|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
27.11.2006 12:29:44   
malicki
Jaz pa sem si pa danes malo privoščila in spala do 11.30 ! user posted image  

Ma sem ko rožica. Saj drugače tudi vedno dobro spimo, samo danes smo pa spet ultra super spali - 9,5 ur v enem kosu, pol je šel pa ati v službo in sem si škrateka k sebi vzela in sva spali in spali in spali.... škratek pa se je malo prej zbudil. 

Paše malo poležavanja, nasploh ker je vikend bil bolj pester.

Zdaj se pa zrihtava in greva v porodnišnico na ultrazvok glavice. Zala ima še zadnjo kontrolo in upam da bo tudi tokrat vse ok.

Vreme je pa ubitačno user posted image  je tudi nas Štajerce megla obiskala user posted image  me prav nič ven ne mika.

Hvala vsem za čestitke! No zdaj so pa leta razkrita user posted image

Jančika - kako posteljo pa vi imate da zdrži takšno skakanje??? A trampolin? user posted image user posted image user posted image  ma enostavno si superca user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.11.2006 14:12:48   
Alisa
oj,
vidim da je kar pri vseh pestro. Tudi pri nas mali tečka in noče čez dan nič več spat, noče ležat, noče bit na ročaj, uglavnnem sam dretje in ne vem kaj naj rečem.
Moj dragec je tud tečn, ker vedno ko se spraviva da bi user posted image , se mali začne dret in je akcije konc, ker se tako grozn dere da te vse mine. Očitno noče družbe.user posted image

Smo pa včeraj imeli celo ceremonijo. Anže je zadnjič jedel ob 9h in potem sploh ni več hotel jest, pa sem si šla s črpalko spumpat pa tud ni hotel tko da sva cel dan se matrala a bi jedu al bi tečkal. In ob 19h zvečer je končno nam ratal da smo mal pojedl. Nato pa še do polnoči še trikrat in nato smo zaspal. Sem pa računala da bom se ponoči spet sprehajala in ga dojila, ker čez dan ni hotel jest.
Ne boste verjel spal je do 11h, jaz pa moj pa tud. Tišina je bla, rolete dol. Pa smo kar spal.user posted image

Punce zdaj pa glede srečanja tako: December se bliža, in očitno se nam ne bo ratal dobit v novembru. Zmente se ali bo kateri odgovarjal v začetku decemra; mogoče pon. 4.12?
Jaz bom jutr videla kaj bo in kako glede Anžeta in njegovim ličkam. Šli bomo na preizkave da vidmo od česa vraga se mu to ponavlja.
Neka verjetnot je baje tudi ta da ga jaz dojim z nastavkom, ker nimam bradavice take da bi mali lahko prijel in pil. In baje je v teh nastavkih neka stvar na katero so nekateri tudi alergični.
Sploh ne vem več nič. Sem šla tud že na dieto in nisem jedla mesa, jajc, mleka, uglavnem svašta.user posted image
Zdaj pa šibava v BTC mal štafnart kaj bomo kupili za miklavža, božička,...Ker vsako leto kupujemo dan pred božičem in je takrat cela štala.
Pa še lepo vreme je in greva kar peš z vozičkom do BTC no saj ni daleč pol ure pa sem tam.
Se vidmo oz. slišmo pozneje.

P.S: Angie ti jih pa res pihaš: Prava faca si!!!user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.11.2006 14:23:16   
Alisa
Sašaš za Elo imam nekaj upam da ji bo prav:
Upam da se vidmo kmalu in da vamam bo všeč;
Rumena zaradi tega da ne bo sam v rozastemuser posted image .
user posted image

Za tvojo miško je rumen za mojga frajarja pa bel z črtami. Pri vama samo še copatki manjkajo.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 27.11.2006 14:24:01 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.11.2006 17:23:06   
Jančika_
Pa do kakih ur spite pri vas, saj to ni resuser posted image . Sem vam iskreno fauš (Angie, tebi nisemuser posted image ). Moj nedeljski delavnik je bil pa od 6.30 do 24.00 brez odmora za malico, potem dojenje ob 4.15 in auf ob 6.30. In cel dan dretje, dretje, dretje....pride kak dan tak, ja....
Alisa, a to ti štrikaš??? Kuluser posted image ! Jaz ne znam niti gumba prišiti, hmuser posted image .

4.12. je kul, kar se mene tiče. Mogoče bom to sredo dopoldan kaj v LJ, če bo Vasja v vrtcu, samo ne morem vedeti vnaprej.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.11.2006 18:48:15   
plenicka
Oj, meni in Žigcu je ponedeljek, 4.12. čist OK. Zaenkrat nimava nič drugega v planu....
Eni pa res spite do nenormalnih ur, čeprav se tudi jaz ne morem pritoževati. Žigec spi po 10-12 ur od cca 20-21 do 7-7:30...Sva pa tud že tako prakticirala, da če se je zbudil okrog 6, ssem ga nahranila, potem pa sva šla kar nazaj v mojo posteljo in sva spala največ do 9:30...RES JE SUPER!Me bo po moje kap zadela, če se bo slučajno začel zbujat ponoč...zarad zob mislim.

Angellina, Jančika res ste boge, če ga takole ponoč sračkate...še dobr, da ni vsak dan...

bodte fajn in mirno, prespano noč vam želim...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.11.2006 19:01:13   
Angellina
Spt jst  user posted image user posted image user posted image   . Sem vam že ob štirih post napisala, pa ga je error požru! user posted image
V glavnem, vsa vshičena sem napisala, kako je našo Markizo, Jonija, Žorža končno zmanjkalo. Najprej se je posral ko vidra, pol je kako uro tečnaru, kt bi mel ne vem kako golazen v riti, pol je pa KONČNO zaspal z odprtimi usti. Jst sem vmes kuhala (Ja kuhala sem! Kot dobro staro muslimansko ženo!!) kot mesečna in zanalašč napol zažgala južno.
Ko sem vam post napisala in ga ni objavilo, sem parkrat zaklela, Žorž, pa takoj med tarzane! user posted image
Pa ne zato ker bi me slišal, ker jaz kolnem sam v mislih, ampak zato, ker ker ker ... se mu je pač zaluštalo!
Itak trenutno zgledam kot mešanica notrdamskega zvonarja, povožene mačke in 100 let stare babnice!!! Na glavi mam  celo buško! Zdele je pr men mami in veselo raznaša Žorža po fletu on pa zija kot čuk. Zgleda, da še ne bo nič s spanjem user posted image . Zdej grem pa omedlet v spalnico, če ne bom prej udarila z glavo v tipkovnico.

V glavnem fajn se mejte, pa držte pesti, da Markizo uzme magla!

Aja moj prelestni otrok ima 4.12 sistematski pregled in predpostavljam, da bi ga bilo dobro tja tut pelat, a ne?

Ko se mi vrne besedni zaklad se tipkamo, do takrat pa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.11.2006 21:39:17   
Jančika_
Angieuser posted image , sej bo boljš. Res.

Plenička, pri nas ponoči načeloma ni štale. Kajetan zaspi ob 18.30 in papca samo 1x, ponavadi okoli dveh, včeraj celo ob štirih; ampak včeraj je bila izjemna situacija, ker se je Vasja zbudil ob desetih, češ da ga boli uho, in je bilo treba k zdravniku. Pol je bila pa polnoč, preden smo se spravili spat. Zjutraj se pa Kajči zbudi ob 6.30, pa če se na glavo postavim. Verjetno zato, ker čez teden itak možu takrat budilka zvoni, pa se je navadil. No, jaz se še nisemuser posted image .

Jutri imava s Kajčijem cepljenje. Upam, da ne bo reakcije, prvič je ni bilo.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.11.2006 23:14:04   
pearl
Danes pa ste bile pridne.
Angellina Ti si pa bila danes naspidirana cel dan celih 12 ur user posted image .
Mi smo danes imeli drugo dozo ceplenja, tak da jo je zelo hitro zmanjkalo, le enkrat je tako neutalažljivo zajokala, da sem ji dala pol svečke, zdaj pa spi kot top, pa še brez večerje.
V tem mesecu se nam je zredila za skoraj celo kilo. V Avstriji sva kupla ene ful dobre plenice od 7 do 18 kg, saj nam te, ki smo jih zdaj uporabljali, niso več prav, pa so do 9 kg, ma ritkica kot Jenifer Lopez user posted image .
Bomo še kako mogli pazit, da ne bo šla po žlahti. Zdaj, ko samo vidi žličko s čajem, se ji očke tako svetijo, pol pa jo skoraj polovico pogoltne. Hoče imet žličko v svojih rokah pa pika.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.11.2006 9:44:04   
Angellina
user posted image  Daaaaan user posted image  user posted image user posted image   
Jea vrajt, nč nisem dobre volje. Spet sem krotila našega zmaja pol noči user posted image
Zdele se dela, da spi in sam čakam, da začne tulit. Sploh ne vem kaj ga obseva. Kr neki bi, pa ne bi. Pol naredi pa natanko tako faco, kot sem jo jaz delala mamici, ko sem vedela, da jo s tem totalno spravim ob živce user posted image . Pa smo rešili težavo z blatom. Zdaj serje kot star čičo. Nasvet mi je dala Romana25 (Romana HVALA, če slučajno bereš). Če ma še katera probleme z zaprtjem, ( user posted image  mislim, ne vas user posted image ) gre zadeva takole:  V dm kupite mleto laneno seme, ga daste za eno veliko jedilno žlico v 1-1,5 dc vode, pustite 1,5 ure, precedite in zmešate z čajem, mlekom, vodo, sokom...wathever...in daste to miškolinu za popit. Najprej nam ene 2 dni ni nič nucalo, tko da sem po Romaninem nasvetu šla po svečko za otročke, po tistem pa pooooff! Vulkan tega stoletja. Zdaj še naprej pije to sluzasto vodo in normalno sračka.

Mark se še kar dela, da spi...user posted image , se grem še jaz delat user posted image

Jaojao stisnem enter,pa se post kar sam objavi.

Aja jst mam zdele še 14 dnevno zdravniško dijeto, da končno pridem na stara pota linije, ker drgač, me bodo bolečine v križu tako zdelale, da me bo še pobralo user posted image . Sem pa ravno zaradi tega še tolko bolj brez energije.

V glavnem lepo preživite ta turoben mračen dan.

Lp od histerične babe user posted image

< Sporočilo je popravil Angellina -- 28.11.2006 9:49:23 >

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.11.2006 9:54:23   
Angellina
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee smo se že nehali delat, da spimo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo se metat u luft od sreče! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 660
28.11.2006 13:05:14   
Naty*Taja
Plenička hvala za česitke.
Za 4.12. jaz sploh še ne vem kaki so plani, tak da še sporočim, če ja ali ne. Mogoče bo pa naš ati še kej na dopustu in bomo tudi dopoldan lahko šli?!
Angelina - sem brez komentarja na tvoje stanje in izjave, sam omenim naj, da si mi polepšala dan, ker sem se ful nasmejala tvojim prigodam user posted image ! (Jaaa sej vem da ni smešno user posted image )
Mi pa kr dobro spančkamo. Na vstajanje ob 6 sem pa itak že imuna po 4 mesecih user posted image . Zdej po novem Marcel spi v svoji sobi in je kr lepo spal - razen danes je imel neke popadke - zgleda, da bo spet polna al pa kaka druga luna! Drugače pa smo se fiksno odločli, da gre mali januarja v vrtec. Mu je tak strašno dolgcajt doma, pa še skoz mora toto blesavo mamo gledat in poslušat ! user posted image
Ja grem zdej - se mi kruh mesi. Imam poizkusno peko polnozrnatega kruha - moka je pa čist domača. Bomo vidli, kaj bo ratalo. Cenej kot v trgovini bo ziher, kak bo pa za jest, če sploh bo....bomo pa videli!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 661
28.11.2006 13:36:16   
Angellina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Phaaaaaaaaaaaaaa matkurja sem smešna Natalja jle?!!! Pa nora tut! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam sem pa zdele dremala slabo uro, tko da sem kot (rahlo zdelana) rožca user posted image .

user posted image  se še kr mula zaradi včeraj, zato grem zdele skuhat OKUSNO kosilo (sej ga vsak dan, da nau ktera mislila, da ne), razkužla bom bajto, kopel si bom privoščila, da bom vsa dišeča in negovana, pa naličila se bom, se posula z bleščicami in ga pričakala prešerne volje z markom v eni roki in kuhanco v drugi!!! Potem bom pa pela vse popoldne, se smejala in stregla vse prisotne od spreda in zadaj. Zvečer bom pa na voljo še za strastno parjenje in celonočno dežurstvo!!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.11.2006 13:46:41   
Alisa
No midva z Anžetom sva glih kar priderkala od zdravnika. Dobil je eno špikico in zdaj spi kot polhekuser posted image . Prvič ko je bil cepljen ni imel nobene vročine al kaj drugega tako da upam da tud zdaj ne bo.

Jančika ja jaz se nekaj mučim štrikat pa kvačkat. No nisem še profiuser posted image
Veš kaj bi te prosila za tel. al pa če bi mi še enkrat napisala glede bioresenance. da bi šla z Anžetom. Pa še zanima me koliko je cena tega. Nekje sem videla da pride okrog 100.000 sit pa se mi zdi kar vsioka cifra?user posted image

Grem zdaj nardit kosilce!

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 663
28.11.2006 17:12:35   
kapesanta
punce, a pol se zmenimo za 05.12. dopoldne, da bo še Angi zraven? Sej vete, me zasavke smo iz takih stlačenih krajev in se moramo tud me skup tlačt.....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.11.2006 18:35:13   
sašaš
Ja, Aliska, si pa zlata, no! Kar malo preveč razvajaš mojo Elico. user posted image  Kdaj pa utegneš biti tako pridna? user posted image

Kar se srečanja tiče - po mojem bo v pon. in tor. po štacunah cela štala - Miklavžek bo na vrhuncu z nakupi! Po mojem bi bilo potem bolje v sredo - kakor hočete, jaz sem itak navajena. user posted image  

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.11.2006 21:47:49   
Jančika_
Meni je vseeno, lahko tudi v sredo. Sicer bi morala pogledat še na možev razpored, če slučajno dela tako dolgo, da ne bi mogel v Vasjo v vrtec, ampak zdajle ne morem pogledat, ker razpored visi tam, kjer spi Kajetan in saj veste - ne diraj lava dok spavauser posted image .

Kajči je dobil pikico, vse je OK, pa niti mrdnil ni, ko ga je piknila. Priden fantek. Mi je pa pediatrinja rekla, da ima poležano glavico na desni straniuser posted image , me je skor kap. Meni se niti ne zdi, no, ampak ona je stručko, bo že vedela. Grozno mi je, ker sem čisto sama kriva - spat ga dajem vedno na desni bok, ker če ga dan na levega, se napol prevali na trebuh in ne more spat in samo tečnari. Saj potem spi na hrbtu, ampak glavo vedno obrne v desno.

Zdaj ne vidim druge rešitve, kot da ga obračam na levi bok, ko zaspi. No, prej sem ga obrnila, pa je bil naslednjič, ko sem ga poledala, spet na hrbtu in glavo v desno... Je pa rekla, da je zdaj še čas, da se to popravi, da so še dovolj mehke kosti. Majko milo, kaj delam svojemu otrokuuser posted image ...

Alisa, tisto je pa hudo visoka cifra. Ne, testiranje stane 12.500, terapije pa 5-8 jurjev (polurna in enourna). Koliko terapij je potrebnih, ti povejo po testiranju. Prijateljičinege sina, ki je imel hudo alergijo na cvetni prah, so poštimali v treh seansah! Punčka od druge prijateljice pa je šla 8x.

Resnično ti priporočam vsaj testiranje - mi smo naredili tako, da smo Vasjo peljali na testiranje, potem pa držali dieto, da smo videli, če je res, kar so nam povedali. In je bilo! Ker pa je šlo za take zadeve, ki se jim da izogniti, ga nismo peljali na terapije. Sama grem na testiranje naslednji teden v četrtek (takrat torej ne bi mogla na srečanje). Bi morala ta ponedeljek it, pa nisem zaradi Vasje mogla nikamor.

Še cifra: 03 819 06 90. Naročijo te čez kak teden ali dva; jaz si vedno še glede ure zmišljujem, drugače bi verjetno prišla na vrsto še prej.

Pa še slikica mojega asimetričnega pikeca v kopeli:

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika -- 28.11.2006 21:49:42 >

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.11.2006 0:12:24   
kapesanta
punce jst mam pa eno veliko prošnjo za vas.
Smo v fazi izbiranja fasade za našo hišo, pa se ne moreva odločit za barvo. V mojem albumu (barve fasade) sem prilepila nekaj slikic naše hiše, ki sem jih pobarvala v približno takšne barve, kot bi jih imela. Prosim če si jih pogledate in poveste svoje mnenje - katera barva se vam zdi da bi najbolje pristojala naši hiši - stoji pa bolj na deželi, tako da se mora nekak ujet tudi z naravo.

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.11.2006 8:11:28   
Jančika_
Oranžna in siva, ta mi je super! Potem oranžna in rumena, tista marelična mi pa prav nič ni všeč (imam neko averzijo do mareličnih fasad).

Neposredna povezava do sporočila: 668
29.11.2006 8:55:42   
Alisa
Kapesanta meni je najbolj všeč oranžno siva, najmanj pa marelčna.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.11.2006 9:28:24   
Alisa
Sem mogla tamalga dat spančkat, ker je že tečkal. No mi smo preživeli tole pikico, ko je bil cepljen brez vročine. Sam men se zdi da je taprvič boljš spal. Zdaj se je kar nekaj zbujal pa mal cviliv pa spet zaspaluser posted image .

Ja punce meni je vseen če se dobimo petega v sredo, bo pa boljš če nas bo več. user posted image , Jaz tok rada gledam te naše sončke.

Jančika tebi pa hvala za informacije. Sem se odločla da moram jit nato ker drugače bom znorela user posted image s temi lički. ;;pa je boljš in skor zgine, pa se spet pojavijo in je spet boljš;;user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poln kufr mam že vsega.
Zdaj so mi rekl da je mogoče alergičen na nastavek za bradavice. Ah sploh nočem več poslušat na kaj bi LAHKO  MOGOČE bil alergičen. Rada bi zvedela na kaj je in pika konc. Da zaključmo s temi lički.

Klaja kako je kaj s pikico? Upam da ste uredu in da boste se kmalu lahko cartali doma.
Za srečo tvoji miški in seveda tudi tebi; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(saj bi jih še dala pa je danes rač. nekam zlo počasen. Zgleda da ga jemlje user posted image  user posted image

Ti Jančika sem gledala tvojega Kajetana pa se mi ne zdi da bi bil kaj zaležan. No zdravniki pa res vse opazijo. Jaz ga gledam že plo ure pa nisem nič opazila razen to da je cukerček.user posted image

Grem zdaj kavo skuhat, da se prebudim do konca.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.11.2006 9:31:32   
Naty*Taja
Meni sta pa oni dve kombinaciji .... - peena všeč, ker se mi zdi drugo fejst kičasto. Čeprav glede na abstraktnost hiše bi ji tudi tisto pasalo!
A sta dala delat načrt? Kako je pa velika?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 671
29.11.2006 10:47:20   
kapesanta
naty-taja načrt je iz Beograda, mislim da je bla revija Naš dom. Hiša je pa velika pa mal butasta od znotraj - 4 medetaže, velik hodnik, velika dnevna in kuhinja z jedilnico pa premajhne sobe, pa majhna kopalnica in 2 majhna WCja....
Sam ko jo bomo poštimal, bo pa prou luštna....

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 672
29.11.2006 11:11:01   
kapesanta
Jaz mam pa katolog od Bibi poskeniran - če ga katera hoče, naj mi pošlje e.naslov. Že pred časom mi ga je poslala ena frajla z RR, ki potem te stvari zrihta. Men so super.
Tale duda je iz tega kataloga
user posted image

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 673
29.11.2006 19:55:44   
tiasha77
Zdravo!

Da se vam malo na hitro javim, preden bo konec dremežauser posted image . Hvala za informacije o pametnem kužatu, ga mala dobi za miklavža! Glede let sem v zlati sredini (29). Včeraj smo imeli štiri mesece, zato sem spekla kao user posted image  - samo zmes za "bravnije", ki ji dodaš maslo, jajca in vodo, ampak je bla ful okusna, takole jo je pa mala gledala v novem stolčku:
user posted image

Malicki - upam da je šlo na pregledu OK, zakaj ste pa sploh imele UZ glavice?(pa oprosti, če si kje napisala, pa sem spregledala)

Plenička - hvala za info za neopren

Kapesanta - super duda, barva fasade mi je pa glede na slike najboljš oranžno-rumena

Angellina - upam da si se že spočilauser posted image

Alisa - super spretna si s tem štrikanjem, jst sem samo enkrat v življenju seštrikala en plašček za Barbie, pa še ta je bil poln lukenjuser posted image ; glede ličk pa bi mogoče lahko probala še s homeopatijouser posted image če hočeš info, mi piši na zs

Jančika - mali Kajetan zgleda čisto simetrično, tak da ne vem kako oko sokolovo ma vaša pediatrinja, ampak jst mislim, da se bojo ti milimetri poravnali; danes smo ble tri generacije (Zoja, moja mami in jst) v šopingu v CE, v City Parku, moram priznat, da je super zrihtano in poštimano za mlade mamice, s previjalnico in dojilnico, tak da če bi bla jst kje bližje doma, bi tam visela skor vsak dan (vsaj deževenuser posted image ), pa še celo plačo bi tam pustilauser posted image  Šle smo v originalu po bundo, pa pršle domov brez nje, z miljon drugimi cotkami in malenkostmi, ki so bile ful nujneuser posted image

Naty- Taja - kak je pa kruh uspel? ponavadi je domač najboljši

Lep pozdravček, T

Neposredna povezava do sporočila: 674
29.11.2006 20:10:18   
Jančika_
Tiasha77, jaz sem doma dve ulici stran od City Centra, pa ti povem, da te kmalu mine tam visetiuser posted image . No, dopoldan še gre, drugače ti pa tista gužva požere živce do živega. Naš tavečji bi pa dušo prodal, da bi lahko vsak dan divjal v Džungliuser posted image user posted image .

Meni se Kajetan tudi ne zdi ne vem kako nesimetričen, pač v mejah normale, ampak me pa vseeno malo stiska in zdaj skoz buljim vanj in iščem razlikeuser posted image .

Aja, a veste, da sem naročila Fredov obroč. Sem si rekla, da če lahko mož objektive iz Avstralije naroča, bom še pa jaz kaj naročilauser posted image . No, na tečaj plavanja sicer ne bomo hodili, si pa obetam, da bo lahko v bazenu malo bolj prostih rok - Kajtan itak ni rad na rokah in se mi v vodi skoz puli stran.

Zdaj pa če verjamete ali ne, grem spat. Danes sem parkrat skoraj stoje zadremala (Kajetan je imel ponoči manjšo veselico, pa ne vem, ali zaradi cepljenja ali kar tako...).

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.