arneja
|
Sem se že zadnjič na hitro oglasila in pozabila vprašati, če sem sploh dobrodošla ? Nesramno od mene, tako da danes to popravljam. Rada bi povedala, da sem končno našla čas in začela forum kluba klomifenk prebirati od začetka in da mi zadeva precej pomaga. Ko človek prebere, kako je nekomu, ki je bil še teden dni ravno tako obupan kot ti, končno uspelo, dobi res kar nekaj upanja. No, sem šele na 10. strani, ampak tako neutrudno berem, da me že prav oči bolijo. Zanositi nama ne uspe že kakšna tri leta in ta mesec jem Klomifen že šestič z vmesnimi meseci, ko ga nisem jemala. Sicer na začetku nisva prav planirano - no, kje je zdaj tisti poskočni slonček?? - ampak zadnje leto pa že prav pretirano planirava. Vsaj jaz. Sem že prav tečna. Sperimogram, opravljen januarja, je bil ok, moja laparaskopija, narejena že na začetku lanskega leta, pa tudi ni pokazala ničesar problematičnega. Na Klomifen naj bi reagirala, uspeha pa ni bilo. Me pa res moti, da nekateri ginekologi delajo UZ, drugi pa ne. Poleg tega mi tudi ni jasno, da ste nekatere že od osebnih ginekologov dobila Klomifen, jaz sem ga pa šele na začetku letošnjega leta od dr. Reša. Čeprav je moja ginekologinja prav dobro vedela, da zadeva ne uspe. Mi je enkrat naredila le, seveda samoplačniški UZ, in rekla, da je sluznica maternice premalo odebeljena in da verjetno ovulacije sploh ni bilo. Klomifena mi pa ni dala!!! Uf, sem se razpisala. Moram še kaj za naslednjič pustiti . Stara/mlada sem 33. Aja, samo še to, ne pričakujem je 16. 11.
|