LuLu
|
malecka_mateja kaj se dogaja??? Kaj te je tak v slabo voljo spravlo? Vse je ok z bebico, ne tak črno razmišljati, to bebica čuti, pa ji ni všeč, da je mami slabe volje. Saj, po moje vse razmišljamo samo še o zdravju, včasih me zanese tak daleč, da študiram kaki karakter bo bebica imela, če bo mali po atiju, ali bo hiperaktiven,... na koncu pa spet pristanem samo na tem, da naj bo mali zdrav. Pa saj to je normalno, da nas skrbi. Jaz sem vse te moje črne misli povedala dragemu in mami, se zjokala zaradi skrbi, pa mi je bilo potem lažje. Sta me potolažla. Vse mame tak skrbijo, to je normalno. Mislim, da če možeku poveš kaj te skrbi, saj te bo razumel in potolažil. Ne tega v sebi držati, samo slabo si delaš, neprespane noči, slab apetit,... sem to dala skozi. Moraš biti 100%, da je vse ok. Saj tudi je Še malo pa se vidimo, z metuljčico27 v šoli, bomo sošolke , pa bomo tam v živo izkušnje izmenjale, po moje boš vidla, da nisi edina, ki jo tak skrbi za otroka. Pa lepe misli od zdaj naprej, če ne pa razmišljaj tak kot jaz, kak me bo mali čez 15 let ob živce spravljal s svojo filozofijo o šolstvu ali pa s frizuro, ki mi ne bo všeč,... mene to vedno v dobro voljo spravi
|