urška76
|
Še enkrat dobro jutro! Sem šla ob devetih spat, pa sem zdele vstala. No pa ene full zoprne sanja sem imela zdajle in si nisem več na ziher če hočem rodit. Sploh na izkušnje po prvem porodu. V prve sta naša dva šla na pogreb predno sem šla iz porodnišnice, ker mi je umr bratranec (star toliko kot jaz), zdele pa sanjam, da sem brala osmrtnico od strica. Čista groza. V bistvu še dobro, da so samo sanje. Dete pa tud mora ve a ne. Viv superca za tako pridno pupo. A tvoj te ni pa nič pomasiral, da bi ti mal olajšal spanje? Bogica, upam, da ti masaža pomaga, ker zdravnik ti kaj dosti ne bo mogel pomagat, glede na to da dojiš. Mirno je pa po moje tole vreme zdelalo. Naš Miha je isti, skoz je treba nos brisat, pa kašlja ponoči, ko en star deda. Sem ga šla danes ponoč pokrit, pa je bil buden od kašljanja in sem mu kar sredi noči dala en malo medu, pa nesladkan čaj potem da je sladkobo iz zobkov spral. MucaMaca zdej pa res že konkretno štopaš naš vrstni red. Hitro po stopnicah laufat, po po kakem makadamu se vozit, da te fino preruka, potem pa mogoče bo kaj. No mogoče niti ni treba, da je makadam, so naše ceste itak dost zluknane. Matejka jest tud ne štejem gibov. Mi je pa pomembno, da jo vsaj občasno čutim. Če se preveč umiri, pa začnem tud štet ja. To je bilo v soboto. In je bilo gibov več kot deset. Ne moreš verjet, kok se jih hitro našteje, ker ne brca več non stop ampak samo malo in občasno, ampak gib je pa vseeno. Pri porodu je bil pa stalno z mano samo partne, babica me je hodila kontrolirat na pol ure, občasno je prišel porodničar, no potem je pa bila anestezistka nekaj časa z mano, da je videla kako je EA prijela. No potem se je pa počasi začela gužva pri meni, ker porod ni in ni hotel napredovat in je bila kmalu polna soba raznih dr-jev . Pri samem CR jih je bilo pa vsaj 5. Babica, ki je poskrbela za bejbota, anestezistka, dva porodničarja in vsaj ena sestra, ki jima je pomagala. Mogoče pa še kdo več. Nisem vseh videla, ker sem imela tisto zeleno plahto pred sabo. Pediatra pa ni bilo, vsaj jaz ne vem nič o tem. Je pa verjetno odvisno od porodnišnice do porodnišnice, pa od gužve, ki jo imajo.
|