|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
7.11.2006 13:52:03   
Lana_s
Vidim, da samo user posted image s punčkami zamujateuser posted image Verjetno se res še lišpajo v trebuščkih.

Jaz sem pa zdaj s pregleda. Dogaja se še nič, imam še drug teden 1x, ker še ni bilo izvida od hepatitisa. Mi tak ni še enkrat se tja vozit. Ctg-ja še pa nisem imela, čeprav mi je že dala napotnico, rekla pa še nič kdaj naj gremuser posted image Verjetno na rok, če je vse vredu. Me je pa skoraj kap ko sem danes noter stopila. Zgleda, da je moja G na dopustu ali bolniški pa jo en drug nadomešča - moški. Nisem vedla ali naj grem nazaj ali naprejuser posted image Vedno me je ženska pregledovala in mi je bilo zdaj ful čudno. Ampak je bil zelo prijazen in korekten.user posted image

Včeraj sta pa še Adelinna in marella imeli rok, pa se mi zdi, da se že lep čas nista oglasili. Mogoče pa že cartatauser posted image

Joj pa vagali so meuser posted image V dveh tednih sem se za 3kg! zredilauser posted image Pravijo, da se na koncu kg ustavijo - pri meni že ne. V prejšnji nosečnosti sem se zadnja dva meseca najbolj zredila, skoraj 9kg in zdaj se tudi zdaj najbolj redimuser posted image Eh, bo že. Še malo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
7.11.2006 14:49:18   
Aja1
Marella se ni oglasila že od 4.11., ko je imela nek krvav izcedek. Verjetno da če crklja svojega user posted image . Adelinna, pa se tudi ni oglasila že kar nekaj dni...tudi ona je zeloooo sumljiva.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
7.11.2006 14:53:49   
Anonimen
Aja1, kakšno ime imaš pa pripravljeno za tvojo user posted image ?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
7.11.2006 16:06:50   
Anonimen
Punce, ne vem kaj je danes z mano, ampak cela sem user posted image . Malo že cel dan budim, sicer se nazadnje odzove, vendar zelo zelo nežno. Trebuh imam skoz trd kot kamen, zdajle sem šla malo ven hodit, pa me cel trebuh boli, sem komaj nazaj pricapljala.
Ne vem ali se naj grem v porodnišnico pokazat ali ne. Nočem, da bi me vsi tam postrani gledali, da za brezveze neki paničarim.
Držite močne močne pestke, da jutri končno ostanem v porodnišnici!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
7.11.2006 16:07:28   
Lana_s
Kam pa ste se danes vse poskrileuser posted image ? Ste že vse pobegnile pouser posted image

Tina pa spi že dobro uro in mi je že malo dolgčas. Ajmo čvekice, kje ste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
7.11.2006 16:09:51   
Lana_s
MucaMaca verjetno se pa res že pripravlja. Saj čas bi že biluser posted image user posted image

Jaz niti pomislit ne upam, da bi se pri meni že kaj dogajalo, ko pa vas je še toliko pred mano, ki že kar precej zamujate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
7.11.2006 16:11:53   
blecky
Pozdravljene punce..user posted image ,

Najprej ISKRENE ČESTITKE vsem, ki ste že rodile in sedaj cartate svoje user posted image !
Res lepo user posted image user posted image user posted image      user posted image .

Se vam po dolgem času spet oglašam....
kaj čem, sem morala takoj po pregledu pri svoji g. urgentno v bolnico zaradi pretiranega zatekanja in visokega pritiska... pa sem jim skoz govorila, da imam pritisk samo zato, ker me hočejo poslat v bolnico... zatekam pa zato, ker cel dan delam... pa nič posluha !!!user posted image  - so sklepali, da imam preeklampsijouser posted image user posted image
Potem te pa še iz bolnice ne izpustijo za boga ne user posted image !

No, zdej sem doma in moram počivat.

Dajte Aja, mucamaca, vse tiste, ki zamujate user posted image ... pohitite, da bomo lahko še me na vrsti user posted image user posted image user posted image . Jaz bi že kar šla rodit, saj naj bi bil moj user posted image  že kar velik fant user posted image  upam, da ne bo prehudo, če bom čakala pdpuser posted image  (bo imel že čez 4 kg al kaj???)

no, pa lepo se imejte... grem počivat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
7.11.2006 17:54:34   
Anonimen
blecky dobrodošla spet nazaj user posted image . Zdaj pa s tamalčkom kar lepo počakajta v vrsti user posted image . Me pa zanima če se bo do mojega PDP 9.11. kaj zgodilo, predvsem s tistimi, ki še čakajo. Jaz sem prepričana, da bom šla čez rok user posted image . Ne vem zakaj ampak ta 2 dni user posted image  Res dvomim, da se bo kaj zgodilo v teh 2 dneh user posted image .

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
7.11.2006 18:21:13   
krfjolca
Blecky, lepo, da si nazaj.
Vem, kakšni so v bolnici, ja - zlepa te ne spustijo domov. No ja, sicer je pa mogoče tako bolje. Mimogrede, kje pa si bila? Če sem si prav zapomnila, si iz Kranja, jaz sem bila pa tudi v bolnici - do petka. Sva se mogoče še videli :)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
7.11.2006 18:35:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Aja1, kakšno ime imaš pa pripravljeno za tvojo user posted image ?

Naša bo pa Neja. user posted image

Blecky, dobrodošla nazaj....zdaj pa le čakaj v vrsti.

MucaMaca, srečno jutri. Jaz imam tudi jutri CTG (ob 12h). Itak ne bo nič pokazal, ker sem še čisto ista, ot en mesec nazaj. Sva šla z mojim na sprehod (ena 2 km) in sem mislila, da bimogoče kej pospešilo, pa nič. Še trebuh ni ratal trd user posted image user posted image  Zadnje dneve se počutim, kot da sploh ne bibila noseča.

Urška, ti imaš tudi CTG jutri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
7.11.2006 18:49:22   
krfjolca
Uf, jaz imam pa non stop trd trebuh user posted image
Na sprehodu sploh. In to kar traja in traja, sploh se ne sprosti ... Mi gre že fajn na živce. Sicer pa je mulček živahen, da je kaj.
Pregled imam v četrtek, bomo videli, kaj bo rekel G. Najbolj me skrbi, da me ne bi kaj prijelo v petek ali soboto, ker dragega ni ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
7.11.2006 18:54:49   
urška76
Ja jaz imam tud jutri ctg, zjutraj ob pol osmih. Me bo dragi peljal, ker me neki noga boli, pa ne upam sam za volan do Domžal.
Sem pa prav zadovoljna danes s svojim delom. Pa kakor sem omenila,user posted image  še opazil ni da so okna po pol leta spet čista user posted image .
Blacky lepo da so te spustili domov. Zdej se pa pazi in počivaj, da te ne bodo spet kam poslali.
Tako zdej grem pa mal počivat, če ne bo naš škrat skakal po meni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.11.2006 19:17:07   
**Petra**
Čer!

Jst sm pa kar malo razočarana, Pušenjak še vedno ni nič odgovoril, pa sem že dopoldne zastavla vprašanje.

Zdej sem končala z likanjem. Uf, kok mi je to zoprno počet. Pol pa ne likam sprot, se pa kar en kup nabere.

No, jutri se takoj javite po CTG-jih, da bomo na tekočem, če se je mogoče pri kateri že kaj začelo. Jst bi tud najraje kar šla, da vidim, če sem se že kaj bolj odprla. Pa kr tam bi ostala, da nardimo že enkrat konec s tem. Zdej, ko vsak dan neki špikne, sem kar neučakana, kdaj bom končno lahko šla.

NO, sej vas počakam tiste z začetka seznamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.11.2006 20:12:40   
Anonimen
Punce, je samo meni tako dolgčas?  user posted image ,...
Ma za nič mi ni več,... kr spat bi šla,... jutri seveda spet ne bo nič novega nobene nosečke zdaj že en čas nismo dobili user posted image . Še čakat se mi ne da več, na kake znake user posted image .

No, vseeno upam, da bo zdaj ko več ni polne lune kaj boljše in bojo že jutri kake vesele novice  user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.11.2006 20:15:55   
blecky
ojla..

no, tega počitka imam že kar vrh glave.... cele dneve samo poležavam, včasih kej postorim, potem pa zopet na kavč user posted image

ja, ja matejka81, se bom potrudila, da vas ne prehitim user posted image  user posted image , samo v primeru, če bi user posted image  sam to hotel. Saj veš.. njemu je pa le treba ustrezt user posted image

krfjolca mislim, da se nisva videle, ker sem šla malo prej domov.. sej me še ne bi spustil, pa sem bila kar malo depresivna in sem user posted image , user posted image , tako, da zdravnik ni imel kaj in me je spustil domov, da ne bi bilo še slabše za user posted image

aja1 lepo imeuser posted image

joj souser posted image , lepo vas prosim.. držite pesti .. jutri imam zopet pregled pri g. , pa me lahko kaj hitro spet v bolnico naženejo, če bom imela prevelik pritisk... zdej samo pomislim na tiste bele halje, pa mi pritisk kar poskoči user posted image , čeprav je doma vse OK - pritisk si merim in je normalen!!!

zdej grem pa spet počivat... se javim zjutraj...

vsem želim lahko in prijetno noč...

Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.11.2006 20:28:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: blecky

aja1 lepo imeuser posted image

Hvala! user posted image

Upam, da bo jutri res kakšna vzpodbudna novica...vsaj ena od zamudnic naj gre v Rim ali pa kar vse 3. Potem pa lepo po vrsti naprej.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.11.2006 20:28:42   
krfjolca
blecky, name je tudi bolnica tako učinkovala. Zadnji dan (prejšnjič) sem se totalno zjokala, ker nič ni kazalo, da bi me spustil domov, in mi je sestra celo pridigo naredila, da sem tu zaradi otroka, blablabla, pa da moram samo sebe prepričat, da je tako bolje zame, itd. user posted image Jaz sem bila pa vsak dan slabše volje - posledično je imel otroček previsok srčni utrip, ker sem bila jaz vsa znervirana in neprespana in zato so me držali še dlje. Skratka, začaran krog. Pa še moj G mi je tako zoprn, da mi pritisk že zaradi njega naraste. Zato sem bila zdajle, v drugo, prav vesela, ker je bil on na dopustu in me je imel en drug. Sem vsaj upala kaj vprašat.

Zdaj sem pa rekla, da se grem v bolnico kazat samo še, ko bo glavica že napol ven gledala user posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.11.2006 20:42:42   
blecky
krfjolca vem kako je to, mene tud ne bi nikamor spustil... pa rečejo tri dni, a nastane cel teden , pa še nič...
pa čist isto so men govorile sestre, da bi me potolažle... sej ne rečem - večina jih je zlo zlo prijaznih..user posted image

sem tud jst rekla, da nočem več not user posted image , samo ko grem rodit!!!  btw katerga g pa imaš, moj sobni je bil D.G. - groza user posted image

no, upam, da se bo ponoči začel kaj dogajat vam, ki ste na začetku seznema user posted image , da boste le cartale vaše težko pričakovane user posted image

zdej grem pa res počivat user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
7.11.2006 21:49:52   
katy.25
Sporočam vam, da sem  2.11.2006 točno ob 20.00 postala mamica punčki Sari.

Danes sva se vrnili s porodnišnice. Počutim se super le Saro nekaj zvija že ves dan. Porod je bil kar naporen in dolg ampak ko sem jo zagledala... Vsa pohvala Trboveljski porodnišnici!

Paše naše mere: 53cm, 3790g

Bila sem rezana ampak ni to nič hudega, me ni bolelo, pa tudi že skoraj zaceljeno imamuser posted image .

Porodna zgodba sledi v nekaj dneh.

Držim pesti, da bi čimprej držale vaše sreče v rokah...nepozabno!

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.11.2006 22:10:26   
Aja1
Katy, čestitke za malo Saro!!!! user posted image user posted image user posted image  Se nam je kar zdelo, da se že crkljate. user posted image

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.11.2006 22:12:56   
Aja1
NOVEMBRKE:

user posted image

Katy.25, PDP 1.11., Trbovlje, 2.11. rodila SARO user posted image user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, 30.10. rodila JULIJO user posted image  user posted image   
viv, PDP, 3.11., Kranj, 30.10. rodila ZARJO  user posted image  user posted image   
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto,  17.10. rodila NEŽO user posted image  user posted image   

Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje, 1.11. rodila TAYO user posted image user posted image  

Luni, PDP 5.11., Postojna, 5.11. rodila MAŠO user posted image user posted image
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, 2.11. rodila GAŠPERJA user posted image user posted image
mk_pika, PDP 8.11., Kranj,
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, 20.10. rodila SARO user posted image  user posted image   

mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, 29.10. rodila JAKOBA user posted image  user posted image   

MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDP 17.11., Kranj, user posted image
Kely, PDP 17.11., Slovenj Gradec, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, 24.10. rodila ANDRAŽA user posted image  user posted image   
andreja 07 , PDP 18.11., 6.10. rodila SIMONA in DAVIDA  user posted image  user posted image   

blecky, PDP 22.11., Kranj
Melita73, PDP 23.11., Ljubljana user posted image
Lana_s, PDP 24.11., Maribor user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

Neposredna povezava do sporočila: 4396
7.11.2006 22:51:40   
Aja1
Sem malo prej že mislila, da se je začelo kaj dogajat, ko me je full zabolelo v trebuhu (nekako ščipalo), pa sem letela le na WC....spet lažni alarm.

Zdaj pa grem malo ležat. Upam, da mi uspe zaspat, ker mala v trebuhu skače tako, kot še nikoli... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
7.11.2006 22:54:53   
urška76
user posted image user posted image Katy čestitke za veliko pupo. user posted image user posted image
Zdaj se pa lepo crkljajte, pa veliko mirnih noči želim celi družinici.

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
8.11.2006 7:58:41   
**Petra**
Jutro user posted image !!!!

Še nič novega?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy, čestitke za malo Saro, zdej se pa fejst cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri nas ni že dolgo nič novega, tako da sem se kar razveselila nove mamice.

Pušenjak mi je šele ob enajstih zvečer odpisal in je napisal, da bi se znala stvar odvit v parih dneh, tako da - jupiiiiii - mogoče pa res bo kaj kmalu!!!!!!
Včeraj se ni pri meni nič dogajalo, nič popadkov, samo malo otrdevanje trebuha, lumpi je bil dokaj miren, danes isto.
Mislim, da je že skrajni čas, da se spoznava....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, javite se potem, ko pridete s CTG-ja. Mislim, da bo Urškino poročilo prvo, ker je mela uro 7.30, vsaj zdi se mi. Potem pa MucaMaca, Aja....

MOgoče pa se danes kaj začne odvijat tudi pri novemberkah, če ne za druge, vsaj za tiste ubožice čez rok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pišite.........

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
8.11.2006 7:59:08   
Anonimen
Katy, čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Če sem prav preštela, potem nas je do danes zamudnic že kar 5 !! user posted image

Držite pesti danes zame, da dobro opravim popoldne na CTG-eju! user posted image

user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?