miši
|
juhej punce, spet imamo sončkaaaa saj ne morem verjet, da je tako krasna jesen....prav fino. andreja, vidim,da si že malo huda, zaenkrat je za vadbo zelo slabo zanimanje, jaz sicer ful težim šefici, da se prijave lahko zbirajo pol leta pa ne bo nič, je treba začet in pika. malce sem že razmišljala,da bi šla na inštrukcije k vaditeljici pa imam kar jaz. ej, takoj ko kaj bo, tri sporočim, zdaj iščemo termin za nosečke, ni tako enostavno,kot se sliši. spalna vreča, jaz ji dam spodaj samo pižamico z dolgimi rokavi in z zaprtimi nogicami, pokrijem jo s kovtrčkom, sicer ji je vroče, enkrat je bla ful prešvicana, ker je imela še bodi spodaj. zelo odvisno, koliko je stopinj v sobi. za ven, se trudim, da nebi pretiravali, se mi zdi, da ene oblačijo otroke kot medvede, ni čudno,da potem skos smrkajo. jaz ji dam eno plast več kot sebi pa v vozku je pokrita ali pa v vreči, vedno pa preverim, če ji je vroče (zadaj na tilniku) ali pa takoj,ko pridemo domov jo slečem in vidim. pridne, da telovadite, jaz sem že čisto notri padla, kmalu bom že lahko imela blok uro. sicer pa razmišljam,da bi šla na pilates, ker imam groznega vampa (še od prej,zdaj je še bolj "scary"), rito pa mam že kar fejst, hehe. no, jaz pa sem danes, točno po enem letu, dobila , zaenkrat nimam nič krčev, upam,da bo res boljše s tem po porodu. izkoristite lep dan!