crci06
|
uf, dojenčkozavri na obzorju ta mi je pa svetovna... Seveda, pa najprej Naja3 - ISKRENE ČESTITKE!!! Sicer Vampirko malo hecaš in skačeš sem ter tja, ampak zdaj je tvoj veliki dan prišel in si nam dejansko ušla med novembrke... Si nas pa hecala, ja.... Komaj čakam, da slišimo porodno zgodbo in da vidimo slikice... Pa od Sabini tudi še čakamo kakšen glas, kajne? Sicer pa mene tud kar nekaj boli v fifiki oz. povsod okrog... Najhuje mi je pa preoblačit perilo al pa štunfe... al pa pod tušem si umivat noge, pa brisat med prsti na nogah... tile labodji položaji mi ne grejo več.... mal je zarustano vse skupaj... Aha... dojenčkozavri - zdaj sem se spomnila, ko se je 20 let nazaj naš oča v firmi hvalil, da ima ornk sina, da ima 7.400 (kmalu po rojstvu, ko so malo proslavljali...)... saj baje je bil res full težek in velik, samo, to o 7.400 je pa mami prvič slišala, ko so sodelavci prišli dojenčka gledat in so baje ženske kar s strahom pogledovale v zibko... no, za dedce je 4,7 ali pa 7,4 pač podobno, sploh na žurki... jaz mam pa danes velike projekte: moram se odločit, na kateri višini sobice bo okrasna bordura (imam poševno steno na 110 cm, okensko polico nižjo, štekarje pri vratih pa višje; zdaj pa moram določit, čemu se bom prilagajala ) pa določit moram odtenke barve... Našga pa seveda ni doma, da bi se kaj skup odločila. Danes ponoči celo noč nisem spala, ker sem razmišljala, al se zapufam še za 2 novi okenski polici, al ne. Odločila sem se, da pri obstoječih (neka lesena varianta) zamenjam obrobni trak in pol sem celo noč razmišljala, kam za ... sem ga vtaknila par let nazaj, ko sem isto čarala v kuhinji.... No, našla sem ga, zdaj mam pa pavzo :) pa da slišmo še kakšno novico...!
|