|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.11.2006 9:15:27   
altati
Ojla, dobro jutro.Z levo roko Jaša gugam v stolčku, da bo zaspančkal, z desno pa tipkam (multifunction, ni kajuser posted image )...
Da še malo ta svoje povem:
pijačka pri možeku: nikoli ne gre, žal, včasih bi ga kar poslalauser posted image . Jaz pa rada grem-s prijatelji (oz. eno prijateljico in enim prijateljem)se dobimo in tja do enih, dveh zjutraj čvekamo....Trenutno to žal ni mogočeuser posted image
barvanje las- obvezno!!!! Vedno imam pramene, po celem lasišču...Kakšna bi pa bila drugačeuser posted image ????? Prihodnjo soboto me čaka ta podvig.
mtina -midva se samo dojiva, pa noče niti slišat za dudo! Se mu takoj 'dvigne' (kar bruhne, če mu jo poskušam vstaviti v usta)
sprostitvena kopel-sanjeuser posted image .Imamo samo tuš! čakam, da bomo šli februarja na krajše počitnice v hotel (slovensko primorje, portorož, hotel Slovenija..) in bom tam nadoknadila...joj, koliko vode jim bom porabila....
puder- nikoli uporabljala, nikoli imela...zelo odsvetujejo potencialnim alergiko, kar mi vsekakor smouser posted image
kaj delamo ko smo budni-pojemo, se sprehajamo, pogovarjamo, brcamo,...

Tako, detece je v stolčku zaspalo, zdaj grem pa vsaj malo pospravit po stanovanju. Jutri imam pa ginekologa (madonca, 6 tednov je že od poroda). Prihodnji četrtek pa imam posvetovalnico z Jašem (prvo!!!). V Kranju je prva šele pri 7.tednih. Groza!!!

Se beremo, se pišemo...dolgo tako ne bom zdržala brez vas!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 751
21.11.2006 9:18:09   
Pikabu
Aja, pa še to sem pozabila. Moj hodi na pevske vaje (pa saj to že veste). Trenutno se pripravljajo na eno tekmovanje, tako da ga zvečer večkrat ni doma, ampak mi Emo vedno uredi in da spat, tako da ni panike. Sem pa ful vesela, da hodi, sva oba bolj v glasbo "mahnjena", s tem, da je on peti začel zaradi mene, oz. sem ga jaz spodbudila, zdaj pa ful uživa. Ima pa res dober posluh in lep glas. Najlepše mi je bilo na eni poroki, ko sva skupaj zapela Visoko pesem. To je ena pesem, ko pojeta fant in dekle in se izmenjujeta, res lepa. Bom mogoče kasneje dala besedilo, da si boste znale predstavljati. To mi je bilo pa v največji ponos.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 752
21.11.2006 10:04:48   
lucika
vceraj je res bila luna! nas mali ni spal cez dan, razen tri ure dopoldan, NIC. nic, do desetih. samo jedel bi. sem ze dobila fiksno idejo, da nimam dovolj mleka..potem pa preberem gayo, da je luna. je dobil josko, bi se, scrpano mleko, pa bi se..pa se dodatek. lahko ugibate, pa bi se! ko zlata ribica, no...
sva pa dobila potem nagrado. je zaspal ob desetih. in potegnil do sestih! nisem mogla verjet. mali pa pol tud ne, ker je mel papice se prevec, je komaj poziral:)

susilni stroj je najboljsa masinca pri nas. takoj za njim pa pomivalni. vse kolegice gnjavim s tem, a na koncu so mi vse hvalezne. midva imava susilca kar tukaj zraven racunalnika. kondenzacijski je, malo odpres okno, pa ni nobene vlage. pa se fino toplo je po stanovanju. tak, da prostor ni izgovor! kjerkoli ga imate lahko, samo vticnica se rabi in nic drugega!

pranje...hvala bogu da sva kupila nov stroj. zdaj operemo toliko kot prej v enem tednu..zdaj na dan. ne vem od kod se jemlje... no vem, plenicke, pa pobruhane cotkice, pa pokakane, pa moje isto...hehehe. najbolj boga si je nasa pika; ona mora bit povsod zraven...to je pes, ce katera ne ve...in potem dobi skoraj vedno kako porcijo lulanja:) sreco ima, ni kja.

dojenje nama je malo boljse zalaufalo. zdaj sem pogruntala, da mi same multimam blazinice ne preprecujejo vnetja, samo hladijo. tak da kombiniram, malo bepantena, pa malo blazinice...pa malo pumpanja, ce je sila. pa kar gre. se je pa tudi aidan malo naucil lepse bradavico zgrabit. malo se oblizuje, to ja, ampak nima pa vec tistih sem in tja gibov, pa grizenja, pa prej se je zaganjal ko kak telicek, zdaj pa mal lepse zacne...pa se kar boljse pocutim.

krcki  ga najbolj matrajo okol kakih sestih zjutraj. ampak tako, da mal jamra, pa joka, pa prdne; pa ze zaspi tudi. sma pogruntala, da mu je najboljs, ce ga v posteljo vzameva, pa ga za rokico drziva; mu je kar boljse... bogi je. mu pa dajem gas bimbi kapljice, ampak samo enkrat na dan; bom tole uvedla raj mal pred sesto, pa zvecer se enkrat. koliko casa traja, da primejo? je pa isto ko cajcek, poprova meta, komarcek, janez..no, saj ce bo v taki obliki slo to mimo nas, bo itak ok.

pregled pri ginekologu, ki bi naj boil v 6. tednu imam jaz januarja. baje sem se prepozno spomnila za narocit. ojej, kaj naj zdaj. saj, itak je kak je; zdaj mi nima vec kaj.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 753
21.11.2006 10:10:36   
štorkljica
Čao čveke!
Samo, da javim da smo še tu, zdaj pa grem prebrat kaj ste načvekale v zadnjih 4 dnrh ko me ni bilo. Sem včeraj hotla prit gor, sam sem cel dan uničevala Trojance na računalnikuuser posted image .
Se beremo!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
21.11.2006 10:29:19   
Arabela
Pikabu, jaz sem tudi hodila k pevskemu zboru, pa mi je zdaj tako fajn ko vsaj nekaj pesmic poznam da jih mali pojem... Cd dam na tišje in jaz zraven prepevam... in mala najrajši tako zaspi..user posted image user posted image

Pomembno vprašanje.. jaz nikakor NIKAKOR ne spravim z oblačilc Katarininega kakeca!!!! Pa dam gor Vanish, pa kuham bele stvari.. pa nič!!!!
Kako vam uspe?!  TA kakkec je prav trdovraten!!!user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
21.11.2006 10:49:27   
altati
Arabela-kakec takoj speri dol z oblačil pod tekočo vodo-s takoj mislim res takoj, ko se mala pokaka.In potem normalno opereš-tudi samo na 40 ali 60 stopinj bo šel dol. Če ga pa takoj ne spereš, je pa potem res problem. Jaz tako prakticiram in gre vedno vse dol...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 756
21.11.2006 11:20:02   
frrrr
vam tolk pridno napisala glede pijačk, sušilcev in vsega... pol pa kliknila en link, ki mi ga je prijateljica poslala po MSNju in mi je kr v post odprlo to povezavo... sm bla besna kot user posted image pa še undo funkcije ni...

no, sej ste bolj kot ne vse obdelale...

mis, jaz malemu kr naglas berem svoje stvari... npr. kak članek v Oni... se mau poigram z intonacijo in ga mau gledam vmes... on pridno leži v ležalniku in me posluša user posted image sej ne bo več tk dolgo nasedal, je treba zdej izkoristit user posted image

dans sm pa mau poležala, ker je dež in sprehod spettt odpade user posted image no, in sm poležala do 9:30, mali me je pa gledal in se mi smejčkal... celo uro me je pustil spat user posted image pol sva se najedla in izmeno naredila - on spi, js budna user posted image

ja, glede kompliciranja se strinjam... čimmanj, bolje je...
v nosečnosti sm se skoz barvala, sam nikol ni tk prijelo kot je na škatli kazalo user posted image zdej pa še nism uspela prit do tovrstnega posega... bom pa verjetno jutr urihtala, ker imamo v soboto žur... teta 50letnico praznuje... se morm uštimat... hlače, ki so mi prav, sem že našla user posted image komaj, ker so vse v riti premajhne... morm začet zares telovadit, da neu kaj ostalo...

se mi je glih zaluštalo... bom kr mau probala... mejte se!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.11.2006 11:21:48 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 757
21.11.2006 12:11:01   
Evik
oj , no da poročam v eni roki z matjažkom... včeraj sva se od petih do danes zjutraj petih samo dojila in spala glih tok da sem ga ekrat previla, potem se je pa zjutraj spet začelo... ni pa kakal dva dni zdajle pa končno je in moram še enkrat pogledat ker zgledA zelenkato in sluzkasto, kar ni čist k kolikkor vm...ga patud kr napenja in prdi pa mal spuščaja je dobil, vleraj sva se po mojem premalokrat previla k je bil tak ćzr cel dan sem bila čst crknjena...pa trnofor na trebušček jw v redu zadeva

ja tista koža v dimljah in pod pazduho je kar mal kritična  ma od včeraj se je kar malo zribala..

ja sem šla še enkrat pogledat - lohk da sem hipohonder amapk drekec je sluzast..

gaya - dej no, sicer sem pa pozabla, kolk so kapljice - bom premislila, če ne si bova pa gor pa dol prepošiljaleuser posted image ... no da ne bom tako skrivnostna - če katera želi, naj mi na zs pošlje naslov, bo dobila cd z otroškimi pesmicami(moj) seveda ne original ampak prepečen - pa to da ne bi mislile, da bi kaj plačale zanj - pač za svoje oktoberke- ko smo se že tolk menile o otroških pesmicah - morda vam kaj prav pride. bom pa še enkrat dragega vprašala če se ga da dat na internet da ga sam dol snamete...

jahj žuri s temi dojenčki - ni kaj... moj tud ne zdrži v stolčku, pet deset minut maksimum. zdaj pa ob 13h podojit ob 14 pride patronažna za kopanje.

tuki je tud fulllllll kamna- sem vidla zdaj ko sem imela odtok v bano grozljivka, calgon sem pred leti uporabljala pa so mi pol rekli, da zna kamen kar v kosih odpadat pa zamašit filter, v glavnem filter se vsake toliko zamaši in pol je treba prit do njega in pucat... ampak ko sem recimo sterilizirala flaške s prekuhavanjem je kar bel puder na njih ostal od kamna - kriza res kaj pijemo in s čim se umivamo!

gaya - kapljice sem pa prejela ful hvala.

ah jaz bom kar gor dala post, da ne bo kaj zginlo... ali pa me kaj presenetilo....

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 758
21.11.2006 12:54:45   
altati
gaya-hvala za kapljice!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 759
21.11.2006 13:21:57   
Pikabu
Danes pa ni toliko čvekanja. user posted image user posted image user posted image

Mi smo prišli nazaj z dolgega sprehoda. Na srečo ni nič padalo in smo se malo nadihali. Ema je sedaj že v postelji, Maks se pa še ni zbudil. Na hitro se vam tukaj javim, potem pa grem malo pospravit. Danes je bomba, še poesbno v dnevni.

Sem našla prispevek, ko sem hvalila moža, ko sva zapela tisto pesem, tole je link do tja
: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=529431&mpage=1&key=򁒆
Če pa katera želi, bom pa še besedilo prekopirala. Z Maxico sva že debatirali o tem. Je pa res lepa pesem.

altati
, mi tudi planiramo, da gremo nekam na "zimski" dopust. Lani smo bili v Žusterni, letos (oz. drgugo leto) bomo pa še videli, skoraj sigurno pa tudi nekam na morje z bazeni.

Sprostitvena kopel: mi imamo pa kar precej veliko kotno bano, pa se bolj redko poslužujeva, ampak ko si, je pa zakon. Si pa obvezno za novo leto privoščiva romantiko v bani, s svečkami, mehurčki, pencami in še čim.... Bom priložila dve sliki, ko se Ema kopa in sprobava fredov obroč.

user posted image

user posted image

Zdaj grem pa malo pospravit. Pridem še kaj nazaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 760
21.11.2006 13:57:38   
altati
Pikabu, mi smo bili predlani pozimi v Žusterni. Je prav luštno pozimi, a ne?
Lani smo bili pa 10 dni (med božično novoletnimi prazniki) na Rogli. Letos pa Rogla zame in za Jaša odpade, punci pa gresta februarja za en teden na smečanje z babi in dedijem.
Mi trije (jaz, user posted image  in Jaša) jo bomo pa takrat najbrž mahnili v Portorož...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 761
21.11.2006 15:09:04   
Lu
Ojla!

Ja, če predolgo tipkate zna stran zatajiti in to takrat, ko pritisnete na tipko Potrdi. Če predolgo traja takoj pritisnite  tipko Ctrl+C in tako vnese post.user posted image

altati mi smo bili tudi lani na Rogli in letos tudi gremo. Lani je bila Maja stara dobrih 10 mesecev in sva se z mojim menjala glede smučanja. Letos pa se bomo bolj sankali in kopali user posted image

Drugače vam pa morem povedat, da mi ga je mami danes tehtala in je dobil v 12 dneh samo 250 g. Kar premalo. In potem sva ga stehtali po dojenju, ker je tak zaspanc, da je joj in je spil seveda samo 10 ml, in še ko sva šla ven tud pomojem 10 ml. Ampak potem je spal cele 2,5 ure. Zdaj ga ne bom futrala pred 2,5 urami. Naj bo fajn lačen, da mi bo vsaj kaj jedel. Joj tole dojenje. Že kar obupujem. Po flaši pa ne zna pitiuser posted image

Drugače sva pa midva tudi izkoritila dop. vreme za sprehod. Joj mi je pasalo.

Punce. A veste k v Merkatorju poteka ena Pampers akcija do 6.12. kjer zbiraš vrednost nakupov in če nabereš za 5000 sit si lahko izbereš igračko, če do 9000 sit si izbereš spet nekaj. Me pa zanima a moraš nujno še robčke zraven kupit? Ker jaz sem danes nabavila samo pleničke pol pa berem, pa nisem čist ziher, da je treba tudi robčkeuser posted image Naj katera pove, če ve.

gaya najlepša hvala za kapljice. Si rekla po 1 na dan, a ne?

Evik sem ti poslala na ZS da želim prejeti pesmice na CD. A se da tako narediti, da bere mp3?

Mene tudi še čaka likanje danes. Pa še 1 pranje. Bo že.

Pa še za službo moram delat, ampak je mali kar dosti buden tako da mal štrajkamo. Nimaš kaj. Bom pa v nočnih urah delala.

Pikabu si mogoče kje zasledila, da bi rabljene rolke za na voziček prodajali? Kako se še drugače reče temu?

No naj bo to vse zaenkrat.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 762
21.11.2006 15:41:06   
altati
Lu -glede akcije v Mercatorju...Kupiš karkoli, samo da je Pampers. Dokazuješ z računi. Lahko so samo planice ali samo robčki ali oboje...vseeno!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 763
21.11.2006 15:43:24   
Lu
altati hvala

< Sporočilo je popravil Lu -- 21.11.2006 15:44:22 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 764
21.11.2006 17:04:19   
Pikabu
Da se še vam malo oglasim. Čakamo, da pride ati domov. Maksi si v ležalniku ogledujeigračke, še bolj pa ga zanima, kaj dela Ema, ki se igra poleg njega in mu vse razlaga, sta oba tukaj ob meni, prava srčka. Ju danes že cel dan slikam. Upam, da bo možek imel kaj časa, da bo prenesel slike, da vam jih pokažem.

Arabela, jaz za drekec ven spravit nareedim isto kot ti je že altati napisala.

altati
, mdiva sva oba bolj na vodo "mahnjena". Smučala sva oba v mladosti, skupaj pa še nikoli. Tudi bi si morala vso novo opremo kupit. Mogoče bova začela nazaj skupaj z otroci, sicer imava pa res raje vodo. Ko sva začela hodit, sva šla velikokrat se kam kopat. Po poroki in ko je bila Ema, smo pa tudi obvezno vsaj enkrat na mesec šli kam. Zdaj pa čakamo, da Maksi malo zraste in bomo siguno tudi veliko se hodili kopat. V Žusterni je pa res super. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo šli zvečer, ko je bilo vse prazno. Luksuz. Se zna februarja zgoditi, da gremo kar spet tja.

Lu, mi nismo nič gledali za rabljeno, smo se kar za novo odločili. Mogoče pogledaš med oglasi na bolhi ali pa v kakšni otroški komisijski trgovini. Če bo možek imel čas, bom dala slikce gor, kako zgleda.

Tale naš Maks. Je Ema šla za njegov hrbet in takoj protest, zdaj sem ga pa obrnila proti Emi, pa spet uživa. Ema pa lika. Je meni luštno, vse mi bo naredila...

Zdaj je pa ravno možek klical, da prihaja. Grem še polento skuhat. Golaž je pa še od včeraj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 765
21.11.2006 17:11:33   
Maxica
Čveke moje drage, jaz sem danes potepinka, tako da se samo na brzino oglašam. Zjutraj sva si z Maxom privoščila kratek shoping izlet, očka je pa Lana pazil. Sedaj se pa počasi odpravljamo v posvetovalnico. Se verjetno jutri kaj oglasim, no, morda pa še danes kaj.
Par kratkih -
Pikabu - dobila Nodija. Hvala stomilijonkrat.user posted image
Evik - jaz bi tudi CD, jaz bi tudi CD.user posted image  
Barvanje las - mene je lih prejšnji dan pobarval mož. Tudi v nosečnosti smo to normalno prakticirali.
Pikabu - ja, tista Visoka pesem je krasna. Nama so jo zapeli med beriloma, kot psalm. Joj, vedno mi gredo kar kocine pokonci, ko slišim tisto, pa vsa jokava postanem. Res je krasna.
Glede Nodija - mož in Max sta prišla prvi dan v porodnišnico na obisk, vendar je Max po poti (kot vedno v avtu) zaspal in ga je mož kar spečega prinesel v mojo sobo. Tako da je bil potem, ko se je zbudil, še ves matast in zaspan, preden je doumel, kaj se zdaj okrog njega dogaja itd. Potem sva mu pa pokazala Lana in ga je popestoval, potem sva mu pa še dala tega Nodija in rekla, da ga je pa njemu Lan prinesel. Potem ga je pa še cel teden, ko je hodil na obisk, s sabo prinašal, pa mož je rekel, da so tudi spali vsi trije skupaj.user posted image  Tudi sedaj rad pove, da ga je pa njemu Lan prinesel.user posted image
Eh, prosim, če me res kdo brcne z RRja, moram še Lana okopati, pa vse pripraviti, da gremo v posvetovalnico.user posted image  Bom še zamudila. Aja, še sedaj nismo dobili zdravstvene kartice, pa tudi potrdila nisem dobila o zavarovanju, me prav zanima, če bodo kaj komplicirali v ZD. Ja, sorry, jaz sem do časa oddala v službi rojstni list, ni od mene več odvisno.user posted image
Se beremo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 766
21.11.2006 17:14:47   
mis
Ja, Pikabu, Visoka pesem je res fantastična. Nama so jo na poroki zapeli. Je v potokih teklo... Poznam jo pa že od prej.

S Tino sva bili danes pri pediatru. Super je, zdrava, zredila se je za 1200g, zrasla 4cm, gledala je cofek v obe smeri, se odzvala na zvonček... vse super. So se nam pa danes pojavila temenca. Bom sanirala. Pikice po obrazu so pa v bistvu skoraj zginile. Ima samo še po vratu.

Dobila pa sem receptza kapljice Plivit D3. Se pravi brez vitamina A. Isto je dobila @lina, ki je iz NM. Medve pa sva tudi pri Gayi naročili kapljice. Zdaj pa ugotavljava, če je to enako. Te avstrijske so močnejše in je zato samo 1 kapljica. Tako da če katera potrebuje še ene kapljice (ker smo nekatere naročale po dvoje). Če je to enako kot naše kapljice, če katera še rabi te avstrijske naj pove. Imava z @lino skupaj dvoje.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 767
21.11.2006 17:35:42   
vava
Ciao bejbe!
Tudi pri nas je bilo včeraj noro. In z lahkoto bi skopirala, kar je napisala Lucika in se spodaj pdpisala. Včeraj smo spali samo dopoldan, potem pa po 15 minut in auf pa na jošk, pa po flaši in prvič smo tudi nadomestek namešali. Tudi meni se je zdelo, da mi mleka zmanjkuje - čeprav ni čudno, da je komaj kaj nateklo, saj sem skoraj vsake pol ure pumpala. Sem popoldan letela v lekarno po čaj za dojenje in v trgovino po sezam. Potem smo imeli pa precej mirno noč. Smo bili čist na koncu z baterijami. Ob polnoči smo bili pokonci pol ure in ob treh rekordnih 9 minut - čista zmaga (oz. izčrpanost). Ob 6 zjutraj še en hitri obrok (pol ure) in spanje do 9ih. No takrat smo dosegli 2. rekord - smo bili usr... kot še nikoli do zdaj. Je ne vem če ni manjkalo 5 cm do tilnika. Bravo pamperske št. 2.
Danes pa čisto druga pesem. Sama dobra volja.
Bila sem pri g., pravi da je vse ok. Za hormonsko injekcijo o kateri ste že pisale pa pravi, da je out. Grozno propagira hormonski obroček - je zaščita za 5 let, lahko pa ga vzameš ven in takoj delaš na otročku. Pa baje jih večina v tem času nima M user posted image  Sam je treba pa plačat 33.000 SIT, A katera kaj ve o tem? Mislim, da se reče Mirela.
Potem smo bili na sprehodu. 3x hura za sonček.
In na obroč nad ležalnikom, kjer so bile ene majhne igračke, čisto previsoko namontirane, sem obesila pisane nogavice. Je zdaj ful bolj zanimivo.user posted image
Pikabu Ema je cela frajerka v vodi.
Altati pomivalni je zakon. Zdaj malce pavze, naslednja stvar bo pa verjetno res še sušilni stroj.
Zdaj pa hitro pred tv. Na slo 1 j eo Kostelu. Sem pa mi na Kolpo hodimo.
Se oglasim še kasneje.
lp

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 768
21.11.2006 18:27:09   
vava
No evo me nazaj.
Sem hotela še napisati, da smo danes kupili vodenke in bomo poizkusili v naslednjih dneh narediti odtis nogice in rokice v knjigo To sem jaz. A je katera že poizkusila - vem, da vas ima to knigo kar nekaj doma.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 769
21.11.2006 18:46:53   
Pikabu
Spet jaz tukaj. Tipkam z eno roko, to uspavam Maksija. Možek in Ema sta šla v trgovino, midva pa se crkljava.

vava, mi smo odtis delali s prstnimi barvami, potem smo pa odtisnili na list in sem potem list z najboljšim odtisom prilepila v knjigo. Smo naredili več odtisov. Naša Ema zelo uživa v vodi, tam je stara ene 5 mesecev. Zda je že prevelika, da se takole spravi v bano.

Mis, jaz sem si želela, da bi jo že na najini poroki midva pela, samo jaz ne bi zdržala. Sta nama jo dva zelo dobra prijatelja. Mi je bilo pa res noro lepo, ko sva jo midva pela na eni drugi poroki. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Tino in njeno lepo napredovanje.

Maxica, super tole z Nodijem. Naša Ema tudi še vedno obožuje Uhača. Glede slikic pa ni za kaj. Saj zdaj jih pa ne bom imela več, ker imamo poln album in ne bomo več kupovali. Upam, da ste na pregledu dobro opravili.

U, Evik, jaz bi tudi CD. Pošljem na ZS naslov. Ko smo ravno pri tem, tudi jaz vam lahko pošljem mojega. Sicer so gor cerkvene pesmi, ampak so te maldinske, ritmične. Poje pa otroški zbor, ki sem ga sama vodila. Če katero zanima in želi, tudi z veseljem pošljem, ker so res lepe pesmi in prijetne za prepevanje našim malčkom.

Ah, malo težko takole tipkam. Danes je Maksu postal všeč glasbeni most, se je prav smejal tistim lučkam, ki se prižigajo. Se greva nazaj dol igrat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 770
21.11.2006 18:51:54   
Evik
Lu, jaz ti bom kar poslala, če pa ne bo bral potem pa javi bom še enkrat porihtala - dragi pravi da spremeniš v mp3 pa bere... pošiljala bom v papirnatih ovitkih, da ne bo pretežko, tako da če se kateri slučajno zlomi in ima bolj nerodnega poštarja prosim tudi naj sporoči, pa bom še enga poslala...

jaz tudi premišljujem, da bi pozimi za kak teden zginla na morje - bomo vidli, tam bo sigurno bolj prijetna klima...

maxica - pošlji mi naslov na zs- a tebi dvojnega user posted image

v glavnem laufam na pošto, da pošljem tistim ki ste mi poslale naslov, pa da grem na sprehod potem se pa še javim,
čao
Evik

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 771
21.11.2006 18:53:21   
Pikabu
A ja. Še tole sem hotela. Gremo spet malo pogrešane poklicati? Muki, Clody, Beki, mamica81, tasha, naja. kje ste? Sem še katero pozabila?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 772
21.11.2006 19:12:39   
mtina
Gaya hvala za kapljice, sem ti nakazala denar.

Danes je pa naš pravi cukrček. Hura za Žana!!!  Je tudi mami boljše volje.

Evik, kakšne pa so te pesmice - katere? da ne bom imela 15 CD-jev iste glasbe.

Lp

Sonce!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 773
21.11.2006 19:16:14   
beki24
Pikabu- tuki sm, tukiuser posted image !!! Samo preden jaz vas čvekeuser posted image  vse preberem..........mi mal trajauser posted image

No pa še naša je danes zoprna in histerična kotuser posted image , spala bi pa samo v naročju- groza in potem jo čist v komi položim v posteljico in po 30min je že jok.....in to že cel danuser posted image  Mogoče sm sama kriva sm ji zdaj 3 dni dajala D3 kapljice, danes pa sem ji dala 2 kapljici AD3 in že cel dan imamo cirkus ( zdej ko berem, da vam dr., kar D3 predpisujejo........sej vem da če pediatrinji rečem, da ji dajem samo D3, da bom kregana........ampak, če jo pa že drugače zvija in napenja...bo že)

Jst od sadja jem samo banane, drugega se še ne upam probati in moja zala taščica mi je prinesla celo vrečo mandarinuser posted image -- ja sej vem da so fine pozimi, proti prehladu kao........ampak otroke pa zvija po njih-- sej ne vem več a se norca dela al kaj!!user posted image
Pojem pa velikooooooooo sira, sirnega namaza,vanilijevega pudinga, Leibniz piškotovuser posted image , mleka,piščančjih prsi,  tune sem celo že 1 konzervo pojedla; kuhanje kosila mi je že prava muka, ker jemo skoz eno in isto, čokolade že od poroda nisem probalauser posted image  - vsaj kile so šle dol na ta račun če že drugo neuser posted image !!

Naše Tinkare pa še nič- no skoraj nič ne zanimajo igračke, unga tigrčka od medvedka Pu-ja pa sploh ne prenese, če ji ga kam v bližino postavim, se obrne stran, al ga pa tolk časa ruka, da ga vrže po tlehuser posted image
Včeraj je ugotovila, da lahko z jezikom liže stvari, potem sva ji dala pa tist obroček za dlesni in ga je prav z veseljem oblizovalauser posted image , pa roko si je lizala..mislim, ima ful idejeuser posted image

Jutri greva pa z mojim na CSD preživnino zrihtat, da potem oddam papirje za otroški dodatek- da bo spet mal dinarčkovuser posted image

V četrtek imam pa ginekologinjouser posted image - končno, da mi mal pove kako in kaj je z mano, pa če je vse OK, da lahko končno začnemo zuser posted image user posted image user posted image !!! Letos je bla pa res bl kriza kar se tega tičeuser posted image , pa še takrat po 3 mescih, ko smo probal, sm šla pa rodituser posted image ( očitno ji masaža ni bila všečuser posted image )!

Evo, celih 20 minut je spala, zdej pa moram it

pa pa

aja Evik jst bi tudi cd, naslov ti pa jutri pošljem

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 774
21.11.2006 19:42:05   
lucika
evik, jaz bi tudi mela cd... pa mam skor mal slabo vest, ko nic kaj ne napisem tule gor..mela bi pa vse po vrsti:) a lahko jaz tudi posljem naslov?

hehe, nas je tud odkril svoje rokice. pasejo v usta. tudi tik po tem, ko pade bradavica ven. pa prej tud. in to cela pest, al pa palcek, al pa trije prsti....
danes je tud teckec. samo jedel bi. meni se spet zdi da nimam dost mleka... a ce to pomeni, da bomo celo noc spali...bom se zdrzala teh par ur:)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?