Strawberrie Cherrie
|
No, zdajle mislim, da sem obdelala in čestitala vsem - naji3 na prejšni strani.... Ok, lahko napišem post Najprej k R1ti...Nič bat, sej se bo vse poštimalo -> tudi jaz zadnjih par dni razmišljam kako so tile moški prkelani - resnično!! Najbolj sem bila jezna nanj prejšni teden, ko je kar nekaj štemal in popravljal - pospravljala sem pa jaz, kar ni mačji kašelj ob takšnem trebuhu...in vedi, tudi jaz sem se že vprašala, če ga imam še kaj rada - ampak me tko stisne pri srčku in mi da srce vedno vedeti, da je on najboljši in da ga imam NAJRAJŠI na tem svetu - in priznam, ne nisva SORODNI DUŠI -daleč od tega, pa nazore in mnenja imava povsem drugačna, ampak v postelji pa vedno spiva objeta (tut ko jaz smrčim ) in to je tisto največ, kljub vsem ostalim nesporazumom! In vem tudi, da bo najboljši očka, ki svojemu otroku ne bo odrekel ničesar - pa še nekaj - vem, da mi bo dokler bova skupaj (in upam, da večno) zvest - zaupanje je pa tisto največ, kar pričakujem od veze...zato ti predlagam, draga naša r1ta, da razmišljaj o pozitivnih straneh vajine veze, kajti ob vseh lepih boš pozabila na tiste manj lepe...ti ful verjamem, kako je ko si v tuji državi in brez prijateljice, ki bi se ji lahko 100% odprla in zaupala -> poizkusi s svojim dragim, saj mogoče so moški res ČURIJI MURIJI , ampak verjemi, kar se pa realnih in življenjskih nasvetov tiče, so pa moški dosti boljši kot pa me ženske, ki vse v celofan zavijemo, samo da nam bi bilo lažje. Pa spočij se, in ne oziraj se več na taščo itd, ampak se lepo v miru pripravi na prihod vaše Ane... Frufru in Manetka: Kako se počutita 1 dan pred PDPjem ; ampak vse pohvale za vaju, da se pridno držita roka in bosta rodile decembra...čeprav je še sicer nekaj ur v novembru, ampak vidve bosta pomojem ziher decembrski decembrčici Ja, drage moje so , ki še nismo rodile - jutri je 1.december in me prav zanima katera bo tudi URADNO ODPRLA DECEMBER (pa da si ne boste pozable pentlje pripet, je tut dan boja proti Aidsu) severnica77: Uf, vidim, da si začela spet malo pisat - sem enih parkrat te videla na forumu, ampak ni bilo besede od tebe No, sicer pa po PDPju kar zvesto slediš Frufru, manetki in shorty,,, Nič, danes pa res me čaka likanje in brez izgovorov! Potem grem pa filat fifiko (fifika je pri nas kura ) - da ne bo pomote
|