. Zdajle bi pa pojedla še srove nudelce, če bi jih lahko user posted image user posted image user posted image .

Alisa, upam, da čimprej ugotoviš na kaj je alergičen user posted image . Sam si pa res stručko za štrikanje user posted image

Nočkooo grem pod tuuuuuuuuuš user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.11.2006 23:40:34   
pearl
Mi smo pa danes dobili prvi zobek, spodaj levo. No, vsaj mislim da je, kot drobcen prozoren rižek z majhno razpoko dlesni, spodaj levo. Za zdaj ni bilo nobenih težav, že trkam po lesu.

Mene pa se loteva prehlad , grlo me je bolelo kot strela, tak, da sem šla ob treh zjutraj po lekadol, pa še granobil ližem, upam da Vanessa ne bo še kaj fasala.

Aja, naša bo po novem Vanessa-Katarina. Katarina bo njeno krstno ime. Župnik je predlagal Ivano, ker bi to bilo najbližje Vanessi. Pa sva rekla naj bo Katarina, saj sva ime že imela prej rezervo, ker sva vedela, da je pod samo Vanesso itak ne bodo krstili - ime je namreč sestavljenka imena in priimka.

Jančika Mislim, da si je tudi našla svoj položaj in ko jo imam na rokah jo zanaša nekam postrani, pa tudi ko kravice pase grejo na enako stran. To je sicer opazila že patronažna, pediater pa še ni nič komentiral. Našo zdaj damo spat kar na hrbet, pa si glavo obrača po svoje. Na boku je spala na desni strani, če pa sem jo dala na levo stran, pa se je takoj obrnila z glavo na desno.
Alisa Ti si pa res specalistka za ročna dela, meni rata samo gobelin, pa še ta iz volneuser posted image .
Kapesanta Meni je všeč kombinacija siva- oranžna te hiše.

Angellina Ti si pa res za občudovat.  Naš mali jucker zdaj spi pridno, če odmislim nočno hranjenje. Si verjetno dela zaloge za najstniška leta user posted image .
Zdaj grem pa spat, mama uro kot za šiht, če si malo zaspima, sam pol pa grema okrog 9 za kakšno uro ali dve spat, pa nobenmu ne odpreva - ni nas doma se dereva zzzzzzzzzzzzz user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 677
30.11.2006 11:07:42   
Špeli80
Jaz vas večkrat berem,ker se pri vas veliko dogaja!user posted image Kako so lušni vaši otročki!user posted image Sami bodoči lomilci in lomilke src!
Joj,Angellina,kako sem se nasmejala,ko si opisovala pripetljaj z možem.Muslimanska žena....user posted image user posted image user posted image A si ti mogoče Rosada?Samo tako vprašam,ko si tako fino opisala...pa sem mislila,če nas mogoče ti zabavaš s tem likom?user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.11.2006 12:56:26   
Alisa
Dan,
no datum imamo za srečanje. Se pravi 5.12.2006 to je torek. Zdaj pa samo še povejte dopoldan al popoldan?
Joj se mi zdi da sem že kar tečna s tem srečanjemuser posted image . Če bi pa rada vidla vaše sončke kok so zrastluser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Špeli80)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.11.2006 13:15:53   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Špeli80

Joj,Angellina,kako sem se nasmejala,ko si opisovala pripetljaj z možem.Muslimanska žena....user posted image user posted image user posted image A si ti mogoče Rosada?Samo tako vprašam,ko si tako fino opisala...pa sem mislila,če nas mogoče ti zabavaš s tem likom?user posted image

Ne, nisem Rosada, Špela user posted image user posted image user posted image user posted image . Jo pa redno spremljam ja in sem se malo zamislila nad njenim življenjem. Sicer je za crknit smešna, samo po drugi strani je pa tut zelo žalostno kako so te ženske zapostavljene, pa se tega sploh ne zavedajo. No in ravno zaradi nje, kadar pri nas doma ni po moje, potem rečem, da živim življenje muslimanske žene, pa da si bom nadela feredžo in po netu naročila koran user posted image user posted image user posted image

Ooookeeeeeeeeeeeeeej se vidimo pol v torek user posted image .

Jooooooooj energija mi iz dneva v dan pada, tako sem švoh, da bi pred pol ure skor skup padla. Tamalga sploh v rokah ne morem več držat. Ni to dobro user posted image . Sam sem pa zgubila že 3 kg in to od ponedeljka. Ubijalska dieta je tole. Prej ko sva s Kapesanto čvekale po telefonu, sem komaj premikala jezik, je bil težek kt svinec user posted image . Zdej se grem pa v deko zavit in se delat, da ne obstajam. Markiza spi, od sreče pokam po šivih user posted image user posted image user posted image .
user posted image

Adiiiiiiiiiiiiiiiiijoooooooooooooooooooooooooooooooo!

(odgovor članu Špeli80)
Neposredna povezava do sporočila: 680
30.11.2006 13:40:10   
Naty*Taja
Ja punce kruhek je kr uspel, glede na to, da je bil poizkusni! Razen tega, da je bil ful nizek (ker je bila sama polnozrnata moka) kljub malo preveč kvaseka, je bil kr okusen. Smo celega zmazali v dveh dneh!
A veste kaj, men pa ni jasno, kako vaši mali že tako sedijo v tehle stolčkih za hranjenje? Naša sicer že sedi, če jo držiš, drugače pa kr nima riti, tak da v stolčku ni variante, da bi sedela! Še tavečji včasih ven spolzi če je fajn trmast ! user posted image
Jaz jo še vedno raje kr v ležalnik dam.
Se en oglaša - sploh ju več ne ločim po glasu! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 681
30.11.2006 13:48:17   
Naty*Taja
Maruša je bila! Zdej se pa lepo z eno ropotuljico igra in ... kaka!
Mami pa si bo privoščila v miru kosilo, ker potem bo pa že Marcelino vstal!
Btw Angelina, kak pa ti to hujšaš? Da nam ne boš zbolela!

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 682
30.11.2006 14:26:23   
ElaM
Punce, živjo.
Angie, ti pa si ena špasna bejba, se zmeraj tolk narežim, ko tvoje poste berem.user posted image  Sicer sočustvujem s tabo, kar se ne-spanja tiče.
Pri nas je pa situacija kar se tega tiče odlična. Tamala se zbudi 1x na noč, dobi flašo in že potone nazaj v globok spanec.user posted image  Pridna Tinkara, zaspanka, čist po mamici.user posted image
Punce, jaz rabim en nasvet, Tinkara noče bit več v ležalniku, skoz dviga glavo in trup, kot, da se hoče usest. No, zdaj bi bil verjetno čas, da jo damo v stolček. Kakšnega priporočate, a navadnega trip-trap, a te plastik fantastik zadeve z mizico? Katere stole imajo vaši škratki?
Evo, tolko od mene, lepo se imejte, lupčka vašim šefom.user posted image

:)

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 683
30.11.2006 19:16:30   
Alisa
Irmy Anže tud noče bit več v gugalniku, skoz se odriva , glavo dviguje, pa kar tečkat začne, zato sem mu kupila stolček BIMBO.Nekaj novega baje na tržišču baje.

Ga bom slikala.Pa potem prilepim,

To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 684
30.11.2006 19:21:37   
ElaM
ja, Alisa, dej, pliz.user posted image
Koliko si pa dala za stolček? Sem malo gledala tele zadeve, pa se mi zdi, da zasedejo full placa.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.11.2006 19:41:08   
Alisa
Evo slikico, ni glih profesionalna.user posted image

Dala pa sem 9.000 sit v Arielu, V BC pa je mislim da je rekla 12.000.
user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 686
30.11.2006 19:42:09   
Alisa
ojej kaj sem ušpilala, mal velka jeuser posted image .

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.11.2006 20:00:27   
Naty*Taja
Jaz sem tudi gledala te stolčke.. še pri Marcelinu. Pa se nismo odločli, ker je bil že prevelik. Ti Alisa, od kolk mesecev naprej pa piše, da je? A se tebi ne zdi, da je mali preveč puklast not? Men se zdi, da mala nebi imela ravne hrbteničke not? Al pač?  Ja, jaz imam ful fobijo pred krivo hrbtenico, ker vem kak hudič je, če te orng boli, pa na operacijo it... in do tega pride, ker te kot otroka prehitro stavijo na noge, pa pretežke torbe v šoli, pa slabi stoli v šoli in doma, da ne govorimo o vseh mogočih kavčih....
Jaz vidim,da naši mali tudi ležalnik ne paše, ker ni čist ravno in je malo upognjena not!! Se kr, kao piga navzgor!
A res misliš, da ni preveč not "seseden"?

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.11.2006 20:07:01   
ElaM
U, fajn stolčk.user posted image  A pa je miško zadovoljen notri? Je pa kar drag.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.11.2006 20:17:54   
Alisa
Se kar iga noter, oz.nimam ga noter tako dolgo kot je bil v ležalniku, čeprav je kar obdelan iz vseh strani tko da ima kar potporo. Je pa to po mojem za kratek čas.
Gor pa piše da je od 6+ in to sem videla šele doma. Je pa Anže že zdaj utesnjen tako da ne vem kako je lahko od 6+. Tam mi je rekla da je to od 3+, tko da ne vem kaj bo res. Anže je zaenkrat zadovoljen.
Naty-Taja ni noter tak da bi bil puklast ga zadnja stran prav dobr podpira pa še od spredaj ima kar lepo oblikovano.

To je čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 690
30.11.2006 20:20:37   
Jančika_
Naty-Taja, baje da naj bi bil ta stolček z razvojnega vidika zelo vredu. Tudi Seven ga je imel za Emo (ne vem, če si spremljala zgodbo, mala je bila en dan po rojstvu operirana na možganih in je potem preventivno hodila z njo v razvojno ambulanto).

Kajetan res že fajn sedi v stolčku, je pa zelo podložen z vseh strani in nikoli ga ne pustim notri več kot par minut. Prav Seven mi je rekla že kak mesece nazaj, kako mali fajn sedi in da ga naj spodbujam - tale Ikein stolček, ki ga imamo, je tudi zelo dober za razvoj, ker je tak kot pravi stol, ne preveč udoben in fajn trd. No, tako baje pravijo v razvojni, da naj bi bilo. Mi smo ga nabavili že za Vasjo in to zato, ker je tako smešno poceni in super se čisti.

A pol se dobimo v torek, kul. Dejmo dopoldan, če gre. Popoldan bo gužva na kubik, ker je Miklavž.

Joj, jaz sem pa danes vstala ob 4.30user posted image . Kajči je spal celo noč od 18.45 in sem imela take joške, da sem se zbudila od bolečin in šla pumpat. Potem sem pa komaj zatisnila oči, se ja pa mojster zbudil ob 5.15 in ker je tako fajn neprekinjeno spal, je bil ultra naspan in je mislil, da je že danuser posted image . Pismo rosno, mož še trenil ni zraven in ko sem ga zbudila malo pred budilko ob pol sedmih, že cela znervirana, mi je pa rekel, ja kaj ga pa ne pustiš in zaspiš nazajuser posted image user posted image user posted image . Z VALARJEM BI GA PO GLAVI!!! Pa ne vem, a sem samo jaz tako čudna, da ne morem zasapat, če slišim, da je otrok buden, tudi če ne jočeuser posted image user posted image user posted image . Joe je zadnjič mirno spal poleg kričečega otroka, medtem ko sem ga jaz slišala skozi dvojna zaprta vrata v kuhinjo, kjer je laufal pomivalec in radio ful na glas. ONI PA NIČ. Nisem mogla verjet, da spi daljeuser posted image . Če bi bili najini otroci življenjsko odvisni od njega - ne vem, kaj bi bilo, nouser posted image . V glavnem, že pred sedmo zjutraj sva se tak spičila, da je šel od doma brez pozdrava. Huh.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 691
30.11.2006 21:41:49   
kapesanta
jaz sem tudi za dopoldne.

Jančika, dej še ti nalimi tvoj Ikea stolček, da bom vedela o čem govoriš

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 692
30.11.2006 21:56:54   
Jančika_
Tole, lej. Stol stane 10€.

user posted image

Pladenj se odstrani, stane pa 4€.

user posted image

Tole je Vasja, star točno toliko, kot je zdaj Kajči:

user posted image

Zdaj imamo not tako napihljivo blazinico, ki paše zraven, stane pa 5€. V glavnem, ne spufaš se ravnouser posted image .

user posted image

Na srečanje bom pripeljala še mojo najboljšo prijateljico, ki ima Manco - po roku je julijka, pa je Manca malo pohitela in je junijka. Včasih bere RR, piše pa ničuser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 693
30.11.2006 22:05:59   
Jančika_
Juhu, moj dec je naredil nov album, tule je:

album

< Sporočilo je popravil Jančika -- 30.11.2006 22:09:50 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 694
30.11.2006 22:24:20   
plenicka
Jančika, krasne fotografije!!!

Meni je glede srečanja vseeno-verjetno je boljš dopoldan, kaj pa vem...te dni sem tako slabe volje, da mi je za marsikaj kar vseeno..user posted image user posted image user posted image Zelo rada bi vas vse spoznala, kot tudi vaše sončke ampak, če bom takšne volje, boljše, da me ni...se bom javla, ko bom boljše...

lepo spite

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 695
30.11.2006 22:32:27   
Alisa
Kaj bo katera še šla kaj v ikejo jaz bi pa to blazino imelauser posted image ,  kot jo ima Jančika. Bi mi prav prišla v stolčku za hranjenje. Smo dala novo blazino delat pa je tolk tanko naredil da se Anže kar zgubi noter.
Bi prosila, če bi mi lahko katera to prinesla, ker ne verjamem da bom kaj hodila gor čez mejo, ker imava drugač vse.
Ja Jančika lepe slikice, res sta prava mojstra za slikanje.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 696
30.11.2006 23:42:40   
pearl
Alisa  Škoda, če bi prejšnji teden vedela, bi ti lahko blazino prinesla.
Mi še Vanesse nismo dali v stolček, ga še moramo nabaviti. Za kakšno minuto je edino posedim na dvosed, da jo pofotkam.

Jančika res svetovne fotografije. Pa mala dva sva prav zelo fotogenična.

Alisa ful dober stolček, pravi šolarček je Anže.

Danes je Vanessi pribucal drugi zobek ven, je bla malo nakurjena, ampak nič kaj več kot običajno. Malo kmalu se mi zdi že za zobke. Vašim že kaj bucajo?

Srečanja se žal ne bova mogli udeležiti user posted image , se pa zagotovo naslednjega.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 697
1.12.2006 14:08:01   
Angellina
Ku-ku mačke...ste padle v bermudski trikotnik al kuga je zej to?

Jančika user posted image ...deci, a ne? Pol se pa on mula, ko je vseskozi spal! Joe poreden fant si!

Alisa, sem najprej ko sem samo švignila po strani navzdo,mislila, da Anže sedi na kahli user posted image . Ja ja sej vem user posted image .
Je pa zanimiv stolček tole, pa Anže je tak cukerček user posted image

Naty tut če bi bil tist kruh sam centimeter debel, bi ga jaz z očmi požrla user posted image .
Dans sem mela za zajrk kuhano repo (brez dodatkov, sam kuhano) in polito z limoninim sokom user posted image . Za kosilo, pa bom jedla kuhano ribo - od pričakovanja skačem do stropa user posted image  user posted image .
Kaka je ta dijeta? OGABNA...posledično DELUJE in to preverjeno. Sam zdržat je treba user posted image . Ampak jst bom booom in to zanalašč, ker mi moj možek ne verjame. Dela samo bla bla blaaaaaaaaaa! user posted image

Irmy bi ti mal zamenjala, a? Da vidiš kako je nočno življenje mamic? Boš zjutraj lahk podočnjake na vrv za cote obesla in se guncala...če bo čas seveda, ker bo spet treba biti klovnesa user posted image  

Mark pa je v ležalniku user posted image , pretepa igračke in se peni. Ampak zadnje čase se mi zasukne na okrog, raje ne povem kako grozno to zgleda, se full prestrašim. Pa mam pripasanega, pa vseeno rotira levo in desno.

Jančika lep stolček mate, fotke pa ne bom komentirala... sploh ne bom.user posted image

Plenička res ne bi šla?Se boš vsaj mal razvedrila... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še lupčka.

Mmmm je dobra tale kuhana riba! Njamiii! Kot bi na morju mimogrede čavsnila v eno, ki bi priplavila mimo in s tem požrla še kak liter morske vode user posted image . Prav navdušujoče user posted image

No lepo se imejte punce. Cmooooka od naju dveh.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.12.2006 17:41:42   
tiasha77
Zdravo!

Samo na hitro, mam bolj malo časa, mam staro mamo v bolnici, pa je cela panika.

Jančika - tud jst sem že ugotovila, da majo moški višjo toleranco na otroški jok, mogoče pa ni prava frekvenca za njihova ušesauser posted image , ti pa verjamem, da ne moreš spat zraven, če slišiš otroka kak čuje, pa čeprav je priden in tiho, stolček zgleda super, slikice so enkratne, mala sončka pa ful podobna tebi

Angellina - tud jst se tvojim postom ponavadi nagles nasmejimuser posted image , drugač se pa v ležalniku tudi Zoja nagiba naprej pa levo in desno, jo moram met skoz na očeh
Pearl - user posted image  za zobke

Špeli 80 - dobrodošla, si tudi julijka?

Nč, dremeža je konec, se še kaj oglasim, lep vikend vsem!T

Neposredna povezava do sporočila: 699
1.12.2006 18:02:51   
Naty*Taja
Ne Janči nisi čudna - tudi pri nas je čist tako. Jaz iz dnevne v snu pribežim v spalnico, ker se pa zdej mali že pol ure dere - sej ni čudn, če ga pa ati pol metra stran ne čuje in spi kot da je sredi nowhere!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.