dolenjka
|
No, pa še malo z moje strani: 1. dan zadnje sem imela 6.11. in 8.11. začela jesti K (1 na dan - 5 dni) in Agrulab (sedaj 2 tabl.). Vesela sem bila, da ni bilo nobenih strankih učinkov, ampak veselje ni dolgo trajalo. Točno to, kar opisuješ ti Špelček: napihnjena kot žaba, ne glede na to al kaj jem ali ne. Zaradi "strahu" da se bom zaradi K tudi kaj zredila, sem se odločila, da po 17. uri nič ne jem in tega se držim, trebuh imam pa kot ! Aja, pa na začetku jemanja Agrulaba sem imela drisko nekaj dni (3 ali 4), sedaj je to OK, me pa danes od 12h že tako v spodnjem delu trebuha boli, kot da bom M dobila (do rednega datuma je še 13 dni) in je ful boleče, cela spodnja stran Katera ve kaj bi to bilo? Večkrat mi je čudno slabo, takrat se malo vležem (če sem doma) in je potem bolje. Razmišljam, da bi sedaj ko je O mimo, Agrulab jemala samo po 1 tbl na dan do naslednje (če seveda pride), ker ga ne smejo uživati. Drugače pa sem tudi jaz šla k Rešu na UZ (sva bila čez vikend v SLoveniji in sem šla v soboto zjutraj ob 6h k njemu - sredi noči ). Bil je 13. dan cikla in na UZ se je lepo videlo, da sem dobro odreagirala. Pridelala sem 2 folikla - 19,6 in 17,8 mm in rekel je, da naj bi tisti dan verjetno tudi počla. Bil je še en folikelček, ampak zelo majhen, okrog 8 mm. Vzel mi tudi vzorec sluzi (pregled po odnosu) in žal našel samo eno semenčece, pa še to ni več migalo. To me je pa kar Spermiogram je bil takrat kao OK, samo potem ko so ga podrobneje pregledali so ugotovili, da ima moj dragi 23 mio (meja je baje 20) in da niso dolgo živi (dan ali dva baje). Sem bila tako zmedena, da pol nisem slišala. reš je sicer rekel, da to ni nobena panika, ker itak rabimo samo 1! Sej je res, sam vseeno te mal potre. No ja, jaz sem potem sluz opazila v ponedeljek zvečer in potem nič več. Je O pred sluzjo ali od takrat dalje? ne čakam 5.12. pa ve? Je kateri zamujala ko je začela s K? Moje M so bile do sedaj redne in upam, da če nam ni uspelo, bodo tudi sedaj, da se ne bomo nervirali brez veze Uf kolk sem se razpisala, se moram bolj pogosto javit, da ne bom takih romanov pisala
|