miši
|
joooooj, jaz ne morem sredop 13.12. ker imam izpite na Ljudski, žal ne morem spreminjat oz. zelo težko.... Sandra, se kmalu vidiva! hruška, 120ml bi blo za našo premalo za en obrok, ne vem pa kako je s Saro. A greste v LJ na UZ kolkov? jaz bi ti lahko posodila termosko,ker imam dve! jaz mleko pogrejem,da je malo bolj toplo in dam v termosko, ta glih ne drži dolgo, tako da temperatura malo pade, mrzlo ni nikoli, lahko pa je po dolgem času mlačno. mleko lahko pogreješ celo do vrenja, ampak ga nikoli ne....vedno poskusi tako, da si s flaško brizgneš na notranjo stran nad dlanjo (tam je koža bolj občutljiva). včasih je težko zadeti 37 stopinj, naša je parkrat pojedla tudi hladnejše, okrog sobne temperature....pa ni nič porajtala...ne obremenjuj se preveč s temperaturo, glavno,da je toplo. Je pa najboljše,da narediš tako kot Polly pa bo. pokliči me, če kaj ne boš vedela z mlekecom, jaz sem pravi stručko. v hladilniku ga daj bolj zadaj (ne na vrata),kjer je bolj hladno. pa da se ne boš ustrašila, vodna faza se loči od maščobne, tako da nastaneta dve plasti, potem ko pogreješ, se to pomeša... nič, se grem pripravit za miganje, danes sem pa malo zaspala, moram dat eno tako muziko "na juriš". fajn bodite