andreja2000
|
yudit, čestitke!!!!! nikar ne skrbi,tudi meni se je v zdelo,kot da prihaja ,vendar je to normalno,tako,da se nič ne boj. se pa tako zgodaj še ne vidi prav, ko boš šla naslednjič,bo gotovo že vidna.Želim ti lepo in mirno . Sama se nekaj časa nisem javila zaradi hude prometne nesreče mojega bivšega,ki še je žal vedno v kritičnem stanju ,če pa bo preživel bo tetraplegik .Z njim sem še vedno bila v dobrih odnosih,saj imava sina,ki je ob nesreči očeta zelo prizadet. Tudi sama sem v nekakšnem stresu in to se krepko pozna na moji BT,ki zelo skače.Ker sem v času nesreče že jemala klomifen,ga nisem prekinila,a močno dvomim,da bi lahko prišlo do ob tako velikem stresui ki mu niti ni konca.Sploh ne vem ali je prišlo do O.jajčniki so me do včeraj sicer ful boleli,kot vedno pri klomifenu , vendar to še ne pomeni,da je prišlo do O.Z BT,pa si tudi ne morem pomagat,saj zaradi stresa ni realna.Kaj hočem,je že tako in če se še tako trudim,čutim v sebi žalost in tesnobo,saj je potrbno tolažiti sina in mu stati ob strani.Kar naprej hodiva v bolnico in upava na čudež. Vse vas prirčno pozdravljam in vam želim lep vikend!