|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
7.11.2006 10:25:59   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

aja1
pravjo če je čez rok da naj bi bil fantek, kaj so pa tebi rekli da boš mela
res se mi že smilišuser posted image , upam da boš  čimprej rešena

Jst sem prvič rodila 7 dni čez rok, pa je bla tud user posted image , tko k naj bi bla pri Aji, tako da to ne drži več povsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
7.11.2006 10:27:52   
Anonimen
Mirjana mi pričakujemo punčko,... tako, da jah je pač po nekomu to erbala, da bo rada zamujala,...le po kom? user posted image user posted image ,...

Ma saj ni to nujno veš,... večino je tako ni pa nujno,...
Poznam primere, ki so se kar lepo načakali na njihove trnjulčice user posted image .

Aja1, Ma ne vem če bo že kaj čez 2 dni user posted image , po moje bom tud jaz čakal, samo se ne sekiram več tolko,... bolj mi grejo druge stvari na jetra, ne vem zakaj vsi že mislijo, da bi morala rodit, če še niti moj PDP ni tukaj user posted image  user posted image .

Včeraj sem dobila par takih klicev in sms-ov user posted image  user posted image . Sem rekla, da sploh ne bom več odgovarjala na take sms-e, bom potem odgovorila samo: "No, zdaj pa sem končno rodila, ste zadovoljni?!" user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4352
7.11.2006 10:28:04   
mirjanajelenko
matejka81
jas bi rada na tvoj rok rodila, kajti takrat ma moj user posted image   rojstni dan si bom denar prešparala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kajti mu bi bebiko za rojstni dan rodila, hahaha   ne bom mogla nič v trgovino it zapravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 4353
7.11.2006 10:29:37   
mirjanajelenko
no ja te pa ta rek ki ga babice pripovedujejo ni resničen, se pravi da se je stvar obrnalauser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
7.11.2006 10:32:14   
Anonimen
Mirjana, jaz sem rekla tako,... včeč bi mi bil 5.11., 6.11, pa ok, tud danes ni švoh datum 7.11. user posted image  user posted image  user posted image ,....pa bojo zgleda vsi šli mimo mene, potem bomo čakali pa na 9.11. uradni PDP,.... pa srčno upam, da te bo kaj,...

No, bomo videli, v glavnem vsi meni ljubi datumi so šli že mimo user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4355
7.11.2006 10:32:41   
urška76
Punce poglejte si v moj podpis, zakaj naše punce še nočjo na svet. Verjetno se jim ne zdi, da bi bile že dovolj lepe, pa se morjo še mal nališpat.user posted image
Drugače pa ni pravila. Mi smo čakali MIha, Sodelavka je pa obe punci rodila dober teden čez rok, fanta pa samo en dan čez rok.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
7.11.2006 10:34:49   
Anonimen
Ja, ja Urška, mogoče pa res ,... mislim ženske smo in naše male ženskice preganjamo, ki bi bile rade lepe user posted image user posted image user posted image .

Kako smo nerazumljive. He he
Sicer pa je meni Krfjolca spet sumljiva user posted image . Včeraj sva še nekaj preko ZS čvekali potem pa se od včeraj dopoldan ni nič oglasila user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
7.11.2006 10:36:07   
mirjanajelenko
ok meni je moj g rekel po minstruaciji imaš rok 13,10  po uz pa 11,11, v celju ko sem bila na pregledu pa v bolnici so mi svetovali da naj bom od 20.10 naprej pripravljena  sam mi niso povedali do kdajuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
7.11.2006 10:43:15   
urška76
Krfjolca nas je danes že čekirala, sam javi se pa res ne nič. Ti ti cvetačka.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4359
7.11.2006 10:43:26   
Aja1
Mirjana, mislim, da boš tudi ti kar čakala na 11.11. Tista dva prejšnja datuma sta že full nazaj.user posted image

Ja, mogoče se res naše user posted image  lišpajo in nočejo ven....ampak jaz zdaj moji UKAZUJEM, da naj se neha lišpat, ker tudi jaz ne bom v porodni nališpana!!!

Matejka...meni je bil na začetku čist ok datum 2.11., pa tudi 1.11. bi bil ok, potem pa vsak dan do danes tudi....no in tako naprej. Sem pa včeraj rekla, da bom napisala za vsak datum do konca meseca seznam in zraven imena. In ko bo prišla naša na svet, bo imela tako ime...s tem, da sem zagrozila, da kasneje ko bo, slabše ime bo imela....pa bo sama kriva. Če želi lepo ime, naj pride ven čimprej!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4360
7.11.2006 10:46:17   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  Aja1, ti si faca!! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
7.11.2006 10:48:23   
**Petra**
Aja, dobra potegavščina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa če so tvoji princeski bolj všeč imena na koncu seznama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Jst sem lih Pušenjaku pisala, če mi lahko kaj več napiše o tem odpiranju in če je možno približno napovedat, kdaj naj bi odšla v Rim! SEj vem, butasta vprašanja, ampak mogoče mi bo kaj lažje pri srčku?????!!!!!!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.11.2006 10:49:35   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj Aja, zdaj sem se pa narežala,....dobra grožnja user posted image user posted image .

Jaz sem se res trudila, najprej je bilo podkupovanje, smo šli še pred 1.11. v Avstrijo, ko nisem več nameravala čez mejo hodit (saj veste pač preventiva, če me slučajno kaj zagrabi user posted image ), potem sem jo probala premamit s sladkarijami, čeprav vem, da ne bi smela user posted image ,...niiiiič ne pomaga.

Kaj pa kaka grožnja v stilu: "Odprite pri priči! Policija!" user posted image  user posted image  user posted image  No, to bom probala, če do 9.11. ne bo nič user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.11.2006 11:03:37   
krfjolca
Hehe, dobro jutro!
Sem več za računalnikom, ko moj dragi, ki mu je to služba, pa očitno še kar ne dovolj, da ne bi postajale sumničave, če se nekaj uric ne javim user posted image ...
Ne, ne - nič se še ne dogaja in kaže, da se sploh še ne bo. Očitno je mulc užaljen, ker je že dvakrat nekaj poskušal, pa ga nismo hoteli, da se zdaj kuja in ga bomo morali verjetno decembra ven bezati ... user posted image

Tista jasnovidka je napovedovala številke 2 ali 12. No, 2.11 ni bilo nič, če še 12. ne bo, preostane še 2.12 user posted image Upam, da ne.

Včeraj sem stopila na vago, me je spet skoraj fršlok! Imam 76 kg!!! user posted image
Torej 13 viška in še kar raste ... user posted image Pa so rekli, da se v zadnjem mesecu ustavi, meni pa so ravno zdaj kile podivjale. Upam, da je bolj voda, ker sploh ne jem kaj ekstra ...
Sem pa včeraj kupila knjigo Montignacovi recepti in jedilniki, prvo - Jem, torej hujšam - imam že od prej, tako da bomo zastavili s to prehrano takoj po porodu. Glede na to, da je to v osnovi zdrava prehrana in ne neka drastična dieta, bo tudi za malčka dobro in ne bo vplivalo, da bi zato imela kaj manj mleka.
S to dieto sem se ubadala že januarja, preden sem zanosila in sem v zelo kratkem času izgubila 5 kg, in to brez stradanja.
Sicer moramo pa vsi na dieto. Možek lahko obleče samo še dvoje hlač, pesjanko so pa že na treningih kregali, da je bajsa. (čeprav se meni ne zdi, prej so mi ostali presuhi ...)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.11.2006 11:12:00   
Anonimen
krfjolca torej si še tukaj user posted image . Zgleda, da se je mali res naveličal ja user posted image , V tretje gre pa rado, tako, da takrat ko te bo naslednjič zagrabilo je verjetno to touser posted image .
Jaz sem se pa zdaj fino napapcala user posted image , pečena jajčka z nekim mesekom, ki sem ga našla v hladilniku pa sir user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.11.2006 11:40:00   
viv_
Kaj zdej punce? Najprej sem šla počekirat, če je kaj novega na "Rodili smo!", pa nič... c c c...user posted image  Ste prav boge. A doma mate po tleh pomito? Okna pomita? To baje tudi pomaga...

Saj bo, saj bo...

IZVIRNO SPOROČILO: kaja11
Pa pravijo, da je drugi čisto drugačen od prvega.... pri nas je vse isto....

Pri nas tudi user posted image . Kot pravi ena kolegica, se ne hvalim, samo informiram, da se tamala ne bo preveč razvadila...

Aja, kaja11, pri nas tudi... samo da smo stopili skozi vrata je Mirna začela kašljat in smrkat. Tako da sta šla včeraj k zdravnici, ampak je na srečo vse OK.
Se pa tamali baje še ne morejo nalest. Tako da...

Z Zarjo imava prvo posvetovalnico 13.12. Danes je bila patronažka. Baje se redi ravno na meji, ampak je rekla, da še ni za paniko, da je še vse OK. Pa da naj jo ponoči tudi budim na 3 ure. Pa ne vem no... se mi zdi, da ji spanje tudi koristi.

Moj vrat je pa tudi OK. Sem šla potem včeraj na masažo. Super!

Lepo se imejte punce in če kera vmes rodi, vso srečo!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
7.11.2006 12:08:08   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Kaj zdej punce? Najprej sem šla počekirat, če je kaj novega na "Rodili smo!", pa nič... c c c...user posted image  Ste prav boge. A doma mate po tleh pomito? Okna pomita? To baje tudi pomaga...

Viv jest našmu skoz težim, da moram še okna pomit, pa mi je prepovedal.user posted image  Sam danes sem prepoved ignorirala in imam pol že pomitih, pol se jih moram it pa še spravt pomit. Sej če ne bo tega posta prebral, sploh vedel ne bo, da so pomita.user posted image
Fino, da si vrat poštimala, da boš sedaj lažje spala. Če se pa mala redi, pa sploh ni panike, če jo ponoči ne budiš. Sta vsaj malo bolj spočiti obe, pa potem zjutraj s hrano nadoknadita.
Krfjolca vidva mata pa tok kg kot midve. Pa se sploh ne sekiram več. To je itak v glavnem voda, vsaj po mojih nogah sodeč.
Aja ti pa ne preveč pupi grozit no.user posted image  Se te bo bala še predno bo prijokala na svet, kakšna boš šele pol ... boš user posted image  mama. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
7.11.2006 12:44:57   
Monika79
ojla user posted image

Vidim, da je res "čakanje" na vrhuncu, meni pa se še nikamor ne mudi user posted image user posted image  no vprašajte me to okrog mojega PDP user posted image  potem bom drugače govorila user posted image

Kaja - daj poslikaj kaj tvojega sončka, da vidimo tvojega Gašperja user posted image  - seveda če ti čas dopušča user posted image user posted image user posted image  pa seveda druge mamice user posted image user posted image user posted image  malo pokažite svoje sončke, da se bomo malo raznežile user posted image

aha tudi moj bušček je v albumu, tako, da ga lahko pogledate, moj pa je še vedno v enaki višini user posted image user posted image  no ali se samo meni tako zdi user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
7.11.2006 13:02:43   
Anonimen
Punce, meni je včeraj sodelavka rekla, da je ena njena kolegica rodila 20 dni po roku?! user posted image  Mislite, da je to sploh možno, najbrž so se morali ušteti pri izračunu PDP?! user posted image

Joj, bom danes kar en Oče Naš zmolila pred spanjem, da se me jutri moj ginekolog usmili in me obdrži v porodnišnici!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Mogoče pa naša user posted image  čaka na rojstni dan moje mami, praznuje namreč jutri, ups pojutrišnjem, 9.novembra! Sem že čisto pomešala dneve....user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4369
7.11.2006 13:04:53   
Anonimen
Krfjolca Naj te teža nikar ne skrbi. Jaz sem resda pridelala svojih +22, ampak sem prišla domov iz porodnišnice z -10, nadaljnji dve kili sem pa zgubila v treh dneh odkar sem doma... Tako da se sedaj prav silim jest vsaj 4 obroke, drugace mi je od pomanjkanja spanja in najbrž tudi hrane kar slabo. Pa še šivi me bolijo in srbijo user posted image

No, ampak nočem samo jamrati. S tamalim je vse super, čeprav je danes dobil nekaj rdečih izpuščajev po telesu. Moram ugotoviti, če sem kaj takega jedla. Sicer pa se redno dojiva na 4 ure, tako da imam dovolj časa, da se naspim in še kaj vmes naredim.

A imamo že kakšno novembrsko temo pri dojenčkih odprto, ali se bomo še malo švercale med nosečnicami user posted image

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
7.11.2006 13:13:22   
Anonimen
Seenamojca, kolikor jaz spremljam forum Starši čvekamo, še ni odprta tema za novembrke 2006. Se bo morala ena od vas že mamic opogumit in jo odpret. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.11.2006 13:16:22   
Anonimen
halo nosečke... a je ostalo še veliko novembrk za v rim...

sm se samo malo oglasila...ne za dolgo::::user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.11.2006 13:25:21   
Anonimen
NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.11.2006 13:27:22   
Anonimen
uau bravo vseuser posted image

se mi zdi da smo kar pohtele.....vso srečo ostalim:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
7.11.2006 13:34:45   
Anonimen
Ja, ene ste res pohitele,... zdaj smo pa me na vrsti s talenimi otročki user posted image .

Pa vseeno čestitke tistim v prvi vrsti še enkrat!!   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?