|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
27.10.2006 22:33:07   
Anonimen
Joj, sem prav fauš tistim, ki so nas prehitele user posted image  user posted image  user posted image ,.... bi že kar cartala najino lubico user posted image .
Sicer pa me je zdaj tak fajn špiknilo nekaj na levi strani, da je joj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
27.10.2006 22:44:16   
Aja1
Matejka, jaz bi jo tudi že crkljala....ampak....pravijo, da ko je hruška zrela, pade na tla...torej, bo treba še malo počakat, da se naše user posted image  odločijo, da pridejo pogledat svoje mamice user posted image

Sicer pa še vedno ne dojamem, da smo res že tako zelo blizu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
27.10.2006 23:10:39   
MALINČICA
Oj, novemberke!
Po dolgem času se vam spet oglašam. Zaradi selitve se nisem mogla oglašati in cel mesec je trajalo, da so naju na amis adsl priklopili na internet!
Kriza, povrhu tega pa so nam dali še en zastarel model modema, ki ga je bilo treba nositi na telekom in....skratka cela štala.

No, rodili še nismo, se pa pridružujem tebi matejka81, tudi jaz si že tako zelo želim ob sebi stiskat najinega ligenjčka.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.10.2006 9:42:25   
Luni
Me je včeraj zvečer tako ščipalo, da sem začela na uro gledat, vendar, žal user posted image , niso bili redni (10 min, pa pol ure, pa 15 min.....). Še dobro, da mojmu nisem nič rekla, ponoči sem pa itak kot mala beba spala user posted image  In zdaj čakamo, malo prehitro je sicer, kar bom itak čez 14 dni rodila (oba sta bila čez rok)..... Jaz pa bi... user posted image  včeraj....... Sem tako cmerava, kar mi pride na pot, je vzrok za jokanje, sem že zdajle čisto flekasta, me je naš mlajši v jok spravil user posted image  OOOOOOOO, KRIZA!!! Upam, da mine čimprej. 

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.10.2006 9:59:09   
mirjanajelenko

včeraj  od 17 ure naprej cca do 23 ure mi je na 15 min utrdeval trebuh ter me je full napenjalo bolečine so bile blage ali so mogoče to bili popadki tiščalo me je na vodo ter blato nisem pa mogla  narediti ne male in ne velike potrebe, situacija se je pomirla po 23 uri ampak ponoči ter danes se mi to tudi dogaja  ampak bolj poredko ko sem bila v četrtek na ctg mi je g. rekel da je maternica ter plodovnica že pripravljena za porod, gibe čutim ampak ne tako močno kot pred 2 dnevoma, ali mislite da se je moj čas res že začel,  moj dpd pa je 11.11 po ,UZ.  zm sem pa imela 06.01 

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.10.2006 10:00:56   
mirjanajelenko
luni   menda ne boma prehitro rodile  ko ležim je bolje ko pa sedim  mi pa ni najbolj prijetno, ko pa hodim pa mislim da mi bo kar ven paduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.10.2006 10:02:48   
mirjanajelenko
aja moj g je potrdil spol ploda pupika bo, ampak ne verjamem ker so mi 10 09 rekli v celju da bo fantek 

aja saj kaj druzga pa tak ne more bit hahahahhauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.10.2006 11:55:18   
Nogavica
Pa kaj je s tem albumom?!? Ne morem gledat fotk in ne morem dodajat svojih. Piše: The page cannot be displayed. user posted image  Vam tudi ne dela?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.10.2006 12:07:46   
adelinna
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

ali mislite da se je moj čas res že začel, 

Ja, punce, zgleda da se tudi pri nas počasi že začenja. user posted image  Čez tri dni je tukaj naš mesec. Nekatere so nas pa itak že prehitele. Še malo, pa bomo pisale o neprespanih nočeh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.10.2006 12:23:43   
Aja1
Nogavica, tudi pri meni zdaj to piše. Zgleda, da res nekaj ne dela danes. Probaj še kasneje.

Zdaj pa letim panirat osliče, da bo kaj za kosilo.user posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.10.2006 12:45:18   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, tudi pri meni zdaj to piše. Zgleda, da res nekaj ne dela danes. Probaj še kasneje.

Zdaj pa letim panirat osliče, da bo kaj za kosilo.user posted image

Šment, pa ravno zdaj, ko sem se hotela pobahat še z novo spalno vrečo za na pot, ki sem jo danes prejela od Neckermanna. Ful je lepa, mehka in praktična. Sem jo sprobala na medvedku in seveda pofotkala. No, upam , da bodo uredili album ta vikend, ko imam veliko časa (user posted image  namreč dela), sicer pa ne vem, če je to od danes - meni že včeraj zvečer ni delalo. user posted image

Aja1, dober tek! Si mi malo lušte naredila z user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.10.2006 13:19:10   
Aja1
Sem že pojedla...je bilo takooo dobro. Prav pasale so ribice. Zdaj sem pa postala tako lena in zaspana, da grem malo počivat pred tv. Upam, da ne bom spet zaspala za dolgočasa, ker potem pa zvečer in ponoči strašim tukaj gor, ko ni nobene nikjer.

No, mogoče to z albumi na RR tudi včeraj ni delalo (nisem probala). Upam, da začne čimprej delat in da bomo videli tvoje slikice.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.10.2006 13:27:52   
ircica
Se dobro, da vas lahko berem in vidim, da so vsi "simptomi" normalni, ce ne bi se kar pred bolnico parkirala, vsakic, ko me jajcniki zabolijo.
Naju je pa vceraj v.d. tasce presenetila tako, da mi je par let življenja skrajsalo. Sva se vracala s CTGja in planirala, kako praznovat 1. dan moje porodniške, ko ga zacnejo klicat iz sluzbe, kje hodi in da mora nujno prit. Ko jih je sel pogledat, pa tam sedi njegova mama, ki nas je prisla pogledat (1300 km dalec) in ji ni bilo tezko potovat, ubogi revi. Telefon pa je najbrz bilo tezko dvignit. On pa je moral cez eno uro it v ZG, ker ima tam eno delo ze 3 tedne. Mi je kar slabo postalo, ko sem pomislila, da me caka vikend oskrbe v.d. tasce, ker ne govoriva niti malo skupnega jezika (dobesedno in metaforicno). Hvala bogu, da jo je prisilil in organiziral, da je sla z njim v Zagreb in se vidimo sele jutri zvecer, preden gre. Bi si sla kar kake lazne popadke organizirat raje user posted image
Zdaj pa me skrbi, kdo bo pred vrati, ko se bomo vracali iz porodnisnice... in to bolj kot sam porod.  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.10.2006 13:47:50   
Anonimen
mirjana Skoraj tako, kot da bi brala svoje sporočilo... Zvecer me je začelo blazno zvijat po trebuhu, sem mislila, da bom skup padla, tako me je zvijalo. Po nekaj urah(!) sem potem le lahko šla na wc, tako da mi je bilo vsaj malo bolje. Zjutraj so se začele pa menstrualne bolečile, otrdevanje trebuha... tako da sedaj res ne vem, a so to že pravi popadki ali ne user posted image

Niso še prav močni, tudi niso še zelo pogosti, ampak najbrž se počasi začenja...

A mogoče katera bolj izkušena ve povedat, koliko prej se lahko pojavijo te menstrualne bolečine? Pred štirimi dnevi sem bila še povsem zaprta in brez popadkov na ctg.

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.10.2006 16:17:40   
MALINČICA
Dajte mi povedat punce, kako se počutite sicer? A katera od vas ponoči dejansko spi, ali se samo meni zdi to znanstvena fantastika?
Se mi zdi da že celo večnost ne spim, sploh ne vem kako uspem čez dan funkcionirat.
Ponoči grem skoraj vsako uro na wc, pri tem me tako bolijo noge, da poskušam do wc-ja prit samo po petah, ko končam in se vrnem v posteljo, mi gre včasih prav na jok, ker vem, da se bom vlegla in bo spet bolelo tukaj v trikotu in da bom vsak vdih zaječala.
Čez noč mi roke in noge tako zatečejo, da jih zjutraj komaj pokrčim v pest.
V glavnem nič kaj prijeten ni ta zadnji čas nosečnosti in zdaj vem, zakaj vse nosečnice na koncu komaj čakajo, da gredo rodit.
S tem trebuhom se butnem kamorkoli.
Žejna sem kot kamela, vsakič, ko grem lulat, popijem 3dcl vode...
Ko sedim, me ligenjček tako potiska v rebra, zato se dam tako na eno stran in zgledam kot Notredamski zvonar.....
Edino, ko me pobrca, takrat se zavem, da je vse to slabo in kar boli vredno za to pikico v mojem trebuhu.

Se pa zaenkrat še javno pohvalim, da mi je do 38. tedna uspelo priti brez ene same strije.

Hvala dragi starši, da sem podedovala elastično kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.10.2006 16:21:22   
Lana_s
Mene je zvečer začelo zvijat in pojavile so se bolečine, ki so bile podobne menstrualnim krčem - vendar bolj blagim, pa tudi že na 6 minut in so trajale do 4h ponoči ko sem zaspala. Zjutraj sem imela ctg in pregled, pa še ni nič pokazalo, tudi odprta še nisem bila. Zvečer okrog 21h pa so se pojavile dosti močnejše bolečine (pravi popadki), drugo jutro ob 7.33 sem rodila. Torej, trajalo je od nedelje zvečer (popoldan pa se mi je začel čep luščit) in do torka zjutraj. Tak da če je pri vas enako potem se nekaj pripravljauser posted image   in boste kmalu zibale.user posted image
Vso srečo in čimmanj bolečinuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.10.2006 16:27:13   
Lana_s
Malinčica nisi edina, ki ima že vsega dovoljuser posted image  Jaz tudi že lep čas ne spim. Na stranišče sicer ne hodim toliko, mogoče 2x na noč, potem se še mala 2x zbudi (odkar je v svoji sobi), zbujam se nonstop ker me boki bolijo in mi ni niti najmanj udobno...user posted image
Trebuh mi je tudi že konkretno napoti, sploh ko je treba malo previjat ali se igrat z njo, pa jo pocartat, nest po stopnicah...
Upam da bo kmalu konec in potem nikoli več ali pa vsaj lep čas (par let) ne. Meni tudi ni jasno kako nekatere uživajo v nosečnosti. Jaz sem obe nosečnosti komaj čakala da je konec. No čez dober mesec upam, da bo vse za manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.10.2006 16:44:10   
MALINČICA
Pa kako sploh zgledajo tako začetni popadki?
Takšno bolečino prav v materničnem vratu čutim že kar nekaj dni, kot da bi me otrok ful močno sunil vanj.
Meni se vsakič, ko se vstanem, ko kihnem...skratka, ko napnem spodnje mišice zdi, da mi bo otrok kar ven pogledal oz se kar prestrašim, da mi bo plodovnica odtekla, tudi spolovilo imam zelo otečeno ali kako bi opisala, tako izbočeno je, kot da bi otrok bil na pol že zunaj.
Ne vem, če pa počepnem, pa me tako zelo ščipa v križu, da se moram kar hitro vstat.
Trebuh mi otrdi kakih 20 krat na dan.
Si sploh ne znam predstavljati kako se čuti popadke, me je včasih kar strah, da jih bom pogrešila, čeprav imam samo minutko do porodnišnice. 

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.10.2006 17:00:03   
Lana_s
Zgrešila popadkov sigurno ne boš, vsaj tistih tapravih ne. Ne vem kako bi drugače opisala - kot menstrualni krči, ki se ponavljajo v določenih intervalih in se stopnjujejo.

Otrok pa tudi ne bo kar tako zunajuser posted image  Se meni tudi kdaj zazdi da je že čisto spodaj ampak ne gre tak lahkouser posted image  Kar traja nekaj časa, da prileze do konca.

Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.10.2006 17:58:25   
Anonimen
Ojla,...
Punce, na pomoč! user posted image   user posted image  user posted image ,... Grozno me matra želočna kislina (zgaga),... Kaj mi svetujete, prej sem se po kosilu hotela uleči pa sem nekaj časa dremala , vzglavje sem si dala višje (2 vzglavnika), ker mi en sploh ne paše več user posted image , pa se mi je kar dvignilo,... user posted image  user posted image ,... pa zapeklo me je po celem žrelu,... Tud ponoči imam te težave user posted image  user posted image  user posted image . Kaj bi pomagalo?
Verjetno je vzrok temu tudi to, da imam trebuh še precej visoko in še kar raste, težje tudi diham user posted image .
MALINČICA glede spanja pa sploh ne govori, jaz nisem mogla spat zarad fotrovega smrčanja user posted image ,... danes sem šla kupit zložljivo posteljo,... neverjetno celo dobila sem jo user posted image  in danes bom verjetno spala kot v nebesih user posted image  user posted image ,... Razen, če me kislina ne bo matrala user posted image .

No, pa tudi grlo ni še čist nič boljše user posted image . Pa sem skoraj že 10 Granobilov pojedla user posted image .
Upam, da vse te tegobe kmalu minejo in da bo najina user posted image  pridno dete in mi bo pustila ponoči čimveč spati.

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.10.2006 18:11:55   
viv_
Živjo punce!

Mi smo bili na Bledu - ful lep dan je bil! Upam, res upam, da je tole zadnji vikend v 3 user posted image . Jaz imam tudi že vsega dovolj - ponoči hodim na 2 uri na wc, tistih 5 m komaj prehodim, tako mi vse dol tišči. Tudi sicer, ko hodim, me bolj ali manj stalno boli. Brca pa že ful nizko, tam 2 cm do izhoda user posted image user posted image  Samo čakam, kdaj bo kakšna roka skozi user posted image

Jutri gre Mirna k tašči2 za en dan - prav fino. Mi gremo samo na kosilo, tamala pa ostane tam. V ponedeljek zjutraj imam pa amnioskopijo - držte pesti, da me pošljejo naprej rodit.

Mirna je vsa pomembna, ker sem ji naročila, da ko se bo rodila sestrica, morata z atijem kupit pleničke in prekuhat dudo. In zdaj samo ponavlja, kaj morata narest...

Tako, zdej se grem pa še mal s tamalo igrat ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.10.2006 18:20:54   
MALINČICA
Jaz mislim, da najbolje, da si kar en gumb pritisnemo in gremo vse rodit takrat, ko nama paše!

Jaz bi šla v ponedeljek, tako!!!

Matejka81, tebi pa priporočam ušesne čepke user posted image ! Aja, pa če imaš rada tortice in če se ti Ilich v Mb zdi zakon, pol moraš it na tortico v Pohorsko kavarno pod Pohorje, ni boljših od tistih tam, garantiram!!!
Evo, če imaš čas, te jaz povabim in ti častim eno po tvojem okusu!!Največji problem se je odločiti samo za eno, ker so res blazno dobre.
Meni najboljše so tri: malinova, kokosova ali pa karamelna.
Zadnje čase me dragi nekam pogosto pelje tja, mogoče sem v pomanjkanju sladkorja v krvi res neznosna, ha ha!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.10.2006 19:38:42   
r1ta
Lep pozdrav!

Sicer sodim med decemberke ampak vas z veseljem berem!

Matejka81 tudi sama imam že kar nekaj časa probleme s kislino. Pri tem user posted image  se je treba izogibati mastne hrane (maslo, ocvrte jedi) in sladkih jedi user posted image . Glede na to da si pojedla oz. popila ogromne količine čaja z medom imaš verjetno probleme zaradi tega, ker po medu tudi zgaga peče! Če pa se že pregrešiš pa meni osebno najbolj pomaga donat mg. Par požirkov in je takoj bolje! Če pa tega ni pri roki pa bo tudi rupurut pomagal vendar se jaz tablet raje izogibam... In hja, povišano vzglavje...

Upam da ti bo kmalu bolje!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.10.2006 20:05:10   
Lana_s
Matejka81, meni pri zgagi mleko pomaga, če pa je hudo pa samo Rupurut. Lahko ga brez skrbi vzameš, meni je moja gin. rekla, da lahko pa tudi več punc sem že slišala, da so ga jemale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.10.2006 20:33:09   
Aja1
Matejka, upam, da si rešila problem z zgago. Jaz k sreči nimam teh problemov, ampak baje res pomaga donat in rupurut.

Malinčica, jaz pa spim ponoči kot polh....oz. spat grem full pozno, ker user posted image  zvečer preveč brca in potem spim vsaj do 10-ih. Na wc pa letim ene 2x na noč.

Zdaj sem se odločila, da grem pa prah pobrisat po poličkah...bo čas hitreje minil (moj je itak spet šel v službo in sem že spet sama doma user posted image ).

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?