Jančika_
|
Naty-Taja, baje da naj bi bil ta stolček z razvojnega vidika zelo vredu. Tudi Seven ga je imel za Emo (ne vem, če si spremljala zgodbo, mala je bila en dan po rojstvu operirana na možganih in je potem preventivno hodila z njo v razvojno ambulanto). Kajetan res že fajn sedi v stolčku, je pa zelo podložen z vseh strani in nikoli ga ne pustim notri več kot par minut. Prav Seven mi je rekla že kak mesece nazaj, kako mali fajn sedi in da ga naj spodbujam - tale Ikein stolček, ki ga imamo, je tudi zelo dober za razvoj, ker je tak kot pravi stol, ne preveč udoben in fajn trd. No, tako baje pravijo v razvojni, da naj bi bilo. Mi smo ga nabavili že za Vasjo in to zato, ker je tako smešno poceni in super se čisti. A pol se dobimo v torek, kul. Dejmo dopoldan, če gre. Popoldan bo gužva na kubik, ker je Miklavž. Joj, jaz sem pa danes vstala ob 4.30 . Kajči je spal celo noč od 18.45 in sem imela take joške, da sem se zbudila od bolečin in šla pumpat. Potem sem pa komaj zatisnila oči, se ja pa mojster zbudil ob 5.15 in ker je tako fajn neprekinjeno spal, je bil ultra naspan in je mislil, da je že dan . Pismo rosno, mož še trenil ni zraven in ko sem ga zbudila malo pred budilko ob pol sedmih, že cela znervirana, mi je pa rekel, ja kaj ga pa ne pustiš in zaspiš nazaj . Z VALARJEM BI GA PO GLAVI!!! Pa ne vem, a sem samo jaz tako čudna, da ne morem zasapat, če slišim, da je otrok buden, tudi če ne joče . Joe je zadnjič mirno spal poleg kričečega otroka, medtem ko sem ga jaz slišala skozi dvojna zaprta vrata v kuhinjo, kjer je laufal pomivalec in radio ful na glas. ONI PA NIČ. Nisem mogla verjet, da spi dalje . Če bi bili najini otroci življenjsko odvisni od njega - ne vem, kaj bi bilo, no . V glavnem, že pred sedmo zjutraj sva se tak spičila, da je šel od doma brez pozdrava. Huh.
|