|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
30.11.2006 13:05:30   
frufru
Čestitke vsem trem mamicamuser posted image , novembrski in obema deklariranima decembrčicama.user posted image . Še dobr, da je zadnji dan novembra, da nam ne bo user posted image  za december zmanjkalo. Zdaj pa nehajte prehitevat, ja? Lepo v vrsto za manetkoo in mano, če ne gre drgač, pa noge skupaj tiščat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.11.2006 13:09:42   
severnica77
user posted image  Bravo za toliko otročičkov, ki so se odločili biti novembrčki! Tudi meni je všeč izraz dojenčkozavri user posted image .

Res je veliko velikih dojenčkov zadnje čase ...
Moram pa reči, da meni niso niti na enem UZ povedali ocenjenje teže otročka. Sicer so vedno naredilili vse izmere in mi povedali, da je velik plod - zaradi česar sem morala še na oba testa glukoze, kaj več pa ne.

R1ta - poskusi se čimbolj pomiriti in se zamotiti s čim drugim. Sem pa sigurna, da so krive napetosti, sedaj ko smo tik pred dnevom D. Boš videla, da se bo vse uredilo. Sploh, ko na svet prikuka malo bitjece.

Sicer pa smo tudi me tukaj. Drži se punca.

Jutri pa uradno začenjamo z decembrom. Me prav zanima koliko še nam jih bo ušlo user posted image ? Dosti časa več nimate drage souser posted image .

Jaz grem jutri k svojemu G na rutinski pregled, v ponedeljek pa CTG. Sploh ne morem verjeti, da do mojega PDP manj kot štirinajst dni!.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.11.2006 13:42:57   
pikanogavička
Ojla drage moje!!!

Sporočam vam da sem 15.11. postala mama. Mojmu sinku je ime Aljoša. Je priden fantek, samo na nočno bujenje se še nisem čisto privadila. Sva bila pa dalj časa v porodnišnici, ker je piškot imel zlatenco.
Čestitam vsem, ki ste rodile. user posted image user posted image user posted image

Še to vam povem, da je bil porod zame enkratna izkušnja, ki jo nebi zamenjala za nič na svetu. Tko da tiste, ki greste rodit prvič - ne se bat.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.11.2006 13:44:08   
t_t_y
O, čestitke še Emi in Sabini user posted image .
So pa teli novemberski DECEMBERČKI pravi korenjaki - kaj bo šele s tistimi, ki bodo dočakali december.....user posted image

JA pa pikanogavička, tebi tudi čestitam - sem vidla tvoje obvestilo, ko sem že poslala svoj post.

lp

< Sporočilo je popravil t_t_y -- 30.11.2006 13:47:07 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.11.2006 13:57:20   
manetka
Oo koliko novegauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke Naji3 za dojenčkozavrico Tijouser posted image , je pa res orenk puncauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi Pikanogavički, za Aljošouser posted image user posted image user posted image  a se je Aljoša tudi odločil pohitet?

user posted image user posted image user posted image Čestitke pa tudi bolj tihima decembrkama Sabini in Emiuser posted image user posted image user posted image za njune sončke

Zdej pa prosim po vrsti, babuške neučakaneuser posted image user posted image user posted image

Frufru a bo pri nama jutri tudi že kaj drugače? A bova še kar noge vkup tiščaliuser posted image user posted image

Rita saj se bo vse porihtalo, za vse so krivi teli nori nosečniški hormoni, moram rečt, da tud mene iztirijo na čase, potem je kmalu spet vse lepo in prav. Še malo potrpi pa boš dobila svojo kraljično potem bo pa vse lažje in lepšeuser posted image

Punce pogumno jutri je že decemberuser posted image .

Lp M.

pa smo trije

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.11.2006 14:25:21   
Shorty_
Ema, Sabini in Pikanogavička vsem trem iskrene čestitke ob rojstvu dojenčkozavrov!!user posted image user posted image user posted image

Frufru in manetka dajmo kaj čakata v nizki štart jutri je vajin dan Duser posted image user posted image kako kaj kaže??
No jz mam pomalem skoz popadke ampak še vedno blage ki pa mi poberejo veliko energije sem kot cunja samo še za v posteljo!!

R1ta pri nama je bilo prejšnji teden tudi tako nisem vedela kaj naj zdej sva pa zopet kot dva golobčkauser posted image
Ti kar pojamraj sej veš da mislimo nate vem pa da ti ni lahko biti daleč od svoje družine.
Kmalu boš imela svojo malo pikico ki bo samo še nadgradila vajino ljubezen in povečala skupno srečo!!
Držim pesti da nesporazumčke hitro zgladita!
Vampirka prosim za obnovo seznama ker drugače bomo še ostale pozabile da je šele jutri december pa da malo vidimo katere so naslednje na vrsti za prevzem dojenčkozavrov (ta beseda mora v SSKJuser posted image )

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.11.2006 14:29:19   
r1ta
Ja krščen Matiček, saj ne vem kje naj začnem s čestitkami! Ste mi tako polepšale dan drage mamice, da spet jokam. Od veselja za vas! Torej:

Pikanogavičkauser posted image , Ema82user posted image in Sabiniuser posted image  iskrene čestitke in veliko zdravja vam in vašim fantičemuser posted image user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image  Pa fantje naj pridno rastejo, da bo naša punca imela dobro izbiro!user posted image  In Najina!user posted image

P.S. Hvala za vzpodbudne besede punce! Saj bo bolje...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.11.2006 14:40:50   
Shorty_
Ker se nobena ne drži vrste (razen mene ki bom očitno zamujalauser posted image ) sta pred mano samo frufru in manetka pol pa že jz in severnica77user posted image
cajt gre tolk hitro..
aja punce ker se bliža novo leto me zanima kje boste za silvestrovo, greste na praznovanje na prostem, morda potovanje..user posted image user posted image user posted image user posted image ?

No zdejle pa pride moj sonček iz službe tko da moram pripraviti kosilo da ne bo lačenuser posted image
Pišite kaj pa držite nogice skupaj vsaj še slabih deset uric da bomo mele vsaj kakega decemrskega dojenčkozavrauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.11.2006 14:47:58   
Barbk
Ej bejbike pa to je norooooo. Ne dohajam več...user posted image  Iskrene čestitke Naji in njeni princeski Tiji, ja pa atiju tud , a ne.user posted image Pa iskrene čestitke še Sabini in njenemu korenjaku Janu user posted image  , pa čestitke tudi  Emi82 in njenemu Tianu user posted image , pa seveda še čestitke Pikinogavički in njenemu sinku Aljoši user posted image .Vsem skupaj želim čim več cartanja in mirnih noči.Pa za vse en prav velikuser posted image . No a mi je ratal.user posted image  Upam, da nisem kakšnega kozla ustrelila...
R1ta upam, da si se že pomirila, ker tole so definitivno hormončki. Vse bo še vredu boš vidla. Ko bo vajina pupika, ki je sad vajine neizmerne ljubezni, prijokala na svet bodo vse težavice in vsi nesporazumi pozabljeni. Mogoče zdaj prav nič ne zgleda tako, a verjemi, vse bo še vredu. Pa saj veš, da ga imaš še vedno rada in, da te tudi on ljubi. Pa jaz te imam tud rada.Ma vse vas imam tak rada, joj kako ste se mi v srčka vsidrale...user posted image  user posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.11.2006 14:53:19   
frufru
Pikanogavička čestitke še tebi. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa že nehajte, no. user posted image Naj še kaj otrok za december ostane. Bom še slabe volje ratala, ko mam jutri PDP, pa je spodaj še vse zacementirano. user posted image
Manetka, a pri tebi kaj bolje kaže?
R1ta je tolk novic, da vedno nate pozabim. Ne se sekirat punca, smo vse na istih drogah (beri hormonih). Jaz se z mojim že 14 dni kregam za malenkosti (po njegovem), samo meni gre res na jetra, da moram za odraslim človekom pospravljat. Pa včeraj zlikam perilo, pol se ti pa bumbar ganc na poštirkan prt usede. za pop...user posted image . Pol sem pa jaz tečna. Sem mu rekla, da od danes dalje on likauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 30.11.2006 14:56:33 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.11.2006 14:59:12   
severnica77
Pa saj to ni res. Vsakič, ko pogledam na ringarja je novička o še enem user posted image , ki je prikukal na svet. Zdaj pa se mi res že zdi, da ne bo nič user posted image  ostalo za december user posted image .

Pikanogavička iskrene čestitke tudi tebi.

Moj mi že spet pravi: " Pa kaj ti si že spet na forumu?" Pa še jaz niti nisem takšen odvisnik user posted image .

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 30.11.2006 15:00:36 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.11.2006 14:59:59   
pika30
user posted image Čestitke Emi82---user posted image Čestitke Sabini---user posted image Čestitke Pikanogavički
                    user posted image --------vso srečo vsem trem korenjakom--------user posted image

Ja zdaj pa še Frufru in Manetka,kaj čakata,vse vaju bodo prehiteleuser posted image .Jutri držim pesti za vaju,al bi jih rajši že danes.
Tak hitro vse rojevate,da že ne vem več katere ste še ostale z mano vred.
R1ta upam,da si že kaj boljše volje.Saj se bo vse pošlihtalo boš vidla.Velik sončka ti želim!!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.11.2006 15:07:03   
petri85
Iskrene čestitke Naji za res pravo korenjakinjo Tijo!!!!

Iskrene čestitke ob rojstvu: Jana želim Sabini!

Tiana želim Emi!

Aljoša želim Pikinogavički!

Vsem skupaj pa želim veliko lepih trenutkov ob cartanju vaših otročkov!!!!

user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.11.2006 15:11:25   
frufru
user posted image

03.10. Zasanjana, user posted image  Aleksej user posted image
15.11. Pikanogavičkauser posted image  Aljošauser posted image
27.10. Ženkica, user posted image  Kaja user posted image
24.11. Tintara, user posted image  Nadja user posted image
26.11. Emamair, user posted image  David Llewelyn user posted image  & user posted image  Luka Griffin user posted image
28.11 Supermami, user posted image  Tilen user posted image  
30.11. Naja3 user posted image  Tijauser posted image
30.11. Sabini user posted image  Jan user posted image
30.11. Ema82 user posted image  Tianuser posted image
01.12. Manetka, user posted image   
01.12. frufru (presenečenje, za ime še ni konsenza)
11.12. Shorty, user posted image  (Nika)
13.12. Severnica77, user posted image (Leo)
15.12. Petri85
17.12. Meta,  user posted image  ali user posted image  (Neža ali Matija)
17.12. Vilma, user posted image  (Jaka user posted image
17.12. R1ta, user posted image  (Ana)
20.12. Pika30, user posted image  (Ajda)
20.12. Barbk, user posted image  (Manca)
21.12. Vampirka, user posted image  (Laura)
21.12. Moj_moj
28.12. T_t_y
28.12. lidijat, user posted image  (Sara ali Eva ali ... )
31.12. London_paris, user posted image

Stanje 10 decemrskih novembrčkov, 7user posted image user posted image , 3user posted image user posted image
ostane nam še 15 decembrčkov.
Saj Vampirka ne bo zamerla, če jaz popravim, ne! Še kera misli prehitevat????user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 30.11.2006 15:13:32 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.11.2006 15:15:30   
petri85
Punce, kaj je zdaj to, a nobena noče biti decembrka????? Pa tako lep mesec!!!

Je pa tako lepo brati te novičke...jaz moram še malo počakati...sem se za v sob naročila k frizerju!

Shotry, Manetka in Frufru, jutri pa tud za vas tri držim pesti, da sporočite take vesele novice!

R1ta, saj bo bolje!!! Naj te potolažim, da smo verjetno vse take otožne kak dan, pa bodo za to verjetno res krivi hormoni! Ampak saj je samo še kak teden, potem bo pa veselo - sploh ne bo časa, da bi nam bilo hudo:)

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.11.2006 15:16:08   
Strawberrie Cherrie
Ok, v bistvu sem bila 2uri nazaj tukaj na RR in je rodila samo Naja3user posted image user posted image - zdajle čekiram - še tri dodatneuser posted image user posted image - Česttike Sabini za Janauser posted image user posted image , Emi za Tianauser posted image user posted image in Pikinogavički za Aljošouser posted image user posted image ; no kolikor kaže prevladujejo fantje - se pravi za 1x bo naš user posted image user posted image lahko izbiral med 3 dokaj decembrčicamiuser posted image ; bo imel pa ogromno prijateljevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.11.2006 15:29:51   
Strawberrie Cherrie
No, zdajle mislim, da sem obdelala in čestitala vsem - naji3 na prejšni strani....
Ok, lahko napišem postuser posted image
Najprej k R1ti...Nič bat, sej se bo vse poštimalo -> tudi jaz zadnjih par dni razmišljam kako so tile moški prkelani - resnično!! Najbolj sem bila jezna nanj prejšni teden, ko je kar nekaj štemal in popravljaluser posted image - pospravljala sem pa jaz, kar ni mačji kašelj ob takšnem trebuhu...in vedi, tudi jaz sem se že vprašala, če ga imam še kaj rada - ampak me tko stisne pri srčku in mi da srce vedno vedeti, da je on najboljši in da ga imam NAJRAJŠI na tem svetu - in priznam, ne nisva SORODNI DUŠI -daleč od tega, pa nazore in mnenja imava povsem drugačna, ampak v postelji pa vedno spiva objeta (tut ko jaz smrčimuser posted image ) in to je tisto največ, kljub vsem ostalim nesporazumom! In vem tudi, da bo najboljši očka, ki svojemu otroku ne bo odrekel ničesar - pa še nekaj - vem, da mi bo dokler bova skupaj (in upam, da večno) zvest - zaupanje je pa tisto največ, kar pričakujem od veze...zato ti predlagam, draga naša r1ta, da razmišljaj o pozitivnih straneh vajine veze, kajti ob vseh lepih boš pozabila na tiste manj lepe...ti ful verjamem, kako je ko si v tuji državi in brez prijateljice, ki bi se ji lahko 100% odprla in zaupala -> poizkusi s svojim dragim, saj mogoče so moški res ČURIJI MURIJIuser posted image , ampak verjemi, kar se pa realnih in življenjskih nasvetov tiče, so pa moški dosti boljši kot pa me ženske, ki vse v celofan zavijemo, samo da nam bi bilo lažje. Pa spočij se, in ne oziraj se več na taščo itd, ampak se lepo v miru pripravi na prihod vaše Ane...user posted image user posted image
Frufru in Manetka: Kako se počutita 1 dan pred PDPjemuser posted image user posted image ; ampak vse pohvale za vaju, da se pridno držita roka in bosta rodile decembra...čeprav je še sicer nekaj ur v novembru, ampak vidve bosta pomojem ziher decembrski decembrčiciuser posted image user posted image
Ja, drage moje souser posted image , ki še nismo rodile - jutri je 1.december in me prav zanima katera bo tudi URADNO ODPRLA DECEMBER (pa da si ne boste pozable pentlje pripet, je tut dan boja proti Aidsu)
severnica77: Uf, vidim, da si začela spet malo pisat - sem enih parkrat te videla na forumu, ampak ni bilo besede od tebeuser posted image No, sicer pa po PDPju kar zvesto slediš Frufru, manetki in shorty,,,
Nič, danes pa res me čaka likanje in brez izgovorov! Potem grem pa filat fifiko (fifika je pri nas kurauser posted image user posted image user posted image ) - da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.11.2006 15:52:25   
Zasanjana
Čist na hitrco... kolk me je na rit vrglo, ko je toliko novih otročkov!Čestitke vsem novim mamicam!Pa veliko cartanja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa res počakte december!

Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.11.2006 15:58:42   
Strawberrie Cherrie
Zdejle sem šla izbrskat iz tam nekje 50straniuser posted image naš seznam - ko se mi zdi, da smo bile pofočkane bolj kot ne vse decembrčice...ga limam...je pa še vedno urejen po PDPjih

22.11 Naja3 ; rodila 30.11 punčkouser posted image Tijo
23.11 Zasanjana; rodila 3.10 user posted image Alekseja
26.11 Sasabela
1.12 Danijela27
1.12 Manetka
1.12 Shorty
1.12 Tintara ; rodila 24.11 user posted image Nadja
2.12 Pikanogavička; rodila 15.11 user posted image Aljoša
2.12 Sončka1
3.12 Supermami ; rodila 28.11 user posted image Tilen
6.12 Ema82 ; rodila 30.11 user posted image Tian
6.12 Sabini ; rodila 30.11 user posted image Jan
7.12 Ženkica ; rodila 27.10 user posted image Kajo
9.12 Katja34
12.12 Daisy28
12.12 Lara 612
12.12 PeterPan
12.12 Tejkaz
13.12 Severnica77
15.12 Petri85
16.12 Mala pika
16.12 R1ta
17.12 Meta.
17.12 Vilma
18.12 Zasavka
20.12 Moj_moj
21.12 Anneli
21.12 TinaM
22.12 Barbk
22.12 Vampirka
24.12 Emamair ; rodila 26.11 user posted image David Llewlyn & user posted image Luka Griffin
25.12 Baltazarka
28.12 T_t_y
31.12 Anckabancka
31.12 Ferr
31.12 London_paris
31.12 Malecka

Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.11.2006 16:58:09   
tintara
Zivijo punce!
Mi smo od danes naprej ta zaresna druzina z dvema otrokoma (obema doma). Sem videla sezname in vsem mamicam od 24 .11. naprej cestitam kar v kupu. Cestitke in veliko ZDRAVJA.

Moja porodna zgodba je malo manj porodna, ker nisem usla nozu in CRju, ker se ni zacelo nic dogajati samo od sebe in me dalj kot do petka niso hoteli drzati (pa tudi jaz sem se po prebitih parih dneh v porodnisnici kar hitro odlocila za hitrejso varianto in koncno pot domov). Torej sme v petek imela CR, okrevanje smo zmogli, punca je bila precej velika in je bila baje odlocitev pravilna. PO CR aj taki otroci ne bi hodili ven naravno. Nima veze, jaz sem OK, Nadja se bolj in to je vazno. MHotela sem sicer spianlni blok, pa ni uspelo vtikanje, ampak vseeno mi je sla anestezistka ful na rtoko in mi malo velikanko prinesla takoj v operacijsko in tudi omamljena sem bila manj, tako da sem jo takoj videla. Razlocno in ne kot obris ali meglico. Super res.

Zdaj lepo spi, lepo se redi in anpšreduje. Gasper jo je lepo sprejel, vsaj zaenkrat... V glavnem, upam, da se kmalu privadimo drug drugemu in bo vse roznato.

Koliko vam je znano za dogajanje okoli Eme oz njenega Luka, mi tudi ni jasno. Tudi ona je imela CR in sicer v nedeljo, ker ji je odtekla voda. Luka je zaradi zacetnih tezav z dihanjem odsel na intenzivno, a se ze vrnil naslednjega dne mislim. Videla sem oba in sta prav luskana- zmagovalca med vsemi malimi dojencki, ki so bili tam. Prav res, med velikimi dojencki je seveda zmagovalka nasa.
Nato je Luka cel dan bruhal in so ga zopet odpeljali. Tokrat kar v KC, kjer je vceraj prestal operacijo. Imel je zavozlano crevo in so mu ga morali precejsen del odrezat. Sedaj upajo, da bo preostali del crecesa ozivel in bo normlano opravljal svojo funkcijo naprej. Ema je res ZELO, ZELO POGUMNA PUNCA. Ko mi je povedala, sem se takoj ko je zaprla vrata sesedla, kaj prezivlja ona, ni mogoce misliti. Zato lepo, lepo prosim, drzite pesti za Luko! Jih rabi, od vseh vas in se od koga zraven. Jutri Luko caka se ena operacija in jutri zvedo kako bo z njim. Ema in Klemen, v mislih sem stalno z vama. Drzim pesti in punce, drzite jih tudi vi.

Takole, s solzami v oceh se, kljub temu, da smo koncno doma in sem vesela, poslavljam od vas. Morda se kaj preberem za nazaj, odvisno koliko casa mi bo nasa pupica se naklonila.

Sicer pa sem danes ko sem odhajala iz porodnisnice slisala, da je bilo danes ze 11 dojenckov (do 1h popoldne). Nic cudnega da so se kar tri danes odlocile in odsle med novembrke.

Vsem, ki vas porod se caka, veliko srece in cim vec zdravja. Tina

Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.11.2006 17:05:36   
Strawberrie Cherrie
Tintara; Lepo, da ste nazaj, in da se je izšlo vse tako, kot si si želelauser posted image user posted image ; kot vidim, ti Nadja pusti napisati tudi kakšen post in je zgleda pridna dojenčica. pričakujemo pa tudi kakšno slikicouser posted image

Tole glede Eme in Lukata (pa seveda tudi ujbogi Klemen) me je pa ful pretreslo -> sem ravno danes hotela napisat, da zdaj bi se pa mogoče lahko malo javila - sedaj pa imam solze v očeh, ubogi ubogi Luka - eno user posted image zate Luka, da se bo vse dobro izteklo in da bo jutrišnja operacija čimprej mimo; zdajle me je kar 'srh' streseluser posted image user posted image ; joj - pa praviš, da je že tako lepo kazalo...
Joj, mi je kr hudo, ko pomislim na to, kakšno majhno nebogljeno bitje je to, pa mora vse to preživljatiuser posted image user posted image
VSO SREČO LUKI IN NJEGOVEMU BRATCU DAVIDU, PREDVSEM PA VELIKO POGUMA EMI IN KLEMNUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 30.11.2006 17:11:24 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.11.2006 17:27:44   
crci06
ja, še en dojenček je bil med nami, pa nismo vedele zanj!

Seveda, čestiiitke!!!  user posted image

(a bom to danes še velikokrat napisala?? se mi zdi, da se že kar ponavljam, čeprav vsakič posebej mislim resno).

Ja, ena čestitka pa pripada še Emi: je Tina povedala, kako se dobro držiš in svaka ti čast! Zdržite še malo, da prestane Luka še to operacijo, pol pa bo spet vse OK. Saj se človek kar malo ustraši, ampak lepo je videti ob težavah tudi toliko optimizma in poguma!
Me smo s tabo oz. z vama! Tudi Klemnu verjetno ni lahko, še sploh, ker moški običajno ob dojenčkih ostanejo malo ob strani in ne vedo vsega...  jaz bi se verjetno počutila nebogljeno...

Tale moški od R1te... ja, saj jaz sem ji tudi rekla, da so to hormoni, ampak čist za vse pa tud niso krivi NAŠI NOSEČNIŠKI HORMONI... marsikaj je tudi plod MOŠKIH OB-NOSEČNIŠKIH HORMONOV!!  Je res?

Se pa vsi strinjamo, da se vse poštima, tako, da upam, da je že OK.
Meni včasih pomaga tudi it brat porodne zgodbe... ko se zjočem, se mi zdi, da sem spet tako "čista"...

Uf, moji hormoni... 

P.S.. pa baje to sploh ne zgine z minuto rojstva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.11.2006 17:28:45   
frufru
22.11 Naja3 ; rodila 30.11 punčkouser posted image Tijo
23.11 Zasanjana; rodila 3.10 user posted image Alekseja
26.11 Sasabela
1.12 Danijela27
1.12 Manetka
1.12 Shorty
1.12 Frufru
1.12 Tintara ; rodila 24.11 user posted image Nadja
2.12 Pikanogavička; rodila 15.11 user posted image Aljoša
2.12 Sončka1
3.12 Supermami ; rodila 28.11 user posted image Tilen
6.12 Ema82 ; rodila 30.11 user posted image Tian
6.12 Sabini ; rodila 30.11 user posted image Jan
7.12 Ženkica ; rodila 27.10 user posted image Kaja
9.12 Katja34
12.12 Daisy28
12.12 Lara 612
12.12 PeterPan
12.12 Tejkaz, rodila 26.11.user posted image Eva
13.12 Severnica77
15.12 Petri85
16.12 Mala pika
16.12 R1ta
17.12 Meta.
17.12 Vilma
18.12 Zasavka
20.12 Moj_moj
21.12 Anneli
21.12 TinaM
22.12 Barbk
22.12 Vampirka
24.12 Emamair ; rodila 26.11 user posted image David Llewlyn & user posted image Luka Griffin
25.12 Baltazarka
28.12 T_t_y
31.12 Anckabancka
31.12 Ferr
31.12 London_paris
31.12 Malecka

< Sporočilo je popravil frufru -- 30.11.2006 17:33:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.11.2006 17:33:01   
crci06
ja, frufru, kje pa si ti na seznamu? a se ne bi dodala??

Kje pa je Vampirka? Ona pa ima danes popoldan rezervirano za preglede, ane? Upam, da je po pregledu šla na kakšno dobro večerjo... al bo spet kakšen SMS padel?  Punce, dejte dežurat :)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.11.2006 17:35:34   
frufru
moj-moj, sva zgleda istočasno pisali sem pisala za Tejkoz, pol sem pa sebe pozabila.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!