|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
26.10.2006 19:08:26   
Anonimen
Kaj pa vem, kaj čmo ukrenit glede vsega skupaj? Zjutraj me je že imelo, da bi kar spakirala pa šla rodit, zdaj pa bi bla še kar raje doma. Sej ne vem več. user posted image

Me pa mal neki matra, in sicer, ful me je strah, da bom takoj tam v porodni omagala. Nisem ravno športni tip in moram priznat, da imam kondicijo na nuli, še na pošten sprehod se mi ne da zadnje čase več it. Joj, kok bom boga tam, se že kar vidim. user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
26.10.2006 19:12:09   
Anonimen
Muca maca to tud mene skrbi user posted image ,...itak, da nimam kondicije nobene, zdaj me je še prehlad napadel,... če bom mogla pa sredi noči it, pa bo še njabolj veselo user posted image  user posted image , čeprav bi rada že čimprej opravila s tem in se cartala z user posted image  me skrbi kako mi jo bo uspelo ven spravit user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
26.10.2006 19:21:21   
marella1
hello user posted image

jaz se pa zdaj pripravljam popiti čaj iz malinovih listov. Sem ga popila 14 dni nazaj samo eno skodelico in je bil tako zanič, da se mi je kar malo zameril. Zdaj bo na silo. Ampak saj bo. Mene tudi nekaj čudnega zvija, ampak se mi zdi da nič konkretnega. Saj naslednji vikend je pa itak polna luna, mislim da bo še veselo user posted image .
Drugače pa punce, ja v sredo je že NAŠ mesec.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
26.10.2006 19:38:16   
Aja1
Zgleda, da imamo vse enak strah....ja, upam, da bomo vse uspešno opravile to nalogo (itak, da jo bomo!) in da nas ne bodo naši user posted image  preveč mučili, ko bodo želeli ven.
Punce...a se zavedate, da bo naš čas vsak čas tukaj?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
26.10.2006 20:04:06   
Anonimen
Jaz bi palačinkeeeeee user posted image user posted image user posted image . Samo kaj ko si jih moram sama nardit,... so vsi leni doma user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
26.10.2006 20:28:21   
Anonimen
Matejka, nam jih je še nekaj ostalo od kosila! Se lahko komot naokrog oglasiš! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
26.10.2006 20:37:30   
Aja1
Jaz bi jih pa tut! Take z nutello ali pa s kuto...njami....zdaj sem pa lačna ratala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
26.10.2006 20:56:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Matejka, nam jih je še nekaj ostalo od kosila! Se lahko komot naokrog oglasiš! user posted image

user posted image

user posted image  same neke poslastice pripravljate punce,...ena je pisala o filanih paprikah danes, mi je take lušte nardila user posted image ,... (nisi bila to ti Muca Maca??) Pa še palačinke? user posted image
Aja, palačinke pa se je mama potrudila nardit, tako,da sem zdaj sita in zadovoljna user posted image .

Za grlo pa sem kar en Angal vzela,.... pa čajek se mi kuha,....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
26.10.2006 21:10:39   
Aja1
No, pa nehajno o hrani zdaj zvečer....ni dobro it spat s preveč polnimi želodčki in slabo vestjo user posted image

Jaz sem danes spet sama...moj je odšel v službo. zdaj ima 3x zapored nočne in je naši user posted image  rekel, da ne sme še priti ven do nedelje... v nedeljo pa bo čas in bomo šli rodit....Upam, da ga bo ubogala. Bi se kar strinjala, da grem v nedeljo. Sicer mi datum ni ravno najbolj všeč (29.10.), ampak vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
26.10.2006 21:10:43   
adelinna
Punce, a veste, da smo prave požeruinje. user posted image  Jaz sem ravnokar zaključila z vrečko medenjakov. Za kosilo sem imela golaž in ko sem počistila drugi krožnik sem si privoščila še kos kruha in Nutelo. Mislim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
26.10.2006 21:14:08   
Anonimen
adelinna jaz se tolažim s tem, da nisem edina user posted image ,...kot vidim smo res vse prave nosečke požreške.
Pa kaj moram user posted image , dete pač zahteva hrano user posted image .

(odgovor članu adelinna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
26.10.2006 21:28:10   
Naja30
Pozdravljene, punce.

Samo da vam javim, da je novemberka Monika79 včeraj ostala v bolnici, ker je imela čudne bolečine v trebuhu, slabo ji je bilo in križ jo je bolel kot pri M. Odprta še ni nič, popadki tudi naj to ne bi bili, ampak preventivno so jo zadržali notri. Kaj več bo pa sama povedala, ko se vrne - upam, da še v enem kosu.

Drugače pa je lahko mesec november tudi moj mesec. Namreč s 1.12. imam prestavljen PDP na 22.11., tako da vs redno berem.

Lepo se imejte in uživajte še zadnje tedne. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
26.10.2006 21:31:44   
Aja1
Naja3, pozdravi Moniko in ji reci, naj se čimprej vrne (še v enem kosu), ker smo se zmenile, da se držimo seznama...brez prehitevanja user posted image
Pa dobrodošla tudi ti. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
26.10.2006 21:33:50   
Anonimen
Uf, kar nekaj bi se prerivale user posted image ,....se mi zdi, da bomo me iz začetka seznama pristale na koncu seznama user posted image ,...
Ja lepo pozdravi Moniko user posted image ,...res upam, da se vrne v enem kosu user posted image .
Pa dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
27.10.2006 9:11:46   
viv_
Ojla!

Monika, drži se! Navijamo zate!

Meni se zdi, da tole dete nikoli ne bo šlo ven user posted image . Za vsak "špik" ali bolečino v trebuhu se mi zdi, da bodo popadki, pa nič... No, rok imam danes teden,še malo bo potrebno počakat!

Grem pa zdajle na občino, oddat za znižano plačilo vrtca, pa za otroški dodatek na CSD - lahko da tam dobim popadke, ker so une ženske tako prijazne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
27.10.2006 10:54:20   
Anonimen
Monika79, drži se in srečno!  user posted image  user posted image  user posted image

Matejka, ne nisem jaz delala filanih paprik, sem preveč lena za kaj takega, jedla bi jih pa z velikim veseljem! user posted image  

Mene je včeraj zvečer tu in tam kak krč spodaj zagrabil, sem že začela zapisovat na listek papirja, potem sem šla pa Bar gledat, pa je naenkrat vse potihnilo. Spet sem spala kot polhek, do pol desetih! Joj, je bilo fino! user posted image

Kaj boste kaj danes počele, punce? Jaz zaenkrat nimam posebnih planov. Malo bom šla v shopping popoldne, pa obvezno moram iti na sprehod danes.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
27.10.2006 11:14:06   
**Petra**
Dan, čveke!

Monika, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jst sm danes mičkeno dlje poležala. MI je kar pasalo. Drugače pa sem ponoči spala ko ubita.

Ja, tudi mene so začele dajat podobne težave, kot jih je napisala Naja3 za Moniko. Ampak jst kr ne bi šla še tam, me zdej mal stiska, ko me špikne v trebuhu. Po eni strani si želim, da bi blo že za mano, po drugi, ko pomislim, da bo šlo počasi že zares, me pa kr stisne. Ampak notr ne bo user posted image mogu ostat, pol pa kak že bo na tisti udobni postelji.

Če vam povem po pravici, prvič ko sem šla rodit me ni blo nič strah, edin jokala sem, preden sem šla v porodno, tako da sem user posted image samo poslala sms, da grem zdej v porodno in naj me ne kliče, ker bi drugače tulila ko lev, zdej, ko pa že vem kako vse skupi poteka, me pa res stiska. Upam, da dobim EA, ker drugače ne vem kaj bo.

Nič, šibam en strojček naštimat, pa prdiem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
27.10.2006 11:43:52   
Anonimen
user posted image , punce mene je fajn ta prehlad zahaklal user posted image ,... sem se ob 2 ponoči zbudila pa mi je mama 2 šalci čaja nardila z medom,... potem se komaj nazaj zaspala, sem si malo vzglavnik dvignila, mi je bilo lažje zaspat... zdaj spet čaj pijem,... mah,...user posted image

Sem vzela včeraj en Angal, pa bi zdaj skoraj raje ta Granobil,... bom počakala, da mi ga mama prinese pa začnem z njim,...

Sem se pa kar malo ustrašla, da ni spet kaka angina user posted image  user posted image , ker sem jih prej imela kar pogosto user posted image , vročine pa nimam, pa tud ponoči je nisem imela,...

grozno vse skupaj,... user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
27.10.2006 11:57:35   
Aja1
Joj, Matejka, dej res čimveč počivaj, pa veliko čaja spij, pa tablete granobil in kakšno mandarino pa bo kmalu bolje. Verjamem, da ti je zoprno....še posebaj, če pomisliš, da bi mogla it slučano ravno zdaj rodit....ja, kdo bi padilah?! Jaz sem bila prehlajena ravno kakšen teden nazaj in mi je šlo kar na jok, ko sem samo pomislila, da bi morala taka rodit. Držim pesti, da boš jutri že bolje.

Petra, a ti si v prvo sama rojevala (ni bilo user posted image  pri tebi)? Kaj pa zdaj? Meni se zdi, da bom morala skozi to kar sama, ker moj nikakor ne bo mogel rano takrat iz službe (če bo v službi, ko se bo začelo). Pa full si želim, da bi bil zraven, ker sem res prava jokica..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
27.10.2006 12:07:27   
adelinna
Matejka81 - upam, da bo kmalu bolje. Drugače pa lahko na to pogledaš tudi s svetle strani. To virozo boš prebolela še pred porodom in boš potem za to sezono fertig. Pa imunski sistem se bo okrepil tako tebi kot tudi user posted image .  Edino kar moraš paziti je to, da ne bi imela previsoke vročine predolgo časa. Drugače pa dosti pij, liži Granobil, pa predlagam, da popiješ kakšno šumenko Ca-C (se jih dobi v lekarni). Vsekakor moraš nadoknaditi izgubljen C vitamin, kalcij je pa za nosečke itak dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
27.10.2006 12:08:35   
Anonimen
Matejka, hitro se pozdravi!  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz grem pa filano papriko delat! user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
27.10.2006 12:11:44   
Nogavica
Ojla, punce!

Prebrala sem vas, zdaj ko pa sem se hotela malo razpisat pa kake slikice dodat v album, pa se je tamala user posted image   ful začela bunit v trebuhu, tako da grem kuhat, pa se mogoče oglasim kasneje.
Monika79, tebi pa veliko sreče, kakor koli bo naneslo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
27.10.2006 12:12:06   
Aja1
Punce, postaja vedno bolj vroče....že druga decembrka je rodila..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
27.10.2006 12:45:19   
krfjolca
Hm, tem decemberkam se pa mudi user posted image ...

Jaz sem danes spet ful slabo spala. Sploh ne najdem udobnega položaja. Če se pa samo premaknem, me pa tako zaštiha v medenici, da je joj. Sem še možeka parkrat prebudila, ko sem tako stokala. Je pa tudi mene en prehlad ujel user posted image ... Boli me grlo, pa nos sem imela ponoči ful zabasan. Okoli 3h zjutraj sem šla po en Lekadol, da me je nehala glava bolet. To trapasto vreme. Res upam, da se bomo pozdravile do poroda. Če bom takale, pa še astma ... Ne vem kako bo šlo tisto predihavanje ...

Me je pa danes tudi zagrabil tisti gnezditveni sindrom. Wiiii, kako se vse sveti user posted image Jaz pa z energijo čisto na koncu. Še tole napišem, potem grem pa počivat. Pa še peso sem na en džiro peljala, zdaj pa revček ne sme v stanovanje, ker ima tace umazane  user posted image

Moje kile so pa podivjale user posted image Ne vem, kako je to možno, ampak v 3 dneh so mi šle gor cele 3 kile!!!!! Res je sicer, da zadnje dni bolj zatekam, kar prej nisem, tako da je verjetno sama voda, ampak grozno je pa vseeno!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
27.10.2006 12:53:24   
adelinna
Krfjolca, če te je zagrabil tapravi gnezditveni sindrom, potem pa dvomim, da boš dočakala 17. naslednji mesec. Mi je že več mamic reklo, da so po začetku gnezditve nekako v roku enega tedna rodile. user posted image

Kar se pa otekanja tiče, imam noge kot kakšna slonica. Pa zapestja so tudi narejena kar scela. Pa kolena me tudi nenormalno bolijo. Me moj user posted image  tolaži, da nisem podobna slonici, ampak da sem prav lepa nosečka. Me zna res lepo potolažiti. user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?