pot
|
Pozdravljene klomifenke! sbap, to je pa odličen pozdrav! Pozdravjene bodoče nosečke. Upanje še obstaja, če sta potelovadila prej, tako, da še ni čas za obupat. Me pa žalosti, da se tvoj nenadoma obnaša čudno. Mogoče ga pa jezi vse skupaj, pa nima nikogar, s kom bi se lahko pogovoril ali pa si sploh ne želi pogovarjati o neplodnosti z nikomer. Vedeti moraš pa tudi, da smo me s K še bolj občutljive, ker nas hormoni kar mečejo. Tako, da se ne zapret ampak se kar lepo odpri in mu povej, da si zdaj bolj občutljiva in da ti nikakor ni bilo všeč, kako je odreagiral. Držimo pesti zate, za vaju. zvezdica82, pozdravljena med nami!!! Držimo pesti še zate, da bo prav ta cikel uspešen. Če ne moreš zahtevati, da te pregledajo preko UZ pred ovulacijo, pa se sama naroči in si plačaj UZ, tako boš vsaj vedela, če sploh deluje, drugače ga nima smisla jemat. Morali bi preveriti, če sploh deluje, drugače te samo zastrupljajo. Enako velja za ostale. Pojdite na UZ, da vidite, če ste reagirale na K. nemrak, držimo pesti, da nimaš napihnjenega trebuha samo zaradi K. tejka**, upam, da si že naredila test in nam boš v teh dneh sporočila lepo, prečudovito novico o +. tejči77, upam, da bo tudi pri tebi +. Mislim, da bi ga počasi že lahko naredila, odvisno kako dolge cikluse imaš. Držimo pesti za vaju. Goldy hvala ti. Držim pesti, da vama čimprej rata. Midva sva pa naročena decembra, na prvi skupni pregled, tako, da bom takrat zvedela kaj vse me čaka v prihodnosti še od Dr.. Držim pesti, da nam čimprej rata, da se ravnovesje seznamov prevesi v korist nosečk.
|