danaja1
|
Drage moje! Že nekaj časa vam nisem nič napisala, kaj čem sem bolj lene narave, čeprav v službi skoz nekaj tipkam, sedaj pa non stop vas berem a natipkat nič Danes sem prav mislila da bom že rodila. No vam na kratko povem mojo malo zgodbico. Želela sem naročit voziček Jaguar na ebayu a kaj ko to ne obvladam, niti nimama vise. Gor so bili Jaguarji ful ugodni, celo za 130 EUR. To se je začelo septembra. No in moja prijateljica pravi da ima tukaj v Kranju sodelavko, staro okrog 26 let in da ona to ful obvlada in da vse kupuje gor in da ji lahko reče če bi nam naredila to uslugo. Jasno jaz in moj ful vesela se zmenmo, ji damo denar za voziček, poštnino in še častimo jo 2.500 SIT in moja prijateljica ji da ta denar, vse skupaj 36.500 SIT. Jaz te "ebayevke" nisem videla, samo slišale sva se po telefonu in mailu. No ženska res naroči voziček, potem pa pravi, da ji je ta prodajalec sumljiv, da ne da nobene garancije in da noče sprejeti plačila preko paypala, čeprav tam tako oglašuje. No s tem paypalom si pa kao zaščiten. In smo se dogovorili, če se ji zdi tako, da naj ne nakaže denar in da bomo čakali na boljšo ponudbo. Med tem časom ni bilo nič pametnega, edino en voziček z torbo in vrečo za 199 EUR in sem ji poslala mail če lahko potem tega naroči. Dva tedna od nje nič glasu, oz. potem pravi da je v LJ pri fantu in da ne dela internet, tako da bo prišla v Kranj in naročila, jaz pa ji rekla da se bova dobili in da ji bom dala še to razliko. Spet 14 dni nič, jo kličem, se ne oglaša, ji pustim glasovno sporočilo če je že naročila, potem pa še sms če ne more naročit do te srede da ni problema ampak naj vrne denar saj bomo sami naročili preko Kikiwelta. No v glavnem ženska je pa baje depresivna zaradi službe in je že nekaj časa na bolniški. Kontaktiram prijateljico in ji povem da se ta njena sodelavka nič ne oglaša. No ona jo je komaj nekako dobila in ji je rekla da nam pač ne more naročit tega vozička. Ni problema, nobenega ne silimo in tudi to ni bil naš namen, človek pač lahko reče ne bom, nočem al karkoli, samo naj vrne denar. Ona njej obljubi da bo preko poštne nakaznice nakazala denar. In do danes nič. Spet mi pravi prijateljica pokliči jo. Danes jo pokličem in ji povem da sem pač slišala da ne more tega za nas narediti, da vseeno hvala ampak da denarja še ni kot je obljubila prijateljici, ona pa pravi sem rekla do konca tedna in da danes ni konec tedna. Prosim jo če mi lahko nakaže na TRR še danes in pravi naj ji pošljem številko, jaz to storim po mailu in sms s prošnjo če je lahko to danes. No in kaj potemmmmmmmmmmmmmm Ženska me kliče, da mi bo nakazala ko bo ona hotla! Prosim jo da ni nobenega problema ker ni to storila ampak mi denar potrebujemo in naj ga samo vrne. Ona pa čisto ven pade in da ji grozim, da bo poklicala policijo, jaz jo prosim samo vrni naš denar, ona še dalje da bo zaračunala polog na vizo in dvig z vize, neke penale, emaile, ...., v glavnem jaz sem mislila da bom dol padla. Kličem prijateljico čist sem bla iz sebe, tako sem se jokala Prijateljica jo kliče in pravi da ji je rekla da to ni način....... ta ji je pa na koncu rekla da bo danes nakazala, me prav zanima. Potem pa me kliče prijateljica in ona čist vsa iz sebe joka zaradi mene, ker sem tik pred zdajci da rodim in ker se sekiram..... V glavnem obe sva jokali kot dež, potem sta naju pa najina možka mirila..... A veste kaj denar bom dobila zlepa ali zgrda, zdej jo pa ne bom več prosila, če ne bo do srede bo pa ona vidla, potem bo pa res pristala v Begunjah (norišnica) V glavnem moj dojenček lih tolk da ni prišel ven.... Očitno sva z mojo prijateljico tolk pošteni da ne moreva verjet da obstajajo tudi taki ljudje. Si sploh ne predstavljam da me nekdo prosi za njegov denar..... Upam da vas nisem preveč zamorila.... Kličem prija
|