|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
22.11.2006 15:40:53   
altati
vava-veselo likanje in poljubček Luki od Jaše (sem prav sklanjalauser posted image ).Se morava še kdaj dobit, kaj praviš?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.11.2006 15:48:34   
Maxica
Pikabu, kaj pa če bi poklicala to zdravnico, pa ji reci, da kao še vedno krvaviš, pa da ne veš, a je to še zmeraj čišča ali pa že menstruacija, pa te malo skrbi, če bi se morala brž priti pokazat ali pa nemara lahko to počaka do pregleda, ki ga imaš naslednji teden? Malo ji pojamraj, pa boš videla, kaj bo rekla.user posted image
U, fino, vidim, da vas je še kar nekaj, ki ste že brez širokega povijanja. No, super, se nič ne pritožujem, tako je previjanje res hitro opravljeno.user posted image
Frrrr in Arabela, super za take korenjake, res se pridno redite in rastete. user posted image Kajne, kako je človek kar malo važen in ponosen, da se samo z dojenjem tako potegnejo ti naši otročički?! user posted image Vsaj jaz sem vedno bila in vedno bom.user posted image
Pizzo jaz jem, že v porodnišnici smo jo dobili, pa gor je bila celo neka paprika, pa šunka ipd., tako da zdaj jo pa tudi doma, enkrat na teden, jemo, največkrat pa s tuno.
Evik, zakaj bi moralo biti toplo, da se hodite kopat? Neeeeee, pogoj je samo starost nad 4 mesece, saj se kopaš itak v bazenu, ne zunaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.11.2006 15:56:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

pikabu - najbolj da se midve kar družinsko v Žusterni februarja dobiva, kaj praviš?user posted image Se nama še katera pridruži? bo srečanje oktobr, bomo popust dobileuser posted image

O, altati, a veš, da sem sama že tudi o tem razmišljala. Bi bilo super, prav res. Samo, vi boste šli verjetno med zimskimi počitnicami. Mi sicer še nismo nič točno zmenjeni, kdaj gremo, ampak med počitnicami verjetno ne, ker zdaj lahko izkoristimo, da gremo kadarkoli. Ko sem v vlužbi, namreč lahko koristimo samo med počitnicami. Bomo še videli, sicer smo pa itak na vezi. Pa blagor za opravljen pregled, jaz sem ga komaj čakal, zdaj me pa nervira. user posted image

Maxica
, sem že razmišljala, da bi tako naredila. Pa imam slabo vest, da nisem prej klicala, zdaj bi mi pa rekla, da če sem tako dolgo čakala, da lahko še en teden. Ma sem smotana, saj vem. Pa še vprašanje, če bi sploh dobila zdravnico, ker so v recepciji čudni. Enkrat sva bili dogovorjeni, da jo pokličem, pa me iz recepcije niso hoteli vezati, so me vezali na telefon za naročanje, ki je vklopljen samo določeno ure na dan, sicer se pa oglaša tajnica. Pa sem klicala ponovno in razložila situacijo, pa me še kar niso hoteli vezat. Je potem ta ista prijateljica ukrepala, ki je imela ravno takrat pregled, da sem jo dobila. Ah, kompliciram, saj vem. Počasi se pomirjam. Verjetno bom šla vseeno naslednji teden, pa upam, da mi ne bodo jemali brisa in se bom takoj še enkrat naročila, ker je moja G rekla, da mi bo po porodu še enrkat bris vzela. No, v vsakem primeru se bom naročila, da pridem še k njej. Najbolj idealno bi bilo, da bi šla danes, pa možek ne more priti domov, no, zdaj je tako že prepozno.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 803
22.11.2006 16:05:00   
altati
Pikabu- ne gremo med počitnicami....Saj veš-1 teden pripada...se zmenimo:)Bilo bi super:)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.11.2006 16:10:56   
Pikabu
O, ja tooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image To bi bilo pa res super. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.11.2006 16:55:24   
tasha23
Končno se je mali pomiril, ubožček ga matrajo danes krči, da sva oba jokalauser posted image user posted image . Srce se mi trga ko tako joka in jaz mu ne morem pomagat... se pa je iz joka zaradi krčev kmalu premislil in začel tuliti zaradi lakote in sem ga tako pomirila, da sem prvo mu ponudila joško, ki jo je na žalost zavrnil nato sem pa mu ''na silo' potisnila flaško v usta in se je kmalu pomiril. Joško pa je verjetno zavrnil, ker sem poskusila z nastavkom (zaradi ran na bradavici) in ker je bil preveč razburjen, saj je celo slepo dudo zavračal. V glavnem meni se je že malo user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da pride moj user posted image  iz službe, da se malo odpočijem.
Tudi mi bomo šli na plavanje, ko bo Gael malo večji - babica naju je že vpisala za marec mesecuser posted image user posted image
Drugače pa tudi na obali dežuje in je prav turobno, pa piha, da je zoprno.
Kot berem se vaši lepo redijo, naš malček pa raste v dolžino +9 cm in bolj malo napreduje na teži +986 guser posted image , sicer pa je pediatrinja rekla, da je ok.

Pupce, jaz sem v Kopru tako, da bi se vam lahko z Gaelom kdaj pridružila v bazenu, če pridete v Žusterno - če lahko.

In, no če pravite, da lahko pizzo potem pa bomo jutri najkasneje papcali pizzouser posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.11.2006 18:09:34   
frrrr
no, zdej pa tut že s pediatrične... me niso zravn pustli, ko so mu kri jemali, da ne bi skup zlezla user posted image bogi mali... sm kr jokala, ko sm čakala...
izvidi bodo pa v roku enga tedna po pošti...

zimske počitnice... mi gremo smučat v avstrijo... že konc julija rezervirali user posted image

hvala vsem za čestitke na našem napredovanju... in čestitke vsem za lepe rezultate pri G in pediatru user posted image

zdej grem pa jest in msu počivat... bil naporen dan...
mejte se!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.11.2006 18:12:01   
frrrr
Maxica, ja prav ponosni smo, da tolk pridobiva samo od dojenja user posted image kr zasijala sm, ko so ga hvalili... drgač je 25g dnevno nekak normalno... mi skor 100% prekoračili user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.11.2006 18:36:39   
Pikabu
Samo na hitro. Pri nas je padla odločitev, da si tudi omslimo kengurujčka. Zdaj pa malo gledam na BC strani in imajo od takega, ki je 6.000 SIT pa vse do 24.000 SIT. Na kaj naj bomo pozorni, ko kupujemo? Altati, a si ti lahko sama to namontiraš gor? Sem malo gledala, pa sploh ne vem, v čem je bistvena razlika. Bo nam pa prišel prav predvsem za v trgovino in v takem vremenu, kot je sedaj. Zdaj če bo vreme slabo, potem bo velikokrat, sicer pa računam, da ga vseeno zelo veliko pa tudi ne bomo rabili. A se vseeno splača potem malo več dati? Pojma nima, za katerega bi se odločili. Bom dala še link.

http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=138&ParentClassID=31

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.11.2006 19:18:29   
lucika
tudi pri nas je bilo danes noro. od sestih zjutraj, do sestih zvecer smo imeli tuljenje, zizo, tuljenje, jamranje..vmes mogoce dvakrat po petnajst minut miru, ampak to je bilo vse. ni pomagalo nic. se je najedu, me pogledal in ueeee naprej. pa je dobil vmes tud flasko, ker se mi je spet zdelo, da nimam dovolj..pa njemu se vedno ni bilo ok. pa na rokah, pa na trebuhu, pa pokonci, pa na previjalni, pa fen, pa masaza, pa...ne vem, al sem kaj takega pojedla, al kaj za vraga je bilo to danes. upam, da niso kolike in da se ne bo nadaljevalo. pa ce se ze mora, naj se tak kot danes ,cez dan...zdaj je koncno omagal, jaz sem pa kot cota...

nic, to je to. zanimivo je bilo...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.11.2006 20:08:31   
altati
Pikabu-mi imamo tega. Sama si ga dam gor v 10 sekundah in to je bistvo. Gor in dol! Fenomenalen je, cena je pa resuser posted image
Na njem so narisana navodila in je res 'simple kot pasulj'...Priporočam!
Jaša pa uživa v njem!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159387

< Sporočilo je popravil altati -- 22.11.2006 20:11:31 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.11.2006 20:09:33   
altati
tasha23-welcome, ko prikorakava midve s Pikabuuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.11.2006 20:31:05   
Pikabu
altati hvala. A mogoče veš, kakšna je razlika od tistih dveh, ki sta iste firme, pri obeh enako piše, kot pri tem najdražjem, cena je pa eden 20, drugi pa 16 tisoč.

Pri nas je pa sedaj pestro. Mož je na pevskih, Maksu se prenaša okoli, Ema pa v posteljici joka, da ima znajauser posted image in ga moram iti na vsake toliko časa napodit ven. Ne vem, od kje je pobrala tega zmaja, ampak zadnje čase jo je kar nekaj strah. Upam, da kmalu oba mirno zuaspita.

Aja, pa tasha, računamo na tebe. Kaj pa če bi kar v Žusterno imele srečanje? user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 22.11.2006 20:33:03 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.11.2006 20:39:05   
altati
Pikabu, kot sem jaz gledala v avstriji te kengurujčke (tam je bil tudi ta za 16.990 SIT), je razlika v otrokovem udobju. Potem, ko ga obrneš-da ne gleda več tebe, ampak svetuser posted image , se ta za 24.000 SIT bistveno lepše prilagodi otroku. Meni se je pri tistem za 16.990 SIT zdelo, da bi ga vse tiščalo pod vratomuser posted image .
To je bil razlog da sva se midva odločila za ta dražjo varianto, so pa kengurujčki te znamke res testirani, kot je potrebno. Zato imajo takšno ceno.

ja, se strinjam, srečanje oktobrk v Žusterni, na bazenu, februarjauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.11.2006 20:55:48   
Clody

Ojlaaa punce,

jao meni kolk ste pridne pri pisanju, sploh nism mogla dojemat. Sm čisto nekje zadaj. Se morm popravt!user posted image
Vam povem, da je nemogoče da pridem do računalnika. Moj  nima več dopusta, plus tega še neki fuša popolddne in jest mam malega cel dan.
 Problem je pa zato, ker naš Nejc je nenormaln in čez dan spi samo ene 3 krat po 15 minut. Sploh ne morš verjet. On bi samo neki gledou pa okol se nosu. Ga dam za neki časa v ležalničk ampak zdrži samo dobre 15 minut pol pa menjaj mami, itd   Če mi rata skuhat čez dan je to velika zmaga, kej druzga mi pa še ni  ratal. sm misla, da se bo unesu, pa nič. Babe a je to normaln, še nečak ki je star 3 leta spi več!!!! Na joški hoče bit na dve uri ali manj in golta ko nor. Se mi zdi da se je zredi ko svina. Dol pade ob osmih po kopanju in mi spi celo noč, ustanem ene 3 krat tam do devete, desete ure.
Krčkov zaenkrat še nimamo - trkam se!!!! Zvija ga samo prede se pokaka.

Bomo vidl kaj bodo rekl jutr pri pediatru.

Dons sm mela pregled pri G. Pikabu, ti hodiš k istemu, mene je kap zadela ko sem prišla in je blo pred mano 11 punc. A to je zmeri tko???? Noro, mi je blo prou žou k sm se tuki prjavla. Sem bila domenjena da grem k Macunovi, pa je ni blo, al sm pa jest kej narobe razumela. Me je pregledala Markunova. Kljub temu, da so me naprej uzel zrd dojenja ( ostale so me sestrelile z očmi, se jih še pogledat nism upala) je trajal vse skupaj 2 uri!! Še dobr da sm mojmu doma napumpala mleko!!!

Sm pa sprobala enga starga kenguruja in je malemu zelo ugajal, ampak je za preč tko da morm tud jest novga kupt!
Atlati se mi pa zdi mal predrag tale iz BC?!! Kako pa veš da je tolk bolj kot drugi?

Tko, sm rekla da se javim da vas pozdravim. Slikce mate vse tko lepe. Upam, da tud men kdaj rata kako prpopat!

Zdej si grem pa narest porcijo palačink pol pa pojstla!!!!!

Pridne bodte!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.11.2006 21:02:18   
altati
Clody, jaz sem gledala na to, da je varen, anatomsko oblikovan, udoben in kvaliteten...Ima tudi vse potrebne teste in to mi je bistvo. Saj je tudi varen avtosedež fulll drag. Za takšne stvari se mi zdi kar vredno dati več denarja. Saj ga bom potem prodala, da vsaj nekaj nazaj dobim.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.11.2006 21:24:12   
Pikabu
clody, kaj je pa to za ena? Prvič slišim. Drugače je pa bila danes Macunova, samo očitno so spet tako naredili, da je ona imela samo nosečnice, tista druga pa vse ostale. Tako so večkrat naredili, ker jih ima ona res veliko. A Tratnjeka pa ni bilo? To je res slabo tukaj, ker se takole menjajo, čeprav sem to nosečnost imela srečo in je bila vedno ona, se mi zdi, da me je tudi tako naročala, da je bila, razen, ko je imela dopust, ampak mi je povedala, da je ne bo. Mene kar skrbi, kdo bo drug teden, ker bi šla res rada k njej. Kakšna je bila pa kaj ta? Čakanje je pa druga nočna mora tukaj. Samo nimaš kaj, ko smo bile me noseče, so tudi vedno jemali naprej doječe mamice in je prav, da gremo zdaj tudi me naprej. Saj bodo tudi one še prišle na svoj račun. Bolj hecno mi je bilo, ko so mene prejšnji teden starjši ljudje grdo gledali, ker sem šla v laboratorij preko vrste. Imela sem test za sladkorno in sem točno po dveh urah morala priti nazaj v laboratorij, pred njim pa res dooooooolga vrsta. Jaz pa kar mimo, potrkam in grem naprej. Ko me je sestra zagledala, je gospodu, ki je že sedel na stolu rekla, da bo malo počakal, da mora meni prej vzeti, on je potem vsaj vedel, zakaj, zunaj sem pa mislila, da me bodo zgrizli. Pa sem sedaj že navajena tega, se mi ni dalo jim razlagati, kako in zakaj. Ampak so pa hecni. Ko sem hodila za sladkor na kontrolo, se je vedno našel kdo, ki je imel težave s tem, da imamo nosečnice prednost in da je res pomembno, da nam ob točno določeni uri vzamejo kri. Na začetku sem se še ful slabo počutila, potem se pa že privadiš na take in drugačne očitke.

altati, hvala. Upam, da nam bo v trgovini to kaj pokazala, tam pa nič ne piše, zgleda kot da so vsi enaki, potem se pa sprašujem, v čem je point, da je razlika v ceni.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.11.2006 21:38:13   
vava
Končala z likanjem. Ponosna. Smo pa zdaj dva dneva toliko o pizzi govorili, da sem jo danes kar naročila (4 letni časi). Sva jo z user posted image  prejle pohrustala - tisti del s pršutom sem spustila, nekaj kolutkov zelene paprike sem pa kar pojedla - upam na najboljše.
Zdaj sem spet sama, je šel user posted image  na nogomet. Pijačka pa - je obljubil - danes odpade, ker je bil sicer malce dlje v službi.
Tukaj nadaljujem ene 2 uri kasneje kot sem začela.
In zdaj tudi lahko napišem, da pijačka očitno ni odpadla, ker sem še vedno sama user posted image . Pa nič hudega, naj si da malce duška, saj drugače je pa zlati ati. Ful skrbi za malega (bomo videli kaj bom čez eno uro napisala user posted image )
Altati a tebi tole sklanjanje uspeva, ga prakticiraš?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.11.2006 22:27:03   
Lu
Čer!

vava tudi moj je šel na nogomet. Da mogoče ne hodita skupaj?user posted image

Drugač pa punce. Kako vaši user posted image hitro rastejo. Moj pa nekam počasi. Sem ga ravno včeraj merila in je v dobrih 12 dnevih zrastel še za 1,5 cmuser posted image Vsega skupaj od poroda ( 53 cm) je zdaj cca 56 cmuser posted image Maja je bolj rastla. No, čez 1 mesec imamo itaq spet posvetovalnico pa bomo videli. Druagače se pa zdaj dojiva na 2,5 urce in če je kriza ga kar malo nosim. Da bova le podaljšala podoje. Ker potem je mali lačen in vsaj vleče tistih 5 min intenzivno, da mi ne zaspi. Zdaj pa že oba pančakata. Maja že od 20 , Tian pa od ene 21-ih. user posted image Kin tudi že spi. To je naš 4-letni zlati prinašalec. Jaz na RR, ati je šel pa pod nujno še en računalnik poštimat. Še prej je šel pa na fuzbal, neuser posted image NAj vsaj eden skrbi za kondicijo, če že jaz ne user posted image Imam še tak trebuh, da se mi zdi da sem že v 5 mesecu. Resno punce. Pa še trebušna stena mi je šla 5 prstov narazen v nosečnosti in zdaj sta še 2 prsta. Tako da trebušnjaki odpadejo. Mi je rekla fizioterapevtka. Kg pa tudi ne grejo dol. Imela sem jih 73 kg in po porodu do danes 63. Se nikamor ne zganejo. Ma bo že.

Punce a se vam kaj lušta kostanj? Jaz bi ga skoz jedla. Smem samo kuhanega, ker po njem ga nič ne zvija. Enkrat sem jedla pa pečenega in je bila kar štala.

Pregled sem pa sama imela prejšnji teden in lahko samo rečem hvalabogu, da sem imela malega s seboj, da sem ga šla vmes podojiti. Me ni noben vprašal če dojim al ne. Cca v 1,5 urci sem bila pa fertik. A ponavadi so se vedno držali ure. Zdaj ko bi se bilo treba pa ne. Za kontracepcijo pa še zdaj ne vem kaj bi imela. Meni je še rekla, da se da na bel recept v Avstriji dobiti neke tabletke, ki jih lahko ješ v času dojenja, vendar jo moraš vzeti najkasneje v 12 urah, če jo pozabiš. Me kar bolj mika tale obroček Mirena al kaj je že. Bom še videla.

Tako. Pa lahko noč vsem.

Joj skoraj sem pozabla. Danes je pa DUDA kar laufala. Jo je zagrabil.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.11.2006 23:03:29   
vava
Evo mene. Je user posted image  končno doma in me je rešil. Luka je pokonci že od 19.15 in ves čas je na rokah. Me je vmes tako na wc tiščalo user posted image  Pa nisem mogla otroka pustiti, ker so moji obiski na wc.ju po porodu precej redkejši in veliko daljšiuser posted image ....  Lu ne hodita skupaj na fuzbal. Sem ga vprašala pa pravi, da je nekdo v njegovi ekipi rodil 14dni za nama - Tian pa je rojen pred Luko. Sicer pa hodi v Gradianta v Lj.
No tako grem še pod tuš in spat. Pa lahko noč vsem.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.11.2006 8:05:16   
Pikabu
Sem prva?

Lepo dobro jutro vsem.

"Danes vem, da bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj... "
mi hodi tale pesmica po glavi. Pri nas se nakazuje zelo lep dan. Sonček že sije, upam, da ni preveč mraz. Zdaj grem najprej poskrbet zase, potem je na vrsti Ema in ta čas se bo verjetno zbudil še Maks, potem pa veselo ven.

Maxica in Lan, vse najbolje za en mesec. user posted image user posted image user posted image

Uživajte, pa se kasneje še kaj slišimo.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 23.11.2006 8:07:20 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.11.2006 8:09:32   
tasha23
ALELUJA, po včerajšnjem user posted image  dnevu (beri cel dan je tulil, spal zeloooo malo, se najedel in spet tulil, sploh ni pomagalo ne kapljice, ne cartanje, ne spanje na trebuščku,... vse smo poskusili in nič!!!!) Na srečo pa je mali spančkal celo noč 6 ur brez se zbudit, tako, da sva se z ljubim malo odpočila. Lucika tudi jaz sem mu včeraj dodajala čez dan ker sem mislila, da nimam dovolj, saj se je umiril šele potem ko je jedel, kot pa sem ga dvignila, da podre kupček pa je začel spet jokuser posted image user posted image
Včeraj sva si z ljubim privoščila pizzo (samo sir) in upam, da ne bo posledic, sicer če sem včeraj preživela... sam da ne bo hujše!
ME je pa ljubi včeraj poslal ven, da se malo zluftam, saj sem bila na robu z živci, ko pa je mali samo tulil cel dan - pa sem šla do pošte dvignit neko priporočeno pismo in začudena ugotovila da so mi poslali DIPLOMO po pošti, ker ne grem na podelitevuser posted image .

Za žuserno pa komaj čakamuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.11.2006 8:41:26   
mtina
Ku-ku tudi jaz komaj čakam, da bo malce topleje. Brrrr je mraz. Kaj mu naj pa oblečem - pa smo spet tam. user posted image   Kar dve majčki in zimski pulover, deka pa bo.

Zdej pa še ta čas zlikam - uh pa te cote. Kr vsak dan likam ... user posted image

Lp, Tina 

Sonce!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.11.2006 9:10:05   
altati
vava-poskušam prakticirat sklanjanjeuser posted image se moram ful kontroliratuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 824
23.11.2006 9:15:07   
altati
dobro jutro vsem!sije sonček, vendar je mraz. moj user posted image danes dela doma...ga moram izkoristiti za kakšno jutranje user posted image ...čakam da Jaša zaspi....se javimuser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......