|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
29.11.2006 21:42:34   
sabini
DECEMBERČICE!!!!!

nO NAJ SE VAM JAVIM ZJUTRAJ SE MI JE ODLUŠČIL ČEP FULL KRVAVA SKUZ IN GOSTA PA OPOITEM POP, ŠE ENKRAT SEM SE ŠLA POKAZAT V PORODNIŠNICO POPADKOV ŠE NI SEM ODPRTA ZA DVA PRSTA IN ME JE POSLAL DOMOV

TKO DA SEDAJ ČAKAM KAJ BO ALI BO VODA ODTEKLA ALI POPADKI OZ. BOLEČINE V TREBUHU. PA ŠE SEDAJ ZVEČER MI JE ŠLA SPET SLUZ POMEŠANA S KRVJO VEN TAKO DA POMOJE PONOČI GREM V RIMuser posted image

MA SJ MI JE ČUDNO DA ME JE POSLAL DOMOV KO PA IMAM TOLIKO TE SLUZI.KAJ PA VEM A MISLITE DA JE TO NORMALNO DA SE TO LUŠČI TOLIKO????
ROK IMAM PA V PETEK

UŽIVAJTE !!1UPAM DA PONOČI BO user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.11.2006 21:44:12   
sabini
SE OPRAVIČUJEM K SEM POSLALA  IN NISEM POGLEDALA KOLK NAPAK JE NOTR user posted image user posted image , UPAM DA BOSTE ZNALE PREBRAT

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.11.2006 21:51:37   
Anonimen
Ja, seveda da je normalno, da je toliko sluzi, zdaj pa res nimaš več kaj skrbeti. Je pa res, da sploh ni rečeno, da bo že ponoči kaj.

Kadarkoli že - srečno!!

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.11.2006 22:16:09   
frufru
Sabini drži se in čim lažji porod. Zgleda, da je tvoje user posted image  bolj neučakano in firbčno kot moje, pa hoče videt kako je zunaj. Moje ma očitno zimsko spanje. user posted image  Samo kolikor jaz vem medvedov, ni ne v našem ne v kitajskem horoskopu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.11.2006 22:26:09   
crci06
No, pa vemo, katera bo naslednja na vrsti! Srečno! In naj hitro mine!
Kaj pa naslednja kandidatka?

Komaj čakam jutri zjutraj, da bodo sveže novice...
Sej jaz bi že čekirala RR tud ponoči, samo verjetno ne bo nobena objavljala novic...

Nisem pa vedela, da je te sluzi od čepa toliko...  Pa zdi se mi, da ni nujno, da je krvava, ane?

Ja, saj vem: unmiverzalen odgovor: ko bo treba it, boš že vedela....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.11.2006 7:35:55   
vampirka
Dobro jutro "fifike" user posted image  (Barbk, ta izraz mi je svetovn - moj se je tolk narežal včeraj, ko sem mu rekla, da me v fifiki nekej boli...user posted image )!

Redna osvežitev seznama (popravila pdp-je od shorty in sabini...pa še od Naje3 (na njen prvotni datum): da se ji ne bo zdelo, da preveč čaka user posted image ):user posted image

03.10. Zasanjana, user posted image  Aleksej user posted image
27.10. Ženkica, user posted image  Kaja user posted image
24.11. Tintara, user posted image  Nadja user posted image
26.11. Emamair, user posted image  David Llewelyn user posted image  & user posted image  Luka Griffin user posted image
28.11 Supermami, user posted image  Tilen user posted image  
01.12. Naja3
01.12. Manetka, user posted image  
01.12. sabini
01.12. frufru (presenečenje, za ime še ni konsenza)
02.12. Pikanogavička
11.12. Shorty, user posted image  (Nika)
13.12. Severnica77, user posted image (Leo)
15.12. Petri85
17.12. Meta,  user posted image  ali user posted image  (Neža ali Matija)
17.12. Vilma, user posted image  (Jaka user posted image
17.12. R1ta, user posted image  (Ana)
20.12. Pika30, user posted image  (Ajda)
20.12. Barbk, user posted image  (Manca)
21.12. Vampirka, user posted image  (Laura)
21.12. Moj_moj
28.12. T_t_y
28.12. lidijat, user posted image  (Sara ali Eva ali ... )
31.12. London_paris, user posted image

Jaz vam pa danes popoldan javim kako smo kaj okrog dohtarjev opravili...najprej ctg, potem redni pregled, potem UZ...too much user posted image ...me pa malo panika grabi, ker mi v dveh tednih ni nič buši zrastel (sem se sama merila)...kilce so pa navkljub velikemu apetitu šle gor samo +1 (skupaj trenutno +12kg)...upam, da ta mala žaba vse pomalca (pri 35t je imela 2,3kg...drobižek), ker živahna je zelo!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.11.2006 8:13:41   
Anonimen
Meni je na UZ ocenil, da ima detek v 37. tednu že 3300g user posted image  Zgleda da bo spet en dojenčkozaver user posted image  jaz pa strgana user posted image

(odgovor članu vampirka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.11.2006 8:23:46   
manetka
Dobro jutrouser posted image

Jaz pa nimam pojma kako veliko bo naše deteuser posted image  Ginek je samo rekla, da izgleda kar velik, ocenila je glede na izgled trebuha. Aaaaa pa 14 dni nazaj je rekla, da bom rodila tud vsak čas, no pa še nisem... Zgleda res čakam december.

Ja pa za jutri me je kar malo strah, ker bo amnio potem pa lahko celo rečejo kar rodit... no upam, da se nam ustrašla pa kar ušlauser posted image

Ahja bo že... čez kak teden upam, da bo že zunaj tale našuser posted image

Meta a ti maš pa dojenčkozavrauser posted image user posted image user posted image

pa smo trije

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.11.2006 9:14:47   
pika30
Jutro lepe  souser posted image ,
jaz tudi ne vem kako je moje user posted image  veliko.Nazadnje sem imela UV pri 30 tednu in je bila težka 1500kg. Zdaj pa me moj G samo vaginalno pogleda in moj trebuh izmeri.Je že kar zrastel v mesecu in pol,saj sem se v od takrat zredila 6kg,skupaj 15.Zadnje dni imam ful apetit.Tak da lahk sam ugibam kolk je moja user posted image  težka.

Manetka ti boš do ponedeljka ziher rodila,saj bo,potrpi še par dni.Meni je tudi G rekel "ja vi pa znate dosti prej rodit,maste čist nizko lego",boš vraga sem še v enem kosu, no pa tri tedne do roka.
Imam še mal časa,čeprav mi že vseskupaj malo tečno.
Jutri je tvoj dan D,držim pesti,če se bo kaj zgodilo.user posted image
Meta tvoj user posted image  je pa res velik,pri porodu zna vagat okoli 4000kg.Ne želim ti,da bi se strgala,mene so pri prvem porodu tak grdo zašili,da mi je ostala majhna brazgotina.Presneti fušarji!
Zdaj si grem pa kavico skuhat,se slišimo.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.11.2006 10:12:18   
Monika79
ojla user posted image

No pa še vam sporočam, da je tudi Naja postala mamica in sicer je rodila ob 7.27 uri punčko TIJO, težko 4.325 g in dolgo 55 cm. Iskrene čestitke mladi družinici in polno cartanja, no da se pohvalim malo user posted image user posted image , Tija se je odločila priti na svet prav na moj rojstni dan, oh sem ponosna user posted image  in hkrati full srečna, hvala Naja za lepo darilce user posted image

lp Moni user posted image  in Kaja user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.11.2006 10:29:56   
Shorty_
Naja3 čestitke za tvojo pupouser posted image user posted image user posted image  mala velikanka ni kaj. Obilo cartanja in še enkrat čestitke!!!
no pa si le novemberka!!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.11.2006 10:30:54   
Shorty_
Monika vse najboljše lepo praznuj in veliko cartanja s tvojo lepotičko.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.11.2006 10:35:19   
r1ta
Naja3 iskrene čestitke za lepo, težko in veliko deklico s krasnim imenom!user posted image user posted image user posted image Vsem trem želim vse najlepše!user posted image user posted image user posted image  No, pa si jo le dočakala in nam pobegnila v november (za mišjo fifikouser posted image ).

Monika79, iskrene čestitke ob rojstnem dnevu!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil r1ta -- 30.11.2006 10:36:11 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.11.2006 10:41:48   
Shorty_
Ja zdaj pa je na vrsti Sabini da se nam javi in sporoči če je še v enem kosu ali je že pobegnila v novemberuser posted image en big hug da se izteče vse tako kot si sama želiš Sabinauser posted image
No dejte mal pisat punce a še spite al kaj? no če spite pol čestitam ker men ne znese sem že prevelik slončekuser posted image user posted image user posted image
No kot vidite mi je neskončno dolgčas moj dragi je v službi jz pa samevam....nč grem mal game boy igrat mi ga je lubi kupu da bom laži dočakala našo pikico.user posted image

se tipkamo

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.11.2006 10:56:22   
Strawberrie Cherrie
NAJA3 VSE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Tia je pa res prava velikankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
30.11.2006 11:12:07   
Vilma
Iskrene čestitke mamici Naji in njeni punčki Tiji. user posted image
Je pa res prava velikanka, upam da se Naja ni preveč namatrala.
Naš bo pa bolj med mini dojenčki. Kot sem napisala v začetku 38. tedna mu je ginekolog nameril 2600g. Bomo vidli, kaj bo rekel v nedeljo, ko imam ponoven pregled.
Kar se tiče naših dragih, se moj zeloooo intenzivno pripravlja na rojstvo ja user posted image  
Ne vem, katera je spraševala, ampak tudi pri nas bo Jack Daniels v ponudbi.
Ne vem, kaj imajo tile fantje za eno foro, ampak skoz govorijo, da za prvega otroka pa moraš strest enga Džeka user posted image  In zdaj mojega dragega hecajo, da za Jakata pa SPLOH mora bit Džek. Ah naj fantje fejst praznujejo, jaz bom pa potem vse naslednje rojstne dneve od našega malčka user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
30.11.2006 11:13:06   
pika30
user posted image user posted image  Čestitke Naja in čestitke in bravo Tia.Prava punčara si.user posted image user posted image

Monika tebi pa veselo praznovanjeuser posted image user posted image .

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
30.11.2006 11:21:01   
crci06
uf, dojenčkozavri na obzorju  user posted image  ta mi je pa svetovna...

Seveda, pa najprej Naja3 - ISKRENE ČESTITKE!!!  Sicer Vampirko malo hecaš in skačeš sem ter tja, ampak zdaj je tvoj veliki dan prišel in si nam dejansko ušla med novembrke...  Si nas pa hecala, ja.... 
Komaj čakam, da slišimo porodno zgodbo in da vidimo slikice...

Pa od Sabini tudi še čakamo kakšen glas, kajne?

Sicer pa mene tud kar nekaj boli v fifiki oz. povsod okrog... Najhuje mi je pa preoblačit perilo al pa štunfe... al pa pod tušem si umivat noge, pa brisat med prsti na nogah... tile labodji položaji mi ne grejo več....  mal je zarustano vse skupaj... user posted image

Aha... dojenčkozavri - zdaj sem se spomnila, ko se je 20 let nazaj naš oča v firmi hvalil, da ima ornk sina, da ima 7.400 (kmalu po rojstvu, ko so malo proslavljali...)... saj baje je bil res full težek in velik, samo, to o 7.400 je pa mami prvič slišala, ko so sodelavci prišli dojenčka gledat in so baje ženske kar s strahom pogledovale v zibko... no, za dedce je 4,7 ali pa 7,4 pač podobno, sploh na žurki... user posted image

jaz mam pa danes velike projekte: moram se odločit, na kateri višini sobice bo okrasna bordura (imam poševno steno na 110 cm, okensko polico nižjo, štekarje pri vratih pa višje; zdaj pa moram določit, čemu se bom prilagajala user posted image ) pa določit moram odtenke barve... Našga pa seveda ni doma, da bi se kaj skup odločila.
Danes ponoči celo noč nisem spala, ker sem razmišljala, al se zapufam še za 2 novi okenski polici, al ne. Odločila sem se, da pri obstoječih (neka lesena varianta) zamenjam obrobni trak in pol sem celo noč razmišljala, kam za ... sem ga vtaknila par let nazaj, ko sem isto čarala v kuhinji....

No, našla sem ga, zdaj mam pa pavzo :)

pa da slišmo še kakšno novico...!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
30.11.2006 11:49:31   
r1ta
Punce moje jaz imam takšno krizo, da vam ne morem povedati. In v bistvu nimam nikogar ki bi mu pojamrala. Svojim staršem ne upam ker bi jih preveč bolelo, z mojim sva total skregana zaradi 1000 in 1 stvari, kolegice nimamtu nobene, v bistvu imam samo vas in RR, da lahko kaj napišem in se zraven prav na glas zjočem... Komaj čakam da rodim, da minejo vsaj trije meseci in da lahko grem v Slovenijo. Tukaj mi je za čisto vse vseeno. Res. Še za mojega... In se sprašujem, če ga sploh še imam kaj rada... Jooj, saj ne morem več pisati, ker me bo od žalosti pobralo...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
30.11.2006 11:51:29   
crci06
pejdi, greva spet na ZS, a?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
30.11.2006 12:23:56   
lidijat
Iskrene čestitke Naja3 ob rojstvu male velikanke user posted image  ! Velika punca, ni kaj!user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
30.11.2006 12:37:07   
t_t_y
Naja - čestitkeuser posted image za princesko(ponavadi napišem malo princesko, ampak v tvojem primeru to ne bi držalouser posted image ). Skratka obilo crkljanja in čimprejšnje okrevanje mamici saj je pupa res velika.

lp

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
30.11.2006 12:51:13   
Anonimen
Ob 2.30 danes je na svet pokukal 50 cm velik in 3220 g težak Tian.
Torej še ena decembrčica je postala novemberka.
Iskrene čestitke user posted image ...

...fantka Jana, 56 cm in skoraj 4,5 kg!
Bravo, mami!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t_t_y)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
30.11.2006 12:52:13   
Anonimen
Aja Ema82 ima Tiana in Sabini ima Jana user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
30.11.2006 13:02:13   
crci06
UUUU, še 2 user posted image !

user posted image user posted image user posted image
Čestitke "poboma", ter seveda ponosnim staršem!!!

To bo Vampirka pogledala, ko se vrne! Bo imela kar nekaj dela s seznamom...

Ampak vse pa ne boste danes rodile, a?
Moram prav pogledat, če ima spet kakšna luna prste vmes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za deklico
pipika 13

Katero ime vam je najbolj všeč?

Julija (41%)

Rebeka (15%)

Zoja (44%)

Število vseh glasov: 481

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!