tiasha77
|
Zdravo! Včeraj je bil dež in tamala prava tečka (tko kot mami ), pa sem jo pobasala v kengerujčka, pa pod marelo in smo šle en krog na sprehod, pa je blo malo boljše. Danes je bil k sreči sonček, smo ga izkoristle za eno dolgo turo v družbi kolegice in njenega . Miši - Ajda je prava lepotička, pa tak dobrovoljček se mi zdi, sploh tista črnobela slikica je ful lepa, mejl za Paparico sem ti poslala ZS Melitkica - Azra je tudi lepotička, pa take okice in frizurco ma na tisti slikici po kopanju, čestitke za obletnico, pa super da je mala dobro prestala cepljenje Piščanček - ful dobre slikice v albumu, se mi zdite taka luštna, srečna družinica, pa tvoja Ajda je pravi cukerček in mala manekenka; kak pa se izvaja ta servietna tehnika, kaj samo na mokro das maso daš servet, pa pustiš da se posuši al moraš kej prlepit Sandra - fajn zapravljajte v Avstriji; mali ma tak osvajalski nasmešek Mknuple1 - mislim da imamo srečanje v LJ, v CityParku, kje točno pa tud jst ne vem, nekje v 2.nadstropju L&L - kak uživata tvoja dva sončka, pa tak sta luštna, upam da se dojenje kmalu poštima, po moje mu je samo lažje vlečt iz flaške, pa se je malo razvadil Naša žabica je tudi dobila svoj prvi stolček za hranjenje, zaenkrat samo pri dedku in babici, in sicer Pegperego Prima Pappa, smo jo dal noter, je bla čisto navdušena, vam enkrat prilepim slikico. Drugače pa bolj ko gledam vse te slikice, bolj se mi zdi da bojo male avgustovke 2006 dobro mešale glave fantom, mali avgustovci 2006 pa zapeljevali punce , vsi so taki cukrčki! Danes mam spet pilates, komaj čakam!Lp, T
|