|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
8.11.2006 14:39:29   
Nea
Hojla!

Včeraj je bil čudovit dan: zunaj sonce in 15C. Useplo mi je zrihtat vrt, pobrat listje in presadit rože. Ostale so mi še samo balkonske, njih pa mislim presadit čez vikend.
Larica je popoldan v kosu spala več kot tri ure... zato mi je uspelo veliko po hiši postorit  user posted image    user posted image

Danes spi v intervalčkih, po 45 min. Upam da bo zdaj malo potegnila.

Uuu kako so eni user posted image že veliki. TUdi mi smo še vedno pri št. 62 in smo bolj manekenske postave. Zadnjič je ena na telovadbi povedala, da njen 4 mesečni dojenček tehta 9kg. Se mi je kar smilila... ker ga po cele dneve treba nesti sem in tja.

Z gosto hrano bom počakala do 6 meseca, enako kot pri starejši. Tukaj namreč ful priporočajo dojenje do 6 meseca. Najprej bomo začeli s korenčkovo kašico, potem pa vsak teden uvajali novo zelenjavo.
Tiste ki imate še enega, dva otroka... A ste jim te prve kašice same delale, al pa ste kupovale Hippove? Sprašujem zato ker sem jaz Emi vsak dan kuhala svežo zelenjavo in so me ene mamice čudno gledale: zakaj kuhati tako malo količino zelenjave in se s tem mučiti vsak dan, če so te hippove dobre in vsebujejo vse kar user posted image rabi.

kg - jaz jim imam še 2 več kot prej. Mož mi pa non-stop govori, da si jih slučajno ne spravljam dol, ker mi ti "dodatki" lepo pašejo. No ja... glede na to da lahko oblečem stare hlače, se zaradi teh 2eh dodatnih kg ne sekiram preveč.

Sandra - Lara pod spalno vrečo ima oblečen body z dolgimi rokavi in pižamo. Čez pa jo pokrijemo s kovtrom, ker ima rada da ji je toplo. SIcer pa v spalnici imamo 20C, kar je baje optimalno za spanje.

HuAnita - Lara se tudi vedno dere v vozičku in v avtu. Ne glede na to če se vozimo 5 minut al pa eno uro ona tuli in tuli dokler se ne ustavimo. Tako, da se zdaj z avtom peljemo samo če je res potrebno.
V vozičku vedno protestira, potem jo malo vzamem ven, jo nosim, vrnem nazaj in ona zaspi.

Od kdaj je dopolnila 3m se ful rada "pogovarja", opazuje sestrico in se veliko smeje.
Ne glede na to da zahtevajo ogromno energije je vsak dan vse lepši!

user posted image
Nea

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 15:29:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
8.11.2006 16:05:00   
TODI
Jaz sem za!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.11.2006 16:30:02   
Vesna
ojla ženske!BAMBINA a bi šla sama z mašo?jaz bi šla ma si ne upam ,sem ratala prava usrauser posted image od kar sem rodial,skozi v strahu za Vala.
sandra ma kako je velik tvoj mali.
TIASHA kako lepa punčka,od bambine sem vidla itak v živo je pravi cukrček,tudi mene mika da bi imela še punčko.
kako vam uspe telovadit?mene ful boli križ in e prav bojim večera,ker me takrat največkrat zagrabi.
user posted image val z eno sestric
user posted image in  val z drugo sestrico
 user posted image in še vsi trije.
danes ima Val tri mesece,je ful priden in živahen otroček,najbolj uživa v naročju,na sprehodih,in seveda ko je nagec in lahko brca na vse strani.
jutri se gremo cepit,upam da ne bo kake reakcije.
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
8.11.2006 17:07:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
8.11.2006 17:58:36   
piscancek
 user posted image   mamice
po dolgem času se vam spet pridružujem. smo bli par dni brez računalnika in sem bla kr mal nervozna- sem prava odvisnicauser posted image .
sem pa rabla 2dni, da sem vas prebrala, ker ste bile zelooo pridne.
Sem ful navdušena nad fotkami, ki ste jih dale tu gor. Vsi naši malčki so res tk fletkani, da je kaj. Sami lepotci in lepotičke. user posted image

Vidim, da so nekateri fantiči že pravi mali velikani. Tud Ajda je kr dolga (57cm je bla nazadnje ko sem jo merila, zdaj je že spet kak cm več), sam so nam H&M cotke še 56ka prav, drugač pa tud že neki 62 nosimo. pač odvisno od proizvajalca.

Mi smo kupli vlažilec zraka, kr v merkatorju, je bla akcija za 5600,00 ,pa morem rečt da je kr zakon. Lakše se dišeuser posted image , pa tud Ajda zjutraj nima zabitega noska. Upam, da nam bo dolgo služil.

Racmanke- mi jih tud uporabljamo za doma, pa sem zadovoljna. za ven in za ponoči pa uporabljamo za enkratno uporabo,so nam vse ok. zaenkrat nam je sam enkrat ponoči čist mal premočlo,pa ni blo panike.

se mal kasnej oglasim,ker se cela košarica trese,Ajda telovadi, počasi bo začela kričat- cajt je za jest.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.11.2006 17:59:40   
stuhica
Ojla čvekice

Vas  morm vse pohvalt k ste tolk dobre in pridne s temi posti pa s slikicami k s o prav vsi sončki tolk simpatični- noro res osfletni teli naši avgustovčki in avgustovčke"

kar se tiče Gorenjk za drug teden jest mam od pon do  srede vsak dan predavanja popoldne tko da takrat glih nav šlo, mogoče četrtek in petek da se mal izmozgam to šolo!?kaj pa ve pravte - samo upam da bo res še lep vreme! Zdele mi je tole prav pasalo čeprav me je prvi dan prav glava bolela zaradi spremembe vremena!user posted image

Mi smo šli včeraj na prvo cepljenje- težki smo 6100 in pa veliki smo 60 cm!  Smomimeli še danes slikanje kolkov ponovno in je vse ok, tko da ga v bistvu tud mi nismo niča na široko povijal.

user posted image Naš mišek je že čisto pravi korenjakec, se tko lepo smejčka user posted image na glas pa pogovarja se z mano vsak dan- čez noč nam lepo spi od 10-11 do pol šeste ali 6 ure brez problemov...user posted image user posted image user posted image user posted image  je res pravi mlekojedecuser posted image

Mi imamo še vedno nekatere bodije še tiste taprve s številko 56 je pa odvicno od katere firme- ene dva pa 62 pa sta tako majhna da jih ne spravm več gor- je pač mal manjši bucek tale naš sonček.

pleničke imav še zmeri iz Mullerja s tem da zdej kombniniram čez noč  pa če kam gremo papmperske čez dan pa kar te mullerjeve, morem rečt da so res kar v redu.. Nimamo nobenih izpuščajčkov al karkoli...

Morm rečt da sem kar malo nestrpna saj komaj čakam kdaj bodo že znani rezultati od izpita - naj bi bli jutri - v petek imam pa še delno izpit iz psihologije... DRžte pestke da nardim user posted image  samo da bo pozitivno saj več tko ne rabm zaenkrat..

to bo to se grem  počas mal učit pa se beremo upam da lahk jutr veselo novičko sporočim....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.11.2006 23:33:13   
andrejaz
Ojla punce

Moj grozen prehlad sem na žalost prenesla tudi na Marka in Saro. Mark je bil v ponedeljek ko so me klicali iz vrtca prav bogi in je imel skoraj 39 vročine in je danes sicer že skoraj zdrav, samo bolj malo je že 3 dni, pa že tako je bolj suhcen. Sari pa je začelo včeraj teči iz nosa, tako da sploh nisva šli v posvetovalnico in na cepljenje pri 3 mesecih. Je pa danes tudi že precej boljše.
Sem pa tele dni bolj malo spala, saj se je Mark kar naprej zbujal ker je bil žejen. Tako zadnje dni ponoči večkrat na noč vstajam za ta večjega kot za Saro. Čez dan pa je bilo tudi pestro saj Mark ni bil v vrtcu.

Voziček – še zmeraj je Sara v košari saj ponavadi najkasneje v 5 minutah zaspi

Jaz imam pa od 25 kg kot sem se zredila v nosečnosti viška še 11 kg. Pa gre tako počasi dol. Ko sem prebrala sporočilo od najina pikica* sem takoj iz omare na plano potegnila napravico za med noge, ki se ji reče ButtShaper in sedaj medtem ko to pišem veselo treniram moje noge. Zvečer ne morem hoditi na aerobiko, ker se naša Sara zvečer začne bolj na gosto dojiti, pa še ta večjega je treba spravit spat. Sem pa že dobila DVD s telovadbo, tako da bom morala začeti sama doma. Miši, a že kaj veš kdaj bodo nehali zbirati prijave za telovadbo z dojenčki in končno začeli s samo telovadbo, da ne bodo naši otroci že prej začeli hoditi?

Tiasha77 – ti bom jaz odgovorila namesto Polly – Pampers Sensitive plenice so včasih prodajali v DM. Bile so v taki beli embalaži in po kvaliteti precej podobne vijoličnim pamperskah iz Mullerja oz. Avstrije
Ker si spraševala najino pikico koliko stanejo leseni stolčki v Avstriji, mogoče podatek, da imajo v pohištvo Žakelj take stolčke po 7000 SIT. Njihova spletna stran http://www.pohistvo-zakelj.si/index.php vendar na spletni strani ni vseh stvari ki jih prodajajo v trgovini

Sandra* - kot sem že nekajkrat napisala  - vse pampers stvari (plenice in robci) iz Mullerja so drugačne in bolj kvalitetne kot iz drugih trgovin, ker so narejene v Nemčiji, v Mercatorju pa so narejeni na Poljskem

Gosto hrano pa bom jaz (enako kot prvič) začela pri 6 mesecih in sicer z riževimi kosmiči. Nea – tudi jaz sem Marku vse sama kuhala. Občasno sem kupovala samo sadne kašice Hipp.

Gorenjke – a se potem dobimo v četrtek ali petek drug teden?

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.11.2006 4:55:17   
tiasha77
Jutro!

Smo se glikhar podojile, zdej pa mala spi, mami pa še ne moreuser posted image . Smo bili včeraj pri pediatru, imamo 6110g in 60,8cm, tak da so nam cotke 62 še kar prav, bodije mamo pa večina že 68, da so rokavi daljši.

GH: glede na to, da naša žabica tak mlaska zraven, ko mi jemo, pa de je mojega mleka glih prav oz. se mi zdi da včasih mal premal, bomo po moje z GH začeli po dopolnjenem 4. mesecu, se pravi začetek 5. meseca (tako svetuje tudi pediater), kaj bo pa dobila najprej pa še ne vem, najbrž kako jabolko ali korenček

Cvek - jst sem tudi za, samo povejte kdaj

Piscancek - lepo da si se spet javila, verjamem da je brez interneta kar hudouser posted image

Andrejaz - hvala za odgovore, bom še preverla te stolčke - mogoče pa ga pridem iskat na gorenjsko; upam da se kmalu pozdravite

Stuhica - držim pesti

Grem probat nazaj zaspat, nočko, T

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.11.2006 9:11:07   
Anonimen
Ojla!

Tiasha ti si še bolj zgodnja kot jz. Čeprav je dans Luka spal do pol šestih po hranjenju p aše eno urco. Jz p glih dans nisme mogla nazaj zaspat.

Glih zdaj sem brala v Nedeljsekm dnevniku o kakovosti izdelkov v naših trgovinah. Piše ravno to, da so večina delane v vzhodni evropi, kot je poljska, Češka, Madžarska ipd... Zato so tudi plenice, ki so delane na Poljskem slabše kvalitete kot one iz Nemčije. Isto se dogaja s pralnim praškom in stvarmi iz tujine.Svetujejo pa, da naj ne kupujemo teh izdelkov in potem bodo prisiljeni delat boljše. Jz kar vztrajam pri mullerjevih plenicah.

Sandra - kulk pa je bil tamle na slikci tvoj mali oblečen. Sem dobila občutek, da ga jaz premalo oblečem, pa sem tudi v mrzlih krajih. Luka je v spalni vreči oblečen v body z dolgimi rokavi in pižamo ter pokrit s kovtrom. Imamo tudi 20 stopin.

Komaj sem lukata prepričala, da je malo zaspal, ker če  ne bo pri pediatru tak halo, da bo groza.Uro imamo ob 11.ih. Danes bo šel znama tudi ati. Upam, da ne bo preveč joka pri cepljenju. Kot je rekla že nea, bom tud jz prej jokala kot on.

Sonček se dela samo megla še zgine pa bo.

Lep dan

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
9.11.2006 9:48:32   
bebi
user posted image

Tiasha77 - tile smajliji so pa res prav zabavni

Sandra* - tale spalna vreča mi je ful všeč, a jih imajo tudi v H&M v LJ? Mi mamo eno, ki nima razporka in je zato ne moremo uporabljat za v lupinico, pa tudi roke skoz ven moli. Kolk pa to kej stane? Tvoj pikec je pa res že pravi mali velikan user posted image .

Naš je pikec je pa bolj manekenske postave in ima št. 62, kot je že ena rekla odvisno tudi od proizvajalca, ene 62 so mu še prevelike, ene pa ravno prav.

najina pikica - jaz mu kapnem samo 1 kapljico Oleovit D3 na dan, ker tako piše v navodilih, a ti jih daš pa več?

bambina - moj možek pravi, da rabi naš malček družbo (jaz bi sicer še eno leto počakala), zato mi user posted image  brez vsake zaščite, ko bo pač bo.

Ker vse tako pridno user posted image , user posted image ,... sem tudi jaz včeraj začela telovadit, je prav pasalo.

Joj, meni bi tud tolk pasal kakšen pravi babji user posted image , še posebej z mamicami, ki imajo približno enako stare user posted image .

Zdej pa  user posted image

Lep dan vsem.

user posted image

2006
2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.11.2006 10:54:23   
miši
juhej punce, spet imamo sončkaaaa

saj ne morem verjet, da je tako krasna jesen....prav fino.

andreja, vidim,da si že malo huda, zaenkrat je za vadbo zelo slabo zanimanje, jaz sicer ful težim šefici, da se prijave lahko zbirajo pol leta pa ne bo nič, je treba začet in pika. malce sem že razmišljala,da bi šla na inštrukcije k vaditeljici pa imam  kar jaz. ej, takoj ko kaj bo, tri sporočim, zdaj iščemo termin za nosečke, ni tako enostavno,kot se sliši.

spalna vreča, jaz ji dam spodaj samo pižamico z dolgimi rokavi in z zaprtimi nogicami, pokrijem jo s kovtrčkom, sicer ji je vroče, enkrat je bla ful prešvicana, ker je imela še bodi spodaj. zelo odvisno, koliko je stopinj v sobi.

za ven, se trudim, da nebi pretiravali, se mi zdi, da ene oblačijo otroke kot medvede, ni čudno,da potem skos smrkajo. jaz ji dam eno plast več kot sebi pa v vozku je pokrita ali pa v vreči, vedno pa preverim, če ji je vroče (zadaj na tilniku) ali pa takoj,ko pridemo domov jo slečem in vidim.

pridne, da telovadite, jaz sem že čisto notri padla, kmalu bom že lahko imela blok uro. sicer pa razmišljam,da bi šla na pilates, ker imam groznega vampa (še od prej,zdaj je še bolj "scary"), rito pa mam že kar fejst, hehe.

no, jaz pa sem danes, točno po enem letu, dobila user posted image , zaenkrat nimam nič krčev, upam,da bo res boljše s tem po porodu.

izkoristite lep dan!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.11.2006 10:56:41   
piscancek
 user posted image   ola babike!

sem tk vesela, ko je spet tak lep dan danes! letos nam je pa vreme res naklonjenouser posted image .

STUHICA- držim pesti, da nam dans sporočiš veselo novico, pa tud za jutr. kako si se pa na volitvah odrezala?

ANDREJAZ- želim vam, da se čimprej pozdravite.
ste me pa spomnile zdaj na butt-shaper. sem ga dobla za 18. rd, ko je bla taka reklama po tv, pol sem ga pa posodla "kolegici", ki je rodila, pa ga od takrat več nisem vidlauser posted image . more bit pa drgač kr fajn tale "stvar za med noge"user posted image , sploh ko gledaš tv, al pa ko bereš......

Glede GH sem tudi sama odločena, da jo bom začela uvajat pri 6m. Pa kašice in to imam namen delat sama,mislim da je še vedno boljše doma pripravljeno kot pa kupljeno.

ČVEK- tudi js sem zaaaaa, povejte kje bi se dobile in kdaj. Bi blo res krasno.

STOLČEK- za hranjenje nameravamo kupit ala trip-trap, nam ga bo babi kupla, je oblubla. Me pa zanima če je katera že bila v komisijski prodajalni Šparovček v LJ? Baje imajo včasih kak trip-trap stolček čist nov, sam da je kaka praskica kje, in pol je kr dost bolj poceni. Bi se splačalo.

Naša mala ima za spat body na kratke rokave in pižamico čez, pa pokrita s tanko odejico, če jo bolj oblečem, je ful nemirna in se kr neki oglaša in cmevka, ker ji je prevroče.

Ptica- fajn opravite dans pri pediatru, pa oglas se kaj, gremo še na kak kofi, dokler je fajn vreme. btw- čestitke za zmago pri odbojkiuser posted image user posted image , se mi ful lušta odbojko igrat.

Zdaj pa grem pod tuš, dokler še princesa "smrči", pol pa jo hitr zrihtam in švignema ven. Gremo po kosilu še v bolnico na obisk k prijateljici, ki je včeraj rodila punčko Kajouser posted image .

pa,pa  user posted image

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.11.2006 14:32:48   
Splet.Ka
Ojla.

Nam so včeraj mravlje faraonke napadle kuhinjo...povsod je bilo kot v mravljišču, v predalih s priborom, med serveti...tako da je razturuser posted image .

Glede srečanja gorenjk...če se da, bi jaz raje videla za četrtek, ker imamo v petek UZ Sarinega srčka.

Se še oglasim. Čauu!

Cvetim...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.11.2006 15:24:15   
Splet.Ka
Še nekaj naših sličic:

user posted image

user posted image

user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.11.2006 16:17:22   
tiasha77
Dober dan!

Tamala je na user posted image , jst mam pa spet malo časa zase in za internet user posted image .

Hruska - Sara ma taka lepa okrogla lička, pa tale bel plašček je tud ful lep, mi moj user posted image  ni nč omenu, da obstajajo tud beli, on je kar rjavga zbral; upam da boste mravlje kmalu odpravili

Spanje - zaenkrat spimo brez spalne vreče, se mi je včeraj prvič zbrcala in odkrila, tak da bomo najbrž tudi kmalu pristali v vreči

Pri nas je hit dneva dvigovati se po dojenju, ko ma dost, se hoče kar vsest user posted image , še mal pa bo hotla že stat, potem pa nismo več daleč od lovljenja po hiši user posted image .

Mueller - je najbližji oddaljen cca 30km, tak da pleničke kupujemo kar v DM al pa v kaki štacuni, če je nuja

Grem še malo user posted image preden bo spet tamala glavna! Lp, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.11.2006 16:17:43   
najina pikica*
ojle pupe!
nš je glih kr zaspal jst sm pa šmrcnla na RR....mal na čvek
mi dans nism nič šli na sprehod user posted image ,ker je pri nas ful pihalo...sicerje ninček mal sijal ampak tut ne nevem kalk dolg časa user posted image  upam,da bo jutri lepše...
sprehod-mi smo drugače,če je ful lepo in toplo,brez nevem kakšnega vetra vzuni kako uro do dve,če pa je bol tako tako al pa vetrovno pa pol ure al pa 45 min, ne več...
sandra-če sonček nima kakšne neg.reakcije na cepivo nevidm ovir zakaj se nebi šla potepat z njim,če pa je bol tako tako pa je verjetno bol fajn,da si z njim doma...
vesna-sm vidla slikice,ko so še od malega sestrce gor....pa mi sploh ni šlo skupaj "a tako velike punce že imaš",ti pa tako malda in fajn zgledaš...sm si kr mal zamisla user posted image  pomalm si ti kr fovš ble user posted image ...šele pol sm prebrala,da so to tvoje pastorke....no pa brez zamere....user posted image ...a lahk uprašam,kako so pa sprejele,da mata še enega otročka...oz da bodo dobile bratce?jst imam tut eno kolegico k je v podobni situaciji kot ti,vendar še ni rodila.....sicer so pri njej pastorke lepo sprejele bratca...user posted image
bambina-tut jst sm za čvek
stuhica-držim pesti za dobro opravljen izpituser posted image
andrejz-upam,da se hitro pozdravte...
bebi-jst tut dam mojem samo 1 kaplici...pa še to včas pozabimuser posted image
hruška-ful lep plašček za malo,kje si ga pa kupla?....tele faraonke so pa mal nalezlive...a ne!upam,da se nebodo prihodnje povabile k meni user posted image

bodite pridne...papa

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.11.2006 17:04:40   
miši
hehe, hruška, mi imamo tudi take škorence (kompletek od plaščka), samo plaščka pa nisem vzela, sem tako roza bundico z rožicami. Sara pa ima taprava gorenjska lička, za cmokat!!! user posted image

pri nas smo mravlje pregnali z biokilom, je pa res,da moraš vse vse odmaknit, pomit...štala.

babi se zdaj malo ukvarja s tamalo, jaz pa sem skuhala in obesila perilo, še malo pa grem skakat, da se skadim....

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.11.2006 22:54:32   
stuhica
Hoj hoj!

Še vednos te naprej pridne da mam kaj za brat! Evo se prpravlam še na izpit jutr. Sej upam da bom vsaj jutr zvedla kolk bom dobala, baaje pa za tale računovodstvo teta prfoksa popravla tud po 2 mesca testeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko pravjo no očitno ne bom še en lep čas vedla rezultata!

Me pa neki zanima naš mali seje zdaj že ene 3 dni zapored proti zvečeru se začne dret in ga nobena stvar ne potolaži traja pa to od 5-20 minut brez sleherenega prestanka kar dere se. ne pomaga pa prav nič!? user posted image

Me prav zanima kaj mu je pol ko se pa umiri pa ko da nič ne bi blo on se pogovarja pa smejčka pa čudn gleda pa vse sorte k da nič ne bilo!? Kako jih ve kaj potolažite ob neznosnem histeričnem joku!????????

Evo dons smo se kopal ( kopamo se na 3 dni  in ne vsak dan)! Z GH bom jest tud začela pri 6h mesecih nič prej- bi pa rada vedla a katera od vas si zmrzuje mleko!Jest ga mam zdej zgleda na izvod pumpam si ga le 3x na dan pa še to vsakič po 200-260ml.- kar je za dva obroka- sem premišljevala da bi ga vsseno dala mal zamrznit pa ne vem kaj naj!?

A mi ktera ve povedat kdaj pa lahko dojenčku daš lahko  npr. alpsko mleko?Vem da kravljega ne smeš dat kar dolgo in d aje alpsko predelano ampak ne vem če nisssem  nekje brala da kao ni dobvr! Mam kolegico ki ima tamalo staro 9 mesecev in ji kašice dela kar iz Alpskega mleka? Sicer je res da je ceneje to kot iz adaptiranega mleka_ jest bi si dal azamrznt pa ne vem no še razmišljam naš pravi da to kao ni dobr jest pa mislm da je to veen boljš kot pa ostala umetna hrana - kaj pa ve mislite o tem!?

Nč grem še mal tole psihologijo pogledat kaj dogaja!

Kdaj nnaj bi bil pol čskupni čvek- kaj pa predlog  da se vsake tolk včasa nekje dobimo na kakem čvekcu- pa se nas mal več dobi  tud ostale kaj pravite - mogoče bi blo fajn kdaj kak piknik nardit!????

Lep večer še naprej pa se slišmo jutr zvečer upam čav bav

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.11.2006 22:57:18   
HuAnita
Tiste ki imate še enega, dva otroka... A ste jim te prve kašice same delale, al pa ste kupovale Hippove? Sprašujem zato ker sem jaz Emi vsak dan kuhala svežo zelenjavo in so me ene mamice čudno gledale: zakaj kuhati tako malo količino zelenjave in se s tem mučiti vsak dan, če so te hippove dobre in vsebujejo vse kar rabi.

Enako, vse sem ji pripravljala sama, tudi če smo kam šli, prvo kupljeno kašico (razen mlečnih rižev - iz muellrja) sem ji kuhala sama - ni mi žal - danes je oprav vse, kar ji dašuser posted image user posted image user posted image  Sem pa skuhala toliko, da je iblo dovolj zame, pa kaj sem pustila v hladlniiku za nasljednji dan, moi je zdravnica tako svetovala, pa je bilo takoj manj dela.

Ecola, pri Capinki smo lovili minimum, Petja pa ima 7 kg in 66 cm!!!! Danes je bil v posvetovalnici celo večji od 6m fantkauser posted image user posted image user posted image , da ne govorim o njegovih vrstnikihuser posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.11.2006 7:56:12   
Tanyka
 user posted image

Da se še jaz nahitro javim, ko še Rene dremucka.

STUHICA-jaz imam sosedo, ki je tamali bil star 4 mesece in mu je začela dajat pol alpskega mleka, pol vode.Mali je imel ful kolike, drl se je po cele noči in ni pomagala nobena hrana.No, potem mu je dala alpsko in je bilo o.k.
Jaz osebno tega ne bi niti v sanjah naredila, bi me blo preveč strah.
Imaš pa res ful mleka user posted image .Ti ga samo shranjuj-seveda je to boljše kot adaptirano.
Jaz nažalost nimam toliko svojega in mu moram dodajat-drugače ne gre.

Glede user posted image .Mi imamo takšno neutolažljivo derenje zvečer odkar smo prišli iz porodnišnice.In lahko preštejem na prste ene roke kolko krat tega ni bilo.
Kaj takrat pomaga?Pri nas nič.Ko pa se zjoče pa je pol vredu.Včasih sem že misla, da je z mano kaj narobe, da ga ne znam potolažit.Ampak sedaj vidim, da nimamo edini takšnih problemov.UPAM, DA BO TO KMALU MINILO.

Nekateri vaši user posted image  pa so res pravi velikani.Mi imamo 13 posvetovalnico bomo vidli kako smo napredovali.Rene je bil pri enem mesecu velik 58 in je tehtal 4850g.
Seveda smo  tudi rojeni nekoliko kasneje, kot ostali.
 So vsi pravi user posted image .Lepe slikice.

Se pridružujem čvekanju.
Če bomo v večini, tak potrebujemo dvorano user posted image user posted image .Malo za šalo.

O.k. toliko za zdaj, pičim nekaj delat, dokler še mali panča.

LP Tanja

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.11.2006 8:55:49   
Vesna
 včerj smo imeli  2 posvetovalnico in prvo cepljenje Val je velik 64cm in težek 6550g.je mali korenjakec in ni nič jokal ko so ga cepili.moram pa mu začet dajat kapljice redno,ne tako kot zdaj en dan ja,potem dva dni ne itd,ker ima malo mlahave mišice in več ga moram dat past kravice
user posted image
smo že začeli.koliko časa pa naj bi to trajalo v enem kosu,to pasenje kravic?
na sprehod mi hodimo zdaj 1x na dan po kako uro ali dve.ne oblačim ga preveč,ker je bolj vroče sorte zgleda in ga takoj spoti.ponoči vse zbrca tako da bomo mogli nabavit spalno vrečo.
GH mu bom začela dodajat okrog 5 mesece,ker nas gleda ko jemo in cmoka zraven in se mu cedijo slineuser posted image ,tako da bo treba kar kmalu,zaenkrat ga pa samo dojim.
NAJINA PIKICA punce so lepo sprejele tamalega,z njihovim tatom sva že 5 let skupaj,tako da to ni bilo nekaj na hitro in nekaj novega smo si Valčka želeli že dolgo in so bile pripravljene(vsaj upam no)razlik ne bomo delali,itak so že velike punce in imajo druge zadeve bolj po glavi,dosti časa pa jim vzame srednja šola,ljubezen  in žuriuser posted image ,tako da se malo vidimo čeprav živimo 10 minut peš narazen.
STUHICA držim pesti za tvoj izpit,kapo dol ker imaš energijo za se učit.
jaz sem bila včeraj pri fizioterapevtu zato ker me je zvilo v križu,me je malo naglihal,in rekel, naj čim več počivam pa čim manj dvigujem bremena, le kako!?
Vaši malčki pa kar spijo ponoči,jaz vstanem 3x do 4x na noč da user posted image papca.ne vem kaj je na tem močno-švoh mamino mleko,imam ga pa dosti..kako naj ga izboljšam da bo bolj močno in da bo več ponoči spaluser posted image ?če katera ve, naj  prosim  izda recept.
pri nas je tako lepo vreme in tak osončno,zgleda da sploh ne bo zime,jaz pa sem mu kupila eno lepo,drago  bundo,če bo takšno vreme naprej je sploh ne bomo rabili.saj še boljše.
kje bi se pa dobile za čvek?
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.11.2006 9:49:43   
Anonimen
Pozdravljene!

Tudi mi smo imeli včeraj 2. posvetovalnico. Luka je bil ful priden in prvič sem ga slišala na glas smejat. ne vem kaj mu je bilo tako smešno, ko mu je pediatrinja migala nogice in gledala kolke. Težak je 7150g in velik 65cm. Huanita najina malčka sta pa skoraj enako velika.Maloje zajokal ko je dobil pikico. Pol pa kr zaspal. Takoj sva mu dala 3/4 svečke proti bolečinam in pa kislo smetano kot obkladek. Danes je čist OK. Vsaj do zdaj.

Sem vam pozabila povedat, da gremo čez 14 dni na dopust. Juhi!! Rezervirala sem v Sončnem parku Vivat blizu Moravskih toplic.

Jaz sem tudi za to skupno srečanje. A bi naše moške tud zraven vzele?

Stuhica ti pa imaš odprte mlekarne. Vsaka ti čast. Upam, da ti dans uspe. Kar se pa jokanja tiče zvečer. Naš je imel nekaj tednov nazaj to za vsakdanjo rutino. Pol sem ugotovila, da je bolje če popoldne čim dlje spi. Jz sem ga vzela v naročje in mu pela, ga malo zibala in ga stisnila čisto k sebi. Na koncu je ponavadi zspal za pol urce in je bil kot prerojen. Zdaj se to dogaja redkeje ampak zgleda da ni dovolj naspan.

Tiasha dvigovanje se dogaja tudi pri nas. Ko poje flaško se hoče kar usest. Pa ko ga dvignem za kupčka podret in začuti pod nogami podlago kar hopsa. Ampak mu ne pustim še. Menda ni dobro za hrbtenico, ke rje še premali. Ampak tulk pa lahko da bo vedel za kaj so noge.

Tud pri nas nimao blizu Mullerja. Dobr da gre kolega večkrat v Maribor pa nam prinese plenice. ali pa uporabimo sestrico v ljubljani.

Hruška teh mravlj ti pa nič ne zavidam. Jz bi tud znorela. Poskusi tudi s pecilnim praškom.

Piščanček upam, da bo še drug tedn kaj lepga vremena, pol sigurn pridema. ČE ne pa se bomo dobili kako popoldne vseh šest.

Končno se pri nas dviguje megla in kaže sonček. Danes ne bova šla nič ven, ker nebi rada prehladila malega, ko je glih včeraj dobil inekcijo.

Lep dan 

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
10.11.2006 10:09:57   
tiasha77
Punce jst sem danes tok user posted image , včeraj se je mala žaba prvič res glasno in dolgo smejala, je blo tok lepo slišat user posted image !

Včeraj sem tudi končno šla na pilates, pa moram rečt, da je prav pasalo. Na začetku sem še razmišljala kako gre tamali pri dedku in babici, potem sem se pa skoncentrirala na dihanje in je ena ura minila kot bi tlesknil s prsti. Danes malo čutim trebušne mišice, pa sej je prav, ker so bile že čisto zakrnele.

Ptica - super da ste se odločili in greste na dopust, boš povedala kako je tam gor poskrbljeno za družine z malimi user posted image

Stuhica - tvoje mlekarne pa res delujejo s polno paro, superca, mislim da se materino mleko lahko zamrzne, v knjigi Dojenje in materinstvo iz srca pa piše, kako in kolk časa je uporabno, jst sem ža pozabla, ker pri nas ni viškauser posted image

Vesna - tudi mi se zbujamo 1x do 2x na noč, mislim da je rešitev, da bo dlje spal, dodati malo umetnega mleka zvečer po dojenju, če seveda to želiš, lahko pa ga pač še naprej večkrat dojiš

Gremo še malo koristit sonček!LP, T

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.11.2006 13:26:42   
tiasha77
Hojla!

Kam ste se vse skrile danes, ven na sončka? Me smo že nazaj s sprehoda, pa s kosila - naju je ati za spremembo peljal ven jest, da mi ni blo treba kuhat!
Pa da vam pokažem najnovejšo pogruntavščino naše žabe, ja punca že sedi, še rajši se pa nagne na stran user posted image
user posted image

Lp, T

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?