Pikabu
|
clody, kaj je pa to za ena? Prvič slišim. Drugače je pa bila danes Macunova, samo očitno so spet tako naredili, da je ona imela samo nosečnice, tista druga pa vse ostale. Tako so večkrat naredili, ker jih ima ona res veliko. A Tratnjeka pa ni bilo? To je res slabo tukaj, ker se takole menjajo, čeprav sem to nosečnost imela srečo in je bila vedno ona, se mi zdi, da me je tudi tako naročala, da je bila, razen, ko je imela dopust, ampak mi je povedala, da je ne bo. Mene kar skrbi, kdo bo drug teden, ker bi šla res rada k njej. Kakšna je bila pa kaj ta? Čakanje je pa druga nočna mora tukaj. Samo nimaš kaj, ko smo bile me noseče, so tudi vedno jemali naprej doječe mamice in je prav, da gremo zdaj tudi me naprej. Saj bodo tudi one še prišle na svoj račun. Bolj hecno mi je bilo, ko so mene prejšnji teden starjši ljudje grdo gledali, ker sem šla v laboratorij preko vrste. Imela sem test za sladkorno in sem točno po dveh urah morala priti nazaj v laboratorij, pred njim pa res dooooooolga vrsta. Jaz pa kar mimo, potrkam in grem naprej. Ko me je sestra zagledala, je gospodu, ki je že sedel na stolu rekla, da bo malo počakal, da mora meni prej vzeti, on je potem vsaj vedel, zakaj, zunaj sem pa mislila, da me bodo zgrizli. Pa sem sedaj že navajena tega, se mi ni dalo jim razlagati, kako in zakaj. Ampak so pa hecni. Ko sem hodila za sladkor na kontrolo, se je vedno našel kdo, ki je imel težave s tem, da imamo nosečnice prednost in da je res pomembno, da nam ob točno določeni uri vzamejo kri. Na začetku sem se še ful slabo počutila, potem se pa že privadiš na take in drugačne očitke. altati, hvala. Upam, da nam bo v trgovini to kaj pokazala, tam pa nič ne piše, zgleda kot da so vsi enaki, potem se pa sprašujem, v čem je point, da je razlika v ceni.