|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
6.11.2006 19:32:44   
Aja1
Matejka, ja tvoj trebušček je pa že malo nižje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
6.11.2006 20:01:05   
Anonimen
Aja1, upam, da se tvoje stanje čez noč spremeni,...ker to je pa že too muchuser posted image .
Jaz sem se danes ful razveselila, tega, da mi je šel trebušček nižje,... ampak zdaj pa samo čakat, ne? user posted image , no bomo videli,...smo pa ziher tik pred ciljemuser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
6.11.2006 20:01:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Aja1, upam, da se tvoje stanje čez noč spremeni,...ker to je pa že too muchuser posted image .
Jaz sem se danes ful razveselila, tega, da mi je šel trebušček nižje,... ampak zdaj pa samo čakat, ne? user posted image , no bomo videli,...smo pa ziher tik pred ciljemuser posted image

Bemu pa ta forum!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem citirala, da se bo sploh dalo prebrat, ker zgornji post prekriva ta bedna reklamauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
6.11.2006 20:03:06   
Anonimen
A zdaj pa so jo premaknili?!?!?!user posted image  Kdo se to heca z nami?!?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
6.11.2006 20:21:34   
**Petra**
Čer!

Samo na hitrco, da ne boste mislne, da sem že v Rimu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem namreč še v enem kosu, kdaj pa kdaj še špikne, ampak to je tudi vse. Zdej greva v akcijo, mogoče kaj pospešiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skratka mirno noč vam želim in se slišimo jutri zjutraj, če pa bo kaka sprememba pri našem user posted image , pa že prej.

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
6.11.2006 21:12:32   
Aja1
Petra, me prav zanima, če bo kaj pomagalouser posted image . Meni se sicer to niti pod razno zdaj ne da počet, ampak mogoče bova pa vseeno probala... user posted image  Verjetno bo veliko nesproščenosti iz moje strani, ker bom mislila le na to, da bi lahko to sprožilo popadke....mojga bo pa strah, da bo user posted image  kaj naredil....

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
6.11.2006 22:11:05   
Anonimen
Hej, kje ste danes novembrke? user posted image ,
Ste prepričane, da ni na nobeno vplivala polna luna? Kar nekaj jih pogrešam user posted image . Meni je pomagala le toliko, da se je trebušček malo spustil, zdaj pa je mala skoraj celo uro razgrajala noter,....  mogoče pa le ima poslovilno čago user posted image  in me jutri kaj preseneti user posted image . Ja, ja,.... spet sanjam.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4332
6.11.2006 22:14:14   
Aja1
Matejka, jaz sem že ene parkrat mislila, da je poslovilna zabava v trebuhu, pa temu še kar ni konca....

Ja, tudi jaz jih ene par pogrešam danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
6.11.2006 22:17:47   
Anonimen
Saj vem Aja1,... je pa bil hec zdaj,... imam neke vetrove user posted image  user posted image , pa mami vprašam: Ali to kaj pomeni? Pa kar direkt reče: Ne.

user posted image  user posted image  user posted image , sem pričakovala, da bo rekla vsaj, draga hčerka ne vem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.11.2006 23:29:58   
Aja1
Saj jaz tudi ne vem, kaj bi sploh rada slišala od drugih. Ni mi prav, če mi reče kdo...ja, pa saj bo kmalu....boš videla, da bo....ali bi raje slišala tisto ko bo, pa bo....čakaj. Ma, tečna sem res že sama sebi in vsem okoli sebe verjetno tudi.

Zdaj pa grem spat. Lačna sem spet user posted image , tako, da sploh ne vem, če bom lahko zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
7.11.2006 9:07:30   
mirjanajelenko
dobro jutro
a ste vse v  rimu nič se ne dogaja včeraj sem bila na ctg popadki so kazali  zopet od 60-90 a to ni nič, kaj ko se je tamali tako razkorajžil kot še nikoli moj g je rekel "" po popadkih bi šla danes rodit ali jutri po premikanju ploda pa še cel teden ne pustimo se presenetit"" 
čakajmo kdaj bo

no kakšna je bila noč jas  celo noč nisem spala namreč user posted image   je full spal ter mel mir  mene je pa zob bolel da sem cvilila od bolečin  od 06-07 pa spala kot dojenček

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
7.11.2006 9:26:00   
urška76
Dobro jutro.
Mirjanajelenko pri tebi se vsaj kaj dogaja. Pri meni p čisto nič. Nič popadkov, nič odprta. Očitno se res naša pupa še lišpa da bo ja lepa na svet pokukala. user posted image  Kako pa je zdaj z zobom. Upam, da ti je bolečina popustila. Drugače pa kar pokliči zobarja, povej da si tik pred rokom in da te zob boli za znort. In te mora takoj vzet. Ker potem nekaj časa ne boš mogla okol zobarja hodit.

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
7.11.2006 9:30:21   
mirjanajelenko
zob mi je pustil zadihati, trenutno je neboleč, ampak vseeno se bojim da bi me začel boleti ponovno ponoči , moj zobar dela popoldan ampak  zanima me ali ti lahko da inekcijo za umrtvitev dlesni,

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
7.11.2006 9:32:23   
kaja11
Joj kolk se mi smilite.... sploh tiste k ste čez rok. Ta luna je bila očitno čist bedna ta mesec.

Pri meni v porodni je bila samo babica... na začetku te zdravnik pregleda, potem ga pa nisem več videla. Tudi prvič zdravnika ni bilo pri iztisu. Samo še ena babica je prišla pomagat. Po porodu mi je pa fuul babic prišlo čestitatuser posted image .... ful prijazno.

Tiste mere iz UZ so pa čisto mimo, saj pri meni se je tako izkazalo. Napovedovali so mi eno ogromno glavo, pa ima Gašper čist isti obseg glave kot Urban. Jaz sem bila pa čist prestrašena kako ga bom ven spravila.

Za razliko od Viv pri nas čisto nič ne spimo. Včeraj sem spala 45min, danes pa celo 1,5h... s prekinitvami seveda. Mali se skooooos doji, noče biti v svoji posteljici, ležalniku, lupinici... skratka, samo pri meni bi bil. Pa pravijo, da je drugi čisto drugačen od prvega.... pri nas je vse isto.... nič ne spimo, pa v mamo-dojko sem se spremenila.
Pa da ne bi bilo preveč enostavno ima Urban en črevesni virus (driska) in me ful skrbi, da ne bi še Gašper kaj stakniluser posted image .

Držim pesti, da boste čimhitreje začele razapadat na dva delauser posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.11.2006 9:34:18   
Anonimen
Dobro jutro, punce! user posted image

Jaz imam pa skoz trd trebuh. user posted image  Pa user posted image  je strašno mirna. user posted image

Grem zdaj mal papcat, mogoče jo prebudim z dobrotami. user posted image

6 days & counting... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.11.2006 9:41:23   
**Petra**
Jutro!

O, Kaja, upam, da vam spanje hitro steče, da si boš vsaj malo odpočila.

Drugače pa tudi pri meni ni nič novega. Včeraj zvečer obupne bolečine, tako da sem user posted image rekla, da pa bo danes treba it, potem sem se ulegla, sem malo gledala BAR, nekaj časa je še špikalo, potem pa kot da bi odrezal. Sicer nekaj se skoz dogaja, ampak to je vse bolj tko tko. Upam, da enkrat zagrab oreng, da le grem na potovanje v obljubljeno deželouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Včasih mam tak občutek, kot da si glavica že širi pot do izhoda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo videli.

Vidim, da niso še vse vstale. Javite se kaj, punce, da vidimo, če je katera že pobegnila v Rim.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.11.2006 9:45:01   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko
zanima me ali ti lahko da inekcijo za umrtvitev dlesni,

Lahko, imajo ene posebne inekcije (vsaj moja jih ima), ki jih dajejo v prvi in zadnji tretjini nosečnosti, ki ne povzročajo krčenja maternice. Ti kar poklič in naj te zrihtajo.

Joj Kaja vam se je pa res vse nabralo. Pa sej bo, ti le pazi, da ne bo Urban z umazanimi rokicami kaj Gašperja crkljal, pa bo vse ok. Pa da ti ne stakneš spet viroze. Spanje vam bo pa tud steklo. Boš videla. Če ne prej boste čez dve leti že celo noč spali.user posted image
MucaMaca mal se uleži na bok, pa potem čez kako minutko na hrbet. To bi moralo prebudit user posted image . Drugače se pa kr pokazat in čimprej rodit. Da smo pol lahk ostale ne vrsti.user posted image
**Petra** ti pa nič prehitevat. Vsaj do roka počakaj, če že nas zamudnic ne boš user posted image
Se pa danes ni še nič oglasila Aja1, pa Matejke tud še ni nič.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
7.11.2006 9:59:38   
**Petra**
Ja, res je, Aja in Matejka se danes še nista oglasili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Urška, jst upam, da bo kmalu konec te negotovosti, če kaj bo ali ne. Zdej se me spet neki loteva, ampak bo trajalo neki časa, potem pa sigurno ne bu ne mu več o tem.

Lahko bi šla danes rodit, bi bila potem oba rojena na 7. A ne bi bilo to lepo?user posted image user posted image

Pa še user posted image gre jutr popoldne v Italijo, če ne bo danes nič novega in mi je grozno, da ga ne bo tuki, če se slučajno potem kaj začne dogajat. Bomo videli.....

MucaMaca, držim pesti, da se mogoče začne kaj dogajat ! Bi bil že čas, a ne?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
7.11.2006 10:04:10   
**Petra**
Vidim, da je Aja že prisotna in verjetno še v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 4344
7.11.2006 10:05:51   
**Petra**
U, pa Matejka tudi, očitno le nista šli še v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4345
7.11.2006 10:08:17   
Anonimen
Juhu user posted image user posted image user posted image ,...

ponoči se ni nič dogajalo, tako, da se je veselica v mojem trebuhu končala, ko sem šla spat user posted image . Zjutraj se je tamala spet malo pretegovala v meni to pa je tudi vse.

Jah, nič, saj imamo še dva dni,... potem sledi CTG, potem pa nam ne preostane druga kot čakanje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4346
7.11.2006 10:18:25   
Aja1
Dobro jutro! Tudi jaz še vedno v enem kosu user posted image  Dogaja se popolnoma NIČ!!! Petra, ne skrbi...te čakam za cimro user posted image . Samo, da mi ne boš pobegnila....potem pa izberem kar eno decembrko, da bo bolj sigurno user posted image

MucaMaca, Urška...še kar čakamo?!

Zdaj bo pa počsi že Matejka na vrsti za v Rim.... Me pa prav zanima, če bo šla na rok ali bo tudi zamudnica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
7.11.2006 10:19:45   
mirjanajelenko
no ja ponovno smo vse na forumu, naši malčki so pa res tapravi škorpijoni trmasti pa vse mora biti po njihovem, ko jim bo dojadlo ter zmanjkalo prostora potem bo pa dobro da bodo prikukali na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
7.11.2006 10:22:41   
mirjanajelenko
aja1
pravjo če je čez rok da naj bi bil fantek, kaj so pa tebi rekli da boš mela
res se mi že smilišuser posted image , upam da boš  čimprej rešena

matejka81
daj pejd že v rim pol sm jast na vrsti
aja1 doma , matejka81 doma,,,,, pomeni da še bom lep cajt doma

Neposredna povezava do sporočila: 4349
7.11.2006 10:25:21   
Aja1
Mirjana, vsem, ki so na tem forumu že čez rok (MucaMaca, jaz in Urška) so napovedane punčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?