|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
24.11.2006 15:50:24   
Alisa
Aloooooooooo,
kam ste vse švignle, za včeraj razumem ko je bil lepo vreme sonček , ampak danes je pa  čist grd vreme pa vas ni.
Kapesanta sta pa res prava cukrčka, ti pa je dol v cementarni ta bazen?

No naš je dobil neki ritem spaja nazaj, tko da zdaj spet spi celo noč. Bomo pa videli kako bo danes.
Včeraj je revšče po parih dni končno kakav. Ampak je pa počakal večer da sva ga skopala in ni bilo pol ure po tem ko je nafilav pleničko tolk, da je bil čez cel hrbet pokakcan. In smo ponovili vajo sam je šel Anže kar z Atijem pod tuš.

Ali me najdete med igračam, mami me je očitno zamenala za igračo in me fliknla kar v škatlo;
user posted image

user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.11.2006 22:56:27   
pearl
Iiiiii, Anže pa se že prav pošteno igra in je pravi velikan.

Kapesanta in Plenicka Kak zgleda potek kopanja v bazenu, vidim, da so ti otročički tako zadovoljni in prav uživajo v vodi.

Naša pa je ponoči pričela nekaj štrajkak, se mi zbudi 2 x in hoče zizooo. Enkrat okrog 11 in okrog 3 ure zjutraj, to pa je že bil od vsega začetka standard. To me še ne moti, samo ko jo dam nazaj v posteljico se dere ko srakica, pol jo pa vzamem nazaj na sredino in zaspimo, če se le zbudim, jo probam spet prinesti okrog, pa mi le včasih uspe.
Naju je že skužila.

Jutri šibamo  v Avstrijo user posted image . Mogoče bo kaj tudi za mamo. Gremo pogledat v kaj jo bomo oblekli za krst. Planiramo ga 24.12., se mi zdi tak pravljičen dan in  upam le da ne bo preveč mrzlo, ker drugače bo v kombinezonu, ki ga že imamo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.11.2006 9:39:47   
malicki
Pozdravljene,

mi smo bili včeraj v Lj, pregled je bil ok, le nekaj ji je na mandeljnih našla, neko bunkico, ki lahko pomeni začetek viroze ali pa je samo od hrane user posted image . Moram v ponedeljek pediatra poklicat.
Drugače pa so izvidi krvi že prejšnji mesec pokazali, da je zdravljenje tokse uspešno in komaj čakam da se rešimo teh zdravil, ker je res zoprno tako malega otročka silit z zdravili. Ampak jaz kot perfekcionist user posted image  se res potrudim da mi Zala vse popapca in da nič ne špukne ven. Sem namreč zelo hvaležna, da je z njo vse v redu.

Ko smo se vrnili nazaj domov pa nas je pričakal sonček, in čeprav sem bila grozno utrujena - vstala sem že pred 6h zjutraj, smo šli še na sprehod.

Sem Zalo dala v četrtek prvič ven iz košare in moj mali škratek je prav užival v opazovanju okolice. Me je bilo kar malce strah, da bi se mi jokcala in ne vem kaj vse, ampak nič od tega.

Pa še slikice user posted image

moja prva vožnja kot velika punca
user posted image

tako dobre volje sem ko pridem iz sprehoda in ko sem naspančkana
user posted image

tako se jaz smejim moji mamici user posted image
user posted image

a me že spet slikaš user posted image
user posted image

takole pa jaz spančkam ko me zjutraj mami vzame k sebi
user posted image

Zdaj pa čakam da se škratek zbudi in gremo ven. Mamica ima namreč danes rojstni dan user posted image  , pa še tako lep dan je, napovedujejo nam 16 stopinj.

uf pa me je doletela 30-ka user posted image

Lep vikend in miren spanec s čimmanj vstajanja user posted image

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.11.2006 10:25:56   
kapesanta
MALICKI vse najboljše user posted image user posted image user posted image
PEARL vrtec v vodi je prou super, vsak otrokec ima svoj fredov obroč in potem delamo vaje - učimo jih odriva in čofotanja z rokami - predvsem pa se navadijo na "veliko vodo" in na zvoke in gužvo v njej. So pa na teh obročih po 20 minut, potem se pa še brez njih malo crkljamo in igramo.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.11.2006 10:32:04   
kapesanta
mi smo pa našega sulca prisilil nazaj na dudo - zdaj vsaj zaspimo brez joka. Včeri sem bila s kolegico v MB in je veliko spal in že smo imeli ob 3 bujenje - pol je pa čvekal do 7 Jaz pa sem mu tiščala dudo v usta, da sva vmes po kake pol ure oddremala. Saj se kdaj pa kdaj zgodi da se lačen zbudi ob 3, sam potem ko poje lepo nazaj zaspi - tole danes je bila pa prou kriza, sem ko zombi.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.11.2006 10:38:49   
Jančika_
Malički, vse najboljšeuser posted image ! Hm, kaj sem jaz najstarejša med nami (32)?

Jaz sem bila ta ko na tesnem s cajtom zadnje dni, da sem komaj uspela prebrati vse, kar ste naklofale, kaj šele, da bi kaj napisala. Vasja je zbolel (hmnja, virus - t.i. bolezen pikčastih dlani in podplatov) in je bil doma, tako da sem imela cel teden AKCIJOuser posted image . Včeraj zvečer sem pa šla prvič po dolgem času med ljudi; prijateljica je imela RD in sem se zapeljala v LJ na ženski čvek. Mislim, da sem jim malo zamorila, ful preveč sem čvekala, ampak kaj, če sem bila pa cel teden zaprta v bajti z dvema otrokoma, brez enega normalnega odraslega pogovora, in je takoooo pasalo govoriti in govoriti...

Grem po vrsti, česar se pač spomnim:  ja, Kajči mi je zelo podoben, pa Vasja tudi. Ko gledam slike Vasje v tej starosti, je včasih težko reči, kdo je a sliki, V. ali K., če na hitro pogledaš - enkrat, ko se mi bo dalo, bom izbrala fotke, da vidite, če je resuser posted image .

Pearl, o strahu: par dni nazaj sem brala, da imamo prirojena samo dva straha in sicer pred padcem v globimo in močnim zvokom. Ostalo naj bi bilo vse pridobljeno. Če se spomnim, kakšen je bil Vasja, bi se kar strinjala. Nekaj časa se je namreč zelo bal moje mame in se je zjokal na mile viže vsakič, ko jo je zagledal. In zakaj? Ker je enkrat uletela do njega s taaaaakim krikom (ja fantek moj itd. na VES glas), da ga je vrglo v luft reveža, tako se je ustrašil. Pa ga je minilo. Ampak je bilo res treba paziti, da je vsak, ki je prišel do njega, to naredil previdno in ne preveč na glas.

Kajetan se je pa enkrat tako zelo ustrašil, ko sem kihnilauser posted image . Bogi revček, pol metra v luft ga je vrglo! Enkrat se je skisal, ko je zagledal prijateljičino Manco, drugače se pa ni ustrašil še nikogar drugega. Kakorkoli že, to je vse normalno in mine samo od sebe.

Ena je spraševala glede košare (sori, ne najdem zdaj tistega posta, tako da ne vem, katera je bilauser posted image ). Mi je sploh nimamo, tudi pri Vasji je nismo imeli. Športni del se poleže do konca, naslon pa sem pri obeh začela dvigovati tam nekje pri treh mesecih in pol, odvisno od terena, po katerem sem ju vozila.

Kaj je zdaj s srečanjem? user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.11.2006 10:51:04   
kapesanta
Jančika jst sm tud 32-ka (od 16.11.) tko da skor deliva prvo mesto.
Jaz pa sem s košaro zelo zadovoljna - ga še vedno tlačim vanjo, čeprav teži ko je buden, ker nč ven ne vidi. Ga bom pa začela podlagat da bo bolj pokonci - sem mu včeraj spalko spredaj zložila in je blo takoj boljše. Mam pa tak vozek, da se športni del bolj malo podre, pa pleničko moram dat med noge, ker je še premajhen za tiste trakce, tako da ga še ne morem preseliti vanj, pa še fino je, ker nič ne piha in bolj toplo je. Sva pa že sprobala kako bi šlo v športnem delu, pa mu ni blo prav ker me ni videl - sem morala potem pred vozekom hodit, oči je pa šofiral.

PA RES - KVA JE ZDEJ S SREČANJEM - ME 3 TRBOVKE ŽE KOMAJ ČAKAMO DA GREMO NA POTEP.

l.p. Mateja

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.11.2006 16:38:47   
plenicka
Oj punce in sončki!Sem končno spet do računalnika prišla in upam, da ga bom sedaj imela vseskozi. Komaj sem vse prebrala...Žigec ima ravno popoldanski počitek, pa bom malo poklepetala z vami.

Klaja, sem zelo vesela za vas tri, predvsem pa za dobre novice! Čim hitrejše okrevanje vam želim!!!

neoprenske obleke se prodajajo na tej strani
http://swimtrainer.si/trgovina/

midva z Žigecom sva jih dobila sicer od njegove tete, je pa menda ta obleka res super za v morje...na plavanju res uživamo, čeprav je Žigec zelo pasiven...je tako len, da ima glavico naslonjeno na obroč pa roke si v usta rine, sedaj pa je ugotovil, da je tudi obroč dober za grizljanje...Pa skoz ga moram po nogicah žgečkat, da kej miga...ja se mu vidi, da je bil 13 dni prej rojen in malo zaostaja...pa se nič ne sekiram, za vse bo prišel svoj čas...
Alisa, plavanje imamo v bazenčku v domu za ostarele v Trbovljah!

To je zaenkrat vse-sem namreč čist zmozgana! Se beremo!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 633
25.11.2006 16:40:03   
plenicka
pa še to: Malicki, vse najboljše¨!!!! Jančika, nisi najstarejša, očitno imam jaz malo več let  33!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.11.2006 22:09:45   
Jančika_
Hehe, ampak sem poskočna za 32, neuser posted image . Takole sva včeraj z Vasjem skakala po postelji:

user posted image

Takole pa tamali lubči sedi v stolčku in se ukvarja s kravico:

user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.11.2006 23:35:23   
pearl
Jaz pa, ko sem vas videla, sem bila prepričana, da sem v tej druščini najstarejša  "tlidesed" plus ena.

Danes smo  bili v Grazu, smo nekaj nabavili za krst. Bo mala kot božiček, odeta v plašček in skibucke, neke bele hlače še morama nabaviti, pa kakšno bluzico.
Kupila sem še par majčk in termoflis puloverjev - so res poceni od 5 do 6 eurov, pa ful dobre zokne s podplatom, zgledajo kot copatki, pa štrample za 2,5 eura. Tak malo lušt sem vam naredla.
Za konec pa sva imela tik pred domom cca 200 m gumidefekt user posted image user posted image  , pa tak lep dan bi bil. Zdaj grem pa spat.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 636
26.11.2006 7:34:07   
Naty*Taja
Zdravo!! Zdej mi je pa končno uspelo pospravit otroško, ker mi je dragi dokončal garderobo in sem lahko tja zložla boga in pol, ki se je nabral tam! Madona, ne vem od kod vse to!!Je pa eni strani grozno imet veliko stanovanje, ker imaš preveč placa in samo nalagaš, nalagaš...user posted image
No ko se že tak greste katera je najstarejša in imate že vse 3 spredaj, se gremo pa še malo v kontra smer...a sem jaz najmlajša z 28.? user posted image  Pa zgleda da poleg Jančike najbolj pridna, kar se delanja otrok tiče! user posted image
No ja sicer smo pa vse nekje tam blizu, leto gor ali dol!
Sem gledala Kajetana - a že tako sedi sam ? Potem sem pa poštudirala, da je skor en mesec starejši in verjetno malo lažji ,kot Maruša?! In - če bi jaz takole skakala po naši postli, bi najprej strop zadela zaradi višine, potem pa bi se postla pod mojo težo sesula   user posted image .
Malički in Kapesanta vse naj, naj!!
Jaz pa našo malo že kake dva meseca vozim brez one košare, ker je bila ful utesnjena not. Je pa res, da se da pri našem vozu naslon čist dol spustit in se lepo zapre vse z baldahinčkom pri glavici in z vrečo pri nogah. Je pa definitivno bolj srečna, ko ni utesnjena!!

Grem zdej po sesalec, da malemu orng podn spucam v sobici. Smo trenutno prekratki za novga user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.11.2006 9:48:36   
Alisa
Dan
malički, tebi vse najboljše, no zdaj sem že mal ozna z voščilom. Uglavnim ve naj naj.user posted image

Jančika res si poskočna, no pa saj to so še lepa mlada leta. Zgledaš jih pa majn tko da res si še prav živahno mlado bitjeuser posted image .

Kapesanta tebi tud vse naj naj.user posted image

Ja Naty Taja če gremo v obratno smer sem 62user posted image , no jaz sem jih imela 26, ko bom imela pa 32 bom imela pa že tri user posted image . Upam.

Srečanje kaj ste se že kaj zmenile? Jaz pravim 29.11- to je sreda ali pa 30.11- četrtek.
čaw

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.11.2006 10:24:45   
sašaš
Evo mene spet na hitro!

Vse naj, naj Malički za okroglih 30! user posted image  user posted image  Ko smo že pri letih, jaz sem tudi letnik 80 - kot Alisa. user posted image

Ela je tudi že ves čas v športnem vozičku. Košare nimamo, se nama ni zdelo potrebno za poleti - se pa da športni del v popolnoma ležeči položaj in trdo hrbtišče ima.

Srečanje - meni bi sreda odgovarjala! user posted image  Oz. vsak dan, razen četrtka, ko ima Ela cepljenje.

Lepo nedeljo vsem! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 639
26.11.2006 11:19:33   
Angellina
user posted image user posted image Ajajaaaaaj Kapesantaaaa!!! Pa nič nisi omenila, da si mela RD!!!!! Ti joškarca ti!!!!!
Naslednjič ko se srečamo, te bom za kazen poslinila!!!!
Draga moja želim ti iz srca vse najlepše in najboljše, kar premore naš zmeden svet! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lupčkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Poslinim te pa u živo, to ti ne uide!

Malički tebi tudi vse naj naj!

Šibam zej.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.11.2006 21:06:40   
kapesanta
mi imamo 30.11. cepljenje, tako da takrat nimam časa - po mojem je najboljše, če Alisi javimo kdaj nimamo časa in bo potem izbrala datum, ko smo vse fraj. Sem pa za to, da se dobimo dopoldan, ker moj po 17 rata kr tečen.
Punce hvala za čestitke - Angellina, ti me kar poslini - sej sm navajena od Roka user posted image .

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 641
26.11.2006 21:26:48   
Naty*Taja
Sem šele zdejle videla, da imamo danes 4 mesece user posted image .
No če se boste odločile za dopoldan mene na žalost ne bo, ker je moj na šiht in ni variante, da grem z obema. Tašča je pa tudi dopoldan v službi, tak da user posted image .
Če bi bilo v Ce bi še nekako tvegala, v LJ pa res ne upam z obema sama! No pa sej bom pa slikce gledala in drugič prišla, ko bo spet!
No pa me je le ena šišnala v letih navzdol user posted image . Alisa si pa isto stara kot jaz pri taprvem!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 642
26.11.2006 21:49:47   
plenicka
Midva z Žigcem imava tudi cepljenje 30., potem pa še plavanja torej to za nas odpade...
malo boljše je že danes "pasel kravice", čeprav nikakor tako kot nekateri julijčki, ne zna uporabljat rokic...pa bo že...evo ga mojega lepotca
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
26.11.2006 21:50:39   
plenicka
Naty-Taja oz. Maruška, vse najboljše!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.11.2006 22:00:31   
Angellina
Phaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jst sem pol najmlajša mamca tlele al kuga?! user posted image user posted image user posted image user posted image
Nobl user posted image . Ko boste ve stare pa zgubane bom jst še vedno žarela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
24 years rulls!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr 30-tih bova z Markom že rock zvezdnika [sm=smiley10.gif" border=0> user posted image user posted image

Kanček zlobe v tem postu je zgolj navidezen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 645
26.11.2006 22:22:02   
sašaš
Evo, meni se je zdelo, da je Angie najmlajša med nami. Potem je Alisa in nato jaz pa potem Naty... (Naty, tudi jaz te šišnemuser posted image )... user posted image , kot da je to kaj važno - vse smo mlade! Pa kaj kar naprej pišem evo? user posted image  

Se pravi četrtek odpade - saj imamo skoraj vsi cepljenje. Meni je vseeno, ali je dopoldne ali popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 646
26.11.2006 23:12:27   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Evo, meni se je zdelo, da je Angie najmlajša med nami.

Zakaj Šašolinka? A kr take neumnosti piham, aaaaaaaaa? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.11.2006 7:00:37   
Angellina
Evo mene user posted image user posted image user posted image  naspidirano do konca! Spat sem šla ob polnoči, do pol enih štela ovce, potem zaspala za eno uro, ko se je zbudil Joni in rogovilil do pol treh. Pol je zaspal, jaz se lopnem v postlo in se zbudil ob pol štirih... 3:30...vidte to cifro? 3:30 3:30 3:30 no od takrat sem pokonci!!!!! Trenutno sem tako pozitivno nastrojena, da meji na rahlo histerijo user posted image . Zdej grem požret še eno kavo in se z đezvo lopnit po glavi! In dans, dans ne skuham nič! Me je moj razpizdil do afrike in nazaj, ne ne do klinčevega Pakistana! Sem mal godrnjala po stanovanju, ko mali ni hotu ne jest ne pit, ne dude, ne zajca, ne ležat, ne slonet, ne purane past...pa je blo že preveč. Ženo budi tiho, pa čuvaj decu, jleeee?!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Se bom glih zdele oblekla, pa šla po feređo, pa na kolene, molit k Alahu!!!! Sam mal manka! Kuga sem zdele jst tlele, da ne smem nč rečt? Muslimansko ženo al kuga?!!!! user posted image user posted image user posted image

Ok, pozabte na tole, sem že bolš, sam še z đezvo se trešim, pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
27.11.2006 11:01:09   
sašaš
Pihaš jih res, ja! user posted image  Danes še posebej! user posted image  Upam, da se nisi preveč lopnila! user posted image  Si pa res ne predstavljam, kako zgleda taka naporna noč...user posted image

Ne, nisem zato mislila, da si najmlajša. Ampak zaradi tiste 24 iz starih časov. user posted image

Nekaj me grlo boli in hoče me malo kuhat user posted image  - upam, da ne bo hujšega!

Neposredna povezava do sporočila: 649
27.11.2006 11:01:38   
Jančika_
Pri nas je tudi štala. Ponoči je bilo treba Vasjo peljati k dežurnemu - čez vikend je bil lepo zdrav, ponoči pa evo, vneto uhouser posted image . Kajetan že dva dni čez dan ful težko zaspi in se cel čas dere, tako da imam danes dretje v stereo tehniki - eden se dere kar tako, drugi pa MAMIIIIIIIIIIII, MAMIIIIIIIIIII, MAAAAAAAAAAMIIIIIIIIIIIIII cel božji dan. Zdajle je cel rekel, da gre spat, sem ga poštimala (to traja pol ure), končno pet ekund tišine, spravim spat Kajetana, pa si Vasja seveda premisli - ne, ne bom spal, sem se že zbudil, kje je ati?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj naprej v bitko.

Aja, na splošno mi srečanje bolj odgovarja dopoldan, Kajči namreč ob pol sedmih že spi. Samo ta teden verjetno z mano ne bo nič, saj vidite, pri nas je živalski vrt.

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.