|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
31.10.2006 20:18:06   
2ursae
tudi mi se imamo ful fino user posted image , ah, jutri je zadnji dan dopusta user posted image . Tamali je ves hepi, k sva oba doma.

Tažana mi je po zs poleg mobi cifre sporočila tudi svoj priimek, kar se mi zdi fino - a bo vas motilo, če bi v našem imeničku poleg imena bil tudi priimek? Tisti, ki ji je to ok, naj mi sporoči še priimek user posted image .
Teta beta, vem, da sva že klepetali po telefonu, sam si nisem shranila tvoje cifre user posted image , tko da pričakujem tud tvoj zs.

Eh, jaz sem si pa včeraj pogledala film Pride and Prejudice in sem čist očarana user posted image . Pa mi romance ponavadi niso po godu, ampak tole... sem bila pol še cel večer in danes ves dan čist romantično razpoložena in bi se skos sam k mojmu stiskala user posted image  - še dobr, da je doma user posted image . Včeraj sva pogledala sam en del filma, pol je pa mali začel neki stoktat in sva šla spat, danes pa komi čakam, da pogledava še preostanek filma. Res babe, priporočam user posted image . Ahhhhhh user posted image ...... pa še knjigo si bom zihr nabavla ....

mejte se lepo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
31.10.2006 20:19:21   
2ursae
neki sem zabljuzila ... sori

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
1.11.2006 13:09:39   
Pia67
Kratkih počitnic je za nas, "delovne"user posted image ljudi konec in brrr, sem že v Sloveniji. Kopala sem se v morju, imam opečen obraz (jasno, kreme za sončenje nisem imela), obilo modric po nogah in odrgnjene roke do krvi. Nisem v formi, ampak za dušo je bilo dovolj hrane.
Nina je preživela 2 varušk (moja mami in Gagi). Gagi je itak skoz sarme natepaval in posledično dete prdka in ima posebne prehranjevalne želje (dušo si je privezala z ribami in potem še z riževim narastkom). No, bova že nadoknadili itak ima danes "flajšter dan" in razmišljam, da poiščem pas iz blaga, ker se skoz obeša po meni.

Imeniček je dobra ideja user posted image

Upam, da mi uspe prodati stajico in tako povečati kupček denarja za krizne čase. Ostal prišparan denar je itak v delnicah. Prošnja za v Revoz pa tudi že poslana. Najbolje bi bilo, če bi se zlagala za 10 let svojega življenja in bila 30-letnik, moškega spola brez otrok seveda. user posted image

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
1.11.2006 20:32:09   
tiat

Ura nam je čisto zmešala plane, sdaj spet spimo 2x na dan in zjutraj bedimo že od 6user posted image .

Drugače bi pa prosla 2ursae, da mi privat pošlješ svoj mail (če si za seveda) pa ti pošljem še moje slikce od rojstnega dneva. Jaz jih ne uspem gor spravit, so pa lepe, pa je fino če jih vse vidite.

Tia je nehala kašljati, tako da smo trenutno kar ok z zdravjem. Upam da bo to trajalo.

Tia že govori babi, dedi,mami včasih celo ati. Ampak vse to samo ko jo prime. Včasih po par dni ne pove ene razumljive besede, drugič se pa že ob 6 dere mami, mami,m...user posted image

Drugače vse po starem. Imejte se skrajno lepo

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.11.2006 10:49:25   
Pia67
Evo, včeraj sem bila zelo hitra, zato zdaj nekaj odgovorov:

Doroteja, moje mnenje glede operacije poznaš Jaz bi bila na tvojem mestu srečna, da se zadevo, da popraviti. Lahko flancam, ker imam zaenkrat zdravega otroka, vendar v moji družini je malček, ki ga žal zaenkrat ne morejo operirati in mu je vsak dan podarjen. In ne sprašuj se, kaj je tvoj otroček naredil, da se mu tako godi. Tega ne razumem. Žal, tako je. Boh ve, kaj čaka Nino za nekim vogalom? Upam,  da boš poiskala kako + informacijo tudi na net-u, ker je tega res veliko.

Tiat: jaz Nini dajem preventivno kapljice Fitobimbi in sicer one s propolisom (Propibimbi). Imajo pa tudi ogromno drugih izdelkov.http://www.sanofarm.si/fitobimbi_main.htm, stran je šele v izdelavi, imaš pa npr. v Sanolaborju knjižico z izdelki Fitobimbi, kaj pa se da dejansko kupit, pa je odvisno od poslovodje.
Kadar jo daje nahod, ji vmasiram mal gela proti prehladu(isti proizvajalec) na prsni koš, da potem lepše zaspi.

2ursae, Pride and Prejudice poznamuser posted image , odlična knjiga, morda je krivo, da sem si šele potem ogledala film (vedno si ustvarim svojo sliko). Če se ne motim, je kar nekaj varjant. Najbrž sta gledala Wright-ovo režijo iz leta 2005?
Knjigo pa priporočam original. Kaj bi bilo z Jane Austen, če bi živela v sedanjem času? Veliko dobrih knjig, sicer pa se tematika tekom stoletij ne spreminja, se ti ne zdi? user posted image

Nino sem danes nesla štuporamo v vrtec in zakuhala. Rekla sem ji: "Nina, mamici je vroče. " Nina pa začne pihati v mene, kakor v žlico preveč vroče hrane. user posted image

Damjana

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.11.2006 21:04:42   
teta beta
Dober večer!

Po dolgem času se spet oglašam. Z Dašo sva bile čez praznike in še prej pri naših doma, kjer še nimamo urejenega interneta. Sem brala knjige, gledala trije lumpi in potepin, piramido in včeraj martina lutra, spat pa sem hodila okrog 22. Tudi Daša se zbuja še po stari uri, če imam srečo, je to okrog 7. zjutraj. Čeprav jo matra, danes je že to potegnila, pa je zaspala včeraj že ob 18.30, totalno uničena od vremena in igranja s sestrično. Danes pa enako, je imel rojstni njen sestrič, so noreli in noreli, zaspala mi je v avtu, spala naprej doma, prejle sem jo samo preoblekla, previla in podojila in zdaj spi.

Smo pa predvčerjšnjim pridelali eno veliko rano oz. odrgnino. Priznam, da sem bila jaz kriva, Daša pa ima krasto od nosa do kotička očke in buško na čelu. Prav grdo zgleda.

Kaj še..., aha, telefonske, bom jutri to, zdaj me čaka likanje, film sem že gledala, ampak eno starješo verzijo, iz cca 1995 user posted image . Fajn film, ja.

Doroteja, držim pesti, da se izvid sliši slabše kot je v resnici! Vprašaj raje pediatrinjo, ti bo znala natančno povedat, za kaj se gre in kaj to pravzaprav pomeni za Alino. Ne sprašuj se, komu si se zamerila, da mora Alina trpeti, ker ni kriv nihče. Tvoja Alina je srečna, ker ima tako pogumno in dobro mamico. Le pogumno naprej, Daša pa pošilja Alini enga cmočka za srečo!!!

Mogoče pa pridem drug teden kaj v MB. Moja stara mama gre na operacijo in bova videle, če bova šle z Dašo same s svojim avtom na obisk ali kako bo. Če bo prilika, te pokličem, ampak preveč se ni treba zanašat ali delat planov, ker bo pa notri v bistvu en sam cel dan, ko bo operirana, prvi dan bo sprejeta, tretji pa naj bi šla že domov. Aja, 2ursae, tudi LJ zato naslednjji teden definitvno odpade.

Tako, zdaj grem pa zares likat. Pridne bodite in lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
   [Brisano sporočilo]
3.11.2006 20:01:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2782
3.11.2006 20:47:51   
ninocka
Mi smo se pa cepli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem totalno crknjena od te pediatricne in cepljenja, boli me glava, zaspana sem...
Dons smo sli spet tja poizkusit sreco, Evan je bil zdrav, razen miceno ma se zmasen nosek, ampak nic omembe vredno. So ga pregledali (spet ful jokal), potem pa cez kaksne pol ure pa ze cepli.  Una zdravnica naju je poklicala v labaratorij (ziher sem narobe napisala user posted image ) in se jst useden na stol nasproti nje, Evana drzim v narocju in mu poloizim rokico na mizo, ona me pa gleda pa pravi, ja v nogico bo cepljen. Sem kr debel pogledal (zdravnik je na pregledu omenil, da mu bodo verjetno se prej kri vzeli in sem misnla, da so naju zato klicali), pol sem ga pa polozila na mizo, ene sestra ga je drzala, je dobil pikico in ful jokal  zraven, ampak mislim, da je bilo to bolj zarad tega ker sta ga drzale. Ko sva prsla v sobo (cez hodnik) je ze pozabu. In je bil cel dan (kljub cepljenju) totalno nabit z energijo, zaspal je sele ob 20 cez cetrto (zbudili ob 6:30), sam laufal je po hodniku in hodil v sobe, v nasi sobi je pa skoz norel in odpiral predale, pa kos za smeti premikal... Sestre so pa samo nergale - pa to ne sme, pa to ne sme, pa ne sme tega, pa kaksna je soba (ker so ble igrace na tleh in kos na sredi) - to je bolnica... So mi sle tolk na zivce - sej vse razumem, ampak naj ona dopove 14 mesenemu otroku, da je v bolnici user posted image
Aja, reakcije na cepljenje ni blo nobene, domov smo sli ob 18h (prisli ob 9h).
Sem pa spoznala mamico, ki ima fantka rojenega septembra in me je skor kap, ko je povedala kolk je star - jst sem minsla,  da je 2 leti (in ena sestra tud, ker mu je narocila meni za velike). Tam,al je velik ene 86 cm in tezek 15 kg, st. nogice pa je 25. Je rekla, da se je ze rodil z 57 cmjiuser posted image Evan je zgledal tak piki proti njemu user posted image user posted image user posted image
Ko smo mogli it, je pa eVan zacel ful jokat  in ko sem ga peljala v sobico, da ga oblecem, se je prjel za stok od vrat in pocepnu in drzu in ni hotu it naprej...user posted image user posted image user posted image

Sicer smo pa praznike preziveli v Crni (2 dni), en dan smo sli pa v Star trg na grob Samotove babice in dedka. Jst  sem bla tam prvic na pokopaliscu, pa sva skup ze 11 let.  Je bil ze skrajni cas, se mi zdi...

Tale mraz je tud men cist adijo - iz 20 stopinj je padlo kar na nulo user posted image . Semi sploh ne da ven it s tamalim, ker me tolk zebe. Sem mu pa zacela ze dajat bundico in kapico in obvezno zabice (vmes smo ze nehali z njimi).

Joj, zdej me je klicala mami in me je totalno zamorila, da je Evan cist nevzgojen (ker odpira predala in mece stvari po tleh) in kaj mu dajem mojo denarnico za igrat in da ga noben ne bo mogu cuvat, ker bo mogu skoz za njim hodt in sam pospravljat, pa da bo v vrtcu cist nesrecen, ker mu ne bodo dovolili vsega (kot da mu jst dovolim - sva se lih zadnjic s samotom pogovarjala, da se zadnej case samo se derev NE, Ne tega, Ne smes, Evan pusti to!...)... A ko smo bli v Crni in ko sem povedala, da pridemo, sem jih lepo prosila, da naj odmaknejo stvari iz njegove visine, pa so cist vse pustili in v dnevno sobo na mizico dali se vazo z rozami... Da sem pol samo odmikala in nekam dajala stvari in jih nalagala, pol sta se pa name jezila, kam mecem spet vse in kako lahko tamal vse to vlece in z mize mece... mah, sej ne vem, a sem jst mal ruknjena v glavo, ker se mi zdi to normalna faza razvoja, al sta pa moja dva res z ene lune dol padla...user posted image
user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.11.2006 9:32:09   
Kinokija
Ufff, ste malo zaspale septembrke?

Kako kaj? Malo osvežite spomin prosim, gre katera kmalu v službo po podaljšani porodniški? Oz. je katera doma kot gospodinja?

Doroteja, je glede diagnoze kaj novic, imaš kaj več informacij? Da bi se le dobro izšlo...

Še malo jamranja: odkar smo prestavili uro, je naše spanje zbrkljano. Zjutraj vstane ful prej, čez dan spi vse skupaj nič, pa jo dam po 3-4 spat in nič, zvečer se jokca tud po 2.3 ure, da do konca zaspi (ob cca. 23h), mislim, groza. Nekaj je še prhlajena, kašlja, se zbuja ponoči, pa še 4 zobki rastejo, tako da po pravici povedano, kar paše it v službo, da imam malo miru, vsaj na net pogledam lohk za 5 min, doma se mi skoz obeša.

Greva pa z možem v Pariz za 4 dni, sem vesela in žalostna. Pobralo me bo od skrbi za malo.

Imejte se lepo, pišite kaj novic.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
7.11.2006 10:14:52   
Pia67
Živjo!

Mislim, da imajo septembrke gužvo in jim je zadnja misel, da bi še srfale po net-u, Kinokija (mimogrede, da greš v Pariz je +, boš čisto druga prišla nazajuser posted image , no, vsaj jaz tako delujem, saj bo vse OK z malčico).
No, jaz pa sem vsa vesela, da ta teden ponovno delam in ko pretakam podatke (predvolitve), si krajšam čas z branjem RR-ja.
V Ninini skupini so izbruhnile vodene koze in jaz sem včeraj našla en majčken mozoljček. Zjutraj je bil komaj opazen, tako, da je mala šla v vrtec, jaz pa na šiht do 17. ure. Še dobro, da bo moja mama šla po malčico in ji popoldan ne bo tako dolg, kakor včeraj.
Premaknjena ura ni bistveno vplivala na Ninin ritem (zaspi okoli 19. ure in vtane malo pred sedmo, tako, da se lahko še malo igrava skupaj). Zvečer je oreng zmatrana (vsak dan je še vedno po 2 uri zunaj, vozička več ne uporabljava, ker gre povsod peš ali pa jo nesem (tako, da me obliva znoj in me ne zebe, Ninockauser posted image Sem še vedno v polarju 100-tanek flis. Vreme je vsaj zame carsko, bolj pa so preče napovedane suše. user posted image
No, da ne bom preveč nakladala, nič novega, ob četrkih hodimo na telovadbo malčkov, pijemo sirup proti prehladom user posted image in se veselo igramo in čvekamo (začela je ponavljati besede).

Damjana

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
7.11.2006 18:23:32   
tiat
Tako, pa se še mi javljamo po kratkem premoru.

V službi je norišnica-doma še večja. Jaz res sovražim te mrzle dneve pa hitro temo, mi je tak čudno, da bi bla z Tio zunaj po temi.

Pa ve? Do kdaj ste z otroki zunaj?

Drugače nič novega, zobozdravnika smo preživeli brez večjih zapletov, nismo pa dobili nobenih tabletk za zobke.

Za slike iz praznovanja pa: pošljite mi mail ali me kontaktirajte zasebno, meni jih ne uspe gor datuser posted image

Lp

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
7.11.2006 20:20:45   
Pia67
Evo mene user posted image

Razlog ponovnemu javljanju je preobilica časa user posted image (se hecam, pred slabimi 3 urami sem prišla domov, ampak ni panike, kisla repa se kuha, fižol tudi, dete spi, jaz pa bom morala še mal migat)...
V torek, 14.11. sem se zmenila z neko mamico v LJ BTC, ker ji bom podarila ležalnik in stolček za hranjenje. Od moje objave (okoli 11. ure) pa dosedaj, sem dobila le 3 klice user posted image Torej so podarjene stvari čudne? Je pa res, da namenoma nisem želela dajati fotk obeh predmetov,ker gre za to, da zadevi dobi v roke oseba, ki ji ni pomemben dizajn ampak, ker to preprosto potrebuje. Sklenila sem tudi, da Romom ne podarim nobene stvari več, ker sem nedavno pobirala na koncu ulice Ninine ex. bodijeuser posted image Očitno niso bili po godu Romke, ki je napol nago dojenčico razkazovala in prosila denar za oblačila. Ubogi otrok. No, pa moji svakinji tudi niso bili dovolj srčkani.user posted image

In zato, če ima katera od vas omenjeni torek čas po 16. uri, midve z Nino si bova ogledali igralnico v CP in mal prečekirali nesojena darilca.
Po želji, vem, da vam ni lahko, ampak kako kavo bi pa le spile.

Aja, Tiat, danes sva z Nino in čelnimi svetilkami šli po mleko, ko sem se vrnila domov, sprehod je trajal dobre pol ure (od 17.30), mal sva se spotikali, ampak bilo je zanimivo. Ni pa to za vsak večer, ponavadi jo mahneva domov okoli pete. Svetli del dneva je res kriza za one, ki delajo do 16.ure in še dlje.user posted image

Damjana

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
8.11.2006 7:33:30   
doroteja23
Samo na hitro da javim. Z Alino sma v bolnici, zdaj sem se prišla samo na hitro stuširat in šibam nazaj.user posted image user posted image user posted image

Dobili pa smo tud prvi zobekuser posted image user posted image ! In mogoče tudi zaradi njega pristali v bolnici

se pišemo ko pridema domov.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
8.11.2006 7:44:49   
ninocka
Joj, Doroteja user posted image user posted image , drzimo pesti za malo princesko, da bo cimprej vse OK in da bosta kmalu sli domov! user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
8.11.2006 20:12:44   
ninocka
Ja, septemberke, kam ste pa res vse zginle? user posted image user posted image user posted image

Kinokija, jst grem v sluzbo s 04. 12. user posted image user posted image user posted image Po eni strani se veselim, po drugi me pa taka panika grabi...sej vem, da bom prezivela, se vse mamice so, samo ko mi je tako hudo, ko ne bom vec s tamalim cel dan.  Fino za Pariz user posted image user posted image user posted image , ampak jst brez Evana ne bi mogla it. Bi se prevec sekirala, kaj se dogaja z njim, pa kako se ma, pa a je jedu....
Pa tko al pa tko sem ga navajena vsepovsod s sabo vlacit, tko da mi ni lih problem. Mogoce mal kasnje, ko bo starejsi, ga bom pa posodila komu za cez vikend user posted image

Doroteja, kako je z Alino? Kaj so rekli zdravniki? IN user posted image user posted image user posted image za zobek, zdej pa naj veselo gloda user posted image
Pia, ne vem a si ze napisala (al sem pa jst spregledala) - kako je blo na pregledu? A je vse OK? Sem uceri gledala eno nadaljevanko, ko so eni delali un mamograf (al kaj je ze) in sem se nate spomnla user posted image user posted image
Kavica - jst mam cajt user posted image

Spinaca - dons sem jo delala tamalmu (BTW je danes prava zerka, glede na to, da vceraj nisem vanjga spravla skor nobene hrane) in sem se spomnila, da sem ze ene 100x hotla odgovort glede zamrzovanja - jst mislim, da zamrzovanje spinace ni lih skodljivo, nikakor pa se je ne sme pogrevat (to je pa ful skodljivo).  Kako jo pa ve pripravte? Jst jo stopim (zamrznjeno), potem dodam mal margarine in na koncu se mal mleka in ko mleko povre, je pripravljena. Jst je ne maram in ne vem kaksnega okusa je, ampak Evi jo pa prav obozuje...

Evan je uceri v koloseju padu (ko je "bezal" pred natakarco) in najprej se mi sploh ni zdel, da bi se kaj potolkel, pol sva pa z Urso vidle, da mu mal kri tece in da se je mal odrgnu, dons ma pa podrgnjeno ustnico, spodnji del noska in se nosnico user posted image user posted image Sam se ne sekira kaj prevec.

Tiat jst se prav tezko prpravim, da greva sploh ven. Vem, da za tamalga ni dobr, da sva cel dan not, ampak pr men se soncek nardi lih ob 3:30, ko se zacne ze temnit... prej se mi zdi pa tak mraz... Sva hotla it dons, ko je blo napovedano bolj toplo, pa je tko cudno spal, da sva se zbudila ob 3h, pol sva pa kuhala in pojedla, in evo - je bla tema...

Nc, grem likat, uzivite...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
9.11.2006 13:23:37   
doroteja23
Na hitro Alina ima Vnetje sečil in s tem tud ledvic. V glavnem zdaj je vročina padla in je več ni. TAk da grema jutri domov. Ampak z antibiotiki nadeljujema. Zdaj pa šibam nazaj. Sem že čisto uničena. Samo tuširat pa preoblečt se hodim domov. V bolnici pa spim na stolu.

Poročam kasneje ko pro+idema domov.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
9.11.2006 15:10:44   
Pia67
Živjo!

Ninocka, z mano je zaenkrat OK, imam podobne zadevice v joškah kakor ona "tropsko obolela" pacienka v seriji, le nekaj kalciniranih dobrocudnih tumorckov, sem pa pod drobnogledom, ker je nekaj zensk v familiji brez joškic, so živeuser posted image ampak smo očitno nagnjeni k temu user posted image Tako, da ni panike.
Špinačo naredim podobno kakor ti (le še strok česna vključim, da mi detece lepše diši user posted image Je pa na vsake kvatre dobi, ker moram najprej repo in kolerabo porabit (nimam zasipnice, nočem pa, da kake podgane popapajo pridelke ).

Doroteja, dobro, da so hitro ugotovili uroinfekt. Uh, sem nekaj časa nazaj mal čekirala knjigo o otroških boleznih in ta ifekt tudi za odraslega ni mačji kašelj. Ubožici. Kaj vse morata prenesti. Še dobro, da greste že domovuser posted image Prosim, poročaj kako sta.

Zdaj pa res delat, se že kar brcam dol z RR-ja.

Pa kaj napišite, ne sam brat, se mi zdi, da imam kar monologe user posted image

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 2792
9.11.2006 18:28:44   
Kinokija
Evo, še ena "spečanastolu" se javlja. Prejle smo prišli z 3 dnevenga bivanja v luksuz hotelu Pediatrična. mala je težko dihala v torek, pa smo pristali takoj v bolnici, ugotovitev bronhitis, alergija na prah in jajce pa seveda zelo verjetno astma.user posted image

Boli me vse zaradi sedenja na onem stolu 24 ur na dan, nisem spala že 3 dni, ker tudi če je Eva spala, se je sosednji dojenček skz drl, ker je bil sam brez mamice in sem imela občutek, da sem v nekakšni blagi verziji nočne more. Je bilo pa dobro, da sem sedaj misli o kakem doječnku mal potisnila user posted image

Pia, z veseljem bi sla na kavo, ampak ker ne verjamem, da bo Eva do torka zdrava, ti nič ne obljubim.

Vč drugič, zdaj si grem dat infuzijo Red bulla user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
9.11.2006 20:23:12   
TVN
Oooo, kaj pa je sedaj to, same čudne novice iz bolnišnic! Alina, naj te angelčki čuvajo, da se čimprej pozdraviš!user posted image  Mamici in očku pa moč in pogum, da bosta hrabro prestala vse preizkušnje. Drži se, Doroteja!
Aja, in BRAVO za prvi zobek!

Tudi tebi, Eva, enega user posted image , da čuva nate in na tvoje zdravje. Kinokija, v mislim sem s tabo!

Mi še vedno malce smrkamo, ampak se nekako izboljšuje. Cepljenje smo tako prestavili že četrtič! Sedaj imamo termin 21.11. in upam, da bo takrat vse o.k. Počasi nam že časa zmanjkuje, saj bo Nika v ponedeljek dopolnila 14. mesecev, potem pa imamo samo še 1 mesec časa za cepljenje.

V torek odhajam v Nemčijo na sejem in me ni do petka pozno ponoči. Prvič puščam mojo pikico samo doma brez mamice. Že sedaj mi je kar hudo, ko jo zvečer gledam, kako mirno spi in pomislim, da je sedaj tri noči ne bom videla. user posted image user posted image

Špinačo obožujemo pri nas vsi, vključno z Niko. Domačo špinačo z našega vrta imamo zmrznjeno, ko je na jedilniku, jo vzamem ven, odtajam, vržem v lonec, dodam nekaj masla, mleka in kisle smetane in dobro prevrem ter takoj postrežem. Njami! Sicer pa Nika obožuje tudi blitvo s krompirjem. Tudi meni je noro všeč, skoraj še bolj kot špinača.

Pia, mene na kavico žal ne bo (iz zgoraj navedenih razlogov). Pa tudi sicer bi bila tale ura problematična, ker se ponavadi takrat šele vračam iz službe.

Nika je sicer še vedno vsaj tri ure dnevno zunaj na svežem zraku z babi. Sedaj pa sloh, ko je tako toplo in lepo vreme. Žal pa je dan prekratek, da bi šli mi trije ven po prihodu iz službe. Manjko poskušamo nadoknaditi čez vikend.
Sicer pa v poznih popoldanskih urah skočimo kam v igralnico - Citypark (ampak je večinoma ful nabasano), Lumpi kotiček v Mercator centru Domžale je tudi izredno simpatičen, ker ni tako obljuden in ima bazen s kroglicami, kar je za našo Niko, ki še ne hodi, super. Lahko jo mirne volje pustim notri, midva pa zraven kofetkava. Tudi Kolosej je o.k., vendar Niki igrala oz. blazine niso prav nič zanimive, običajno se splazi tja do slaščičarne, se dvigne ob hladilniku in hopla za šank.

Princeska kliče, letim dol. Bo treba spat....

(P)Ostanite zdravi.

LP, Vanja

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
   [Brisano sporočilo]
9.11.2006 20:40:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.11.2006 11:05:34   
Pia67
Držim pesti, da se zdravje blničkov kmalu izboljša. O stolčkospanju pa bi morali seznaniti kakega ministra itd., se spomnim, da sem kot študenka nakazala nekaj keša za pediatrično kliniko, pa je še vedno ni. user posted image

Glede torka javim v ponedeljek zvečer, najbrž bo mal pozno, toda takrat bo mami iz KR vedela, če lahko pride po stolček in ležalnik.  Žal mi je, da čas ni za vse ugoden. Jaz bi tudi raje kako soboto privandrala v LJ. user posted image

Upam, da bodo otrošiški zdravi, bolni pa, da se kmalu pocajtajo.

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.11.2006 14:14:10   
doroteja23
Samo da se javim. Mi smo doma, ampak sma tak utrujeni da bom več napisala naslednjič. Samo hvala vam lepa za lepe želje in rožice in angelčke itd.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.11.2006 18:13:05   
tiat
Tudi mi držimo pesti za Alino  in Evo, da se čimprej pozdravita.

Špinačko Tia obožuje, ker nimamo vrta, kupimo zmrzjeno, jo odtalimo, in nato pripravimo kot vi.

Je pa Tia dobila 5 zobek (po 4 meseecih prvi, ki je pokukal). Mam pa mal  pomislekov, ker tale zobek (spodnja dvojka) ne raste prav nič v liniji z enko, ampak je veliko bolj noter zamaknjen. user posted image  A je katera to že opazla?

Pri nas drugače vse po starem, delovnegfa tedna je konec, hvala za vikend.

Grem pa sedaj Nodija posnet z neta, ga ma tia blazno rada (bolj kot ne sam uvodno pesem) pa bomo mal sprobali. A vaši malčki kaj gledajo TV? Zaenkrat Tio pritegnejo samo glasbeni vložki (pesmi)

Lp pa čimbolj sončen vikend

Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.11.2006 21:09:18   
tažana
čer.

joj sploh nimam nič časa. če že pokukam kaj ste napisale pa me nekaj priganja, da nimam časa nič napisat.

Alina in Eva upam da čimprej in čimlažje prebolite vse težave. mi držimo pesti.

včeraj je šla Katarina spet na počitnice čez noč. s sestrično (1 leto starejša) sta spali v isti postelji samo glavo sta imeli vsaka na svojo stran. menda se je Katarina ob 3h zbudila in so imeli 1 uro žurkeuser posted image . ona bi se igrala in cvilila. nobena flaša ni pomagala  (ne mleko in čaj ) user posted image . Sara pa je menda prav potuhnjeno ležala in delala psss. pa z mamo sta ugotavljali, da je nočka pa da bi Katarina morala spatiuser posted image . po eni uri in ločeni sobi s Saro je Katarina omagala v postelji med mamo in atomuser posted image .

tiat: tv gledamo samo zjutraj, če se prezgodaj zbudi. ker imamo tv v spalnici Katarina skoraj za eno uro lahko "zabija" čas s plezanjem po nama in  gledanjem tv-ja. torej medva lahko še eno uro dlje spivauser posted image . čez dan je pa tv skoz prižgan ampak ga ne porajta.

torek: nič ne obljubim. sem vzela na znanje mogoče pa pridemo.

se slišimo

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.11.2006 16:59:15   
pety78
Punce, dajete s poudarjenimi in obarvanimi črkami napisati kdaj in kje v torek. Jaz imam čas, ampak okoli 17. ure. Bo ok? user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.