|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
21.11.2006 8:27:17   
Busybee
Meni odgovarjata ura in datum, sem tako ali tako iz Domžal in imam 5 min do tja.

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 876
21.11.2006 8:43:01   
Tanyka
OJ
Samo nahitro vam prilepim par slikic, ker Rene že mrcka
user posted image
user posted image
Tukaj grem v vrtec
user posted image
user posted image

BY Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 877
21.11.2006 9:51:35   
Splet.Ka
Dober dan.

Mi smo že s cepljenja. Princeska je bla ful pridna, na vrsto smo čakali eno uro, potem je pa samo mal je od presenečenja pojokcala.user posted image

Zdaj spi kot top. Mogoče zato, ker sem jo zjutraj zbudila, običajno pa se skupaj valjava po postelji do 10ih. Upam, da ne bo kakšne reakcije. user posted image

Naša debeluška mala ima že 6800 g. Kdo bi si mislil, da je imela še 3 mesece nazaj manj kot tri kile. Sem pa dobila tudi zeleno luč, da polno dojim do dopolnjenega šestega meseca.user posted image

Sandra, mene tudi za srečanje avgustovk kar na črno pobarvaj.

Alarm...se še oglasim!

Cvetim...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
21.11.2006 10:05:08   
Sandra*
SREČANJE AVGUSTOVK IN NJIHOVIH SONČKOV:

ČETRTEK, 14.12. OB (OKROG) 11.00

POFOČKEJTE SE KERE STE ZA, PROTI, ČE BI ŠE KATERA ŠLA!!!

piščanček
stuhica
Ptica
bambina
najina pikica*
TODI
tiasha77

Vesna
mknuple1
hruska
anderejaz
miši
Busybee
HuAnita
Sandra*

Črne barve so tiste, ki se strinjate z datumom in uro!

Lp

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 879
21.11.2006 10:28:39   
Anonimen
Živjo!

Tud mene črno pobarvajte. Men ustreza datum in ura. Itak pa mislim, da če bo sneg odpade vse skup, ker smo kar daleč od lj. Piščanček grema skup, ne?

Naš tudi malo spi ta trenutek, je bil že prav siten. Kdo ne bi bil, če že ob sedmih vstane.

Včeraj me ni bilo, zato dans perem na veliko. Upam, da se pralni stroj ne bo pregrel. Perem že tretji stroj. Nekja bom posušila na stojalu, tisto kar pa rabim za na dopust pa v sušilnem stroju. Pol pa še likanje. Popoldne gremo pa še v mesto, atija pelemo k frizerju in verjetno se bom še jz mal postrigla,ker so mi že kar malo zrasli lasje, pol mi gre pa na živce.

Komaj čakam jutrišnji dan, da gremo na dopust. Masaže sem že tud naročila. Zdravje se pa tud izboljšuje. Pijem čajčke in jem vitamine.

Vreme je pri nas tako kislo, da je groza. Kar bomo šli ven, bo samo pol popoldn.

Že cel dopoldn razmišljam kaj skuhat. A ideje ni pa ni. Do dveh se bom žer kaj zmisla. Upam.

lp

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
21.11.2006 16:03:57   
najina pikica*
kuku...
nš pana pa sm hitro skočila na čvek na RR....mi smo imel danes zj.spet posvetovalnico in dobili tadrugo pikico,zaenkrat še nima nobene reakcije,močno upam,da je tut ne dobi,razen tega,da je mal razdražljiv in da mal več pančka kot ponavad,k so ga tete zmatrale user posted image user posted image  velik je 66cm in tehta 7470kg...že pravi mali mož user posted image
busybee-je tale user posted image  -prešla....no pa drugič
piščanček-že dolgo časa nism bila tako glumazno v šopingu,pa sm mogla mal nadoknadit...sej veš kako hudo je to user posted image ....drugače sm pa res misla,da bom pol trgovine dpmov prnesla,še dobro,da sm imela user posted image  zraven,da me je mal bremzal in upominjal..."sej to pa ne rabimo" in "a že nimaš dost...." user posted image
ptica-tut jst imamo podobno komično trgedijo za seboj...no predvsem zdej se mi zdi smešno,prej se mi niti ni zdela!user posted image  sva bile s prijateljico bogu iza nogu,in sva v avto poleg obeh torbic in avtomobiljskih ključev zaklenile tut mobije...tako da nisve mogle niti pomoči poklicat user posted image ....sva mogle "mal" velik pešačit,da sva prišle do civilizacije in do prve hiše,kjer sva prosile,če lahko pokličeva!še dobro,da je prjatlca vedla tel. na pamet...kajti jst od kar imam mobi ne znam nobene tel. na pamet...kar me velikokrat stane!user posted image  
bog nedaj da mi baterija mobija crkne....sm čist izgubljena!user posted image
tiasha77-tut midva z mojim sva bila sošolca...ti kr babico zaposli za ta večer in probajta mal uživat!
stuhica-sm vidla plakate za dina merlina user posted image ...midva bova po vsej verjetnosti šla...jst že mal mojo mami nagovarjam,če bo imela kej cajta 9 dec. zvečer user posted image  za po čuvat nažga žapčka....

sandra-tut men ugaja datum in ura...če bo kaka sprememba pa sporočim!

smorm it  se je mali zbudu,ga grem mal pocrklat,k je danes mal bl slabe volje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
21.11.2006 16:05:22   
tiasha77
Zdravo!

Danes je pa luna dobro vplivala na našo Zojo, je spala od 21.00 pa vse do 6.00, pol smo se podojile in je podaljšala do 9.00user posted image ! Sem se tud jst kar dobro spočila. Dopoldan smo potem šibale ven, k sreči ni blo dežja, je pa blo čist tako novembrsko vreme, megla in hladno, zdejle je pa tud že skor tema, še dobro da bo kmalu december, ko se mesto okrasi in je prav luštno za pogledat!

Hvala za nasvete glede sobote, bom še mal premislila, pa vidla, kake volje bo mala, pol se bom pa odločla kako in kaj, vam pa zihr sporočim!

Glede goste hrane: zanima me, kako mislite začeti, z dopoldanskim obrokom (sadje oz. zelenjava) in potem postopno še popoldanski obrok in tako naprej obrok po obrok user posted image ... več kot berem literature na to temo, bolj so mnenja različna, se mi zdi, da itak vsaka mama po svoje skombinira al se motimuser posted image

Še malo pa bo  user posted image konec, potem pa gremo v user posted image , sem nahecala user posted image  da gre z nama za nosača!

Lp, T

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 882
21.11.2006 16:22:37   
tiasha77
Sem še kar za user posted image   pa sem našla tale članek o gosti hrani http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2003/junij/naslovna_tema_7.htm, mogoče bo še kateri zanimiv! LP, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 883
21.11.2006 23:21:48   
piscancek
čeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Tiasha- super, da ste ga naročli- tobija. Mi smo se pa zmenli, da ga v soboto pridemo sami iskat. In smo ga res šli dvignit v Lj- BC na Rudniku, pa smo dobli zelenga, mi je tud rdeč bolj všeč, ampak sem ga zjutraj naročla in takrat so imeli zelene, pol so pa vse spravli v promet, zato so baje začeli prodajat pol še rdeče- tk so nam povedli.Smo ga pa tud mi že pregledli okol in okol, pa ful smo veseli da smo ga nabavli. Ga dobi za Božičkauser posted image .

Danes smo pa hodli po trgovini Spona in vidli, da imajo stolček za hranjenje Stigma(ala trip trap) v akciji za 7.500,00 sit in sva ga tud kr nabavla. Sva se pol zabavala, da imava fetiš na stole ta tedenuser posted image user posted image

glede obletnice- al gresta kasnej, ker na začetku se itak ne dogaja, pa večina zamudi, al pa gre tvoj moži prej, ti pa pol ko mala zaspi.

Mknuple- šikana sta tvoja sončkauser posted image

Hruška- vi pa pridno rastete in se rediteuser posted image , mi imamo pa v četrtek posvetovalnico, tako da bom vidla kolk vaga in kolk je zrasla. Pa tud pikico dobimouser posted image . Fajn, da je mala vredu prestala cepljenje.

Ptica- seveda gremo skup, sam boma mogle najprej probat, katera bo spravla oba voza v avtouser posted image .  Pa fajn se mejte na dopustu in maximalno uživajte, pa pusti se razvajat, pa orng naj te zmasirajo.

najina pikica- se te kr predstavljam kk si letala sem in tjauser posted image  in razmetavala po trgovinah, pa tud te besede dobro poznam "a si prepričana da pa to rabimo", al pa " a nima ajda točno tega že doma"user posted image - moški, ampak včasih je pa prav, da me mal nazaj drži, ker sicer bi js vse zapravla za cunje, na položnice bi pa kr pozablauser posted image

tk, zdaj pa grem počas proti kopalnici in pol v postlouser posted image

sem dodala par novih slikc v album, tako da si lahk ogledate našo češpljicouser posted image

lahko noč vsem

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
21.11.2006 23:55:45   
andrejaz
Pozdravljene

Nea – lep dopust v Sloveniji. Pa pusti, da te čimbolj razvajajo.

Ptica – tudi tebi lep dopust in pa uživaj na masažah

Miši – A ti presnemavaš ostalim gorenjkam pesmice in pravljice, ki sem ti jih jaz posodila ali katere druge? Če so kakšne druge, ti z veseljem prinesem DVD, da jih tudi meni presnameš.

Sandra* - mi smo že nabavili pametnega kužka in sva ga včeraj z mojim dragim preizkušala – res je dobra zadeva. Dobila naj bi ga Sara, samo ga bo najbrž hotel imeti kar Mark. Sedaj se je začel pri dobrih 2 letih igrati tudi z ropotuljicami, tako da si bo tudi kužata najbrž sposodil od Sare.

Tiasha77 – mojih dveh zvečer še nikoli ni uspaval nihče drug kot jaz ali moj dragi, ker nimam te možnosti ali pa sreče, da bi jih zvečer ali ponoči kdo prišel čuvat. Moje mnenje pa je, da če je navajen babice najbrž ne bo tak problem, da bi ga uspavala.
Glede goste hrane pa res dela vsaka mamica po svojem občutku. Pa tudi otročki se različno odzovejo nanjo.

Srečanje Gorenjk – miši sporoči kako bo glede tvojega avta. Stuhica – midve se pa slišive, da jo skupaj pešake mahneva.

Srečanje avgustovk –meni odgovarja datum in čas – Sandra vendar me vodi samo pogojno, ker ne vem če bom uspela najti prevoz do LJ.

Da vam še zaupam kako sem si danes jaz privoščila. Mark je šel po dolgem času v vrtec, Saro je čuval ati, jaz pa lepo k frizerju. Nato pa smo šli še ven na kosilo in mi ni bilo treba kuhat. Prav spočila sem se danes.

Sedaj pa še samo upam, da bo Sara to noč spala, ker jo je včeraj nekaj luna trkala.

Lahko noč

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 885
22.11.2006 0:23:37   
miši
čaw punce
sem bolj na hitro

gorenjke, jah, meni v četrtek ne bo zneslo, imam preveč natrpan teden, vsak dan nadomeščam aerobiko pa še Ljudska jutri...da ne bom dol padla user posted image . ne bit hude, naslednji teden pa nimam še nič posebnega in bom lažje, tudi avtomobili bodo doma.

andreja, kolegica mi bo še ta vikend prinesla pa ti bom prepekla, ne vem pa če bom imela čas gledat, a je podvojeno...sem ti poslala na mail slike od vadbe pa je prišlo nazaj, imaš še kak drug naslov?

Tiasha, pošliji mi tvoj email na zs (pa vse ostale), imam Paparico v wordu, super knjiga za otročke, piše vse o gosti hrani, od 4.meseca do osnovne šole. se splača prebrat.

no, mi smo danes probali kuhanega jabolčka (kašo), mislim,da nam je uspelo pojesti kaki dve žlički. Ajda se je kar oblizovala, seveda pa ji je bla najbolj všeč žlička, hehe. no že prej sem ji začela dajati čaj malo na žlički, tako da jo že pozna. zvijalo je ni nič, vse je blo ok. sem pa dala kako uro po obroku, tko mal za pokušino. hrano naj bi menjal na tri dni do 1 tedna, lepo počasi pa bo... tudi bruhnila ni nič, kar je bilo sploh razveseljivo (zaradi refluksa).

ja, mlaj je ane, tutr pri nas se je poznalo, je več spala kot sicer user posted image  še dobro,da imamo luno, hehe.

pridne bodite.
čaw
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 886
22.11.2006 6:51:13   
Anonimen
Dobro jutro!

Mi smo že polni elana, ker gremo na dopust tako da smo že vsi vstali.
Ata in luka se še malo cartata, jz sem pa malo prečikirala RR.

Piščanček se boma zmenle.

Lepo se imejte tudi ve, mi bomo probali uživati sto na uro.

Sedaj pa k zajtrku.

lp

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
22.11.2006 7:15:11   
melitkica
Jutro!

Moj dan se je spet začel ob 4:20, popoldan pa bom kot cunja. Danes gremo  na sistematskega in dobimo pikico. Oče se je že dodobra pripravil, da bo moral dati pikico svoji hčerki. Jaz pa bom po vsej verjetnosti bolj jokala kot Azra. Vsaj ne bo verjetno tako strašno, želim si le, da bo dobro prenesla in bo mamica tudi. Me pa prav zanima koliko je zrasla in se zredila. Vam javim.

Včeraj vsa z mojim dragim praznovala 5. obletnico najine zveze. Bilo je zelo lepo, popoldan smo šli k moji mami na pizzo (nama je spekla za obletnico, peče izvrstne pizze), potem pa nazaj domov. Najlepša obletnica doslej in to samo zaradi najine princeske Azre.

Busybee - čestitam za user posted image . Bo že prišel čas za drugega user posted image !

mknuple1 - tvoja otroka sta prava cukrčka.

miši - čestitke, da ste štartali z gosto hrano. A si začela s sadjem? Mi bomo začeli za slaba dva meseca.

Ptica - želim vam lep dopust in pustite se razvajati. Uživajte

Še nekaj slikic vam prilepim.

Tako pa se jaz trudim past kravice
user posted image

Rada se igram na moji rački
user posted image

Peljem se k babici.
user posted image

...in jaz po kopanju
user posted image

LP in lep dan vam želim, pa čeprav bo deževen!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 888
22.11.2006 12:09:54   
Splet.Ka
Dober dan.

Pri nas dežuje in je prav bljakuser posted image . Na srečo je princeska dobre volje, tako da imamo v stanovanju sončkauser posted image .

Popoldne gremo na teren, moramo si izbrat steklo za vrata v dnevni....potem gremo pa še sorodnico user posted image pogledat, ki je dva tedna pred PDP.

Melitkica, tale tvoja Azra je prava lepotička. Srečno danes s pikico...naša Sara je včeraj čez dan 2x po 3 ure spala in še 1 uro na sprehodu. Vmes je bila bolj jokica...ponoči je pa tudi spala od 22ih do 8ih in potem še do 9.30. Aja, pa čestitke za obletnico!

Ptica, uživajte na dopustu. Ko se vrneš, pričakujemo obnovouser posted image

miši in gorenjke, a se potem drug teden zmenimo? Jaz nimam zaenkrat nobenih planov, tako da je vsak dan ok.

miši, lepo, da ji je bil jabuček všeč. Mi bomo na te užitke še počakali, tudi tako kot melitkica, še kaka dva meseca, razen če bo princeska kazala znake povečane lakote.

picsancek, zdaj grem tvj album gledat.

Tiasha, jaz sem šla tudi na srečanje z razredom, ko je bila mala stara 2 meseca. Sem šla šele potem, ko je zaspala, tako da sem imela več časa. Je bil pa user posted image  doma.  Tako da ti moja izkušnja ne pomaga prevečuser posted image

najina pikica, tvoj je pa res pravi korenjakuser posted image . Aja, zadnjič si pisala, da vama je z novembrko isto ime in tudi vajinima sončkoma. No, pri meni je še huj...s sošolko s faxa nama je isto ime, isti letnik sva, isto je ime najinima hčerkama, isto sva po poklicu, v istem kraju stanujeva in pri obeh eden od staršev dela v jeseniški bolnici. user posted image

mknuple, luštna sta tvoja sončka! Daj povej, od kod tebi ta nick..je prav zanimivuser posted image

Lep dan vam želim!

Cvetim...

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
22.11.2006 17:10:02   
piscancek
deževen pozdrav

dans sem pa prava lenuhinja,sam sedim in bulim v monitor, Ajda si je pa  zdaj zaželela spanja na moji desni rokiuser posted image

imam tud js to paparico v wordu,pa je prav fajn zadeva za pol,ko bomo začeli uvajat gh. tud mi bomo počakali do 6.meseca in še le pol začeli okušat nove stvari.

melitkica, upam da ste vsi trije dobro prenesli cepljeje, nas pa čaka jutri. čestitke za obletnico, midva imava tud 5let naslednji mesecuser posted image .Azra je prava lepotička.

zdej si bom pa en kofi skuhala,ker sem kot cunja...sam morem pa prej knedlo odložit,upam da je ne zbudim

jutr pa poročam kolk smo veliki in težkiuser posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.11.2006 0:52:48   
miši
rajš ne glejte kolk je ura...
naša pupa poka od energije, danes je zaspala ob 23.30.

Piščanček, naši dve Ajdiki pa sta si kar malo podobni user posted image

No, mi smo dočakali 4.mesec:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miši -- 23.11.2006 1:00:32 >

http://www.papicajezakon.blogspot.com

Neposredna povezava do sporočila: 891
23.11.2006 7:27:35   
Tanyka
 user posted image
Mene pa je nekaj "zahaklalo".Me grlo ful boli, pa glava vglavnem vse.Upam da se mala dva ne nalezeta.
Popoldan pa moram k zdravniku, da mi napiše antibiotik.Sem že v otroštvu imela ful pogoste angine.Zdaj pa je bil nekaj časa mir in zgleda se bo spet začelo Pa saj ni čudno, če je bilo sredi novemra tak toplo.
Zdaj pa ko je dež pa se spet pritožujemo, da ne mormo ven.

Kaj smo se že kaj dogovorile kje se dobimo-sem spregledla?
Nobena ne gre iz tega konca, da bi lahko šle skupaj, oz. bi se nekje na poti dogovorile?

Ja moj nick je nekaj iz imena pa priimka mojga user posted image  (Matej Knuplež).

Kake lepe slikice.Tile naši user posted image  so pa res pravi user posted image .Pa eni so že res pravi korenjaki user posted image user posted image
Zdaj pa moram it, grem Laro zrihtat za v vrtec.
user posted image
BY Tanja

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.11.2006 8:54:10   
Sandra*
SREČANJE AVGUSTOVK IN NJIHOVIH SONČKOV:

ČETRTEK, 14.12. OB (OKROG) 11.00

POFOČKEJTE SE KERE STE ZA, PROTI, ČE BI ŠE KATERA ŠLA!!!

piščanček
stuhica
Ptica
bambina
najina pikica*
TODI
tiasha77
Vesna
mknuple1
hruska
anderejaz
miši
Busybee
HuAnita
Sandra*

Črne barve so tiste, ki se strinjate z datumom in uro!

Lp

mknuple: Kokr jaz vem si se ti že pofočkala da prideš, razen če bo sneg te ne bo!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 893
23.11.2006 9:01:24   
Sandra*
Pozdravljene!

Pa smo le dočakali sonček! Me prav zanima če mraz tut. Mi smo se šli včeraj peljat na Ljubel, je prav močno snežilo. Če bo tudi jutri saj približno tako vreme gremo v Avstrijo v Celovec. A katera ve kje v bližini celovca je ikea, k vse tako reklamo delate, bi šla jaz tut pogledat, al je najbližja v Gradcu?
Mi smo danes spali od 20.00.- 4.30, 4.40-8.00, smo pridni ane?

Takole pa pasemo kravce!
user posted image

user posted image

Lep sončen dan!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.11.2006 9:03:33   
Tanyka
Ja jaz sem se že pofočkala-pridem.Vendar nismo še rekle kje?Uro in datum vem.Hvala

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   [Brisano sporočilo]
23.11.2006 9:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 896
23.11.2006 11:12:10   
L & L
Lep pozdrav.
No da malo pojamram, moj pikec se zadnje čase upira in se noče dojit, in ne po flaški pit mojega mleka, hip pa pozauga kot bi mignil, no in dones sem bla spet mal trmasta in sva se spet matrala z dojenjem pa je kr šlo razen dretja vmes in na konc, bomo vidli koliko časa se bomo še takole borili.
Drugač je pa zrav in zvedav, trkam da bo še tako naprej.
28 imava pa pregled in prvo pikico, tako da bomo vidli koliko se je naš fant kaj zrediu in zrasteu.
Ko se veliki brat zbudi gremo pa vn na sončka, komaj čakam.
Še pokažem ene par novih.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Lep pozdrav in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.11.2006 11:23:33   
piscancek
evo nas nazaj s cepljenja...

Ajda se je tako užaljeno user posted image , da se mi je srce paralo, pikico je dobila v L nogico. me je za kazen, ker sem dovolila da jo piknejo, celo polulala, pa tud pol ordinacije je blo v vodiuser posted image user posted image user posted image

Zdej že spi. So nas pohvalili. lepo se redi in fajn raste. Smo v zlati sredini. Vaga 5700g( s pleničko in bodijem), velka je 63cm (mogoč kak cm manj).

Miši- ja obe Ajdi sta biondi in modrookiuser posted image , pa mi mamo enako brisačo iz Ikee,pa kovtrček, pa zravn črtastga bodija iz H&M mamo enake hulahopkeuser posted image user posted image user posted image . Pa tud naša ma zadnji teden ob 23:00 še žur, pa bi še kr norela , ampak pol vgasnem luč, je še deset min glasna, pol pa jo zmanjka. Zgleda, da je tud vaša tak dobrovoljček. Mi je pa ful všeč ta črnobela fotkauser posted image . Ni kaj, res so zlati ti naši sončki.

Mknuple1- hitr se pozdravi, pa ja veš, da ni fajn jest antibiotikeuser posted image (malo za hec). Za srečanje avgustovk se pa lahk npr. v Arji vasi zmenimo in pol odpičimo skupaj do Lj.

Sandra-  Ikea v Celovcu ni, je sam v Grazu.

Bambina- sem oblikovala das maso v kvadrat cca 15x15cm, in pol servietko gor, je res lušno prišlo, za obesit sem pa kr rafijo not napelala in je res taka natur varianta. Bom poslikala in dala gor. Ja škatlo sem tud js zadnjič prav fletkano naredla. Super je ta servietna tehnika.

L&L- verjetno imata borbe z dojenjem zaradi poskoka v rasti, tud midve imava zdaj to obdobje, pa ne pri vsakem podoju. sej bo minlo, sam ne obupat, js jo mam tud po 30min zdej kdaj na joški, ker vem da mleka imam dovolj, mala se fajn redi, tako da ne mislim kaj dodajat, sej bo čez kak teden boljš.

pa lep dan

< Sporočilo je popravil piscancek -- 23.11.2006 11:29:00 >

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 898
23.11.2006 13:14:12   
melitkica
Hojla!

Drugi sistematski je za nami. Tehtamo 6000g (s pleničko in bodijem 6060g) in 59 cm smo veliki, obseg glavice pa je 40 cm. Tudi pikico je oče dal zelo nežno, tako da ni bilo nobenega joka. user posted image  Se mi zdi, da je mene bolj bolelo. Je pa zelo jokala, ko je bila pri zdravnici, ker je bila zaspana. Smo dobili svečke, za morebitno vročino. En dan pa že jemo Fenistil kapljice, ker ima ful srbeče lasišče in se vse do krvi popraska. Jo pol jaz praskam z mojimi blazinicami. Upam, da bo boljše.

Hruska in piscancek - hvala za čestitke. 

Miši - Ajda je prava lepotička, pa tudi velika je. Tista črno bela slikica pa je res čudovita.

mknuple1- tudi mene se loteva, čutim, da mi desna bezgavka oteka. Bom morala začeti piti actimel.user posted image  Čim prej se pozdravi in to brez antibiotikov (le v nujnem primeru). Sem zelo proti kakršnim koli zdravilom, le kadar je nujno, je ok.

Sandra* - vi tako elegantno pasete kravice.user posted image Nam včasih uspe, naslednji dan ne, odvisno je od Azre kakšne volje je.

L&L - ali si mogoče dobila user posted image , ker pravijo, da se eni otroci potem več nočejo dojiti (ker mleko ni več takšno kot prej), drugi pa kar normalno nadaljujejo. Jaz na srečo še teh zapletov še nisem imela, le ko je zelllloooooooo zaspana, ne pomaga niti dojenje.

Drage moje, sem vam prav fauš, ker se boste srečale, vam pa zagotavljam, da na drugem srečanju ne bom zmanjkala. Obljubim.

Alaaarm....

Neposredna povezava do sporočila: 899
23.11.2006 16:14:53   
tiasha77
Zdravo!

Včeraj je bil dež in tamala prava tečka (tko kot mamiuser posted image ), pa sem jo pobasala v kengerujčka, pa pod marelo in smo šle en krog na sprehod, pa je blo malo boljše. Danes je bil k sreči sonček, smo ga izkoristle za eno dolgo turo v družbi kolegice in njenega user posted image .

Miši - Ajda je prava lepotička, pa tak dobrovoljček se mi zdi, sploh tista črnobela slikica je ful lepa, mejl za Paparico sem ti poslala ZS

Melitkica - Azra je tudi lepotička, pa take okice in frizurco ma na tisti slikici po kopanju, čestitke za obletnico, pa super da je mala dobro prestala cepljenje

Piščanček - ful dobre slikice v albumu, se mi zdite taka luštna, srečna družinica, pa tvoja Ajda je pravi cukerček in mala manekenka; kak pa se izvaja ta servietna tehnika, kaj samo na mokro das maso daš servet, pa pustiš da se posuši al moraš kej prlepituser posted image

Sandra - fajn zapravljajte v Avstriji; mali ma tak osvajalski nasmešek

Mknuple1 - mislim da imamo srečanje v LJ, v CityParku, kje točno pa tud jst ne vem, nekje v 2.nadstropjuuser posted image

L&L - kak uživata tvoja dva sončka, pa tak sta luštna, upam da se dojenje kmalu poštima, po moje mu je samo lažje vlečt iz flaške, pa se je malo razvadil

Naša žabica je tudi dobila svoj prvi stolček za hranjenje, zaenkrat samo pri dedku in babici, in sicer Pegperego Prima Pappa, smo jo dal noter, je bla čisto navdušena, vam enkrat prilepim slikico.

Drugače pa bolj ko gledam vse te slikice, bolj se mi zdi da bojo male avgustovke 2006 dobro mešale glave fantom, mali avgustovci 2006 pa zapeljevali punceuser posted image , vsi so taki cukrčki!

Danes mam spet pilates, komaj čakam!Lp, T

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?