Tabali
|
Čao punce!! Upam, da se mate fajn, kljub temu deževju odzunaj. No, jaz sem danes zaspala (za v službo mislim ) in koliko se spomnim se mi je to zgodilo prvič v življenju. Ampak sem si pa privoščila, in sem sklenila, da se sploh ne bom sekirala zaradi tega, sem lepo zjutraj izvedla vse postopke kot ponavadi samo da so bili uro in pol kasneje hahahahaha. Sem res že za doma ostat, pa boljš da vam ne povem, kdaj sem šla spat, ker sem še hujša kot kure . Ajči, ne sekiraj se glede kil, je itak brez veze. Po mojem mnenju je hujše če se sekiraš, kot pa če maš kakšno kilo preveč. Reakcija tvojega ginekologa pa itak govori samo o njegovem karakterju, tako da.... Uživaj življenje in se veseli prihoda !!! Tudi jaz poznam punce, ki so se v nosečnosti "zredile" še več kot za 25 kg, pa je z bebicami in z njimi vse v najboljšem redu. Važno je da paziš na zdravo prehrano, vse ostalo je pa itak odvisno od tvojega organizma. Me pa res razjezi to, da vse nosečke dajejo v neke statistične kalupe, češ do toliko je dovoljeno, vse ostalo pa ... mislim... groza. Saj sem tudi sama bila šokirana nad reakcijo moje ginekologinje na predprejšnjem pregledu, ampak sem sama pri sebi rasčistila pojme in mi je čisto vseeno kaj pravi glede tega. Btw, na zadnjem pregledu pa me je celo pohvalila, češ da se dosedaj sploh nisem preveč zredila. Pol pa ti razumi zakaj se gre... Kar pa zadeva PAP - če bi bilo res tako slabo, bi verjetno že takrat moral nekaj ukreniti...ne vem, vsaj zdi se mi tako. Maaecka v 28 dni se štejejo tudi vikendi, tako da je teh 28 dni tudi dejansko 28 dni (koledarskih, ne delovnih), enako se šteje tudi preostanek porodniške, kakor tudi dopust za nego in varstvo otroka. Hothien - čestitke za , pa lepe in uspešne nakupe ti želim v petek Fajn se mejte!!!
|