|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
21.11.2006 13:51:28   
Tamara79
Čao, klomifenke,

kje ste vse? A vse pridno user posted image  ? user posted image

Mi smo trenutno v pričakovanju user posted image  ... Tako da se nič posebnega ne dogaja ...

Seveda sporočim, ko pride rezultat.

Lep pozdrav vsem in uspešen&ploden mesec vam želim!

Tamara

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
21.11.2006 15:45:34   
Ayo
Tamara79,

Jaz obupujem na 62. dan se brez M! user posted image user posted image user posted image
Test potrjeno neg.!!

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
21.11.2006 17:27:20   
yudit
caoo, no Coccinella  pri meni je isto zamuja, in nevem al naj si delam test al ne ker se bojim.Zadnja M je bila 9 okt,od 13-do 17 sem bila na Klomifenu,tak da zdaj se ni bilo nič,ves čas mam občutek da se bo vlila ker občasno čutim bolecine kot pri M tak da nimam pojma kaj se dogaja.Upam da bi bila noseča in bojim se delat test tak da bom še mal počakala.-pot  ja G je reko da nimam nobenih cist tak da nevem al je to res al ne,moram mu pa verjet če je reko da nimam cist da je vse vredi,bomo vidli kaj bo samo prsa nisu tud več tako občutljive kot so bile mislim samo pozitivno, pa kaj bo bo.lep dan pa za vse druge držim pesti da ugledata magičniuser posted image  plusek . Aja keri testi so najbolj zanesljivi, jaz sem do zdaj uporabljala (romed) ker je najbolj poceni pa se mi zdi tud dokaj vredi.lp srečnouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
21.11.2006 18:02:15   
lana38
Jaz pa vedno uporabljam BC mini, ker zazna najmanjše koncentracije hormona user posted image . Pri Romed pa se včasih zgodi, da se vse razmaže. BC mini stane v lekarni 774,00 sit, zdaj ga pa imajo baje tudi v DM za 701,00 sit.
LP

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
21.11.2006 18:03:39   
lana38
Pozabila sem napisati, da sta 2 testna trakca v paketu za to ceno, tako da je tudi cenejši od Romed.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
21.11.2006 23:25:29   
pot
Toliko članic pa tako malo za povedat. user posted image Ja pri meni nič novega, lahko vas le pozdravim. Se mi pa zdi, da imam že O, ker je že nekaj dni tak izcedek, vendar je veliko hitrejša, kot bi morala biti oz. je bila s K. Ampak, kot sem že  povedala, sva na ˝pavzi˝ in se ne trudiva toliko, kot bi se sicer, ker so pred nama preiskave.
Ja, če se vam kdaj klepeta, lahko tudi kakšno debato odpremo, da se ne bomo pogovarjale le od O, M in K. Kar predlagajte. Kakšne domače živalice vse imate? Recimo.

< Sporočilo je popravil pot -- 21.11.2006 23:26:49 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.11.2006 0:45:23   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK13 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)
9. Špelček (nova terapija)
10. arneja

1 tabletka od 3. - 7. dne
1. dolenjka (v kombinaciji z Aglurabom)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK13

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Trenutna terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terapija)
2. sonce78  (ni reagirala)

2 tabletki od 3.-8. dne:
1. sonce78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. pot (4 cikluse) 50mg
2. Crnitulipan
3. Bety
4. konina (1. terapija, 1. leto)
5. prinjej
6. Anonimna 3
7. andreja2000
8. yudit (prejšnja terapija)
9. nemrak (zmagovalna terapija)

2 tabletke od 5.-9. dne

1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček (prejšnja terapija)
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg

17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)
23. kanarka
24. pot (zadnja, 5. terapija. Ena tableta zjutraj in ena zvečer)
25. lana38
26. Tamara79
27. RoniF
28. yudit (trenutna terapija)
29. sbap
30. *medi*(predlagana klasična terapija)
31. zvezdica82
32. cocki
33. MaRe (zmagovalna terapija)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija.)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

tejči77, 2 tableti 5 dni (za O, po
2 meseca izostali M)user posted image user posted image user posted image

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.11.2006 0:49:05   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   
4. tejči77 user posted image
5. MaRe user posted image (Čestitke za nosečnost in čestitke za članstvo v klubu!!! user posted image user posted image user posted image )

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image   (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image
5. nemrakuser posted image   (Čestitke!!!)

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom)
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. andreja2000
15. MIŠEK13
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (Po HSGju mora na hcs in lpsc. Trenutno uživa z mlado labradorko.)
19. pot  (zaenkrat ni bilo reakcije na K. Na čakanju 1. pregleda za neplodnost)
20. casandra
21. martita
22. soni
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica (se pripravlja na HSG)
32. pupica25
33. konina (čaka na IVI)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras (na pavzi)
39. Ulaa*  (A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedenauser posted image )
40. mojca9000
41. tejka**
42. dolenjka (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! user posted image user posted image user posted image )
43. kanarka
44. *medi*
45. Tamara79
46. lana38
47. Linda25
48. sbap (Na pavzi zaradi hiperstimulacije. Pazi nase.)
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. yudit
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82
54. cocki
55. arneja (Pozdravljena v klubu klomifenk!!! )
56. Coccinella (A si ti tudi naša nova ali bodoča članica? Meni je G predpisala K malo pred 1 letom poskušanja, po navodilih 2. mnenjske G. Prej sem morala opraviti HSG.)

Naša Blaboma, fras in tajči84_ so malo na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Punce, jaz sem se odločila, da je čas, da končno dočakamo nekaj nosečk, zato prosim, da se hitro javite, da ste končno zagledale+. user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.11.2006 0:55:12   
pot
Pa spet eno vprašanje. user posted image
Ena prijateljica mi je rekla, da je morala vedno plačati približno 4.000sit, ko je šla z napotnico na pregled v Leonišče. Ne zdravi se za neplodnostjo, le nekaj težav je imela.
Torej vprašanje: ali se kaj plača, kljub napotniciuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.11.2006 7:46:43   
Smrekica
Jaz sem bila v Leonišču parkrat zaradi sekundarne neplodnosti, pa nikoli nisem rabila nič plačati. Ali je možno, da si prijateljica ne plačuje dodatnega zavarovanja. V tem primeru moraš nekaj doplačati - bolj drobiž, pa vseeno. Vrednost je verjetno odvisna od težavnosti posega.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.11.2006 9:01:51   
Špelček
No, pa da se še jst spet mal javim... user posted image

Od 3-7 dne sem jemala 1/2 klomifena in 13. dan sem šla k Rešu na pregled. Mi je najprej vzel vzorec sluznice (z user posted image  sva "mogla" imet spolne odnose večer pred pregledom) in je nekaj semenčec preživelo celo po 18 urah user posted image ! Pol mi je pa pogledal z UZ in je rekel, da sem že imela ovulacijo,ker je odebeljena sluznica. Kako naj si izračunam, kdaj sploh imam O? Ali je tole pravilno: ko (če user posted image ) bom dobila user posted image , odštejem 14 dni?

Dal mi je pa Aglurab tablete (2x850mg)....začela sem postopoma in sedaj sem že na 2tabletkah na dan. Tiste, ki imate podobno terapijo....vam je tudi slabo? Non stop sem lačna, ampak mi čisto nič ne paše. Ko pa kaj pojem mi je ful slabo...

Aja, user posted image  (ne)pričakujem 27/11!

papa

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.11.2006 9:17:58   
arneja
Špelček, zakaj ti daje Reš Aglurab tablete? Jaz isto jem polovičke Klomifena in hodim k njemu da gleda, če imam ovulacije, pa prej morava veselouser posted image , da gleda koliko spermijev je prišlo na pravo mesto... Koliko foliklov je pa videl na UZ?

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.11.2006 10:14:17   
lana38
Špelček!
Meri si BT, potem boš naslednji dan točno vedela, da je en dan prej bila O, ko ti bo BT narasla. To, da je 14 dni nazaj od user posted image  O, ne drži. Jaz si merim BT in vidim, da je včasih samo 11, 12 dni minilo od O do user posted image . Se mi je pa že zgodilo, da je minilo tudi 17 dni po o in je šele potem prišla user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.11.2006 13:30:09   
Špelček
Arneja, Reš mi je rekel samo, da to daje dobre rezultate. Imam namreč PCO... Očitno imava isto terapijo! Kakšne imaš kej stranske učinke? Jst sm napihnjena ko žaba user posted image , pa slabo mi je... Na UZ pa žal ni nič videl, ker smo bili baje prepozni. Naj bi že imela O, ker je videl le odebeljeno sluznico.

Lana38, kako pa naj si merim BT? user posted image  Pod pajzduho al pod jezikom? Kdaj pa...zjutraj ali zvečer?

THS

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.11.2006 14:07:58   
lana38
BT si meriš zjutraj preden vstaneš iz postelje pod jezikom ali v nožnici. Prvi del ciklusa je nizka, ob O ima najnižjo vrednost. Naslednji dan po O, pa se dvigne in ostane povišana do user posted image . Ko BT pade, pride tudi user posted image . Če ostane BT povišana 18 dni skupaj, lahko govorimo o user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
22.11.2006 14:08:24   
dolenjka
No, pa še malo z moje strani:

1. dan zadnje user posted image  sem imela 6.11. in 8.11. začela jesti K (1 na dan - 5 dni) in Agrulab (sedaj 2 tabl.).
Vesela sem bila, da ni bilo nobenih strankih učinkov, ampak veselje ni dolgo trajalo. Točno to, kar opisuješ ti Špelček: napihnjena kot žaba, ne glede na to al kaj jem ali ne. Zaradi "strahu" da se bom zaradi K tudi kaj zredila, sem se odločila, da po 17. uri nič ne jem in tega se držim, trebuh imam pa kot user posted image  ! user posted image  user posted image  Aja, pa na začetku jemanja Agrulaba sem imela drisko nekaj dni (3 ali 4), sedaj je to OK, me pa danes od 12h že tako v spodnjem delu trebuha boli, kot da bom M dobila (do rednega datuma je še 13 dni) in je ful boleče, cela spodnja stran user posted image  user posted image   Katera ve kaj bi to bilo?
Večkrat mi je čudno slabo, takrat se malo vležem (če sem doma) in je potem bolje. Razmišljam, da bi sedaj ko je O mimo, Agrulab jemala samo po 1 tbl na dan do naslednje user posted image  (če seveda pride), ker ga user posted image  ne smejo uživati. user posted image
Drugače pa sem tudi jaz šla k Rešu na UZ (sva bila čez vikend v SLoveniji in sem šla v soboto zjutraj ob 6h k njemu - sredi noči user posted image  ). Bil je 13. dan cikla in na UZ se je lepo videlo, da sem dobro odreagirala. Pridelala sem 2 folikla - 19,6 in 17,8 mm in rekel je, da naj bi tisti dan verjetno tudi počla. Bil je še en folikelček, ampak zelo majhen, okrog 8 mm. Vzel mi tudi vzorec sluzi (pregled po odnosu) in žal našel samo eno semenčece, pa še to ni več migalo. To me je pa kar user posted image  user posted image  Spermiogram je bil takrat kao OK, samo potem ko so ga podrobneje pregledali so ugotovili, da ima moj dragi 23 mio (meja je baje 20) in da niso dolgo živi (dan ali dva baje). Sem bila tako zmedena, da pol nisem slišala. reš je sicer rekel, da to ni nobena panika, ker itak rabimo samo 1! Sej je res, sam vseeno te mal potre.
No ja, jaz sem potem sluz opazila v ponedeljek zvečer in potem nič več. Je O pred sluzjo ali od takrat dalje?

user posted image  ne čakam 5.12. pa ve? Je kateri zamujala ko je začela s K? Moje M so bile do sedaj redne in upam, da če nam ni uspelo, bodo tudi sedaj, da se ne bomo nervirali brez veze user posted image

Uf kolk sem se razpisala, se moram bolj pogosto javit, da ne bom takih romanov pisala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
22.11.2006 17:11:47   
yudit
pozdravljene, naredila sem test BC mini in so obe črte user posted image  iste barve nič manj nič več isto. Vesela sem fulll tak da bom še takoj jutri zgodaj naredila še en test , ma neznam dat z fotoaparat gor da bi vidli bom počakala mojega da pride, da mu povem če toti test drži.pol po osmi uri ga bom dala gor da bi vidle in mi potrdile.Piše da držiš 5-sekund pri meni se je v manj od 5 sekund pojavila testna črtica pol pa še controlna.In al lahko to zdaj kar pusim tak da moj vidi da nebo kaj narobe s testom, prosim če ima kera podobn test naj mi javi da vidim kak zgleda hitrica prossiim.Piše dve roza črtici pomeni pozitivno, do zdaj mi niso nobni tak pokazali pa sem ih naredila kar nekaj. lp in upam da sem srečkkakkakkakka ciaoo

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
22.11.2006 18:50:58   
lana38
Če sta user posted image , je to to. Jaz imam že eno leto doma pozitiven test BC mini, pa se še sedaj lepo vidita user posted image  na obeh testih. Oba sem namreč naredila in shranila. To je vse kar mi je ostalo od moje nesrečne user posted image . Potem pa nisem mogla tega stran vreči. Me spominja kako sem bila srečna do neba, čeprav je trajalo samo do 20. tedna, potem pa kruta resnica.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
22.11.2006 19:53:06   
arneja
Špelček, potem imaš pa tiste tablete na A. verjetno zaradi PCO, česar jaz nimam. Ma, tudi jaz sem bila prvi mesec po Klomifenu tako napihnjena, da sem bila sigurna, da sem zanosila. Pa tudi user posted image  mi vedno pravi, da imam tak trebuh kot nosečnica. Me je pa tudi en mesec, ko sva po Avstriji enkrat full po dežju po trgovinah letala, in so mi čevlji premočili, tudi precej špikalo po jajčnikih in sem mislila, da zaradi mokrih nog, da sem se kaj prehladila, pa je bilo verjetno zaradi Klomifena. Sem se pa tudi sredi noči zbujala, pa vročinski valovi so me obhajali in sem mislila, da sem že tako živčna zaradi tega, ker ne zanosim, ampak je bil verjetno spet Klomifen kriv. No, pa kilogramčki se mi kar počasi kopičijo. In ti - si se kaj zredila?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
22.11.2006 22:09:29   
arneja
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Špelček, potem imaš pa tiste tablete na A. verjetno zaradi PCO, česar jaz nimam. Ma, tudi jaz sem bila prvi mesec po Klomifenu tako napihnjena, da sem bila sigurna, da sem zanosila. Pa tudi user posted image  mi vedno pravi, da imam tak trebuh kot nosečnica. Me je pa tudi en mesec, ko sva po Avstriji enkrat full po dežju po trgovinah letala, in so mi čevlji premočili, tudi precej špikalo po jajčnikih in sem mislila, da zaradi mokrih nog, da sem se kaj prehladila, pa je bilo verjetno zaradi Klomifena. Sem se pa tudi sredi noči zbujala, pa vročinski valovi so me obhajali in sem mislila, da sem že tako živčna zaradi tega, ker ne zanosim, ampak je bil verjetno spet Klomifen kriv. No, pa kilogramčki se mi kar počasi kopičijo. In ti - si se kaj zredila?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
22.11.2006 22:11:27   
arneja
Ups, malo sprobavam, pa sem malo kiksnila user posted image . Sem hotela tisti ta luštni trakec o dnevih do ovulacije priletip v podpis, pa ni mi ni ravno uspelo user posted image . Sorry.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.11.2006 7:03:43   
yudit
Pozdravljene Klomifenke, zdaj sem glih naredila še en test in kaj je user posted image  sma zagledali roza črtici.Sma zello vesella pol takoj grem do G da mi vsaj naredi UZ ili pregled,ker nemorem jaz več čakati rada bi da mi še on potrdi.Včeraj sem gledala na internetu nosečnost po tednih, in v 4 tednu se pokažejo user posted image   ali zanimivo da še en teden nazaj pa sem imela iz nosa krvavitev par dni.Ni bilo fejst ampak me je motilo, drugače pa nobenih znakov sem da me zvečer dviguje v želodcu če jem ali pijem mlečne stvari.To je to danes še oglasim ko bo zares novica potrjena da vsem javim mojo sreččččoooo,lp pa srečno vsem pa ne obupat kar verjet moramo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.11.2006 7:13:13   
lana38
yudit user posted image !

Moja user posted image  pa je prišla včeraj zveče in naslednji ciklu s K štartam v nedeljo.
LP

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.11.2006 7:38:12   
Crnitulipan
Ojla!

Po daljšem času odklopa se spet javljam in sporočam da od moje klomifenske terapije ni bilo NIČ. Tudi tisti mesec ne, ko naj bi klomifen še deloval....

Se pa selim med decemberke.... 12.12. začnem s prvim dolgim IVF postopkom.
In tako spet upam!!!

Srečno vsem,
Čarna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.11.2006 8:54:45   
Špelček
Najprej vse čestitke novi nosečnici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ja tale klomifen ma ogromno stranskih učinkov in ugotovila sem, da so vsi sumljivi znaki samo posledica vseh teh tablet.... Edini pravi znak, da bi ble user posted image  je izostanek menstruacije. To je pri meni 27/11... Ampak moram priznati, da sem jst trenutno zelo "skulirana" in se ne obremenjujem preveč....če pride user posted image , gremo pa v novi boj.... Sam to me jezi, ker se pri meni tudi kilogramčki kopičijo... user posted image  

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?