|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.11.2006 19:59:56   
vava
Pikabu sem našla in poslušala Visoko pesem hudoooo. Mogoče mi jo pa uspe gor dat. Za na shrani.si je prevelika. Bomo nekaj drugega pogruntali.
Altati jaz sem danes tudi cel dan s fotoaparatom okoli otroka. Je odkril kako roke na približno uporabljat, da se igračke (štumfki) nad njim premikajo. Joj kako je lepo ko kaj novega naredi.
Evik jaz bi tudi tvoje pesmice. Kaj moram narest?
da vidimo, če tole tudi dela:
user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 776
21.11.2006 20:13:37   
vava
delaaaaa!!!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 777
21.11.2006 20:23:43   
Evik
 v glavnem za na pošto sem bila prepozna, bom pa zdaj veselo napekla še nekaj cd-jev...
danes smo se prvič kopali in zeloooo protestirali, tako da mali -mali zdaj pridno spi in po kopanju smo vsi imeli 2 uri počitka, kako je to pasalo, se v naslednji pavzi kar nisem znajdla kaj naj počnem...
hmmm - jaz sem bila pa toliko časa (ene deset ali več let) vegetarjanka, da se kar ne morem načudit kakšna mesojedka sem postala. ne vem kako ve, ampak jaz kar čutim lakoto če ne pojem nekaj beljakovinskega - meso, ribe, sir... na dan. vse jem razen svinjine se pa ne pritaknem. a tuna iz konzerve se sme? sem mislila da nič konzerviranega ne? no pa saj je dovolj druge hrane.
dragi pravi da sem preveč na internetu - grem takoj dol. k jaz kar zabluzim pa štrikam potem tuki

lahko noč

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
21.11.2006 20:25:14   
Evik
vava - lepo!!!
no meni pa na zs pošjli naslov pa ti pošljem,
lahko noč

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
21.11.2006 21:09:38   
tasha23
živijo
sploh vas ne utegnem prebrat koliko se razpišete user posted image user posted image .

No danes smo imeli prvo posvetovalnico in smo bili prav zadovoljni, težki smo 4086 g (986 g več) in celih 9 cm daljši user posted image user posted image user posted image
Še dobro, da je patronažna rekla, da je presuh user posted image user posted image user posted image
Jaz ga hranim na flaško z mojim mlekom, ker imam zelo občutljive bradavice in mi jih je ranil do krvi user posted image .
Drugače ima rad tudi dudo in mi prav pride ko joka in čaka na hrano, da se malo pogreje.
Danes smo začeli razmišljati o kengurujčku (sem brala poste nazaj da ste pisale o tem): doma imamo 2 (en od Chicco-ta drugi pa od Hauck-a). Jutri ga bomo sprobali, da vidimo kako se kaj obnese.

Punce moram it, saj se princ ponovno oglaša.

Se javim še kaj jutri

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 780
21.11.2006 21:42:22   
frrrr
vava, naš tut takole telovadi... roke, noge... roke, noge... bodo kr fit tile naši cukrčki user posted image

Evik, zelen kakec pomeni, da ima otrok krče... mora bit pa travnato zelene barve, da je to to

beki, jaz sem danes zjutraj eno mandarino poskusila, pa ni bilo posledic...
čokolada... jaz vsak dan eno pojem user posted image ne morem se ji upreti... jem pa une riževe iz Mercatorja, ker so mi ubijalsko dobre... Mikado je prevelika, me je strah, da bi celo zmazala user posted image

polivanje... naš mali zadnji teden orng poliva... 2x dnevno... sej se mi zdi, da je to zarad prenajedanja... sem pa tut prebrala, da otrok poliva, če je hrana sestavljena iz preveč ogljikovih hidratov... se dans mau čuvam... bom pa poskusila še čokolado skenslat...

no, jutr pa k pediatru... me prav zanima a bo mali za akcijo... tist čas ponavadi spi...

nč, mejte se! lepo spite!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 21.11.2006 21:44:20 >

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 781
21.11.2006 23:27:45   
Pikabu
Vam moram še lahko noč reči.

vava, meni pa ne odpre user posted image

Pa še ena slika Eme pri kopanju, ko je zrasla, smo se začeli kopati takole:

user posted image

V tem stolčku se še sedaj kopa, čeprav jo že malo težko spravimo noter. Bo kmalu prišel prav za Maksa.

Dobro orarvite vse, ki imate G in preglede pri pediatrih. Jaz imam še en teden do pregleda pri G. Komaj že čakam, da vidim, kaj se to dogaja pri meni. Danes sem tudi klicala za izvide za sladkor in je v redu.

Lepe sanje vsem, pa čim daljšo noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.11.2006 7:54:10   
Evik
oj dobro jutro!

frrr - hvala za razlago -ker danes je spet zeleno šlo iz njega in to po tistem ko sva se ravno slekla za previjanje, no potem se je seveda še polulal tako da smo vse menjali. je pa kar šlo pa šlo to zeleno. torej je imel krče... sem imela pa občutek, da se včeraj ni tako matral in da zdaj lažje prenaša prebavo. no torej to pomeni, da je treba samo počakat ali je potrebno kaj ukrenit? čez čas?
no je pa zdaj dosti bolj miren (spi) kot zadnja štiri jutra. tudi ponoči smo se samo enkrat zbudili. tako da super.
vreme pa - a bom šli kaj ven al ne? ta dež. če ne bomo pa spali.
v glavnem punce - dobro jutro!

aja - ko ga kopaš brez mila, ga samo z roko umivaš al ga tudi s kakšno krpico ali gobico?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.11.2006 8:05:24   
Pikabu
Dobro jutro.

Spet dež. user posted image user posted image user posted image

Ne moremo ven.user posted image user posted image user posted image

Meni se pa nič ne da. user posted image user posted image user posted image

A bomo danes spet več čvekale? user posted image user posted image user posted image

Se še kaj javim kasneje. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.11.2006 8:57:29   
frrrr
jutro!

kadar brez mila umivamo, ga s krpico umijem že na previjalni mizi... pol ga pa v banjico namočimo...

tole zeleno kakanje... ne vem kaj lahko naredimo zoper to... verjetno bolj pazimo pri svoji prehrani... čeprav imajo eni otroci kljub vsemu krče... bom danes pri pediatru vprašala...

morm vprašat tut glede driske... naši srčki zdej še bolj tekoče kakajo.... in kdaj vemo, da driskajo? me zanima predvsem zaradi tega, ker naš mali skoz tekoče kaka in ima včasih tut vdrto frontanelo... da ni slučajno dehidriran...

nč, grem ga spravit... pol pa pičiva...

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.11.2006 10:23:03   
mtina
Hojla punce!

Da najprej vam ponudim: če pozna katera kakšno, ki je noseča in bi si masirala presredek podarim še zaprto masažno olje od Welede.
Jaz si nisem masirala, si nisem tega predstavljala in se mi po resnici povedano niti ni dalo ... no sej zato so me pa mogoče prerezali user posted image . Pa je zdaj že mimo in je tudi ok. Pa mi na ZS pošljite.

Sam hemeroidi. Ma jaz imam to že tri tedne, pa se zdej z neko kremo mažem - izgubljam nedolžnost user posted image  in me mal peče. Pa kdaj to zgine? A bi mogla k zdravniku? Danes je prvič, ko nisem krvavela, ko sem šla kakat. user posted image  Kaj naj - jaz  bi slončkala pa me to ovira, saj seže čist do srednje luknje. Pa šit no.

Pa lep "sončen" dan. Tina

< Sporočilo je popravil mtina -- 22.11.2006 10:24:39 >

Sonce!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.11.2006 10:32:47   
Maxica
Jutro, čveke. Jah, danes je pa res user posted image  vreme. Bljak. Upam, da bo vsaj snežilo, če že mora biti taka gniloba. Jaz sem danes spet sama z otrokoma, pa še mama in ata sta nekam šla, tako da smo sami trije v celi hiši. Moram pa še hodit na ogenj dajati v kurilnico, vendar pa fantička mi je že uspelo nahraniti in oba preobleči, pa še sama sem celo že zajtrkovala. Jupi.
Posvetovalnica - Lan se je od odpustne teže zredil za kar 1100 g, zrastel za 5 cm, tako da je res že cel dečko. S kolki je vse v redu, tako da je zdravnica rekla, da ga lahko povijam že kar brez povijalne plenice, torej samo pampersko.user posted image  A še katera tako povija že pri enem mesecu? Maxa vem, da sem tri mesece povijala s povijalno in tetra plenico. Mah, če tako pravi zdravnica... Sem sklenila, da ga bom ponoči še kar široko povijala, tako da bo tudi malo bolj toplo imel okrog ritke, za čez dan mi pa čisto paše, če je samo pamperska. Je res hitro opravljeno previjanje.user posted image  Drugače je pa vse v redu, pregledala je očke, ustka, trebušček, lulčka, kravice je pasel, v sedeči položaj ga je postavila, drugega pa mislim, da ne. Sedaj pa spet kontrola teže in rasti čez en mesec. Se je pa že nekaj spremenilo v teh dveh letih. Baje se sedaj po nekih evropskih standardihuser posted image  začne z uvajanjem goste hrane že po dopolnjenih štirih mesecih. Halo, saj to bo pa res brž. Pri Maxu so ful težili, da je treba zgolj dojiti 6 mesecev, no, sedaj so pa že nove fore. Mah, bomo videli sproti. Pri Maxu sem se ful držala tega in tudi precej komplicirala pri gosti hrani, kar se je izkazalo kar za prav, saj ni bilo nikoli kakšnih problemov z alergijami. Upam, da bo tudi sedaj podobno. Aja, pa navadno mleko naj bi se začelo uporabljati šele tam pri letu in pol, do takrat pa kar adaptirano za pitje. Eh, kr neki.
Evik, a si dala Matjažu kaj čaja? Morda je zelen kakec od tega.
Jaz Lana milim na tri dni, dam pa kr malo tekočega niveinega mila na tisti vlažilni robček in ga s tistim umivam. Tako mi je že pri Maxu pokazala patronažna in še vedno tako prakticiramo.
Tune iz konzerve jaz tudi kar precej pojem, do sedaj ni bilo kakšnih posledic.
Tako kot pravijo - manj kompliciraš, bolje je.user posted image
Kje so pa res ostale, pogrešanke? Dajmo, dajmo čveke, na plano. Kot da imate še kaj drugega početi, kot viseti tu na RR.user posted image user posted image
Evo še ena fotka od Maxa pri enem mesecu, pa ena iz bazena. Smo hodili na plavanje za dojenčke, 10x je bilo, enkrat na teden in je bilo super. Komaj čakam, da bo tudi Lan dovolj star, pa da spet hodimo.
user posted image
user posted image
Enga sončka vsem vam.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.11.2006 11:38:47   
Pikabu
Kje pa ste vse danes? Altati? Kaj dogaja?

Mi se igramo in crkljamo. Ema mi je zasedla računlnik. Sem po mailu dobila reklame našega otroštva in so ji ful všeč tisti zajčki CIK CAK. Zdaj jih pa hoče kar naprej gledati. user posted image user posted image user posted image

Maxica
, glede uvajanja goste hrane se mi pa zdi, da čisto vsak zdravnik malo drugače reče. Nam ni še nič rekla, bo na naslednjem pregledu. Me prav zanima, kaj. Jaz bom verjetno po občutku naredila. Emo sem imela namen do 6. meseca samo dojiti, pa je pri enih petih se začela ponoči zbujati in je hotela ful pogosto jesti. In sem ji začela dodajati gosto hrano, ker sem imela občutek, da imam premalo mleka. Zdaj bom pa videla, kako bo. Mi smo tudi z Emo hodili na plavanje, zdaj bomo pa še videli. Gremo sami zelo pogosto se kopat in bomo tokrat verjetno sami v ta namen še večkrat šli.

Zdaj pa Ema zahteva svoje zajčke nazaj.

P.S. A vam tudi takoooooo zelooooooo počasi danes dela tale RR?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.11.2006 12:07:37   
tasha23
Ojla mi smo danes bolj zaspano - prav tako kot je vreme. Gael je danes spal celih 5 ur ponoči in tudi zdaj je pravi zaspanko, če pa je tako cartkan ko spančka. Je spančkal - spet se je zbudil in kliče LAČEEEENNNNN user posted image

Punce meni se ful lušta pizza - kaj mislite jo lahko jem, če dojim?

A in včeraj sem pozabila napisat glede lulčka: pediatrinja mi je rekla, naj ga ne tikam razen, če pride do vnetja ali pogostih vnetij, če bi imel prbleme pri lulanju,... v glavnam samo v primeru komplikacij se ga tika.

to pa je naš malček pri enem mesecu:

ok, zdaj pa grem ker smo LAČNIIII... se javim še kaj kasneje.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.11.2006 12:12:46   
Evik
zelo počasi...
matjaž v naročju...
krči so že bili-ena runda upam da ne bo še...
ja, dajem mu, sam spije par kapljic zelo švoh bebe čaj...
kako mu pomagati pri krčih - masaža? na trebuh? mislim da mu malo olajšam... s kapljicami bi počakala do prih. tedna ko imam pediatra...

jaz tudi gruntam o telovadbi skupaj z dojenčki pa plavanju bomo videli za kaj bo čas... samo plavanje hja je treba čakat da bo toplo a ne

kje ste

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.11.2006 12:59:41   
mtina
Hej!

Ej Maxica v Celju sploh ne povijajo široko. Mi se tudi znebimo plenic, če bo s kolki vse v redu. V tujini baje sploh na široko več ne povijajo.

Jaz komaj čakam na uvajanje goste hrane - mi vsaj ne bo treba kuhat samo same. Imam rada te čorbe. A že katera kakšen sok daje? To s kravjim mlekom sem pa tudi jaz slišala tako.

Evik: našemu ko ima krče pomaga, da ga nosiva pokončno, kot da bi podiral kupčka. Medtem, ko ima pa napad (kolike) pa čisto nič ne pomaga - samo upava, da bo čim hitreje zagrabil dudo in mu potem odleže, ko fino duda - samo to tako dolgo traja ... 2x na dan po 40 min. Midva sva zamenjala mleko (aja, zdaj ne vem če ti dojiš ...) in so se krči umirili. Očitno mu ni več pasalo mleko, sedaj je znova dobrovoljček. Je pa res, da sem mu dala včeraj 2x kapljice (Simplex ...) in zdej trdo kaka, pa matra se. Danes brez kapljic nič krčev - torej je bilo krivo mleko!!! Juhej - proti kolikam ni pa nič pomagalo. Midva sva mu dala za pit tudi Plantex čaj - pa je bilo zelo hudo - fffuuulll je jokal. Sedaj navdušeno pije Komarčkov (janežev) čaj od Hipp-a. Pa saj ne vem kaj je pomagalo. Skratka krčev nima več. Kolike ostajajo 2x na dan. Pa bo že.

lp, tina 

Sonce!!!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.11.2006 13:01:54   
frrrr
oj, od pediatra... cel podvig to... določena ura... dež... parkplaca nikjer...  lupinica+dežnik... joj... no, ratalo je user posted image
mali velikan se je od odpustne teže poredil za 1830g... od porodne pa 1730g (od 11.10.) in zrastel za celih 7,5 cm user posted image user posted image user posted image
vse ok... povijam že skoz le s povijalko... kolkov zdej ni gledala...
dobila sva napotnico za pediatrijio - pregled bilirubina - je še vedno mau rumenkast in se koj pozna, če ne greva kak dan na sprehod oz. ni sončka user posted image no, bomo pa pol bolj mirni...
dobla sva plivit d3 kapljice, ker sm rekla, da ma krče - ni panike, včasih ga pa orng vijači po trebuščku...

nč, zdej grem pa neki pojest... se še beremo...

tasha, js sm že probala pizzo pred 3. tedni... ni blo problemov

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.11.2006 13:05:23   
Evik
ja kakšna pa je razlika med kolikami in krči?
a ni to eno in isto?
sem pa popenila zdajle ravno se dojiva, ko nekdo sede na zvonec na vratih, potem je šel dol pa še pri vhodnih vratih... ni blo kej sem prekinila in šla sprejet - je poštar prinesel priporočen - matjažev rojstni list - ampak mi je bilo tako hudo, ko sem prekinila dojenje, da sem čist zmešana. je pa zvonil tako da ni blo konca. če bi imela vsaj telefon pri roki bi sosedi rekla,
no zdaj se je pa zbudil, verjetno hoče porcijo naprej - ker prej je kar zaspal

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.11.2006 13:07:03   
frrrr
Evik, za proti krčem se neke kapljice dobijo - naravne
drgač pa našemu pomaga, če ga na roki nosimo tk, da ima trebušček na roki, roke in noge pa visijo dol - v albumu je ena slika moža, ki tamaučka tk drži - mu je toplo v trebušček, pa še skrči lahk noge proti trebuščku

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.11.2006 13:35:43   
frrrr
dans je pa en nor dan... 15:30 moreva že na pediatrični bit... zdej morm pa spet natuhtat kdaj hrana, previjanje... bogi malček... pa še vedno dežuje user posted image
grem v tis pogledat kje sploh to je...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.11.2006 14:20:45   
vava
Maxica ne me strašit. jaz brez povijalne povijam že od tretjega dne, ker so že v porodnišnici naredili uz kolkov, rekli da je ok in da mi ni treba tako povijati. Sicer pa čestitam za kile in centimetre. Max v bazenu je pa tudi cel frajer. Mi tudi komaj čakamo, da bo Luka toliko star, da bosta šla z atijem plavat. Če se ne motim je to pri 4 mesecih?
Tasha23 jaz sem pizzo pojedla prvi dan ko sem prišla iz porodnišnice. Sem si jo tako zaželela , da je bilo to kosilo za dobrodošlico. Sem se naveličala tiste bolnišnične hrane (11 dni sem bila notri). Samo pazi, da ne boš kakšne pikantne naročala, ja pa pršuta pa šunke jaz na tvojem mestu tudi ne bi (jaz sem si privoščila zelenjavno, ker imam tako tako ali tako najraje)
Frrr ja tudi Jaša je precej zrasel - čestitke.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.11.2006 14:27:58   
Arabela
Hojla!

Tudi pri nas je že ves dan dež! Pa ravno danes smo imeli posvetovalnico.. ampak je vse super in hitro minilo..
Mala se je v zadnjem mesecu zredila za 1070g in zrasla za 3,5cm, tako da smo težki 5780g in veliki 57cm... mater rastemo!!! Tako da smo se v dveh mesecih zredili za 2770g!!! PA ni nič rekla da bi bilo kaj narobe, je rekla da je super ker se samo dojiva.. vse ostalo je bilo ok, tako da imamo naslednji pregled in že cepljenje 10.1.2007.. sem prav olajšana...

In tako kot je bila v nedeljo in ponedeljek norišnica, ker nismo nič spali je mala včeraj in danes dopoldne vse notri spravila.. samo pančkala je... Sem lahko pospravila celo stanovanje!!!! Pa tudi pri zdravniku danes je bila ful pridna ni nič jokala..
Ampak zdaj je tu babica ki jo zdaj carta, ker je mala spet začela nekaj jokcati, pa je previta in podojena, vendar pa se hoče cartat!!! user posted image

Kar se tiče pizze... jaz sem na začetku jedla samo s sirom, sedaj pa že jem pravao pizzo in ni nič narobe...

Tudi midva študirava kam bi šla na zimski dopust?! Moj dragi ga ima konec februarja, ampak to bo minilo kot nič...
Komaj čakam pa da se začne december in bo vse lepo okrašeno in bomo šle z malecko gledat lučke v mestu user posted image user posted image

Mojega dragega ni do petka tako da bomo doma same kraljevale jaz, Katarina in pesika, malce pa nam bo v pomoč babica...

Široko sem pa povijala celi prvi mesec, sedaj pa nič več, ker so bili kolki že v prodnišnici ok..
Na plavanje pa tudi jaz komaj čakam.. mora biti malecka 4mesece stara in tako bomo v januarju hodile plavat in na telovadbo.. komaj čakam...
Mala je vklopila sireno!!!!

< Sporočilo je popravil Arabela -- 22.11.2006 14:30:10 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.11.2006 15:08:02   
vava
sem samo prišla pogledat, če je kaj novega
zdaj se pa lotim likanja - sej za druzga tako ni to vreme
pa pa

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.11.2006 15:20:04   
Pikabu
Jaz sem pa trenutno čisto iz tira. Sva se prej slišali z eno prijateljico, ki ima kmalu rok. Ima isto G kot jaz in pravi, da je naslednji teden ne bo. user posted image Ja jupi, jaz imam pa ravno takrat pregled. Zdaj pa ne vem, kaj bi. Pojma nimam, kdo bo namesto nje, ampak jaz bi se rada take stvari z njo pogovorila, kar se z drugimi ne morem, sploh o porodu ne, ker jih ni bilo zraven, ona je pa bila. Ma, res bi šla rada k njej, pa res sem čisto znervirana zaradi tega. Sem klicala moža, naj pride domov, da grem danes, ker dela, pa ni šans, da bi prišel. Če kličem za drug datum, me bodo sestre nakurle, kaj se grem, prijateljica je pa to slišala, ko je G drugemu zdravniku povedala, da je ne bo, ni njej osebno rekla tega rekla. Me mika, da bi naslednji teden klicala, da kao ne morem priti, pa da dobim nov datum, samo halo: jaz bom že 9 tednov po porodu, za nov datum bom pa spet kakšen mesec najmanj čakala. user posted image user posted image user posted image Pojma nimam, kaj naj, me je pa res vrglo s tira.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.11.2006 15:37:59   
altati
Ojla, bila pri ginekologu. vse- b.p...čist prav, da smo že začel user posted image , je rekel...
Vidim da ste čveke...Jaz imam Jaša v naročju in pišem...Mi gremo pa kljub dežju ven-v kengurujčka ga dam. in mu prav paše. Zdajle čakava da user posted image  pride, da gremo v šoping. Smo skoraj brez hrane pri hiši, mogoče je kje kakšna skorja starega kruhauser posted image ... ta velika ravno tu okrog mene prah briše (njena zadolžitev), tamala pa svojo sobico pospravlja (pisala je miklavžu, ki ji je odpisal, da mora sobo pospravljatuser posted image , drugačene bo z darilom nič- ti, ti miklavžuser posted image user posted image ).
pikabu - najbolj da se midve kar družinsko v Žusterni februarja dobiva, kaj praviš?user posted image  Se nama še katera pridruži? bo srečanje oktobr, bomo popust dobileuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......