|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
11.11.2006 20:02:53   
ninocka
No ja, pa smo jo docakali - 6 dni cez rok je Evan dobil se eno sestricno, po imenu Ela user posted image user posted image user posted image . Tezko 3740 in veliko 53 cm. Orng mala baba, nese Evija za cel kg user posted image user posted image

Drugac pa pr nam nic novega, uceri sem bla pr brunarci s februarcicami, pr brunarci je mraz, ful mal soncka, Evan je skakla okrog, se vrtel na vrtiljaku, hodil po toboganu...v glavnem sem ga lovila vsepovsod...matr, tale hoja me prav utruja user posted image
Pa cel dan sva mela take globokoumne pogovore -  TO TO TO in NE NE NE.  Ce kmal ne bo zacel govort, se bom jst cist poneumla user posted image

Pa mal je bil spet drama queen (po moje bi bil boljsi izraz drama king user posted image user posted image ) - ratu je totalno nor na knjigice Nodi in bi jhih mogli cel dan gledat in se to predvsem eno stran (ta prvo, ko je cela vas narisana). Tocno ve, kje so pospravljene in pol samo kaze s prstom in se dere UAUA (ne vem, mogoce je to Nodi po njegovo). No in jst pijem kavico, on pride do mene in mi hoce splezat v narocje, da bi potem vzel knjigico s police. Ker mu nisem dovolila se je zacel tolk tult in toct take krokodilje solze in me gledal in me vleku za hlacnice in dvigoval nogico in iskal opro. Jst pa nic in on se se kr dere in dere...in mine ene 5 minut, Eviju valda ne zmanjka solz, pa ga hoce pol Samo vzet v narocje in ni najprej dovolil in ga je odrival, potem pa je vidu, da ga jst se zmer ne bom dvignla, se je pa zacel stiskat k njemu in me gledat tko izpod cela in njegovga pramena las. Ko sem ga hotla dvignt, pa ne, ful uzaljen, me je odrinu in se obrnu stran in se se bolj zaril k Samotu v narocje.  Pol je pa vseeno sel k meni, s tem, da je se zmeri grozno jokal, ko sem ga vzela v narocje, takoj ko sem ga drzala, se je pa postavu na nogice, pokazu na knjigice od Nodija (solze so cudezno presahnile) in zacel UAUA...mislim...
Pa kako si zapomni, kje so te knjigice oz. kam jih odlozimo...neverjetno. Je Samo z neta potegnu risanke dol, pa niso ble OK, samo knjigice...se mu je dons pol v trgovini, ko sva sla po novo cist odpulil, smo ga komi stran zvlekli od Dnevnikovega stanta, k je bil poster nalepljen...user posted image user posted image PA ko bi vsaj pustil brat, al pa da si pogledamo celo knjigico, ne skoz bulmo v prvo stran in ponavljamo kdo je kdo (pa itak da nimam pojma, ker se nisem pogledala Nodija v SLO, knjigic pa tud ne morem prebrat, d abi se naucuila).

Tiat - Eviju se je pol po eni 3 risanki, ki se je odvrtela,  tud ful zacel dogajat, ko je slisal uvodno pesmico. Pol zacne od veselja kr kricat in mahat in poskakovat in me gledat in kazat s prstkom. Je pa tko tud pri reklamah (une dve opici, pa un crazy frog, pa piscanski) pa uvodna spica telenovele k jo gledam. Jst sem tud pogruntala, da je to zato, ker se tolkrat ponavlja in si zapomne (je tud navdusen nasplosno nad reklamami). TV pa gleda bolj tko - zjutraj mu prizgem BBC Prime, k so ene otroske oddaje, pa kao neki gleda, cez dan pa ne (razen zgoraj omenjenih reklam). V bistvu smo danes prvic porbalio s tem Nodijem, zdej mormo pa se telebajske dobit.

Sem pa danes srecala sefa in je rekel, da je en viokend ta mesec team building (igre, zabava, pijanka...user posted image ) v Postojni in ce grem.  Me je kr mal sok zadel, ampak sem pol rekla, da je 80% verjetnost, da bom sla, da se mal na ljudi navadim in pa da je tud Samo enkrat sam z Evijem in da vid, da ni to cist izi, tko kot si on predstavlja.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.11.2006 20:31:52   
tažana
ninočka:
BBC je pri nas zakon. tudi meni so simpatične tako da nimam prav nič slabe vesti, da  zjutraj skoraj eno uro včasih sedimo (medva spiva) pred tv- jem.

danes je Katarina prvič sama prehodila kar celo predsobo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glede na to da se do danes sploh še ni sama spuščala sem bila ful presenečena. gre pa samo iz varnega zavetja naročja. od mize recimo se spusti na kolena.  bomo kar še malo bolj previdni, da ji kje preveč ravnotežja ne zmanjka.

to bo vse me možek za hrbtom priganja naj pohitim.
PA PA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.11.2006 21:08:40   
teta beta
Dober večer,

na hitro se vam javim, ker me preganja likanje. Cel teden sem bila doma in nisem imela neta, stara mama je že doma in je z njo vse v redu. Daša ima že sedmi zobek, tudi osmi se že nakazuje. Tudi niso vsi v ravni vrsti, ampak to se itak pol polgiha samo od sebe, se mi zdi. Hodi še vedno ne, še vedno le kak korakec, dva, čeprav gre pa ful hitro, tudi še se samo za eno roko drži. Prav hecna je, jaz je nočem voditi okoli za roko, ampak me prime in gre in tako ona pelje mene, spusti me pa ne.

Tudi Daša je že začela ponavaljati zloge, nekatri ji grejo že zelo dobro, npr. ka-i-ca (kahlica), prejle je govorila a-če (hlače), reče tudi auto, no, včasih je to au-ta, ampa vemo, kaj misli. Zastopi čisto vse in zapomni si tudi vse. Doma ji je šel avtoček po kavč in sva ga takrat kar pustile tam, čez nekaj ur ko sva tam stale, pa jo vprašam, kje imaš avto in se skloni in začne pod kavč gledat. Sva se pa res prej igrale tako, da je on avto poslala po kavč, jaz sem ga pa pripeljala ven.

V glavnem, Nodi je pri nas uspešnica že dva meseca. Prav tako Franček, Telebajski so sploh zakon, potem pa še razne druge, Petit potam, Andy pandy, Ozie boo, Peppa couchu... Nodijeve knjigice (no, imamo 2) lista normalno, nič ne trga, tudi mečka ne, zmečka se to potem, ko gor nasloni roko, ko se začne že igrat itd. Ninočka, imena so: Uhač, Mojster Jaka, Medika, Danica, Gospod Pisk, Gospodič Toni, slonček Jure, Rozika, Gospod Majavko, Naviti klovn, Din in Don, ...hm, to so menda vsi, kdo je kdo, boš pa že vedela, kajne.

Upam, da so do zdaj vsi bolnički že zdravi. Se še kaj javim. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
12.11.2006 12:12:31   
tažana
oj spet jestuser posted image

ne morem verjet, da Katarina prav zares že hodi. je kar preskočila nekaj stvari. včeraj dopoldne sploh še ni sama hotla stat ( je morala vedno nekoga za roko držat ali pa se naslanjat na kakšno mizo ali zid) danes pa je pri kolegih na dvorišču za mačkom letalauser posted image . kar sem in tja je šla. na ostrem ovinku pogleda če sem kje zraven da mi malo roke da drugač pa kar šiba.
me je kar malo strah jo pustit ker je bilo tako naenkrat. upam da se kje ne ustrašiuser posted image

no samo to sem hotela povedat. ker sem še vedno čist v šoku nisem za nobeno rabo. imam toliko za pospravit pa mi nič od rok ne greuser posted image .
lepo se imejte

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
12.11.2006 12:58:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
12.11.2006 13:10:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
12.11.2006 20:57:39   
2ursae
ma ja tery, res ne vem, kaj mi je - k nam pridem pogledat na vsaka 2 dni, to je pa tud vse, kar me še zanima na našem RR user posted image .

Skratka, kar se spomnim: Alina in Eva user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravita in nehajta staršem delat skrbi user posted image .

katarina user posted image user posted image user posted image . Super, jaz si jo ful v živo predstavljam, kako un bogi muc beži pred vašo veseljakinjo user posted image .

V torek ne vem, mi2 z Ninočko sva itak zmenjeni, sam mi2 ga začneva žingat že ob 10h, ne vem pa, če bo moj mali zdržal tempo do štirih user posted image user posted image . Upam, da bo še razpoložen.

Pri nas ni nič drastično novega - Anže naredi korakec, danes je postavil rekord, je postopicljal štiri korakece, ko ga je moj mamil s ključem od avta, ki je sicer njamu nedostopen. Tko da ... lahko, da bo tud naš kmalu shodil.

Spomin ima tudi Anže kot slon. Točno ve, kam sem kaj pospravila, kje mora stikljati, da najde npr. ključe, katere pospravim vedno na drugi konec in mi grozi, da jih enkrat še sama ne bom več našla user posted image . Par stvari sem že založila tako, da sem jih skrila pred malimi stikajočimi ročicami, zdaj pa se je za njimi izgubila vsaka sled user posted image .
Zvečer, ko gremo iz kopalnice, grem jaz naprej v spalnico, moj mi pa prinese Anžeta v naročje, da ga podojim. In včeraj sem imela v ustih dudo in sem mu jo dala, ko sem ga dobila v naročje in danes, ko mi ga je moj dal v naročje, mi je mali takoj začel po ustih tipat, kje je njegova dudica (v spalnici je skoraj tema in se ne vidi dobro). Tko da ja ... deteca imajo res dober spomin.

TVja pri nas še ne prakticiramo. Tudi mi2 z mojim nisva neka ljububitelja in čez dan ni nikoli prižgan, zvečer pa gledava dvdje, redni tv spored pa zelo redko.

Nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2807
12.11.2006 23:11:12   
Pia67
No, jaz sem prišla iz službe po slabih 14 urah. Je pač izjema, ko bi vsak dan imela polovico teh delovnih ur, bi si prste obliznila. Spedenala bom vse do kake ene zjutrajuser posted image in potem veselo zakotalila v postejo in v nov dan. Upam, da Nina vstane dovolj zgodaj, da se malo pocrkljava. Se ji pa oddolžim od torka naprej. user posted image

Torej, v torek po 16. uri. Kadar pač utegnete. Midve se bova morali poslovit najkasneje okoli 17.15, ker bo kasneje Nina kar zaspala in bo nekako opolnoči lačno jokala in se posledično totalka prebudila.
Izkoriščam, da sem predlagala kavo (mamica, ki ji bom darovala nekaj stvari, ziher pride), zato me zanima, če bi vam ustrezala igralnica v City Parku? Saj ne, da Kolosej ni dovolj dober. Pri Nini v vrtcu imajo podobne blazine, igrače je ne zanimajo več tako strašno, da bi zdržala na enem mestu. Veliko raje se podi po igralih, kroglice so pa sploh zakon.

Bi bilo OK, če bi bili v City Parku?

Vem, da nekaterim čas ne ustreza, še slabši je bil odziv glede kake sobote. Jaz nisem bila v BTC-ju najmanj 2 meseca in mi bo prav pasal mal prečekirat stanje, pa še Hervis ima teden brez DDV-ja user posted image

Upam, da katera jutri napiše, da prideuser posted image Ninocka, tebe pa pokličem oz. sporoči mi kake plane imaš glede torka in majčke, ki si jo res želim videti.

Aja, komentarji:
TV-ja ne gledava, jaz potem, ko zaspi, poslušam Odmeve, ponavadi pa prečekiram kaj je sploh uporabnega za gledat. Imela bi prekleto slabo vest, da se Nina "zabava" sama, jaz pa pucam npr. pečico. Če delam gospodinjska dela, jih počnem skupaj z njo, res, da včasih bistveno počasneje, ampak vsak trenutek dokler sem z njo je dragocen. Vem, da se berem osladno ampak delala bom na tem, da ji ne bo tako dolgčas, da jo bo moral zabavati TV oz. da bom jaz tako utrujena mama in me bo nadomeščal omenjeno "polnilo" user posted image

Tažana, v hoji res hitro napredujejo in ti popolnoma verjamem, da je Katarina tako okretna. Bravo!

Kaj Nina zna in ne ne bom naštevala, ker je brezpredmetno. Upam le, da je srečen otrok.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.11.2006 8:41:57   
pety78
Evo, preden preberem to stran...naj povem, da sem prebrala samo prvi stavek od Ninočke. In to parkrat. user posted image Pa razmišljam, pa razmišljam....ŠIIIIIT, kdaj pa je bila Ninočka noseča? Ful nič mi ni bilo jasno, dokler le ne preberem pravilno in sicer namesto sestrico, sestrično. JAO! Zdej pa je bil šok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.11.2006 8:47:00   
pety78
No, sem na hitro preletela in seveda čestitam Katarini za prve korake.user posted image Saj ne vem, če sem sploh napisala, da naš tamau že tudi hodi. user posted image
Jutri pa pridem v City Park. Katera pa bo sploh tam?
Nekje sem zasledila da zbirate vaše podatke in telefonske številke. Kje to najdem, in kateri naj dam svoje podatke? Mater, spet sem čist zavozla...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.11.2006 11:48:12   
doroteja23
Katarina user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve korake. Mami zdaj pa boš rabla očitno rolerje da jo boš lahko lovila.

Pri nas je že boljše. Sicer je Alina začela full kašljat, ampak od teh antibiotikov, ker se zdaj baje vse čisti. midva sma zdaj mela dva dni full preban+vne motnje, očieno sma dobla v bolnici, ker je mamica od fantka ki je bil z nama v sobi tud imela. in tamali tud. Pri nas Alina hvala bogu ni mela. In upam da nebo. Ker danes namreč leži že tašča.

Hodi še ne. Se pa lapo sprehaja sem in tja ob kinderpetu, iN pol da rokico da jo primeš vendar se prime z obema, ne samo z eno. Kot bi imela nek strah.Pa še ni padla, da bi se imela kje vstrašit. Sploh ne stoje.

Drugače pa vse po starem. Razen tega da smo spet prestavli cepljenje, ker ima antibiotike, po teh antibiotikih pa mora začet jemat Primotren, tak da še do sredine decebra nebo cepljena.

Pa-pa. Se pišemo! Bodite zdravi! 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.11.2006 14:28:19   
Pia67

Pety, ravno tebi sem namenila rdeč, boldan tekst, da boš ja prebrala. In vprašanje, katera bo sploh tam, me niti ni presenetil.user posted image No, midve z Nino očitno bova.user posted image
Čestitam za prve korakeuser posted image
"interni" imeniček je delala 2ursae.
Priznam, da ji nisem poslala svojih podatkov, ker ne vidim smisla. Zadnje čase se očitno beremo "kr neki", če kaj komentiraš ali sprašuješ, je le malo odgovorov, če kaj pohvališ, izpuhti. Beremo se itak nahitro, ker ni časa. Saj sama vidiš kako je. Da bi me katera poklicala. user posted image user posted image Ideja pa sploh ni slaba.

Ne me narobe razumet, verjamem, da imate gužvo. Ne vem, a sem tako brezskrbna, lena mama ali pa premalo spim, da mi kar rata zadeve sami poštimat( v vrtcu sem se zmenila, da lahko pridem po Nino, ko honorarno delam, malo po peti uri, včasih pa jo vzame moja mama, to je bolj izjema). Morda je keč v tem, da od februarja honorarno delam tudi doma in sem se navadila, da nekih zadev ne moreš takoj naredit, narediš pa jih vendarle. Nekoč.[sm=smiley2.gif]

Doroteja, a Primotren je dobila Alina? Kot preventivo ga je dobival tudi moj nečak. Pomaga user posted image Dobro ste tole zvozili, da Alina ni dobila prebavnih težav. A je bila to neke vrste viroza? Držim pesti, da Alina kmalu shodi in da se enkrat vidimo.

In nagradnouser posted image vprašanje: Ali vam je kdaj kaka "dobronamerna" opazka mimojdoče babice, tetice, znanke "polepšala" dan? Najbrž nisem edina, ki se vztrajno otepam določenih, ponavadi ženskih osebkov in že razmišljam, da bova z Nino npr. do vrtca mahnili kar čez poljeuser posted image

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.11.2006 15:49:40   
pety78
Pia, pa ne, da boš tako hitro šla. Jaz pred 17. ne bom tam, ker delam do 16:30.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.11.2006 16:01:55   
ninocka
Pia, kero igralnico v CP mas pa ti v mislih? Ker edina za kero vem, je una pri lokalu Pod vodo, tista je pa ze za bolj odrasle otroke oz. ce si s svojim, definitivno NE pijes kavice.
Kotr je ze 2ursae rekla, midve sva jutri zmenjene v koloseju, jst bom pocakal, ze zato, da ti dam majcko.

Pety, kok sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, sem bla noseca, pa sem bolj v krizu nosila user posted image user posted image user posted image user posted image

Kinokija, kako je z Evo? A je ze kaj bolje?

Tazana user posted image user posted image user posted image user posted image za Katarino. Veliko veselja in kondicije pri lovljenju ti zelim user posted image

Jst grem pa danes pogledat malo necakinjo v porodnisnico user posted image user posted image user posted image , pa je prsu Samo prej iz sluzbe, Evan pa se kr spi user posted image Sej se je po ene 45 min zbudu, pa sem ga k men v spalnico odnesla in mal znjim polezala, zdej je pa ful potegnu...upam, da ne prespimo obiskov user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
13.11.2006 17:09:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.11.2006 19:14:34   
TVN
Oj!

Na hitro, preden začnem pakirat za Muenchen. user posted image , Katarina! Pa si nas prehitela.
Nika se še vedno sprehaja samo ob opori ali pa držeč se za eno roko. Vstane sama in tudi stoji precej časa oz. dokler ne pogrunta, da stoji sama brez opore. Potem pa je konec veselja, hopla, hitro na zadnjo plat.
Nekaj dni nazaj nas je spravila v smeh, ko smo mazali ritko z Bepanthenom, in je izjavila: Be-pe. To je sedaj Bepanthen, Be-pe. Simpatično.

Pia, kakšnih dobronamernih nasvetov še nisem doživela, zaenkrat nimam posebno slabih izkušenj. Pa pohvale za novi avatar.

Glede Tv-ja - pri nas je zakon tista zadevščina z Natalijo Verboten. Moja dva to gledata in Nika je čisto udarjena na govejo musko. Sploh uvodna pesmica ji je noro všeč. Podobno je z Mariom. Risanke zaenkrat ne palijo preveč, knjigice rada gleda, vendar ne za dolgo. Nima potrpljenja, ves čas mora biti v akciji.

Zdaj pa letim pakirat, jutri odhajam v Nemčijo. Lepo kofetkajte!

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.11.2006 20:02:34   
tiat
Prvo čestitke Katarini in Vidu za prve korake.user posted image

Naju na kavico ne bo-je LJ predaleč-morem pa priznat da ste mi kar lušte naredile sploh po času ko smo bile še v porodniški.

Delovni tempo ubija, tak da mi vedno komaj čakamo vikend, da nadoknadimo vse, kar nam med tednom ne uspe. Potem pa ponavadi tolk okoli skačemo, da smo v nedeljo čisto hin.
Pa vi, kako preživljate vikende?

Pia-"dobronamerne" ali slabonamerne-vse pretirane opazke od vedno istih ljudi mene osebno zelo motijo. Sem pač taka, da si vse k srcu nesem in pol vse 100x premeljem-sam hiter pozabim. P še na žalost ne morem mimo njiveuser posted image

A ste pred kratkim kupile malčkom kakšno dobro igračko? bližajo se prazniki in mi že malo razmišljamo, kaj bi kupili. Predlogi so dobrodošlli.

Uživajte še naprej

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.11.2006 23:09:40   
kati*
živjo punce

po doooolgem času spet pišem in naj vam povem, da sem se odločila zapustiti ta forum do nadaljnega oz. forum sem že zdavnaj zapustila, a vas sem še malo tu in tam obiskala. Ker pa dejansko ne berem več niti na 2 tedna, vam sploh več ne sledim in sem se odločila, da ne pašem več zraven user posted image .

Vsekakor je bilo zelo lepo in upam, da se ob kaki posebni priložnosti zopet srečamo. Imejte se lepo, veliko prijetnih srečanj vam želim in naj bodo mali pingvinčki zdravi in še naprej tako posebni! 
Sicer pa naš "mali" korenjak zelo dobro hodi že kakih 14 dni user posted image .

lp, K

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.11.2006 7:50:02   
Kinokija
Škoda Kati, ampak te razumem, če en lahko v službi poškilila na forum, tudi mene po pol meseca en bi bilo.

Pia, naju zaradi zdravja ne bo, imava kontrolni pregled ob 15h, pa itak morš ti potem it že ob 17h, da se mi ne splača vozit, da obrnem.

Eva je tako-tako, prihodnost je negotova, blazno se mramo izogibati ponovni okužbi z virusi, da se ne razvije  spet bronhitis, ker potem smo skoraj gotovo pečeni z astmo. user posted image

Opazke hmm, kake misliš? Itak je življeje polno opazk, zadnjo še nism požrla in sicer od stare tete, da se pa pozna, da še nism prenk shujšala od poroda...uuu boli...grrrrr user posted image

Eva je živ pobalinček, ne da hodi, prov laufat je začela, men je tolk smešna.

Pia, imaš potem že službo? Je kar naporno ne, vse uskladit. Če boš kaj v Domžalah, se lahko vidiva v Mercator centru v igralnici, ni toliko obiskana, pa se mi zdi, da ne bi bilo toliko bacilov.

Alina, drži se z zdravjem!

Punce, lep dan, se mi zdi, da nisem edina, ki se ji kolca po čudovitem obdobju porodniške user posted image ...BTW, je kera že noseča?

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.11.2006 10:59:10   
Pia67
Ej, Ninocka hvala za opozorilouser posted image user posted image user posted image . Se vid, da me ni bilo v BTC-ju dobra 2 meseca. Mislila sem, ko je omenila Nika35, da je igralnica v CP fajn, da bi se za spremembo tam dobile. Vsekakor pridem v Kolosej ob 16. uri. Hvala, ker naju boš počakala.Potem pa bom ob 17. prišla tudi v CP, da se ne bom zgrešila onih, ki sem jih zdezinformirala. Škoda, da me nisi opozorila že prej. Uh, zdaj pa sem na celi črti zamočila.
Torej, kdor bo utegnil to prebrat, po 16. uri na običajnem mestu, torej v Koloseju. Se ponižno opravičujem. Upam, da te bom ujela, Pety.user posted image user posted image user posted image
Na žalost moram najkasneje iz LJ ob 17.30, ker imamo potem maše glede spanja in papanja.

Nika35, uživaj na poti in v Nemčiji, saj bo z Niko vse OK, blagor ti, da imaš zlata starša in moža. Nika pa bo, vsaj tako je bilo pri Nini, kmalu shodila. Men se kdaj kolca po plazečih dnevih.user posted image

Ja, Tiat, žal je res daleč do LJ. Kaj pa, če bi se kako soboto, nedeljo dobile npr. v Domžalah, ki so ti vsaj majčkeno bližje. Pa, da ujagava še Kinokijo. Igračka? Pri nas je zakon lesena dilca z luknjami v katero zabijaš lesene štifke. Je v akciji pri Arielu, Nina ma zadevo že od prej in je že kak mesec dni zelo aktualna. No, pa lego kocke (traktor in hišica v enem štuku je tudi in). Aja, glede opazk se tud jaz ful sekiram, se spomnim, da sem 14 dni po CR potiskala voziček in se še mal držala sključeno, pa me je ena tetica maltretirala kako hodim. No, nima otročkov in neki planinari, pa je naletela na mene. user posted image

Kati* , kaj naj napišem, škoda. Ampak, zakaj ne bi vsaj na vsake kvatre napisala kako ste. Škoda. Hvala enako user posted image za lepe želje.

Tery, škoda, če bi prej vedela, bi prestavila, sem se pa zmenila z ono mami iz KR, ona ima majhno dete, pa ji ne morem kar tako mešat štrene. Upam, da težave z vratom kmalu minejo. Avč...

Kinokija, delam honorarno. Občasno imam "delovne akcije", upam, da januarja na podlagi trenutnega dela, dobim zaposlitev preko javnih del, ko se bodo sprostila občinska denarna sredstva. Hm, na misel mi je prišlo zdravilo Bronhomunal, http://www.viva.si/clanek.asp?id=614. Za preventivo. Jaz sem bila, dokler se nisem začela s športom ukvarjat(po osnovni šoli), asmatik. Še vedno sem alergična na cvetoče zadeve, ampak se da kar živet s tem.
Uh, tista opazka glede teže je bila pa huda. Grr, ne vem kaj bi jaz gospe servirala nazaj.user posted image

Upam, da se ne bomo zgrešili. user posted image ,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.11.2006 22:19:57   
2ursae
user posted image user posted image user posted image  dolenjsko Ac spet neki flikajo, sem danes porebila uro in pol, da sem prišla domov (običajno nucam 20min.). Pia, kako si pa ti prispela?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.11.2006 7:21:33   
Kinokija
Oj, kako ste se imele, we wan't detalis user posted image

Pia, si ti ze bila na Stegovniku (pr Tržiču), mal em meče, da bi šla konc tedna gor, bog ve, če je že sneg user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.11.2006 10:57:30   
Pia67
Živjo!

Kajprej javna zahvala 2ursieuser posted image user posted image user posted image  in ninocki, ker sta me opozorili na poznopopoldanski zastoj na dolenjki. Ko sem prišla skozi golovški tunel, sem videla novoletne lučke v fletni verigici, jasno, bila je stoječa kolona. Zavila sem proti jugu in na Škofljico in se mal popeljala po stranskih cestah kar di Grosupljega. Mal je bilo gužve, ampak ne tako kakor na zgoraj omenjeni cesti. Kaj bo šele, ko bodo ves pas zaprli, sedaj štimajo le priključek.
Oba fanta, Evi in Anže, sta pošteno zrasla, še najbolj zanimiva sta mi bila njuna obrazka, ki sta bolj "odrasla" in drugačna. Igralnica je bila simpatična, kaj bi bilo, če bi bila gužva večjih otrok, pa raje ne pomislim. Tako, da je imela ninocka čisto prav. Nina je itak imela svoje fore s pobegi k restavracijam. Ko sva potem z mamo odšli na kofe, pa je napadla družino, ki se je crkljala s torticami in fehtala sladkarijeuser posted image .

Nini sem kupila žametke, jasno so bile fantovske, žal mi je, ker sem pozabila na trogarje. Sani ni bilo v Hervisu. V Interšparu pa so mi bile plastične popolnoma mim, zato pa sem končno staknila voziček za punčke, ker sva vrnili omenjeno igračo. Tako Nina zopet prevaža svoje otrošiške po stanovanju (ponoči sem se skoraj zložila čez drugače parkiran vozekuser posted image ) in sprošča svoja materinska čustvauser posted image

Pety, oprosti, ker te nisva počakali.

Kinokija, na Stegovniku sem bila le pozimi, ko sem smučala z njega, se mi zdi, da ni markiran. Kolikor vem, se gre z Jezerskega, pri Kanonirju!!!, potem pa do zapornic, takrat je bil sneg, pa smo pustili avte spodaj, če misliva na isti hrib. Se mi zdi, da je bilo jurja in pol, no mal več. Najbrž pa se pride iz Tržiča po drugem koncu, da ne bom preveč pametna.
Grem pa definitivno naslednji vikend na Kranjsko Reber nad Črnivcem po macesnove veje, ker jih rabim za dekoracijo, pa mal lušte potešit, ko si bom ogledala stanje grap in zasneženost Kamniških.

Damjana

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.11.2006 11:11:54   
Kinokija
Ooo Pia, moji konci, tam poleti nabiramo gobe. Kaj pa za severno steno kam. vrha, je tudi dosti macesnov? Pa mogoč mal bližje.
Če, ampak ČE, bo Eva ozdravela, bi se ti z največjim veseljem pridružila, mogoče čisto na vrh ne, ampak mal tam okoli pa. Al pa na enmu kofet, magar na Črnivec 902, če bo slučajen sneg že gor, pa kaok drugače, k nimam lih džipa.

No, sam da ste imele lepo, mene to zimo z malo ne spraviš v BTC, edin do Domžalskega Mercatorja, k ni tko poseljen, pa pridem. Saj veste, kogar piči kača, se boji zvite vrvi. Sedaj mormo pazit, da se ne okuži, k še en bronhitis vodi v zanesljivo astmo. user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.11.2006 11:19:30   
Kinokija
Aja, kaj se rinem user posted image , če si zmenjena z kom, valda ne bom luč držala.

2Urase, kaj zdej glede pravosodnega, boš šla na pripravništvo a le?

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.