|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
17.11.2006 23:30:16   
najina pikica*
ojle
joj ste bile pridne,sm si mogla k cajt vzet,da sem vse prbrala....
srečanje-meni in mojemu user posted image  načeloma datum ugaja k ste ga zbrale...komaj čakava!user posted image
podobnost-tut pri nas vsi pravjo,da je tamal podoben mojemu user posted image ...tut prav jst se pa tolažim s tem da ima pa notranjost po meni user posted image ...drugače pa gledano še dobro da je podoben user posted image ,ne rabimo razlagat...kako in kajuser posted image kaj bi bilo če nebi bil podoben user posted image  in bi imel npr: user posted image  črne laske,mama in očka sta pa blond...user posted image  hmmmmm

pri nas bosta hodila miklavž in božiček...no močno upam,da se tut dedek mraz ustavi user posted image ...drugače bova malemu za božička kupla avto sedežek....kaj bo pa mamici prnesu?moram še pismo napisat,kaj si želim in ga dat na okno!user posted image morda se tut name spomni...sej sm bila to leto fuuuuuul pridna...
hruška-mi smo prvo ceplenje že imeli,vse je bilo bp...v torek imava pa že ta drugo pikico,upam,da tut tokrat ne bo kake neg. reakcije
če nimaš termovke lahko flaško z melkom zaviješ tudi v alu-folijo,tisto srabrno...tut ta ti zadrži toploto.....mleko samo malo bol segrej,ko ga boš rabila za papcat bo glih shlajen na tapravi temperaturi...
polly-joj to izpadanje las!user posted image me je mal strah,če bo šlo tako naprej,da bom kmalu plešasta....pa še povsot so te lase!!!sicer pravijo,da je za nosečnost in kasneje to nekje normalno user posted image nevem pa kdaj se bo to nehalo...upam,da kmalu,če ne bom mogla še v kaki lasulji razmišlat!user posted image
busybee-ti si pa to naše dabato o še enem  user posted image   zares vzela in pohitela,si nas vse prehitela!....čestite user posted image ....še za enga sončka!
huanita-mi našega zdej navajamo,da gre panat ob 21h..no pa se user posted image  kr strinja z idejo o novem urniku,tako da nam z novim urnikom kr uspeva!
spi pa ponavadi celo noč,tam do 7-8h zjutraj....vsake zoliko dni se pa tut vmes zbudi,po papa in zapančka nazaj...

mi pa gremo jutri zj. v avstrijo v šoping...JEEEEEEEEEEEEEE komaj čakam.si bom dala duška iz z užitkom zapravla vse tiste fičnge...čeprav moj user posted image  mal potihem upa,da bova kej manija-manija nazaj prnesla user posted image  pa ja...,kaj se pa to prav it v šoping...pa denar prnest nazaj!!!user posted image

ok grem,pr ns že vsi spijo sam še jst bluzim in strašim po bajt...grem še jst panat...jutri pa v lov na polne nakupovalne vrečke!!!user posted image                papa

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 851
17.11.2006 23:35:44   
najina pikica*
polly-hehe user posted image  tut jst sm lansko leto zatrjevala mojemu user posted image ,da nism noseča čeprav mi je bilo slabo in sem bruhala kot user posted image  sm trdila da je kriva viroze al pa kej podobenga...no pol sm se pa kr mal zamisla in sva se odpravla kupit tester in glej no glej user posted image .....

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.11.2006 9:54:09   
Anonimen
Dobro jutro!

Tudi za vikend pri nas vstajamo zgodaj. Midva s tamalim sma spet sama. Ati je šel v službo.Spet me čaka kuhanje in pospravljanje stanovanja, na koncu p aše likanje. zvečer grema pa z Lukatom Martinovat, ata pa delat.

Sinoči smo se spet kopali in nič več ni banica na stolu ampak v bani. Luka tako uživa v vodi, da je vse mokro okrog. Sinoči kr ni hotu iz bane.
Je že prav zanimiv, ko leži v ležalniku in pridem k njemu, da ga bom dvignila, prav upogne rit in hrbet, daga lažje primem. Kak so ti naši otroci pametni.

Sinoči sem bila na aerobiki. MA dans me pa spet križ boli. Prav paše malo odklopit. Sicer ap malega itak prej spravim spat, tak da očka sploh nima kakega dela.

Alarm. Moram iti.

Lepo nedeljo.

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
18.11.2006 9:54:46   
Anonimen
Oprostite najprej sem mislila lepo soboto, potem pa tudi nedeljo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
18.11.2006 12:45:54   
Splet.Ka
Ojla.

Hvala za vse, ki ste držale pesti za nas. Srček od naše Sare dela normalno, luknjica se bo mogoče zarasla, moramo čez pol leta na pregled. Problem bo le, če bo kakšna druga operacija vmes, ker je srce z luknjico bolj podvrženo vnetju. Itak upam, da kakšne druge operacije ne bouser posted image .

UZ srčka je trajal kar pol ure (preden vse aparate vključijo in jih pripravijouser posted image ). Princeska je lepo potrpežljivo ležala in sodelovala. Nič ni rabila anestezije.

Hvala tudi za nasvete o mleku. Sem ga malo bolj pogrela in ga zavila v alu folijo in je bilo ravno prav toplo, ko smo ga rabili. Čeprav princeska ni bila navdušena nad njim...ni bilo v pravi embalažiuser posted image , tako da ga ni sploh nič popila.

Danes je pa pri nas bolj deževnouser posted image .  Sara ima dopoldanski spanec. Ko se zbudi, šibamo ven.

No ja, sva pa vsaj z user posted image  uspela celo stanovanje spucatuser posted image .

Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
18.11.2006 16:16:37   
tiasha77
Hruska - super da je bla mala pridna, pa upam da se luknjica zaraste, da ne bo treba operirati

Najina pikica - upam da je šoping uspel

Midve sva ble danes z Zojino teto v Zagrebu, pa majo tud ful luštne stvari, samo mičken dražje, npr. okaido. Na žalost ni blo nobene luštne bundice, bomo morale še v h&muser posted image

Več vam napišem kasneje, levinja se že zbuja, atija pa ni, tko da mami šibaj!

Lp, t

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
18.11.2006 22:14:27   
andrejaz
Pozdravljene

Smo v četrtek peljali Marka na kontrolo k pediatru in se je lepo pozdravil. Istočasno pa smo tudi Saro peljali na pregled pri 3 mesecih – ima 60cm in 6160g. Cepljena pa ni bila ker je malo prehlajena.

Hruška in Stuhica – A se tudi vama zdi, da je naša pediatrinja »višek prijaznosti«? Sploh nima nobenega smisla z delo z otroki oz. starši, pa čeprav ima sama majhne otroke.

Skupno srečanje – meni odgovarja tisti teden, vendar bom lahko prišla samo v primeru, če uspem najti prevoz do LJ

Busybee  čestitke še za enega otročka
Še en otroček – pri nas ga ne bo – imamo dovolj dva.

Hruška – držim pesti, da se bo luknjica pozdravila.

Polly – tudi meni zelo izpadajo lasje

Miši – se vidimo v ponedeljek na telovadbi z otročki.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 857
18.11.2006 22:52:06   
najina pikica*
ojle punce...samo tako na hitro....
ŠOPING je uspel,....sm malemu cotke nabavla v h&m-u in c&a-ji....sm misla,da se mi bo kr zrolalo user posted image ...kok imajo luškane cotke ...no jst sicer zase nism nevem kok dobila,se bom šla pa v ponedeljek mal potolažit v city park....

hruška-fajn,da je z srčkom kokr tok ok user posted image

andrejaz-fajn,da ste se pozdravli

grem sm ful zmatrana....papa

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.11.2006 10:11:18   
Nea
Hojla!

Nekaj dni se ne priklopim na neta in je tolko novih stvari za prebrat... wau!

Tokrat se javljam s Ptuja. V četrtek sem z Laro in Emo prišla k staršem na Ptuj. Enkrat oktobra mi je uspelo dobiti poceni letalske karte do Zagreba in evo... zdaj smo doma. Na letalu ni bilo nobenih težav. Obedve sta bile ful pridni in ker je polet trajal samo eno uro, je bilo za preživet. Laro sem ves čas imela priklopljeno tako da je sesala in spala, Ema se je igrala, brala knjigice...
Na letalu in letališču so vsi bili super prijazi in so mi ponujali pomoč tako, da je izpadlo boljše kot sem pričakovala.
Zdaj pa nas vsi razvajajo in se počutim kot na dopustu...

busybee - čestitke za še enega sončka. Razlika bo malo prehuda in bo na začetku težko, ampak sem ziher da bo veselo in da boste uživali v vsakem dnevu in trenutku.
Ko je Ema bila stara 1l in 4 m sem tudi jaz nenačrtovano bila spet noseča, ampak sem nažalost imela splav ... tako da sva spet poskusila lani novembra in danes imava Laro.  Moram pa priznat da je razika od 2,5l kar fajn, ker je Ema že fajn samostojna in veliko stvari že sama naredi.
Če smo končali z dojenčki, to pa še ne vem ... mogoče da še enega ušpičiva, ampak sigurno ne takoj.

user posted image

Ema in Lara v vozičku od Baby Borna
user posted image

Tolko za zdaj. Moram se odklopit ker sestra rabi telefon.
Lep dan vsem skupaj in se še kaj oglasim.
Nea

Neposredna povezava do sporočila: 859
19.11.2006 10:17:44   
Anonimen
Ojla punce!

Mi smo kljub martinovanju že pokonci. Z Lukatom sva šla Martinovat, moži je pa delal na eni fešti. Luak je itak skoz spal, tak da nisme imela nič posla z njim. Še tako glasna muzika g ani spravila pokonci. In ko se mi ob polnoči odločmo iti domov(zraven je bila še tašča) mi sestra po pomoti zaklene avto. Šla mi je avto prižgat, da se je zagrel in kosem jz lukata prinesla, je namesto da bi mi odklenila zadnja vrata in jih je zalenila. Ko je zaprla vrata je bil avto zaklenjen in prižgan, torej ključi v avtu. Mene je skor kap. Sreča da Luka ni bil v avtu, ker potem bi razbila šipo. Edina rešitev je bila, da mi mož prinese rezervne ključe. Kriza je bila pa tudi to, ker smo bli slabo uro vožnje od doma. Tak da sma po počakala moža. Luka je itak kar spal, sploh ni vedu, da ga kaj premikam. Spal je pa potem skoz do pol sedmih.
Najbolj me je ap razjezl, ko so bli vsi pametni zraven avta. Pa neke druge ključ ebi tišal v ključavnico, da bi mi še tisto uničl. oz. na avtu bise mi mašina zaklenla, pol bi šele imela probleme.

Drugače smo se pa fajn imeli. Luak pa zdaj ne more več spat, tak da sma tud midva pokonci. Takoj bova izkoristila njegov spanec v najino dobro. Drugača pa že tudi sonček sije in ga bomo verjetno kaj izkoristili.

Lepo nedeljo in sed še beremo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 860
19.11.2006 14:19:58   
miši
ojej, Ptica, poznam to zgodbo....no pa še eno, ko je avto bil zakurblan, ključ pa v rokah....je bilo nekaj narobe z elektroniko, svašta res. no,samo da ste rešili.
hruška user posted image user posted image  si si verjetno kar oddahnila.

andreja, ja se vidimo, jaz sicer še ne vem, kako bo, ker Ajda še poliva...če ne bova pa mal opazovali. U, Sara pa ima skoraj 1kg več, kot je imela naša pri 3m. ornenk babnica ane user posted image

gorenjke, dajte mi prinest prazne DVD-je,da vam zapečem pesmice in pravljice, ker je preveč za normalne CDje. kako smo že rekle, v četrtek?

kako pa kaj mlaj (jutri) deluje na vaše dojenčke? naša je bolj tečka, že dopoldan se je drla ko sraka, spala pa je celih 20 minut...sicer je bla tut dobre volje, ful je smešna, ko se naglas smeji, jo moram prav posnet.

gremo južnat, čaw!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   [Brisano sporočilo]
19.11.2006 17:26:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miši)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
19.11.2006 18:55:44   
Splet.Ka
Ojla punce.

Nam je pa kljub slabemu vremenu oba dneva uspelo it na dooolg sprehod. Tako da smo se vsaj malo nadihali.

Pri nas je ful zanimivo, kako se Sara uči različnih veščin. Nič ne gre postopoma, vse kar en dan zna. Na primer pasenje kravic. Je kar ležala in se ni dvignila, potem pa en dan hop...in je bila čisto taka pastirica, kot so vaši sončki na fotografijahuser posted image .

Drugače sem pa Sari danes med previjanjem pokazala njeno nogico...sama je še ne opazi. In je bla ful smešna, migala je s prstki in začudeno gledala nogicouser posted image .

Ptica, jao jao. Mene tudi najbolj živcirajo vedno pametni ljudje, ki se pojavijo ob nekem problemu.

Miši, naša princeska je pomoje tudi malo za luno...je bolj tečna in težje zvečer zaspi.

Lep preostanek nedelje!

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.11.2006 7:19:13   
Anonimen
Dobro jutro!

Ta vikend ste se pa vse nekam poskrile.

Jaz sem pa danes bolj zgodna, ne morem več spat. Smo včeraj popoldne nadoknadili za soboto inmeni se to kar pozna. Jz ne smem popoldne spat, ker potem ne morem zvečer zaspat. Potem pa se sam premetavam po postelji. Danes sem vsa čudna. Nekaj me hoče boleti grlo in glava, pa še prehlad čutim. Pa glih zdaj ko gremo v sredo v toplice. Upam, da bo boljše. zgleda da sem se prehladila,ko sem letala okoli avta v sami majčki.

Ravnokar sem premišljevala kakšno masažo si naj privoščim. Glede na to, da me križ ful boli. ČE že grema na dopust, mislim, da si lahk tud nekaj od tega privoščima, saj nisma vsak mesec na dopustu.

Luka je bil danes ful pridkan. Je spal do pol šestih. Za spremembo se je še potrudu sedaj malo zaspat. Ponavadi že ob sedmih vstane, danes pa še ni nič kaj videt, da bi vstal.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
20.11.2006 15:02:42   
Busybee
Danes dobila user posted image  - po pravici povedano sem kar vesela, ker nisem še pripravljena na drugega dojenčka. Sem imela tak občutek kot da bi Niki nekaj ukradla s tem ko bi bila noseča in se ne bi mogla z njo ukvarjat.

Ptica - poznam take dogodke - na božični večer je šel mož avto prižgat, da bo topel in se je sam od sebe zaklenil. Rezerve pa nismo imel, ker je bila še pri ličarju in smo lepo ob 2h zjutraj na božično jutro vlamljali v avto.

Pametnjakoviči, ki imajo pa itak rešitev za vsak problem, so mi pa najbolj simpatični.

Naša je pa naštudirala, da lahko sama drži svojo steklenico in je. Mi je bila full všeč kako je sama jedla in tisto flašo obračala okoli, da je ven teklo.

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.11.2006 16:47:00   
Sandra*
Pozdravljene!

Kar ne vzamem si časa da bi kaj napisala. Mark je ravno zaspal na kavču jaz pa hitro mal na rr. Danes sva bila na telovadbi za dojenčke in mamice. Sva se imela prav fino.

gorenjke: potem velja v četrtek ob 10.00?

srečanje avgustovčkov: pa se potem zmenimo v četrtek 14.12., ampak pomoje je bol ob ene 11.00 al pa še kasneje, da se vse pripeljemo v ljubljano čene bo tereba zgodaj od doma.

Drugače pa nič novega. Danes mi je tašča dala denar naj Marku kupim darilo za Miklavža. Andrejaz pa si mi dala dobro idejo, tut jaz bom našemu kar kupila tistega kužka od fisher price, pa kaj za oblečt.

En pozdravček iz deževne gorenjske!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.11.2006 16:52:25   
tiasha77
Zdravo punce!

Danes smo še izkoristle zadnjo urco za sprehod, preden se je vlilo, pol je pa mala mal tečnarla, nato pa spala 2 uri v kosu.

Torej, da vam opišem še šoping: v avtu je fino spala, potem je blo malo joka, pa smo šle en krog po parkingu in je zaspala in spala 1uro, da smo midve v miru šopingirale. Dobila je pa eno trenirko, pol sem se pa morala kar ustavit, ker ma cotk za zdej dovolj, ampak so tok lepe, da bi jih kar še kupovalauser posted image user posted image .

Najina pikica - super da ste uživali v Avstriji, bom morala mojga nahecat, da nas enkrat pelje, če ne drugega, bi rabla tisti zaboj za igrače, ki ga majo v Ikei, drugače je polna dnevna soba oz. kavč

Ptica - res nesrečen dogodek, sem bla enkrat zraven, ko se je zgodilo eni kolegici, samo so bli rezervni ključi dokaj blizu, drugač se pa ne sekiraj, drugi so zmeraj pametni, če se ne gre za njih; upam da se pozdraviš, pa da uživate na dopustu, masažo si pa le privošči, kakšno pa najboljš da tam vprašaš, ktero priporočajo za križ

Nea - punčki sta ful luštni, upam da uživate na dopustu, pustite se razvajati

Hruska - pri nas tamala ful uživa, če se delam kot da ji hočem nogice al pa rokice "pojest", se zraven ful smeji in vriska

Busybee - sem vesela zate, če si ti zadovoljna, da je prišla user posted image , za novo pikico bo pa tud še čas; superca da ja mala skapirala flaško

Dremeža je konec, deža pa še neuser posted image . Lep večer, pa mirno noč, naj luna ne vpliva preveč na user posted image !T

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.11.2006 17:55:26   
piscancek
pozdravljene

Sem vidla, da se pogovarjate o podobnosti. Pri nas so vsi na začetku govorili, da je Ajda cel ati, zdej pa pravijo, da je cela mami. Sploh ni važno, sam da je zdrava in veselauser posted image

Danes je pa kr mal nemirna bla, sem jo mela 45min priklopljeno, pa skoz je neki jamrala, tako da nisem šla na predavanje. No, sej zdej pa že od pol štirih spi. Vreme kr fajn vpliva na njo.
Včeraj je Ajda dopolnila 3 meseceuser posted image , men se pa zdi, da sem še le s trebuščkom okol skakala, čas res beži.

Todi, tud naša malika hoče svoj mir med hranjenjem. Če smo kje na obisku, je grozna, noče in noče pit dokler ne najdema plac, kjer je tišina, pa tud govorit ne smem ko jo dojim, takrat tako meče rit in krili z rokami da je kajuser posted image

Tud pri nas bosta hodila Miklavž in Božiček. Za Miklavža še ne vem kaj bo dobila, za Božička pa ji bova podarila avtosedež, pri moji mami- babici Bredi- pa ji bo prinesel pametnega kužka :) Mami pa po vsej verjetnosto dobi novo jakno, ati pa lopar za squash, js se že fulll veselim tega prednovoletnega časauser posted image user posted image user posted image

Hruška, krasno, da je s srčkom vaše srčice vse okuser posted image
Najina pikica, sem ti rekla, da se ti bo zrolalouser posted image , sem vesela, da si pridno zapravljalauser posted image ,se pol tk fajn počutiš, a ne?

nea- joj sta šikani tvoji pupiki
Ptica- si pa mela pestro s ključiuser posted image , fajn da ste uspeli rešit. Poznam take finte, ker sem si , ko sem imela še svoj avto, 3x ključe not zaklenlauser posted image , pa v avtu sem imela tud torbico in v njej kluče od stanovanjauser posted image , prave komedije so ble to...

Sandra- men je datum 14.12. všeč, ura mi je pa tud ok, čeprav mi ni panike, če bi blo blo zgodi, bi se prilagodile

Busybee sem bla vesela za tebe, zdaj sem pa tud vesela, ko vidim da je tebi tako bolj fajnuser posted image

Naša mala še spi, js sem ji dans naredla 2 novi slikici za v sobo, sta mi ful všeč.

pa,pa

ps: js pa Smoyedko pogrešam, se že lep cajt ni oglasila 

< Sporočilo je popravil piscancek -- 20.11.2006 17:58:28 >

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.11.2006 19:47:36   
Splet.Ka
Dober večer!

Tudi mi smo deževno vreme izkoristili za šoping. user posted image  ni imel nič več za oblečt za v službo. SVa mu pa s Saro tako pridno asistirali, da naju je potem peljal na kavo in na indijančkauser posted image .

Pa ploščice za kuhinjo sem si izbrala...itak da najdražje in tiste, ki so najdlje za čakatuser posted image .

Jutri imamo pa prvo cepljenje. Upam, da bo ok.

Prav fino, da pišete o idejah za darila, bom kaj preplonkalauser posted image .

Čau bau!

Cvetim...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.11.2006 20:19:48   
Sandra*
SREČANJE AVGUSTOVK IN NJIHOVIH SONČKOV:

ČETRTEK, 14.12. OB (OKROG) 11.00

POFOČKEJTE SE KERE STE ZA, PROTI, ČE BI ŠE KATERA ŠLA!!!

piščanček
stuhica
Ptica
bambina
najina pikica*
TODI
tiasha77
Vesna
mknuple1
hruska
anderejaz
miši
Busybee
HuAnita
Sandra*

Črne barve so tiste, ki se strinjate z datumom in uro!

Lp

< Sporočilo je popravil Sandra* -- 20.11.2006 20:22:52 >

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.11.2006 21:16:59   
Tanyka
OJ
Samo na hitro.Meni datum in ura ustrezata.VENDAR, ČE BO SNEG NE MOREM.Je vseeno malo predaleč, pa niti ne upam po snegu furat.
by Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.11.2006 22:43:20   
tiasha77
Čer, punce!

Piscancek - moram ti povedat, da smo tud mi nabavl Maxi cosi Tobija - tistga, ki je bil v akciji (rdečega) in to eno minuto pred polnočjouser posted image user posted image , je moj tak dolg teste študiral in bral, da smo skoraj akcijo zamudil. Sedež je v soboto pršu po pošti, smo ga sprobal montirat, tamala bo pa še malo počakala, zaenkrat bo še v lupinici, dokler ne bo mela 9kg.

V soboto imamo obletnico mature in ker sva bila oba z user posted image  sošolca, imam zdej dilemo kaj nardit s tamalo. Problem je, ker se fešta začne ob 17-tih user posted image  nekje bogu izza nogu, naša žabica pa še ni zaspala brez mene in ne vem, če bi babici to uspelouser posted image ? Za par ur bi jo še pustila v varstvu, za cel večer pa še z uspavanjem se mi zdi pa malo preveč. Ne vem, punce, povejte svoje mnenje, zlasti tiste, ki imate že dva user posted image , kdaj ste jih prvič pustile uspavat babicam? Men se zdi da je še malo premala, lahko pa da samo jst kompliciramuser posted image . Druga možnost je, da gre tamala na fešto z nama, pa grem jst pol z njo domov, jo dat spat, samo zadnje čase se mi zdi, da jo hrup moti, sploh zvečer, ko je že utrujena od celga dneva, tko da ne vem... Sej vem da kompliciram, ampak si ne morem pomagat.

Srečanje - meni ura in datum ustrezata, če pa slučajno ne bi mogla pridet (sneg,...), pa vam sporočim

Šibam spat, ura je zame že pozna!Lahko noč, T

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.11.2006 0:33:29   
miši
hoj hoj

Sandra, ja me lahko šteješ. če bodo ekstremne razmere pa itak ne bo nič...

Tiasha77,veš,da sva bla tudi midva sošolca v gimnaziji, hodit sva začela tik pred maturo v 4.letniku. pa nama gre še zdaj super user posted image .

Gorenjke (1/2) smo ble danes prvič na vadbi mamice z dojenčki, je blo prav zabavno, meni je blo všeč. otročki so bli kar pridni, malo so jokali,se smejali in blebetali, spali...ene punce so vmes dojile, previle...res sproščeno in prijetno pa seveda še koristno ane.

Gorenjke, jaz imam en problem glede čertka, in sicer avto, imam ga na servisu pa ne vem,če bo do četrtka. kriza. sicer mi je mal zoprno,bom vedela šele v sredo...če bom brez avta, tut hruške ne morem iskat...kaj čmo naredit?

no,mi smo imeli danes smejalni dan, včeraj pa grozno tečnega...res je vsak dan drugačen, nam je fino ane.

šibam spat
nočko

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.11.2006 1:38:47   
stuhica
Ohoj,
na hitr sem vas preletela

seečanje Gorenjk mani upam da bo lepo vreme da lahko prideva z vozkom ( nmamo še prekrivala za vozek ) sem p abrez avta upoam da bo lepo da lahko prideva skup z andrejoz skupaj na čvekAndrjaz kaj praviš se slišiva prej pred odhodom v Mečkatorja!

Srečanje Avgustovk načeloma nimam nobenih zadreg je pa vprašanje kako bo z avtomobilom če bo moj dragi začel delat user posted image user posted image  kdaj oin kako bo delal če bi bil pa sneg pa mislim da bi se večina odpovedala srečanja zaradi razmer čem,ur se pridružujem tud sama!

Podobnost naš je celi in isti fotruser posted image user posted image  aje kej čudnega sej je njegov ponavadi se pohecam čemi kdo to reče in rečem da je to le dokaz da ni od poštarja!user posted image user posted image

Tiasha  ti svojga user posted image  kar prepusti babivci in sne se preveč sekirat! Jest sem se sprijaznila s tem ko hodim v šolo je pa tko da naš sonlček se včasih joka tud pri meni in ga težko umirim tko da je skor isto no- boš vidla se bo dalo tud če ne bo zaspala pri babivci jo bo babi že popedenala sej kako pa misliš da je tebe gor spravla!?user posted image  Sam ne se sekirat preveč!

a GRE  katera na koncert od merlina 9 decembra jest si ful želim da bi šla pa mi je nerodn spet našo mami fehtat da bi mi tamalčka čuvala!Kaj pa ve pravte!

Tolk za dons grem spat sem zmatrana pa jutr mam spet predavanja!

Čav bav!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.11.2006 8:12:45   
TODI
Dobro jutro!!

Za srečanje meni ustreza datum ura bi bila lahko ob 10 pa ni blema saj sem iz Ljubljane. Se pa strinjam z ostalimi, da nebo skrbi in kakšne nesreče, da v primeru snega pač srečanja nebo. Je res škoda reskirati.

Miši a ne dobiš nadomestnega avtomobila, če maš tolk časa na servisu??? Moraš kar zatežiti tistim tam da ga nujno rabiš in da nemoreš brez.

Tiasha77 tudi jaz sem imela obletnico, ko je bila Loti stara en mesec in sem jo podojila in šla, ko pa je bil čas za ponovo papanje, pa sem prišla nazaj ker smo bili oddaljeni 9km, jo podojila in šla še mal nazaj tam do 1h. Res pa je da smo začeli ob 19h. Jaz bi na tvojem mestu naredila tako, da bi šel mož prej in te prišel iskat tam okoli 8h, ti bi jo podojila in ko bi bil čas pač prišla nazaj. Res pa je da te tri ure minejo kot bi mignil. Toda kaj čmo, pač se mormo letos določenim stvarem odpovedati. Ali pa če greš v štartu in se potem vrneš sam ponavadi se v štartu nič ne dogaja in nekateri še zamudijo in se ta prihod zavleče.

Se že oglašamo se slišimo kasneje

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?