|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.11.2006 10:02:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Februarčice
16.11.2006 22:37:05   
ajči
kaj rabi potrdilo za porod?kje ga dobiš?

joj drage moje meni je danes tako težko v trebuhu ko da mi dol tiši in kar na wc hodim prav boli me ob levi strani kaj bi lahko to bilo pa še težko hodim...tako me je stah prosim pomagajteuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 977
17.11.2006 7:24:33   
ribicau
Zdravo!

Ajči tud mene je včerej, pa na splošno sem se noro slabo počutila, tud spala nisem skoraj nič, ampak zdaj je pa malo boljše. Jaz zase mislim, da sem malo preterala v službi ta teden, saj vsak dan poleg redne službe delam še nadure, potem sem imela 2x ta teden aerobiko, pa po aerobiki sem morala še stanovanje pospravljati....u glavnem pomojem se mi je vse skupaj malo nabralo!
Če bolečnina ne popusti pojdi do G!!! Jaz sem bila že prpravljena včeraj, potem sem šla pa v posteljo pa je malo popustilo!

Včeraj sem se pozanimala za materinsko šolo! V Kranju je že vse polno, na Jesenicah se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu in se ni potrebno nič prijavit, v Tržiču se daš na seznam in ko se ene tri -štiri naberejo te pokličejo in traja tri dni - ponedeljek, torek, sredo! Potem je pa še Bled, za katerega pa ne vem točnega razporeda! A katera druga kaj ve kako je na gorenjskem?

LP pa enouser posted image  vsem!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 17.11.2006 7:25:22 >

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.11.2006 9:08:53   
Tabali
Ojla punce!
Ajči potrdilo o porodu oz. o predvidenem datumu poroda (verjetno misliš na to) dobiš pri svoji ginekologinji. Jaz sem ga včeraj dobila, tako da vem iz prve roke. Dobiš ga v dveh izvodih - enega za center za socialno delo (s katerim uveljavljaš pravice do paketa in urejaš vse ostala potrdila za delodajalca) enega pa za osebnega zdravnika (ki ga jaz v do sedaj, v času nosečnosti, še nisem obiskala user posted image ).
Včeraj sem bila na pregledu - vse OK. Pravi zdravnica, da user posted image  zelo lepo raste. Je pa bilo hecno, ker je glih na vprašanje zdravnice ali dovolj brca, začela s svojo akcijo user posted image , tako da se je zdravnica lahko sama prepričala da res brca kot velika user posted image . Včeraj je, moram priznati, moja ginekologinja bila izredno dobre volje (za razliko od zadnjič), sva mal poklepetali, celo pohvalila me je glede kil - ne morem verjet user posted image user posted image user posted image . Po pregledu sem šla telovadit in sem danes vsa polna energije, pa še vikend je pred nami. Vreme sicer naj ne bi bilo kaj prida, pa vseeno. Midva z user posted image  bova jutri spet šla ne testne vožnje (se mi bo kar zmešalo od teh avtov user posted image ), ampak ker se je moj dragi tako študiozno lotil tega projekta mu ne bom jemala volje user posted image . Upam samo, da se bova končno enkrat odločila kaj bova vozila v prihodnje.
Fajn se mejte !!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 9:58:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
   [Brisano sporočilo]
17.11.2006 10:02:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 981
17.11.2006 11:21:13   
Tabali
To kolumbo user posted image , jaz tudi user posted image ! Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 982
17.11.2006 12:22:47   
LuLu
Ojla vsem nosečkam...
Mene pa tak nespanje muči, že dva tedna bolj slabo spim. Danes pa sem sanjala, da sem rodila. Pa še to sem pomešala zgodbo, ki sem jo brala, da je neka hrvatica na wc-ju rodila... v sanjah jaz tudi grem na WC, začnem nenormalno krvaveti, kr neke koščke krvave spustim ven in pokaže se glavica - črni laseki user posted image  - od bebice. So me nekak pripeljali do neke ambulante, ki ni  bila opremljena za porod in tam sem kar tekoče spustila bebico ven. Pa jokala sem zraven, da je prehitro, da se rodi... kar zbudla sem se od sile, vendar je v sanjah bilo vse ok, so poskrbeli za malega user posted image  Ni bilo prijetno, ampak vidla pa sem ga user posted image  Sem že v neki reviji brala, da nosečke dostikrat sanjajo bebico user posted image , jaz zdaj že 4x. Izgleda, da sem res že neučakana... še tri mesece pa bo. Tak, sem morala to napisati, da mi bo boljše user posted image
Zdaj sem se že umirla... je pa zelo lep sončen dan, tast pride na obisk za par dni, bo nekaj sit sigurno dal user posted image , pa mami že hoče neke stvari kupovati, čeprav čakam, da se prvo preselim, ker v tem stanovanju imam več mačjih dlak kot svojih user posted image
LP

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 983
18.11.2006 11:36:44   
dolgolaska
OJLA!

Evo zopet mene!

RIBICAU...samo eno vprašanje!
Kaj si se odločila glede vozička????
Jaz še kar razmišljam ... tiste barve 2007(Jane) pa naj bi prišle februarja 2007...tako da....no mogoče pa bodo pravočasno!

LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   [Brisano sporočilo]
18.11.2006 19:00:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
19.11.2006 20:50:03   
ribicau
Oj zdravo!

Jaz sem imela ta teden in čez cel vikend toliko opravkov, da ringaraja sploh ni prišla na vrsto do zdele. No zauser posted image  nismo nič naredili, smo pa vse drugo delali. Sploh ne vem, kdaj bomo šli v kakšen šoping. Jaz pomojem decembra, ko bom že doma. No mimogrede, delam še dva tedna - jupi user posted image user posted image !

Tabali srečno z avtom. K sreči mi že imamo karavana, tko da mi je to prišparano.

Dolgolaska mi se še nismo nič odločili. Nekako sva z mojim zelo lena, kar se nabave za našega user posted image  tiče. Malo tudi čakava na december, da se bodo začele kakšne razprodaje. To, da bodo februarja prišle nove barve, jaz ne vem, pa tudi do takrat sigurno ne bova čakala. Mislim, da bova decembra nekaj kupila. Sem pa začela razmišljati tudi o hartanu! Bomo videli!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 986
20.11.2006 12:20:23   
metuljčica27
Najprej Tabali vso srečo pri izbiri!

In drugače, kje ste user posted image ! Jaz mislim, da bom kar do konca ostala na bolniški. Sicer imam v četrtek pregled pri G in bomo videli, kaj bo rekel. No, moj osebni zdravnik, mi je zaradi službe podaljšal bolniško do konec mesca.

Joj, punce jaz sem se v tem mesecu zredila 5,5 kg. Pa niti se ne počutim, da bi se. Noro se mi zdi, da bi se sedaj pazla. Saj baje potem gre hitro vse dol, ne?

Sedaj pa veselo na delo: posesat, prah obrisat...POSPRAVLJAT. Ma, ko se mi ne da.

LP

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 987
20.11.2006 12:58:18   
malecka_mateja
ojlauser posted image !
kako ste???
no jaz se te dni ubadam z barvami cotik ker se g nemore odločit če je res user posted image ali jeuser posted image  in sedaj nevem kakšno barvo kkupit cotik ker nočem vse v rumeni imet!sej vem da kompliciram amapk žaluser posted image !
ker tudi če ti povejo spol ni nujno da trofijo in potem imaš user posted image oblečeno v roza in vsi govorijo kako lepa pupa!user posted image zato če ima katera kak nasvet mi lahko kaj predlaga!
me pa še zanima kaj boste vse pripravile za prve mesece od oblačil???glede na to da smo malo zimski malo spomdladanski???
no lepo se imejte čeprav v tem grdem vremenu!
lep dan papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 988
20.11.2006 16:37:36   
ajči
halo drage mojeuser posted image ja za neke lepo jutro in lep dan....

za mene pa grozno sem bila pri g. noro in zelo nesramno kar se tiče njegovih besed ...
ko sem zanosila sem imela 54kg zdaj jih imam 63kg ....
reku mi je da zelo škodim otroku in da koliko on ve sma se zelo trudila za njega zdasj sem pa taka saj veste kako dela svinja mi jo je prav oponašal....
glejte tako sem obupana ne glede na mojo težo ampak nato kako lahko tako škodim svojemu otroku da me tako boli pri srcu ko ti nekdo tako reče da bom dobila sladko. da lahko pride do zgodnega poroda in še in še ...

potem sem ga vprašala kako je moj pap ker je bilo pred letom slabo pa je reku da ni dobro ampak da zdaj nimamo kaj ker brisa nesme jemati pa kako ti je to odgovor bo mi on sprožu porod...ko tako govori ...

prosim vas dajte mi malo povedati kaj ve mislite...

OBUPANA!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 989
20.11.2006 17:24:25   
LuLu
Malecka_mateja tu je neki spisek potrebnih stvari za bebico, če ti bo kaj koristlo.
- zimski spisek:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=136&kat=12&podkat=

- spomladanski:
http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=181&kat=18&podkat=

Ajči, g. do mene tudi ni bila preveč prijazna glede kg. Po moje želijo, da se pač zdravo prehranjujemo, pa da se ne zredimo preveč. Glede na to, da tiste nosečke, ki jih jaz poznam, so se zredile od 20 - 25 kg, se ne sekiram preveč. Sladkorne nobena ni fasala. Pač ni potrebno toliko kg, 12 - 14 skozi celo nosečnost priporočajo. Jaz sem tudi prekoračla meje teh kilogramov, eh, se ne sekiram. Samo g. mi je rekla, da imam preveč kg, mama in kolegice z otroki pa, da mi sploh ni videt, da sem v 6 mesecu user posted image
Ne sekiraj se... če imaš neko dieto zaradi zdr. razlogov se je pač držiš, če pa si zdrava nosečka imaš tudi zdrav apetit user posted image
Jaz si tudi ne morem predstavljati, da bi spremenila način prehranjevanja, 6 obrokov na dan, žitarice, samo solata, nič soli, samo nesladkan čaj,... do zdaj nisem tako jedla, tudi zdaj ne bom. Sem nehala kaditi, in ne ŽEREM več zvečer in samo sendvičev, to pa je tudi vse.
Otrok si tak vzeme koliko mu je potrebno, vse ostalo nam pač v trebuh in v rit gre user posted image
Bomo pa od marca dalje telovadle malo več...

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 990
20.11.2006 19:52:50   
Maggie
Ajči, jst sem imela že dva tedna nazaj 12 kg več kot prej ( z 48 na 60), pa mi pri ginekologinji nihče ni rekel karkoli žalega na to. Še celo tako je bilo, da mi je med. sestra rekla, da je to glede kg pa res zelo različno in odvisno od vsake posameznice. Tako da... ...bi fajn razmislila, da bi tega tvojega ginekologa zamenjala, ker takšnega poniževalnega obnašanja do svojih pacientk pa noben zdravnik ne bi smel imeti...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 991
20.11.2006 20:29:18   
ajči
ja tako je tudi moj dragi in sodelavci so mi rekli naj ga zamenjam ko da zastruplam svojega otroka ampak res nato ponižan način vseen mi je za mojo zunanjost sam opa da otroku delam tako škodo to je pa že preveč reku je da se nesmem več zrediti do drugega pregleda ki pa ga imam18.12...

saj nimam pojma kaj naj jem samo zelenjavo ali kaj????

pa za ta pap test res noro kakšno obnašanje....

bol ko mislim na to bol me bolijo deli telesa naprimer križ ki me nikoli ni bolu....saj to je res noro sekiranje....

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 992
20.11.2006 22:29:34   
Anonimen
Punce, se javljam na raport! user posted image
Danes smo meli pregled in težko pričakovani UZ, kjer mi je G potrdila (za 100%), da bomo povili user posted image !!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Težki smo že 1600 g, kar je v bistvu za en teden več, torej lahk komot postanem tud januarka. user posted image  V petek pa greva z user posted image  v Graz v šoping, kupit še vse kar rabimo za user posted image .

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
20.11.2006 23:57:56   
metuljčica27
Kolumbo !
Sem se ti pozabila zahvalit za odg. torej: HVALA!

Imam pa še eno vpr.
Kako je to glede naše porodniške.
Kdaj nostopimo s porodniško 28 ali 46 dni.
Jaz sem sedaj na bolniški in bom  verjetno do konca ostala, paa me zanima, če zaradi tega avtomatsko nastopim s porodniški 46 dni prej. Ali to določi G.

Joj, vam moram povedat, da se jaz tudi ne veselim komentarja mojega G glede kg. Meni se v bistvu sploh ne zdi , da bi se nekam fejst zredila, no trebuh mi je zrasto in to je to. To jaz vidim. Drugih pa raje sploh ne vprašam za mnenjeuser posted image !
Pa nore se mi zdi, da bi se full pazla.
Pa saj to je logično, da ne boš sedaj poplno spremenil svoj načim prehranjevanja. To tudi nevem, če je dobro. Eh.

Želim vam lepo nočko.user posted image

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
21.11.2006 6:32:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 995
21.11.2006 8:56:18   
malecka_mateja
OJLA!
ajči ne sekirajse zaradi tega ker ni vredno ker je bolj pomemben tvojuser posted image  kot pa mnenje tvojega norega g!čimprej ga menjaj pa je to to!
meni pa tisti seznam ni glih preveč všeč se mi zdi malo premalo nekaterih stvari in nekaj čisto neuporabnih!no naši user posted image  ziher nebojo nagi! sem včeraj glih kupila oz je ati kupil dva bobažna pajaca oz pižamici v zeleni in roza pastelni barvi! tak dauser posted image user posted image user posted image !sej bo počasi! drugače vse ok razen kake brce ki me kr zaboli ampak tudi to bomo preživeli!
kolumbo ti pa hitro diplomsko naredi da boš potem lahko uživala z svojim user posted image  držimo pesti!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 996
21.11.2006 8:58:06   
malecka_mateja
aja še nekaj kaj 28 dni prej greš v porodniško delovnih ali se vikendi...zraven štejejo??
hvala papa

Neposredna povezava do sporočila: 997
21.11.2006 11:20:35   
Tabali
Čao punce!!
Upam, da se mate fajn, kljub temu deževju odzunaj. No, jaz sem danes zaspala (za v službo mislim user posted image ) in koliko se spomnim se mi je to zgodilo prvič v življenju. Ampak sem si pa privoščila,user posted image  in sem sklenila, da se sploh ne bom sekirala zaradi tega, sem lepo zjutraj izvedla vse postopke kot ponavadi samo da so bili uro in pol kasneje user posted image  hahahahaha. Sem res že za doma ostat, pa boljš da vam ne povem, kdaj sem šla spat, ker sem še hujša kot kure user posted image .
Ajči, ne sekiraj se glede kil, je itak brez veze. Po mojem mnenju je hujše če se sekiraš, kot pa če maš kakšno kilo preveč. Reakcija tvojega ginekologa pa itak govori samo o njegovem karakterju, tako da.... Uživaj življenje in se veseli prihoda user posted image !!! Tudi jaz poznam punce, ki so se v nosečnosti "zredile" še več kot za 25 kg, pa je z bebicami in z njimi vse v najboljšem redu. Važno je da paziš na zdravo prehrano, vse ostalo je pa itak odvisno od tvojega organizma. Me pa res razjezi to, da vse nosečke dajejo v neke statistične kalupe, češ do toliko je dovoljeno, vse ostalo pa ... mislim... groza. Saj sem tudi sama bila šokirana nad reakcijo moje ginekologinje na predprejšnjem pregledu, ampak sem sama pri sebi rasčistila pojme in mi je čisto vseeno kaj pravi glede tega. Btw, na zadnjem pregledu pa me je celo pohvalila, češ da se dosedaj sploh nisem preveč zredila. Pol pa ti razumi zakaj se gre...user posted image
Kar pa zadeva PAP - če bi bilo res tako slabo, bi verjetno že takrat moral nekaj ukreniti...ne vem, vsaj zdi se mi tako.
Maaecka v 28 dni se štejejo tudi vikendi, tako da je teh 28 dni tudi dejansko 28 dni (koledarskih, ne delovnih), enako se šteje tudi preostanek porodniške, kakor tudi dopust za nego in varstvo otroka.
Hothien - čestitke za user posted image , pa lepe in uspešne nakupe ti želim v petek user posted image user posted image user posted image
Fajn se mejte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 998
21.11.2006 13:07:10   
ribicau
Halo!

Bravo Hothien za user posted image . Jaz tudi že celo nosečnost čutim, da bo user posted image , ampak moj user posted image  pa pravi, da bo user posted image ! No februarja bo vse jasno.

Imam pa danes pregled, ampak spet user posted image  ne bo UZ. Me bo pa tehtala, kar pomeni, da bom verjetno spet slabe volje, tako kot nekatere od vas. Pomojem sem pridelala že ene 10 kg! Točno številko vam zvečer al pa jutri poročam. Sem vam pa kar malo fouš - tistim, ki vam vsakič al pa vsaj vsako drugo rundo, naredijo UZ. Jaz sem ga imela v 21. tednu, zdej bo pa v 34. tednu. Za znoret.

Naš user posted image  pa zelo pridno brca, tko da me vsaj v to smer ne skrbi. Kdaj je že preveč aktiven in imam občutek, da mi bo rebra za kakšen cm višje prestavu.

Berem, da vse tako šopingirate....joj jest bi zdej že tud. Zdej komej čakam, da ostanem doma in grem potem v akcijo. Delam še ta teden in naslednji, potem pa koristim zaslužen dopust.

LP

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 999
21.11.2006 13:20:52   
Anonimen
Ojla user posted image

Evo, končno se spet javljam! user posted image Sem se pač malo polenila med bolniško user posted image Kaj čem, če je pa tak fajn doma!

Kako ste kaj? Jst se čist fajn počutim, službe skor nič ne pogrešam, razen družbe kolegic. Ja, je pač drugače, če si nekje zunaj in imaš družbo za tistih par ur, pa mal delaš, pa se mal smejiš, pa zveš kej novega, kot pa če si sam doma. Ampak bomo že... user posted image

Brcike tegale najinega bebeka so že tako močne, da včasih kr zastokam user posted image user posted image user posted image Ampak je prov fajn, ko dragi vidi kako se mi trebuh premika. Mu pravi mali fudbalerček user posted image

Kar se tiče spiska za bebeke, sem jaz dobila v Baby Centru en ful fajni, ko sem oddala tist vprašalnik za kartico za popuste. Se bom potrudila in ga bom dala na forum, ker se mi zdi kr uporaben.

Ja, pa še to. Kake G imate nekatere... user posted image user posted image user posted image Te bi pa res z veseljem videla pri delu...nevem če bi bila glih tiho.... Mislim user posted image Ampak zgleda da tako pač je, enim kri pijejo šefi, drugim ginekologi. Ampak sej se bomo počasi še teh rešile. Februar bo kmalu!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, se slišimo!

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.