ninocka
|
No ja, pa smo jo docakali - 6 dni cez rok je Evan dobil se eno sestricno, po imenu Ela . Tezko 3740 in veliko 53 cm. Orng mala baba, nese Evija za cel kg Drugac pa pr nam nic novega, uceri sem bla pr brunarci s februarcicami, pr brunarci je mraz, ful mal soncka, Evan je skakla okrog, se vrtel na vrtiljaku, hodil po toboganu...v glavnem sem ga lovila vsepovsod...matr, tale hoja me prav utruja Pa cel dan sva mela take globokoumne pogovore - TO TO TO in NE NE NE. Ce kmal ne bo zacel govort, se bom jst cist poneumla Pa mal je bil spet drama queen (po moje bi bil boljsi izraz drama king ) - ratu je totalno nor na knjigice Nodi in bi jhih mogli cel dan gledat in se to predvsem eno stran (ta prvo, ko je cela vas narisana). Tocno ve, kje so pospravljene in pol samo kaze s prstom in se dere UAUA (ne vem, mogoce je to Nodi po njegovo). No in jst pijem kavico, on pride do mene in mi hoce splezat v narocje, da bi potem vzel knjigico s police. Ker mu nisem dovolila se je zacel tolk tult in toct take krokodilje solze in me gledal in me vleku za hlacnice in dvigoval nogico in iskal opro. Jst pa nic in on se se kr dere in dere...in mine ene 5 minut, Eviju valda ne zmanjka solz, pa ga hoce pol Samo vzet v narocje in ni najprej dovolil in ga je odrival, potem pa je vidu, da ga jst se zmer ne bom dvignla, se je pa zacel stiskat k njemu in me gledat tko izpod cela in njegovga pramena las. Ko sem ga hotla dvignt, pa ne, ful uzaljen, me je odrinu in se obrnu stran in se se bolj zaril k Samotu v narocje. Pol je pa vseeno sel k meni, s tem, da je se zmeri grozno jokal, ko sem ga vzela v narocje, takoj ko sem ga drzala, se je pa postavu na nogice, pokazu na knjigice od Nodija (solze so cudezno presahnile) in zacel UAUA...mislim... Pa kako si zapomni, kje so te knjigice oz. kam jih odlozimo...neverjetno. Je Samo z neta potegnu risanke dol, pa niso ble OK, samo knjigice...se mu je dons pol v trgovini, ko sva sla po novo cist odpulil, smo ga komi stran zvlekli od Dnevnikovega stanta, k je bil poster nalepljen... PA ko bi vsaj pustil brat, al pa da si pogledamo celo knjigico, ne skoz bulmo v prvo stran in ponavljamo kdo je kdo (pa itak da nimam pojma, ker se nisem pogledala Nodija v SLO, knjigic pa tud ne morem prebrat, d abi se naucuila). Tiat - Eviju se je pol po eni 3 risanki, ki se je odvrtela, tud ful zacel dogajat, ko je slisal uvodno pesmico. Pol zacne od veselja kr kricat in mahat in poskakovat in me gledat in kazat s prstkom. Je pa tko tud pri reklamah (une dve opici, pa un crazy frog, pa piscanski) pa uvodna spica telenovele k jo gledam. Jst sem tud pogruntala, da je to zato, ker se tolkrat ponavlja in si zapomne (je tud navdusen nasplosno nad reklamami). TV pa gleda bolj tko - zjutraj mu prizgem BBC Prime, k so ene otroske oddaje, pa kao neki gleda, cez dan pa ne (razen zgoraj omenjenih reklam). V bistvu smo danes prvic porbalio s tem Nodijem, zdej mormo pa se telebajske dobit. Sem pa danes srecala sefa in je rekel, da je en viokend ta mesec team building (igre, zabava, pijanka... ) v Postojni in ce grem. Me je kr mal sok zadel, ampak sem pol rekla, da je 80% verjetnost, da bom sla, da se mal na ljudi navadim in pa da je tud Samo enkrat sam z Evijem in da vid, da ni to cist izi, tko kot si on predstavlja.