Jančika_
|
Meni je vseeno, lahko tudi v sredo. Sicer bi morala pogledat še na možev razpored, če slučajno dela tako dolgo, da ne bi mogel v Vasjo v vrtec, ampak zdajle ne morem pogledat, ker razpored visi tam, kjer spi Kajetan in saj veste - ne diraj lava dok spava . Kajči je dobil pikico, vse je OK, pa niti mrdnil ni, ko ga je piknila. Priden fantek. Mi je pa pediatrinja rekla, da ima poležano glavico na desni strani , me je skor kap. Meni se niti ne zdi, no, ampak ona je stručko, bo že vedela. Grozno mi je, ker sem čisto sama kriva - spat ga dajem vedno na desni bok, ker če ga dan na levega, se napol prevali na trebuh in ne more spat in samo tečnari. Saj potem spi na hrbtu, ampak glavo vedno obrne v desno. Zdaj ne vidim druge rešitve, kot da ga obračam na levi bok, ko zaspi. No, prej sem ga obrnila, pa je bil naslednjič, ko sem ga poledala, spet na hrbtu in glavo v desno... Je pa rekla, da je zdaj še čas, da se to popravi, da so še dovolj mehke kosti. Majko milo, kaj delam svojemu otroku ... Alisa, tisto je pa hudo visoka cifra. Ne, testiranje stane 12.500, terapije pa 5-8 jurjev (polurna in enourna). Koliko terapij je potrebnih, ti povejo po testiranju. Prijateljičinege sina, ki je imel hudo alergijo na cvetni prah, so poštimali v treh seansah! Punčka od druge prijateljice pa je šla 8x. Resnično ti priporočam vsaj testiranje - mi smo naredili tako, da smo Vasjo peljali na testiranje, potem pa držali dieto, da smo videli, če je res, kar so nam povedali. In je bilo! Ker pa je šlo za take zadeve, ki se jim da izogniti, ga nismo peljali na terapije. Sama grem na testiranje naslednji teden v četrtek (takrat torej ne bi mogla na srečanje). Bi morala ta ponedeljek it, pa nisem zaradi Vasje mogla nikamor. Še cifra: 03 819 06 90. Naročijo te čez kak teden ali dva; jaz si vedno še glede ure zmišljujem, drugače bi verjetno prišla na vrsto še prej. Pa še slikica mojega asimetričnega pikeca v kopeli:
< Sporočilo je popravil Jančika -- 28.11.2006 21:49:42 >
|