tinkamiška
|
Hoj Zdejle sva pa meli z Izo eno hudo uro, je bla zaspana ko hudič, ampak zaspat pa ne, pa sem jo nesla v postlo in jok, pa vstajat, pa kričat, pa sem jo polagala nazaj, pa jo božala, pa šššštkala, na koncu je omagala na mojih rokah, zdej pa spančka, upam, da se ne bo zbudila že čez pol ure ja danes je spet prazna luna. Je pa zjutraj spala do 10ih, že včeraj je. Sem že ugotovila, da pred prazno luno ponavadi fejst spi, ko pa ta nastopi je pa kriza. Ravno tako pred polno luno. Tan1, dobrodošla , jst sme tudi Celjanka. Zaenkrat še živim v CE, potem se pa selim v žalsko občino...upam, da kmalu, ker me je vendo bolj strah, da se nam pred Izinim roj. dnevom ne bo uspelo selit Rija, fino, da Til spančka , si se svaj malo spočila , pa fino vam je, da greste na kosilo, jst ga moram pa sama kuhat A&T, važno je, da nas ne pozabiš , seveda bom držala pesti za tvoj izpit in da se čimprej preselite! Meta, tole slikico z pospravljanjem in sesanjem si pa moraš spravit za dokaz Upam, da boste kmalu brez prehlada Katja kaj pa mate vi zaenega psa? Mi ga bomo tudi meli...enkrat Aja Rija, maš verjetno Stokke postlco, pa misliš, da vam ne bo več prišla prav? Škoda, ker je res draga in si jo sigurno kupila, da bo imel še stolčke iz nje, a se ne da nardit mladinske, nizke postlce iz nje? Če misliš, da ti ne bo priša prav, potem je res boljše, da jo prodaš... Se mi zdi, da se je Iza zbudila, je spala točno 15 minut Ja, dasnes mamo popoldan še plavanje in pojma nimam kako bo takole nenaspana čofotala. Malo jo bom še pustila, upam, da bo sama nazaj zaspala...ja, ja pobožne misli Vas pridem še prebrat, pa mogoče še kej napisat Klemen, vse naj naj za 10 mesecev Tinka