|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
23.11.2006 9:43:17   
lana38
Tudi jaz sem opazila, da sem se ta mesec poredila. A je to tudi stranski učinek K? To mi nič prav ne diši. Še ni niti pol leta, ko sem komaj uspela izgubiti kg od prejšnje user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.11.2006 11:41:49   
Tamara79
Živjo, punce,

moj rezultat drugega kroga s klomifenom: user posted image  

user posted image

No, pa spet veselo na delo user posted image

user posted image  

bomo pa lahko na novoletnih zabavah popile kakšen šampanjček ali dva, pa šle smučat, pol bo pa počasi že čas za user posted image   ... še malo take vrste tolažbe ...

sej veste, da se lepe stvari vedno zgodijo, ko jih ne pričakuješ ... se zaljubiš, dobiš dobro službo, te preseneti bejbi ...

Držim pesti za vse! user posted image

lp

Tamara

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.11.2006 15:51:30   
curkica
.......... In tako se je včeraj prikazala user posted image  v vsem svojem "sijaju". Danes teden, 30. nov. sem naročena na HSG, pa bomo vidli, če so kakšni problemi, drugače pa štartamo po novem letu z IUI.

Toliko od mene na kratko, LP!

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.11.2006 18:57:12   
yudit
pozdravljene, no danes sem bila pri G na UZ ampak se še nič ne vidi,oba testa sta pozitivna .G sem odnesla teste da vidi ker me drugače ne bi vzel takoj, in je reko da po testih sem noseča,ampak na ultrazvoku ni še nič vidno je pa en mali embrio se slabo vidi, in je reko da jemogoče majhna nosečnost(kaj je sploh to)?ker so še drugi čakal nisem več nič vprašala, tak da mam v četrtek spet UZ in valjda bo takrat kaj vidno.Mene zanima gdaj se vidi na UZ v kerem tednu zarodek al kak ,saj je embrio to al ne.jaz mislil da sem user posted image  nobenih nekih določenih znakov nimam,edino to da mi izželodca dviguje največ če jem mlečne izdelke kar prej tega ni bilo,ker brez jogurta ne morem biti.Midva sva fullll vesela srečna tak da zdaj pa samo še počakat da se pokaze na UZ. Vsem želim da im rata čimprej .če kera rabi klomifen ji ostopim celo škatlico ne odprto ker je škoda da ih uničijo v lekarni.lp srečna sem zelllo kak sem si tega zelela in zdaj je koncno prislo mojih 5 minutuser posted image user posted image

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.11.2006 19:10:11   
lana38
yudit!
Od 6.tedna dalje se vidi bitje srčka, prej pa samo en krogec. Odvisno koliko si user posted image . Če je še zelo zgodaj, potem se ni dalo res nič videti.
Držim pesti, da bo vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.11.2006 19:24:41   
zvezdica82
Čestitke Yudit za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Pri meni pa je stanje tako da trenutno čakam user posted image . Mislim da bo prišla saj me že nekaj daje tam doluser posted image . Čeprav bi raje videla da je ne bi bilo in bi blo kej druzga. Če bo pa gremo v tretji krog z K.

Aja drgač pa sem sama opazila, da sedaj ko jem K zelo težko izgubim pridobljen kilogram, saj ga takoj dobim nazaj. Tako da mora biti res kaj na tem.

A ima še katera podobne težave. Od kar sem nehala s KT se mi vsak mesec pojavljajo enake težave. Kar parkrat dnevno mi je slabo in tud zavrti se mi dostikrat. Ponavadi se mi to pojavlja cca. 14 dni pred  user posted image . Pred KT tega nikoli ni blo. Aja s KT sem nehala lani septembra.
Hvala če mi bo katera lahko kej pomagala.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
23.11.2006 19:26:25   
yudit
lana 38.-ja nevem  keri teden bi naj bil ker 9 okt,je M zadnja bila od 13-do17okt sem bila na Klomifenu,pol pa sem 13.11 delala test je bil negativen.14.11.06 sem bila pri G in smo mislili da nisem noseča ker sem delala test in nič,danes smo 23.11 in testi so pozitivni, po moje je O bila mal pozno, ker je G reko da naj bi bila takoj po klomifenu jaz je takrat nisem čutila, po moje je bila bolj pozno in da sem mogoče glih takrat zanosila nevem,sj mam neredne 35-40 dni ampak zdaj zadnje leto pa je vedno na 30 dni,bolj je redna od kar sem na klomifenu. Ja tak kot si rekl en krogec je bil zdaj pa nevem jaz sem prepričana da sem ker čutim da se nekaj dogaja,mal pa me moti G da če kaj vprasam on reče "jah,to pa to, jahhh bomo še vidlii" nevem nerazloži mi vredi ker toti kaj je bil danes pa je menjo mog rednega G , tak da bo menda vse vredi ker bolj vesella nemorem bit, to bi bila moja prva user posted image  in sem valjda mal prestrašena zmedena in najvec vesela.no mal prevec jaz to pisem kot neko knjigo.hvala vsem ki berete in srečnouser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
23.11.2006 20:08:08   
pot
Čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa je res ta mesec prava mala poplava. yudit, kar verjemi, da si noseča. Čestitke. Ja, zdaj bo pa vse drugače, jogurte kar partnerju predaj, ti pa uživaj v manjših razvajanjih in vseh novih občutjih in doživetjih v tvojem telesu.

zvezdica82, meni se je tudi vrtelo, včasih že prav neprijetno in močno, nekje od O naprej, enako z občasnimi slabostmi. Za kg pa jaz še ne opažam, da bi kaj pridobila.

Vse ostale s tečko user posted image , pa upam, da je ta za letos in za nekaj nadaljnih mesecev zadnja. Držim pesti, za vse moje klomifenke.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.11.2006 11:46:27   
yudit
lep pozdrav, no mal sem zaskrbljene danes sem sla v lekarno in si spet kupila teste,en BC-mini -in CB,zakaj sem spet kupila, je to  da sem zjtraj okrog 5ure  čutila rahle bolečine podobne menstrualnim,in sem zelo prestrašena,zdaj sem naredila še en BCmini test in spet pozitivno,zjutraj bom naredila se en CB da vidim kaj bo na njem, se pravi tri testa BC-mini so pozitivniuser posted image , po moje ni nobene zmede a ne? Pa bi vprasala naslednje al je to normalno, da prvih 5 tednov čutiš kake rahle bolečine in špikanje,v spodnjem delu trebuha? Neki sem prebrala da ene čutijo zato ker se maternica širi al to drži? Upam da boste razumele ker se bojim da nebo kaj vredi ,zdaj se pocutim super to se dogaja parkrat na dan in traja po kakih par  minut.Upam da se bo vse vredi izteklo in da bom mal pomirjena hvala vsem za čestitke invama drzim pesti,da ugledateuser posted image  tako kot jaz.lpuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.11.2006 11:48:34   
lana38
Jaz sem se v začetku user posted image  vedno počutila kot, da bo ravnokar prišla user posted image . Mislim, da je to čisto normalno za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.11.2006 11:52:10   
yudit
Hvala lana38 -za spodbudo nočem biti tečna ampak prva user posted image  je in sem mal čudaška in gledam vsaki znak, seveda smo veseli doma al mal sem zaskrbljena,upam da je to noramalno da se nerabim obremenjevat s tem. Hvala ti lpuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.11.2006 11:58:57   
lana38
user posted image Vse bo OK, yudit!

lana38

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.11.2006 12:46:25   
andreja2000
yudit,user posted image  čestitke!!!!!user posted image
nikar ne skrbi,tudi meni se je v user posted image  zdelo,kot da prihaja user posted image ,vendar je to normalno,tako,da se nič ne boj.user posted image se pa tako zgodaj še ne vidi prav, ko boš šla naslednjič,bo gotovo že vidna.Želim ti lepo in mirno user posted image .

Sama se nekaj časa nisem javila zaradi hude prometne nesreče mojega bivšega,ki še je žal vedno v kritičnem stanjuuser posted image ,če pa bo preživel bo tetraplegikuser posted image .Z njim sem še vedno bila v dobrih odnosih,saj imava sina,ki je ob nesreči očeta zelo prizadet.
Tudi sama sem v nekakšnem stresu in to se krepko pozna na moji BT,ki zelo skače.Ker sem v času nesreče že jemala klomifen,ga nisem prekinila,a močno dvomim,da bi lahko prišlo do user posted image  ob tako velikem stresui  ki mu niti ni konca.Sploh ne vem ali je prišlo do O.jajčniki so me do včeraj sicer ful boleli,kot vedno pri klomifenu , vendar to še ne pomeni,da je prišlo do O.Z BT,pa si tudi ne morem pomagat,saj  zaradi stresa ni realna.Kaj hočem,je že tako in če se še tako trudim,čutim v sebi žalost in tesnobo,saj je potrbno tolažiti sina in mu stati ob strani.Kar naprej hodiva v bolnico in upava na čudež.

Vse vas prirčno pozdravljam in vam želim lep vikend!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
25.11.2006 16:48:03   
lana38
Andreja2000!
Mogoče pa zdaj ravno kaj rata, ko nimaš časa, da bi razmišlajla o user posted image : pri nekaterih se to zgodi, ko dajo misli na user posted image  na off. Tudi čudeži se dogajajo. Moram ti vliti malo upanja in ti pokazati tudi na kakšno svetlo točko v vsej tej turobni sivini, ko je okrog tebe.
Jaz pa začnem jutri z drugim ciklusom K. Videli bomo, kaj bo. Okrog Miklavža bo O, potem pa bom pred Božičem čakala na user posted image  ali user posted image . Prav pester veseli december in seveda veliko user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
25.11.2006 20:18:02   
pot
andreja2000, hudo mi je za vaju s sinom, ker preživljata tako hude čase.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.11.2006 8:29:05   
arneja
Andreja, tudi meni je žal, da se vam je nekaj tako groznega zgodilo. Ampak, če pomisliš, da fosilke postajajo srečke nosečke user posted image , se očitno še dogajajo čudeži in se lahko tudi tvoj bivši moški izvleče precej bolje kot sedaj kaže iz vsega skupaj. Res držim pesti.

Zdaj pa še eno vprašanje za Klomifenke (se piše z malo ali veliko user posted image ): do sedaj sem imela BZ najprej par dni 36,7, potem 36,6, danes mi je pa padla na 36,3 pa je šele 13. dan cikla. Bi lahko že bila ovulacija?? Ali ni tako, da pri ovulaciji samo za kakšno stopinjo temperatura pade?? Me je pa včeraj, pa še danes ponoči, ko sem šla na WC precej grdo glava bolela, pa še sedajle me malo. Je možno, da je posledica Klomifena ali me le vreme daje??

Upam, da katera še danes odgovori, da ne boste le user posted image celo nedeljo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.11.2006 8:40:29   
lana38
O lahko nastopi tudi že 12. dan ciklusa, nikjer ne piše, da je točno 14. dan. BT pa ti tudi lahko jutri še bolj pade. Vse je mogoče. Za glavobol pa tudi mislim, da je lahko stranski učinek K. Punce pišejo o zelo različnih stranskih učinkih. Jaz prejšnji mesec nisem imela nobenega, razen na WC sem morala hoditi skoraj vsako uro, pa tudi ponoči kar trikrat. Nisem pa nikjer zasledila, če je to tudi lahko od K.
LP

lana38

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.11.2006 8:59:02   
arneja
Tudi jaz sem se kar naenkrat začela prebujati sreči noči in hoditi na WC. Ampak na srečo samo enkrat na noč. In mi sploh ni potegnilo, da je to lahko od K., ker podnevi itak non-stop na WC hodim user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.11.2006 9:27:31   
lana38
Jaz sem pa takoj pomislila, da je krivec K, ker se je to pojavilo, ko sem ga začela jemati. Zdaj, ko je prišla user posted image , se je stvar normalizirala, ampak sem danes spet začela novo rundo K, tako da se bo vse skupaj verjetno ponovilo.
LP

lana38

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.11.2006 10:54:49   
yudit
user posted image pozdravljene,ja toti K pri meni v drugem ciklu jemanja so bili učinki katastrofa,mene je tud sililo na wc ampak ne preveč, kaj sem še opazila da so mi lasje začeli fullll ispadati.Nisam pa pomislila da je to od K, zdaj pa hvalu bogu pa nič no malo ampak ne tolk.lana38 -pot -andreja2000  hvala za čestitke in vsem ostalim, držim pesti za vas , če je meni ratalo pol pa bi še vsem samo upat. Pri meni je zdaj vredi mal bolečine so nehale tu pa tam se pojavio,drugače samo na wc hodim vsakih 5 minut mogoče tud zaradi čaja ker veliko pijem namesto vode in sokov.drugih spremem ni komaj čakam četrtek.user posted image lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.11.2006 15:39:18   
andreja2000
arneja,pot,Lana38
hvala,za vaše besede in spodbudo.Čudeži se res dogajajo,zato upam vanje,saj mi ravno to daje upanje in moč.

yudit,ti pa veselo uživaj v svoji user posted image  in upam,da se ti tudi ostale kmalu priružimo!!!

Vsem klomifenkam en objem in lep nedeljski popoldan.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.11.2006 16:34:21   
sbap
user posted image Pozdravljene!
No, pregled je za mano, cista je še vedno tam, je pa malo manjša. Tako da se moram še naprej pazit in nobenega norega plesa za novo leto ali kaj podobnega. Kako dolgo pa k. še vpliva na jajčnike po končani terapiji?
To s kilogrami pri men tudi malo drži. Prej se nikoli nisem mogla res zrediti, prav trudila sem se nekaj časa, da bi dobila kak kg. Po tej terapiji s k. pa sem kar dobila malo zalogice. Tako da mi je v bistvu pri tem pomagal. Vsaj nekaj dobrega od k. user posted image  . Kar prebujanje sredi noči ravno ni. Prej se nikoli nisem kaj preveč zbujala, ko sem začela s K, pa se je začelo dogajati. Pa sem najprej mislila, da je to zaradi merjenja BT, ki sem jo začela istočasno. Sem bila tolk zmedena. Pa se prebujam tudi zdaj, ko sem že zaključila s prvo terapijo. Tako da čisto verjamem, da je to zaradi k.

In čestitke yudit in ostalim novim nosečkam!user posted image  user posted image  user posted image

Lp,

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.11.2006 20:18:50   
arneja
Da vas malo nasmejim, da bodo naši folikelčki hitreje rastli: .

Jaz sem/imam/bom imela zdajle enkrat ovulacijo, pa veselo [sm=sloncek.gif" border=0>. Zaenkrat na srečo še ne rabiva podpore, kot je prikazana v slikici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif]

(odgovor članu sbap)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.11.2006 20:20:23   
arneja
Oh, ni mi uspelo prilepiti. Poskušam še enkrat:

.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.11.2006 20:22:17   
arneja
Ma, tako zlahka se pa jaz ne vdam. Kliknite na spodnjo povezavo, pa boste videle, kaj sem mislila s prejle napisanim.

http://www.mailzabava.com/data/thumbnails/1/kaj-ljubezen.jpg

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?