piscancek
|
pozdravljene Sem vidla, da se pogovarjate o podobnosti. Pri nas so vsi na začetku govorili, da je Ajda cel ati, zdej pa pravijo, da je cela mami. Sploh ni važno, sam da je zdrava in vesela Danes je pa kr mal nemirna bla, sem jo mela 45min priklopljeno, pa skoz je neki jamrala, tako da nisem šla na predavanje. No, sej zdej pa že od pol štirih spi. Vreme kr fajn vpliva na njo. Včeraj je Ajda dopolnila 3 mesece , men se pa zdi, da sem še le s trebuščkom okol skakala, čas res beži. Todi, tud naša malika hoče svoj mir med hranjenjem. Če smo kje na obisku, je grozna, noče in noče pit dokler ne najdema plac, kjer je tišina, pa tud govorit ne smem ko jo dojim, takrat tako meče rit in krili z rokami da je kaj Tud pri nas bosta hodila Miklavž in Božiček. Za Miklavža še ne vem kaj bo dobila, za Božička pa ji bova podarila avtosedež, pri moji mami- babici Bredi- pa ji bo prinesel pametnega kužka :) Mami pa po vsej verjetnosto dobi novo jakno, ati pa lopar za squash, js se že fulll veselim tega prednovoletnega časa Hruška, krasno, da je s srčkom vaše srčice vse ok Najina pikica, sem ti rekla, da se ti bo zrolalo , sem vesela, da si pridno zapravljala ,se pol tk fajn počutiš, a ne? nea- joj sta šikani tvoji pupiki Ptica- si pa mela pestro s ključi , fajn da ste uspeli rešit. Poznam take finte, ker sem si , ko sem imela še svoj avto, 3x ključe not zaklenla , pa v avtu sem imela tud torbico in v njej kluče od stanovanja , prave komedije so ble to... Sandra- men je datum 14.12. všeč, ura mi je pa tud ok, čeprav mi ni panike, če bi blo blo zgodi, bi se prilagodile Busybee sem bla vesela za tebe, zdaj sem pa tud vesela, ko vidim da je tebi tako bolj fajn Naša mala še spi, js sem ji dans naredla 2 novi slikici za v sobo, sta mi ful všeč. pa,pa ps: js pa Smoyedko pogrešam, se že lep cajt ni oglasila
< Sporočilo je popravil piscancek -- 20.11.2006 17:58:28 >