lucika
|
vceraj je res bila luna! nas mali ni spal cez dan, razen tri ure dopoldan, NIC. nic, do desetih. samo jedel bi. sem ze dobila fiksno idejo, da nimam dovolj mleka..potem pa preberem gayo, da je luna. je dobil josko, bi se, scrpano mleko, pa bi se..pa se dodatek. lahko ugibate, pa bi se! ko zlata ribica, no... sva pa dobila potem nagrado. je zaspal ob desetih. in potegnil do sestih! nisem mogla verjet. mali pa pol tud ne, ker je mel papice se prevec, je komaj poziral:) susilni stroj je najboljsa masinca pri nas. takoj za njim pa pomivalni. vse kolegice gnjavim s tem, a na koncu so mi vse hvalezne. midva imava susilca kar tukaj zraven racunalnika. kondenzacijski je, malo odpres okno, pa ni nobene vlage. pa se fino toplo je po stanovanju. tak, da prostor ni izgovor! kjerkoli ga imate lahko, samo vticnica se rabi in nic drugega! pranje...hvala bogu da sva kupila nov stroj. zdaj operemo toliko kot prej v enem tednu..zdaj na dan. ne vem od kod se jemlje... no vem, plenicke, pa pobruhane cotkice, pa pokakane, pa moje isto...hehehe. najbolj boga si je nasa pika; ona mora bit povsod zraven...to je pes, ce katera ne ve...in potem dobi skoraj vedno kako porcijo lulanja:) sreco ima, ni kja. dojenje nama je malo boljse zalaufalo. zdaj sem pogruntala, da mi same multimam blazinice ne preprecujejo vnetja, samo hladijo. tak da kombiniram, malo bepantena, pa malo blazinice...pa malo pumpanja, ce je sila. pa kar gre. se je pa tudi aidan malo naucil lepse bradavico zgrabit. malo se oblizuje, to ja, ampak nima pa vec tistih sem in tja gibov, pa grizenja, pa prej se je zaganjal ko kak telicek, zdaj pa mal lepse zacne...pa se kar boljse pocutim. krcki ga najbolj matrajo okol kakih sestih zjutraj. ampak tako, da mal jamra, pa joka, pa prdne; pa ze zaspi tudi. sma pogruntala, da mu je najboljs, ce ga v posteljo vzameva, pa ga za rokico drziva; mu je kar boljse... bogi je. mu pa dajem gas bimbi kapljice, ampak samo enkrat na dan; bom tole uvedla raj mal pred sesto, pa zvecer se enkrat. koliko casa traja, da primejo? je pa isto ko cajcek, poprova meta, komarcek, janez..no, saj ce bo v taki obliki slo to mimo nas, bo itak ok. pregled pri ginekologu, ki bi naj boil v 6. tednu imam jaz januarja. baje sem se prepozno spomnila za narocit. ojej, kaj naj zdaj. saj, itak je kak je; zdaj mi nima vec kaj.
|