najina pikica*
|
ojle babure po dolgem času se spet oglašam.....ne morem verjet so nam pred kratkim frajerji kr internet izklopli,ker so polagali nove akble,erazumlivo...ampak ni pa razumlivo to da so kable pozabili priklopit kaj pravte na to?ko mi počas prikipelo,da sem odkloplena od civilizacije sm klicala gor na p.....in po kratkem brsjkanju so ugotovili upsssss pozabili smo priklopiti kable nazaj ostala sm brez besed,ker nima smisla ****kat..... vidm da ste bile pridne pri čvekanju in predvsem uspešne tiste,k ste poizkušale dat slikce gor andrejaz in sandra hvala za pot do štrcunc,gremo prihodni teden za vikend,sm se spomnja upsssss,da svojemu žapčku nism naredila osebne...no pa še očkovo plačo bomo počakali miši-tut nš ful tlači prstke v usta in se slini kot kk polžek. vozek-mi se še vedno peljemo v lupinci al pa v zimski vreči...tako,da tistega samo vozička še nismo nismo uporabli... hruška-jst si na dan vzamem 30 min in telovadim,imam steper in še eno reč za med noge upsss,čedno se sliši.... razlaga:razteguješ stegenske mišice drugače se se pa že enkrat odklopla in šla z svojimi kolegicami ponoč ven,bilo je noro po tako dolgem času spet mal odklopa vendar,sm za dve urce pridivjala domov k svojem in ,no moram priznat je pa pasalo... huanita in todi-nš je imal tut hude krče,nam ni pomagalo nič razen čaja(majrom,kiml,janež,komarček)no upam,da se jih znebite... vesna-ceplenje,mi smo našega cepili....jst sm pozorna samo na to da je čist zdrav,drugače ne dovolim,da ga cepijo....drugače pa imava midva nasledni teden 17.11 že drugo ceplenje... sandra-ful fajna igralna blazina,jst sm jo hotla kupi kolegici,k je zdej rodila,pa so jim zmankal...tako da sm uzela pikopoko.... hruška-tut jst imam igralno blazino in sm ful zadovolna z njo moj mali pa nad njo ful navdušen tiasha77-sori za pozni odgovor....mi smo našemu kupli stolček za hranjenje od jane v pikapolonici,je tak masivno plastičen,zdej je stolček za hranjenje,ko pa mali odraste rastaviš v mizico in mali stolček....cena cca 35.000,jst sm zadovolna z njim,malega dam vanj ko sem v kolovratim po kuhinji,tako ne rabim skos hodit gledat v pojstlco kaj se dogaja.predvsem je pa fajn zato,ker ima 3 stopnje sedišča....lahko stolček položiš in mali dobesedno leži v njem(no skoraj leži)... imam eno uprašanje kako priti do smeškov,katerih si uporabljala v spotu ptica-plesen tut mi jo imamo,ker imava kletno stanovanje...katastrofa...drugače obstaja nek premas proti plesni,steno najprej namažeš s tem premazom in nato prepleskaš z barvo,držalo in učinkovalo naj bi 2 leti,to prodajajo v jubu,samo nevem kako se reče...drugače pa če je plesen zelo močna verjetno tut to ne pomaga...naju pride podravt vsake dobro leto bebei-ad3-jst sm tut našem dala te kaplce pa je spet dubu tiste krče,nato smo prešaltali na D3 te jemleva zdej že 1 mesec,brez kakšnih koli krčev .jemleve jih zjutraj,jst mu jih kr nakapam na cucl od flaške... mi drugače poleg mleka,pupamo tut čaj narejen iz janeža in kimla drugače pa da vam povem naš žapček že 6 dan spančka v svoji pojstlci,se je do svojega 4 meseca gral in crklav pri nama v posteli,zdej ga pa počasi privajava na njegovo.da nebomo ugotovili,da smo jo brezveze kupili in nam kar ratuje,brez histeričnih izpadov in joka in še eno lepo novio imam moja najbolša prijateljica je v pet. zv. rodila sinka Lana.... nš žapček je končno spoznal svojega prjatelčka...sm ga pestvala in tako je majcen naspram Niku...sploh si ne more predstavlat,da je naš Nik bil za 6 cm bil manjši od Lana....no zdej je pa že cel mali mož od sreče.... joj sm se razpisala,vm se še brat nov dal..... aha.....alarmček kliče.......čas za crklanje...papa
|