|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
21.11.2006 13:27:44   
Anonimen
Ribicau a tebi bo pol delala samo morfologijo? V 21 in 34 tednu? No, glede tega mam pa jaz res srečo, UZ mi namreč naredi čisto, ampak res čisto vsakič, naroča me pa na 4-5 tednov, tako da vidim našega pikeca vsak mesec.

Aja, glede kilaže pa sem tudi jaz bila pridna - pridelala sem 8 kg user posted image

No, se spravim zdej pisat tisti spisek potrebščin za bebeke, čeprav vsaka sama za sebe ve, kaj rabi in kaj ne. To je pač mala orientacija, za tiste ki bomo prvič mamice.

Se beremo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.11.2006 13:31:11   
Anonimen
Mami potrebuje:
- blažilno kremo za bradavice
- čaj za dojenje
- nedrček za dojenje
- olje proti strijam
- priročnik za nego otroka in matere
- prsna črpalka za izsesavanje mleka
- prsne podloge za dojenje

Ati potrebuje:
- fotoaparat ali kamero
- mobilni telefon
- natančen seznam prijateljev, ki jih je treba obvestiti o  novem rojstvu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.11.2006 13:39:41   
Anonimen
Novorojenček potrebuje: user posted image user posted image user posted image
- avtomobilski varnostni sedež 0 ali 0+
- body benkica ali benkica
- bombažne povijalne plenice 6x
- bombažne tetra krpice 5x
- čakj proti trebušnim krčem
- čistilne palčke
- črpalka za nos
- fixies pleničke 2-5 kg ali 3-6 kg
- glasbeni vrtiljak za na posteljico
- glavnik za temenca ali krtačka
- grelnik za stekleničke
- kompletek (hlačke, majčka, kapica)
- kopalna brisačka z rokavico
- krema za nego obraza
- krema za nego ritke
- mehka glasbena igrača
- negovalna kopel
- nepremočljiva podloga za posteljico
- odeja
- olje ali mleko za telo
- otroška kad
- posteljnina
- postelja ali zibka
- previjalna miza
- previjalne podloge
- prilagojeno mleko
- robčki za enkratbo uporabo za nego
- spodnja kapica iz bombaža - 4x
- spodnje žabice - 4x
- steklenička 125 ml (za čaj)
- steklenička 250 ml (za mleko)
- sterilizator
- škarjice ali ščipalec za nohte
- termometer za telesno temperaturo
- termovka za stekleničko
- tetra pleničke - 30x
- tolažilna duda
- tople nogavičke ali copatke
- vodni termometer
- voziček
- vzmetnica
- zimski kombinezonček

Tako, če kera še kaj ve, da se rabi, naj prosim doda. To je seznam stvari, ki meni koristi pri nakupovanju, mogoče bo še kateri...Nekatere stvari iz seznama lahko kar črtate, če veste da jih imate, ali ne rabite. Upam, da vam bo v pomoč. user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 21.11.2006 13:44:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.11.2006 14:08:56   
ajči
hvala drage našeuser posted image

me sam zanima moja bebika je imela pred mesecem 813g zdaj mi je pa reku da ima slabo kilo okoli 900 g pa je bilo mesec dni od tistega ko je že imel 813g...

sploh nimam pojma kaj je zdaj to od nekatirih vas pa ima že toliko več jaz več sploh nimam pojma kaj mi laže????????'
ta dr.ki sem vsaki dan bol jezna in jezna....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
22.11.2006 7:31:57   
ribicau
Ojla!

No kot sem rekla, poročilo o pregledu. UZ ni bilo, poslušala je srček, ki prav luštno nori, pa injekcijo sem dobila, ker mam negativno krvno skupino, tko da mi je tud vzela ta veliko dozo krvi, tko da mam zdej ranjeno rit in celi masaker na roki, ker kri ni hotela tečt. No pa tehtali smo se in kaže +8,7 kg. Ti kilogrami so kr u redu je rekla, čeprav jaz sama pri sebi vem, da se moram pazit kaj pojem, drugače bi bila zdele že na +15 (mam že od prej tako presnovo, da sem mogla pazit, kaj sem v usta dala)!  Pa PDP mi je prestavila za 6 dni user posted image , tako da bom kao v januarju lahko koristila 10 dni dopusta in ga nič ne vržem stran. Je pa ta prestavljeni PDP samo za CSD, meni za rodit normalno ostane 8. februar.

No to je blo pa to. UZ pa pravi da naslednji, se pravi 20. dec.! Komaj čakam!

Cao

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
22.11.2006 19:11:06   
metuljčica27
halo drage user posted image ! Kje ste?
Meni je že postalo dolgčas.
JAz na bolniški, moj dragi pa skoz v pisarni! Meša se mi. Tečno mi je!
Jutri imam pregled pri G- HVALABOGU!user posted image user posted image user posted image
Komaj ćakam.
V petek pa dobiva novo kuhno, težko dočakano.user posted image user posted image user posted image

No, torej bom imala ta vikend dosti dela.

Ma sama sebi sem tečna. Po eni strani bi šla v službo, vendar vem da za mojega user posted image , to ne bi bilo preveč vredu. Saj niti nevem, kako bi s tem trebuhom v službi.

Upam, da bo jutri kaj boljši dan.

Sem tečna, ne

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
22.11.2006 19:25:25   
LuLu
Ojla, user posted image  meni nisi tečna... sem sama sebi tudi že tečna. Nonstop sem doma, pa zadnje dni dež... tudi ne vem kam se naj dam...
Koliko časa si čakala na kuhinjo? čigava pa je? kje si jo kupila?
Malo info zbiram za svojo kuhinjo user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
22.11.2006 21:18:51   
malecka_mateja
ojla!

jaz pa bolj se priblizujem PDP večje krize imam! krize glede tega ali bo z moj opikico vse ok!in to sam zato ker se na nuhalni ni videla nosna kost potem pa sem dobila izvide THT ki naj bi bili ok amapk gor je pisalo da imam 1:370 moznosti za dawnočka! in me FUL skrbi!user posted image user posted image user posted image  nočem da bi moja pikica imela težko življenje zaradi mene! vedno bolj težko mi je pri srcu ker nevem kako bo in če bo vse ok!
sem že čisto obupana vsak dan mislim na to in se tolažim da bo vse ok! mojemu sploh neupam nič reč ker on bi bil še bolj potrt!
tako da se vam opravičujem ampak nekomu sem morala povedati!upam da me razumete!
hvala!
upam da bo moja pikica zdrav in vsesl otrok!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
22.11.2006 21:49:11   
LuLu
malecka_mateja kaj se dogaja??? Kaj te je tak v slabo voljo spravlo? Vse je ok z bebico, ne tak črno razmišljati, to bebica čuti, pa ji ni všeč, da je mami slabe volje. Saj, po moje vse razmišljamo samo še o zdravju, včasih me zanese tak daleč, da študiram kaki karakter bo bebica imela, če bo mali po atiju, ali bo hiperaktiven,... user posted image  na koncu pa spet pristanem samo na tem, da naj bo mali zdrav. Pa saj to je normalno, da nas skrbi. Jaz sem vse te moje črne misli povedala dragemu in mami, se zjokala zaradi skrbi, pa mi je bilo potem lažje. Sta me potolažla. Vse mame tak skrbijo, to je normalno. Mislim, da če možeku poveš kaj te skrbi, saj te bo razumel in potolažil. Ne tega v sebi držati, samo slabo si delaš, neprespane noči, slab apetit,... sem to dala skozi. Moraš biti 100%, da je vse ok. Saj tudi je user posted image
Še malo pa se vidimo, z metuljčico27 v šoli, bomo sošolke user posted image , pa bomo tam v živo izkušnje izmenjale, po moje boš vidla, da nisi edina, ki jo tak skrbi za otroka.
Pa lepe misli od zdaj naprej, če ne pa razmišljaj tak kot jaz, kak me bo mali čez 15 let ob živce spravljal s svojo filozofijo o šolstvu ali pa s frizuro, ki mi ne bo všeč,...user posted image  mene to vedno v dobro voljo spravi user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
22.11.2006 22:15:52   
malecka_mateja
sej sem enkrat ko sem dobla izvide povedla možeku ampak se je tako zelo sekiral da sedaj nena raje!in tudi moja mama se ful sekira in raje sploh ne govorimo o tem! sej skrbi me sam ta izvid!joj kriza!
sej si me spravlja malo v dobro voljo amapk neka negotovos pa ostaja v meni in žalost ki se pojavlja vedno bolj pogosto!user posted image user posted image
božam trebuščeka in sprašujem pikico ali je vse ok ampak odgovor bo prišel ko jo bom zagledala!
ja še 14 dni in bom sošolke!user posted image zdaj pa grem spat da  vsaj malo pozabim na te črne misli ki zakrivajo sončeka v moji glavi!user posted image user posted image
lahko noč

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
22.11.2006 22:22:15   
LuLu
Lahko in mirno noč ti želim, pa javi se jutri tukaj pa kar napiši še kaj, če ti gre po glavi... nek način, da "poveš" , je tudi tukaj nam, ki te tak najbolj razumemo user posted image
Lahko noč, pa pozdravi bebico v mojem imenu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1011
22.11.2006 22:55:42   
metuljčica27
Najprej lep pozdrav bodoče sošolke in ostale user posted image !
Saj ne moram verjet moje razpoloženje nako niha. Sedaj sem že ok, vendar nevem kaj me bo pičilo  čez par minutk.
Masem čudna že sama sebi. No pa saj bo.
Prav maš lu lu, kaj še nas vse čaka. Napeto bo. Jaz upam, da ne bo po meni, potem se mi ne piše kaj dobrouser posted image user posted image user posted image

Lu lu, kuhinjo sem kupila v PANLES-u. Ne bo ti žal. Drugače so iz Rogaške,vendar imajo pisarno v Celju. Res ti predlagam da pokličeš!
Med tem kar sva iskala, je bilo najbolj kvalitetno in ugodno. Torej če rabiš tel. št. javi. Drugače pa imam tudi njihov katalog in ti ga lahko prinesem v šolo, ok?

Želim vam lep spanec in NOČKO!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
22.11.2006 23:00:36   
LuLu
Metuljčica27že na netu brskam, pa se je že prikazala taaakaa lepa deča kuhinja. Kateri model si ti izbrala? Koliko je kaj velika in koliko je stala? upam, da nisem preveč radovednauser posted image  kdo jo bo zmontiral?

Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.11.2006 12:34:57   
ajči
ja saj niste edine ki se kar neki sekiramo zdaj je taki čas koliko vidim same misli kako in kaj ali je vse ok ali je vse lepo razvito ali bo zdrav..................

mislim da je to čisto normalno če pa komu kaj rečeš pa vem da je še huje vsi mislijo kako se sekiramo in nato se oni še bol in te še bol naredijo živčno....,

res niste edine se vam kar pridružim....

pa še ko hočeš da ti dr. kaj lepega pove te čisto ob živce spravi...

stopimo skupaj in pozitivno mislimo če4prav je to težko zato pa se ka malo po foeumo tolažimo in vedimo da je to normalno .....HORMONI:::: upajmo da je to tako....

lp!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.11.2006 14:58:57   
Tabali
Ojla punce!
Vidim, da ste pridne in, da kar lepo pišete o vseh pri vas aktualnih dogodkih. Jaz mam pa zadnje dni tako norišnico v službi, da me kar groza lovi. Ampak...še samo 14 delovnih dni, pol pa tudi jaz odhajam na zaslužen dopust user posted image user posted image !! Yesssssssssssssssss! Uh, kake plane mam že, kaj bom takrat vse počelauser posted image , komaj čakam. Pa še vsemu temu službenemu novoletnemu cirkusu se bom lepo elegantno izognila user posted image .
No mi smo včeraj uspešno zaključili šolanje na področju starševstva, tako, da smo zdaj tudi uradno kvalificirani. Samo bistveni element manjka, ta pa tudi pride februarja user posted image . Moram priznati, da je šola za starše, vsaj kar se naju tiče, bila zelo koristna izkušnja. Pa možeka moram pohvalit, ker je redno in aktivno sodeloval pri vseh zadevah.
Kar se tiče pa sekiranja in skrbi... joj... vsem se nam pojavljajo v takšni in drugačni obliki. Mene zadnje dni še najbolj mori to kako se naj izognem vsem takšnim in drugačnim nasvetom izkušenih in starejših (babic, dedkov, tetic, sosed ipd). Čeprav, moram priznati, da zaenkrat hvala bogu nimam s tem problemov, mam pa feeling (verjetno spet zaradi hormonov user posted image  in občasne hiper občutljivosti), da se bodo začeli pojavljati. Upam, da si samo domišljam in da bodo naju vsi skupaj lepo pustili pri miru, kar se tiče najinega starševstva.
Drugače pa, glede user posted image   razmišljam pozitivno in upam na vse naj naj boljše!
Punce uživajte in tiste, ki lahko izkoristite sonček!!!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
23.11.2006 15:01:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.11.2006 16:10:44   
malecka_mateja
ojla!
no sem včeraj kar mirno spala tako da ni blo panike!in se trudim čimmanj razmišljat o tem! ker dohtarji te tak samo prestrašijo pol pa te pustijo v negotovosti!
amapk gledam pozitivno da bo vse ok ampak pride čas ko ne verjamem več temu in se sekiram! sej še malo pa bo moja pikica tu in takrat bom videla da bo vse ok!
božič ja zelo lepa stvar sem že čisto nora!ampek se kr zadržujem!grema z mojim enkrat v bližini v avstrijo da še kaj kupoiva in še po previjalno skočima ono veliko(komodo)
no kolumbo kako kaj avto? pri nam gre super pa zelo fajn je ga nebi več menjala!user posted image
tabali ti srečnica si že izobražena naj to pa povem da sem jaz že tudi čeprav še nisem bila v materinski amapk jaz že imam priznano ker sem med. sestra tako da smo že tudi mi izobraženiuser posted image user posted image user posted image
no kaj vam naj še napišem...hmmmm
nebom več bluzla pridne bodite lepo se imejte!papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.11.2006 16:34:12   
malecka_mateja
punce zdaj sem se naročla na 3d uz ga mam v torek!user posted image user posted image user posted image da vidim mojo pikico!

Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.11.2006 16:38:22   
LuLu
malecka_mateja vidim po smeškotih, da si boljše volje user posted image  Super!
A boš lahko dala kakšne slikice gor od 3d? Verjetno so si bebice kar podobne v tem času, pa da malo pošpegam v tvoj album.
Pa ne več gledat takih dokumentarcev na tv-ju, to te bo tudi v slabo voljo spravlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.11.2006 16:43:42   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

V torek sem šla spet mal u šoping, kupila sem lupino maxi cosi cabriofix, top line, circuit, pa še adapterje za Traxxsa, tko da mamo zdej Traxx Cabriouser posted image .

Kolumbo, torej imaš voziček Traxx (katerega?) in maxi cosi lupinico? A lupinica paše na voziček? Mi lahko daš kašen link do teh stvari, ki si jih kupla, ker meni je vozek Traxx všeč in tudi to lupinico bi imela... jaz še nič nisem kupla imam samo polno glavo vseh izdelkov, pa moram ožji izbor narediti. Hvala..

Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.11.2006 21:30:58   
malecka_mateja
ja sem malo boljše volje!ja bom dala slikice valda gor!upam da se bo lepo vidli glede na to da sem že v 29t pa upam da že spol potrdijo!ker se še vedno niso odločli ali je user posted image ali user posted image  no samo da je zdravo mapk vseeno bi radi vedli!
sej sem drugače jaz zelo dobre voje in lapasta amapk pride dan ko sem pač na tleh samo zaradi teh izvidov!
se opravičujem če včasih zatežim smao meni ful pomaga ker vem da me vsaj ve razumete!
no sedaj pa se grem poleg možeka stiskat ker je prišel celo domav danes!tako da bo sedaj pri meni do pon pol pa spet gre in pride v soboto user posted image !
no lep večer še naprej!papa
pa en velikiuser posted image  za vse ki me razumete

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
23.11.2006 21:57:43   
metuljčica27
Jaz sem danes tudi imela pregled in vse je OKuser posted image user posted image user posted image .
Podaljšal mi je tudi bolniško, tako da bom verjetno ostala doma kar do konca.
Saj ni tako slabo, je za zdržat. Pa tak imam v bližini mamo in enajst mesečno nečakinjo, s katerima preživim tu pa tam kak dopoldan. Popoldne pa je tak lubi doma, no vsaj ponavadi. Še pre hitro bo minilo.

No, naš user posted image  je super je reko G. Videla sem ga zopet, sicer je bil zelo pri miru-kar ponavadi ni. Srčeka sva poslušala, v glavnem vse je super in seveda jaz sedaj tudi.

Jutri že z veseljem pričakujem kuhinjo. Čez 2 tedna pa še zavese.

Lu-lu midva sva izbrala kuhinjo Žana. Všeč nama je bila, ker je svetla, saj imava marelično steno v kuhinji in bolj malo kuhinjo imava. Pa tu mi je všeč. ker imajo vsa vrata, tiste čipe da z vratami ne moreš tresknit. Moraš it pogledat. Naročita se za v celje in tam prideta kot v neko pisarno, kjer so raztavljene kuhinje. Se posvetita tam, vse skicirate gresta domov in premislita. In če se odločita, pač javita in še greste vse načrte še enkrat vse skozi.
Midva jo bova sama sestavila, ker je ni veliko, pa moj lubi je reko, da se bo sam trudo.
Joj, komaj čakam.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 8:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.11.2006 8:17:10   
LuLu
Kolumbo, ojla,  ravnokar iščem te tvoje kombinacije na RR forumu in v trgovinah, pa si pravi čas prišla... user posted image  bom zdaj tvoj post prebrala...

Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.11.2006 8:31:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

....ker so trdile, da ne pašejo na moj voziček, ...ker so potem nekaj bluzile, da na trikolesnika Traxx pa ziher ne paše, tko da ti jaz lahko garantiram samo za mojga Marlina 4, kako je z Marlinom 3, in  Jaguarjem 3 oz 4 pa žal ne vem....

Ravno to me je zmedlo pri vsem tem... ker nikjer nisem zasledila, da Maxi cosi paše na Traxxa. Jaz razmišljam o Jaguarju (moj bi imel 4, jaz pa že zaradi teže 3). Verjetno si preštudirala Marlina in Jaguarja... a je razlika samo v tem, da se (koliko sem videla) Marlin ne da obračat v obe smeri ali pa so še kakšne razlike med njima?... Pri Jaguarju in Marlinu ni potrebna košara, a ne? Se da ležišče v čisto vodoraven položaj in zraven kakšna zimska vreča, pa je dovolj?
Sorry, da te gnjavim, ampak to so mi informacije iz prve roke, tak kot si napisala o prodajalkah... na njihovo znanje in pomoč ne računam preveč.
Mi lahko še napišeš kakšne so cene za Marlin oz. Jaguarja, če veš in za adapter? Najlepša ti hvala...
Mi pa je od Traxxov ravno ta Marlin bež 4-kolesnik najlepši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.