Jančika_
|
Malički, vse najboljše ! Hm, kaj sem jaz najstarejša med nami (32)? Jaz sem bila ta ko na tesnem s cajtom zadnje dni, da sem komaj uspela prebrati vse, kar ste naklofale, kaj šele, da bi kaj napisala. Vasja je zbolel (hmnja, virus - t.i. bolezen pikčastih dlani in podplatov) in je bil doma, tako da sem imela cel teden AKCIJO . Včeraj zvečer sem pa šla prvič po dolgem času med ljudi; prijateljica je imela RD in sem se zapeljala v LJ na ženski čvek. Mislim, da sem jim malo zamorila, ful preveč sem čvekala, ampak kaj, če sem bila pa cel teden zaprta v bajti z dvema otrokoma, brez enega normalnega odraslega pogovora, in je takoooo pasalo govoriti in govoriti... Grem po vrsti, česar se pač spomnim: ja, Kajči mi je zelo podoben, pa Vasja tudi. Ko gledam slike Vasje v tej starosti, je včasih težko reči, kdo je a sliki, V. ali K., če na hitro pogledaš - enkrat, ko se mi bo dalo, bom izbrala fotke, da vidite, če je res . Pearl, o strahu: par dni nazaj sem brala, da imamo prirojena samo dva straha in sicer pred padcem v globimo in močnim zvokom. Ostalo naj bi bilo vse pridobljeno. Če se spomnim, kakšen je bil Vasja, bi se kar strinjala. Nekaj časa se je namreč zelo bal moje mame in se je zjokal na mile viže vsakič, ko jo je zagledal. In zakaj? Ker je enkrat uletela do njega s taaaaakim krikom (ja fantek moj itd. na VES glas), da ga je vrglo v luft reveža, tako se je ustrašil. Pa ga je minilo. Ampak je bilo res treba paziti, da je vsak, ki je prišel do njega, to naredil previdno in ne preveč na glas. Kajetan se je pa enkrat tako zelo ustrašil, ko sem kihnila . Bogi revček, pol metra v luft ga je vrglo! Enkrat se je skisal, ko je zagledal prijateljičino Manco, drugače se pa ni ustrašil še nikogar drugega. Kakorkoli že, to je vse normalno in mine samo od sebe. Ena je spraševala glede košare (sori, ne najdem zdaj tistega posta, tako da ne vem, katera je bila ). Mi je sploh nimamo, tudi pri Vasji je nismo imeli. Športni del se poleže do konca, naslon pa sem pri obeh začela dvigovati tam nekje pri treh mesecih in pol, odvisno od terena, po katerem sem ju vozila. Kaj je zdaj s srečanjem?
|