|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
27.10.2006 14:32:27   
Lana_s
Pozdravljene,

kam se pa vsem tak mudi. Še november ni pa decemberke že prehitevajo. Monika79 vso srečo in da se vse lepo iztečeuser posted image user posted image

Nam so pa izpitne roke spremenili in imam zdaj komaj 4.12. izpituser posted image Pa sem mislila, da se ga bom lahko še pred porodom rešilauser posted image Kak sem zdaj jeznauser posted image

Nič, pozdravite se, grem si zdaj malo jezo hladit in nekaj sladkega poiskat.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
27.10.2006 14:56:42   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Petra, a ti si v prvo sama rojevala (ni bilo user posted image  pri tebi)? Kaj pa zdaj? Meni se zdi, da bom morala skozi to kar sama, ker moj nikakor ne bo mogel rano takrat iz službe (če bo v službi, ko se bo začelo). Pa full si želim, da bi bil zraven, ker sem res prava jokica..... user posted image

Ja, in tudi zdaj bom sama. Tudi jst sem prava jokica, pa se mi zdi, da če bi bil zraven, da bi blo še slabše, zato mu tud po telefonu nism mogla povedat, da grem v porodno (en dan pred sprožitvijo so me že not zadržal - rodila sem 7 dni čez rok), ker bi pol jokala ko dež.  Pa tud ni najbolj on za bolnice pa to, tko da ne bi na koncu mel več problemov z njim kot z mano.

Zdej pa bo itak z malo pikico, joj, tak mi je hudo, ko se spomnem na to, da jo bom mogla za tistih par dni kar pustit, le kaj si bo mislna, ko me kr ne bo. Sicer jo že navajam na to, da ko bom šla po brateca, da me ne bo doma in da naju bosta z očijem obiskovala. Sicer pravi "ja", ampak kak bo potem, pa si niti predstavljati ne morem.

Grem špagetke skuhat, da bomo mal papcali, pol bo šla pa lumpa že počivat, pa jst mogoče mal z njo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
27.10.2006 16:52:31   
Anonimen
Hej novembrke, kje ste?

Jaz sem popapcala že drugi Granobil, pa s čajem se nacejam že cel dan user posted image , samo, da bo kaj pomagalo. Tamala se je čist nekam umirila,...mislim, saj giblje se ampak tako zelo nežno user posted image . Kako je pri vas kaj z gibi? user posted image  še vedno razgrajajo kot veliki?
Včasih se mi zdi, da se me samo s konicami prstkov dotakne, res čist čist je nežna user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3778
27.10.2006 17:06:14   
**Petra**
Matejka, tudi moj lump se je kar umiril, pa tudi zelo čudno se počutim. Ampak, da bi šla počivat, to pa  ne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pol, ko me pa kaj štihne, pa samo jamram. 

Počakat moram, da stroj oprere, potem pa greva s Pio z očijem na rekreacijo. Mala je čist nora na nogomet, pol pa morva hodit gledat. Jah, sej pol pa že konec dneva. Pa vikend je pred nami, pa tuki gor bo eno majhno zatišje. Vse se čez vikend kr nekam poskrijemo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri se pa ura prestavi, ne? To bo šele zmešnjava... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi, potem pa je naslednji teden že polna luna, oooo, upam, da ne upam zastonj na njo user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri decemberkah ni treba nobene lune, kr same hodijo v Rim ena za drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ktera je pri nas na vrsti, bo to doletelo Moniko? Ona bi lahk še malo počakala.... user posted image user posted image user posted image

Lih zdej se bašem z maslenimi piškotki, mmmm, so dobri. Sam user posted image k pol ne znam nehat mlet. Pa si govorim, "samo še enga, še enga, še enga...." pa je vrečka že prazna. Tud ne vem, kok sem lahko tok požrešna. Pa ni dolg tega, kar sem pojedla špagetke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
27.10.2006 17:08:34   
**Petra**
Matejka, ti maš pa eno lepo okroglo cifro objav - čestitam! Lih zdej mi je padlo v oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pridno tipkala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3780
27.10.2006 17:18:17   
krfjolca
Čaubau!

adelinna, upam, da imaš glede gnezdenja prav user posted image . Danes sem prav čudna, še celo pečico sem očistila in začimbe uredila po barvah user posted image ... No, do 1. novembra naj zdrži, zaradi zavarovalnice, pol pa kar user posted image ... Jaz kar malce špekuliram, da bi bil mogoče 2.11., kot je rekla jasnovidka (pa še polna luna je enkrat tam okoli ...). Saj ne verjamem v te zadeve, ampak glede na to, da je natančno narisala sobo, v kakršni naj bi jaz ležala v bolnici (in sem res), in avtomobilsko nesrečo mojega dragega (vključno z barvo avtomobila, natančno uro dogodka, vremenom in opisom ostalih udeležencev), si ne morem kaj, da ne bi mislila, da je morda pa res nekaj na tem. No, bomo videli. Mislim, da je rekla, ali bo 2., ali pa 12. (lahko pa gre tudi za uro).user posted image

Jaz sem pa zdajle spekla tortico za dragega, za rojstni dan. Sem naredila punčevo, jo ima najraje. Je čisto simpl, pa folk kar ponori, ko jo sproba. Če bi katera recept, naj javi ;) Jutri jo moram le še okrasit.

Zvečer greva pa v kitajsko restavracijo. Njami!!!!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3781
27.10.2006 17:19:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Matejka, ti maš pa eno lepo okroglo cifro objav - čestitam! Lih zdej mi je padlo v oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pridno tipkala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sploh nisem vidla user posted image ,... pa kar je najpomembnejše - 4 zvezdice user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3782
27.10.2006 17:24:45   
**Petra**
Krfjolca, jst bi prosila za recept. Sej se ne mudi, ko boš utegnila. Mogoče še pred Rimom kaj spackam, če res ni velik dela z njo.

Mmmmm, Kitajska....user posted image user posted image user posted image user posted image Jst bi tud....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
27.10.2006 17:38:58   
danaja1
Drage moje!

Že nekaj časa vam nisem nič napisala, kaj čem sem bolj lene narave, čeprav v službi skoz nekaj tipkam, sedaj pa non stop vas berem a natipkat ničuser posted image user posted image user posted image
Danes sem prav mislila da bom že rodila. No vam na kratko povem mojo malo zgodbico.
Želela sem naročit voziček Jaguar na ebayu a kaj ko to ne obvladam, niti nimama vise. Gor so bili Jaguarji ful ugodni, celo za 130 EUR. To se je začelo septembra. No in moja prijateljica pravi da ima tukaj v Kranju sodelavko, staro okrog 26 let in da ona to ful obvlada in da vse kupuje gor in da ji lahko reče če bi nam naredila to uslugo. Jasno jaz in moj ful vesela se zmenmo, ji damo denar za voziček, poštnino in še častimo jo 2.500 SIT in moja prijateljica ji da ta denar, vse skupaj 36.500 SIT.
Jaz te "ebayevke" nisem videla, samo slišale sva se po telefonu in mailu.
No ženska res naroči voziček, potem pa pravi, da ji je ta prodajalec sumljiv, da ne da nobene garancije in da noče sprejeti plačila preko paypala, čeprav tam tako oglašuje. No s tem paypalom si pa kao zaščiten.
In smo se dogovorili, če se ji zdi tako, da naj ne nakaže denar in da bomo čakali na boljšo ponudbo.
Med tem časom ni bilo nič pametnega, edino en voziček z torbo in vrečo za 199 EUR in sem ji poslala mail če lahko potem tega naroči.
Dva tedna od nje nič glasu, oz. potem pravi da je v LJ pri fantu in da ne dela internet, tako da bo prišla v Kranj in naročila, jaz pa ji rekla da se bova dobili in da ji bom dala še to razliko.
Spet 14 dni nič, jo kličem, se ne oglaša, ji pustim glasovno sporočilo če je že naročila, potem pa še sms če ne more naročit do te srede da ni problema ampak naj vrne denar saj bomo sami naročili preko Kikiwelta.

No v glavnem ženska je pa baje depresivna zaradi službe in je že nekaj časa na bolniški.
Kontaktiram prijateljico in ji povem da se ta njena sodelavka nič ne oglaša. No ona jo je komaj nekako dobila in ji je rekla da nam pač ne more naročit tega vozička.
Ni problema, nobenega ne silimo in tudi to ni bil naš namen, človek pač lahko reče ne bom, nočem al karkoli, samo naj vrne denar. Ona njej obljubi da bo preko poštne nakaznice nakazala denar. In do danes nič. Spet mi pravi prijateljica pokliči jo.
Danes jo pokličem in ji povem da sem pač slišala da ne more tega za nas narediti, da vseeno hvala ampak da denarja še ni kot je obljubila prijateljici, ona pa pravi sem rekla do konca tedna in da danes ni konec tedna. Prosim jo če mi lahko nakaže na TRR še danes in pravi naj ji pošljem številko, jaz to storim po mailu in sms s prošnjo če je lahko to danes.

No in kaj potemmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ženska me kliče, da mi bo nakazala ko bo ona hotla! Prosim jo da ni nobenega problema ker ni to storila ampak mi denar potrebujemo in naj ga samo vrne. Ona pa čisto ven pade in da ji grozim, da bo poklicala policijo, jaz jo prosim samo vrni naš denar, ona še dalje da bo zaračunala polog na vizo in dvig z vize, neke penale, emaile, ...., v glavnem jaz sem mislila da bom dol padla.
Kličem prijateljico čist sem bla iz sebe, tako sem se jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prijateljica jo kliče in pravi da ji je rekla da to ni način....... ta ji je pa na koncu rekla da bo danes nakazala, me prav zanima. Potem pa me kliče prijateljica in ona čist vsa iz sebe joka zaradi mene, ker sem tik pred zdajci da rodim in ker se sekiram.....
V glavnem obe sva jokali kot dež, potem sta naju pa najina možka mirila.....
A veste kaj denar bom dobila zlepa ali zgrda, zdej jo pa ne bom več prosila, če ne bo do srede bo pa ona vidla, potem bo pa res pristala v Begunjah (norišnica)user posted image user posted image user posted image user posted image
V glavnem moj dojenček lih tolk da ni prišel ven....
Očitno sva z mojo prijateljico tolk pošteni da ne moreva verjet da obstajajo tudi taki ljudje. Si sploh ne predstavljam da me nekdo prosi za njegov denar.....

Upam da vas nisem preveč zamorila....

Kličem prija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
27.10.2006 17:41:53   
krfjolca
Z veseljem, evo recept:

BISKVIT

14 rumenjakov
200 g sladkorja v prahu
10 beljakov
80 g kristalnega sladkorja
240g moke

Rumenjake in sladkor v prahu penasto stepeš. Posebej stepeš beljake, tik preden se strdijo, dodaj kristalni sladkor. Sneg stresi na rumenjakovo kremo, gor presej 240g moke in z metlico narahlo vmešaj. V tortni model vlij 2/3 testa in peci približno 30 min na 180 stopinj. Nato speci še preostalo testo (če imaš 2 modela, lahko tudi naenkrat).

Večje testo prereži na 2 oblata in ju z notranje strani kar na debelo namaži z marmelado (najboljša je marelična).

Manjši biskvit pa nareži na drobne kocke, stresi v večjo posodo, posuj z 200g sladkorja v prahu in prelij s sokom 2 pomaranč, 1 limone in približno deci in pol ruma (jaz dam malo več in raje šparam pri pomarančah user posted image ). Dobro zmešaj, nato pa maso poravnaj med tortna oblata, torto malce obteži in postavi čez noč v hladilnik.
Za preliv lahko zmešaš 100g sladkorja v prahu s polovičko beljaka in obarvaš s kakim malinovcem ali barvo za živila, da pride roza ... Lahko pa je tudi čokoladni preliv, po želji.

Dober tek ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3785
27.10.2006 18:14:55   
Anonimen
Danaja1 GROZA! user posted image , Res ni lepo, da te nekdo tak nategne user posted image ,...Jaz bi jo kar poiskala in jo kar user posted image

Pa saj ok, po moje meni ne bi bilo več tolk do tega denarja ampak halooo? Gre se pa za odnos! Pa kak je ni sram? user posted image ,
Kot si rekla, naj raje reče, da en more ali pa noče, kot, da pa te okol prinese user posted image user posted image

MAh sploh nimam besed za take ljudi.
Mi je moj enkrat pravil, da ga je en prosil za denar (poznal ga je na videz in vedel je kje stanuje) pa mu je posodil,...saj menda ni bilo dosti ampak vseeno, in tega denarja pol moj nikol ni več videl user posted image ,...pa ne samo to! Ta tip ga je še drugič upal prosit za denar, čeprav mu tistega prej še vrnil ni!?! Ljudje so tud zlobni, da je joj, pa brez sramote tudi! user posted image   Uf imam kar alergijo na take!

Upam, da se ti zadeva vredu razplete .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3786
27.10.2006 18:19:19   
danaja1
Ja sem se že umirila.... je bilo pa hudo, nisem mogla verjet, da moraš nekoga prosit za svoj denar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Folk je čisto nor, ne vem kako lahko taki ljudje spijo.....
No hvala bogu, da nismo vsi takšniuser posted image user posted image user posted image  in da bog vidi kdo je dober, včasih pa tudi neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
27.10.2006 18:23:55   
LARIKA
Ojoj Danaja user posted image kar ne morem verjet, da tak primitiven folk res obstaja. Ok sej nič ne rečem,delam s strankami dnevno, sem navajena vsega hudega,..ampak tole je pa višek .Jaz bi na vajinem mestu znorela. MOža bi napokala v avto in šla direktno tja. Prijateljici bi rekla za naslov in bi šla kar osebno tja. NIč nakazovanja ali kaj podobnega. Keš nazaj na roke. Tako ga je predvidevam tudi dobila. **** jedna. Že tako ali tako si na koncu, pa da se še sekiraš in obremenjuješ zaradi ene take kokoši. Danaja ni vredena tega. Vajin otroček je pomembnejši od tega vozička, ne? Tako da pozabi na to kokoš in se sprosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
27.10.2006 18:43:19   
Mami23
dan....

se vam javljam po doooolgem času....
punce hvala za vse lepe želje in čestitke, mi se lepo cartamo z našo user posted image  princesko Nežo, ki je zeloooo pridna punčka, samo spi pa je in zeloooooo malo joka user posted image ....še patronažna sestra je dons rekla, da bi jo kar domov vzela, ker je tako pridna pa potrpežljiva user posted image

no glede poroda pa lahko samo rečem...aleluja za epiduralno....čutila sem mogoče 5 popadkov...v porodni sem bila od 10h zjutraj do 21:30h, Neža pa se je rodila ob 19:00....

porod je bil lahek zahvaljujoč epiduralni, dr. Maksl je bil zelo ustrežljiv, takoj ko sem malo čutila popadek, so ga poklicali in mi je prišel dat dozo user posted image ......najbolj boleč je bil zame iztis Neže.....mogoče mi je dal zadnjo dozo dr. malo premočno, saj spodnjega dela telesa sploh nisem čutila in zato tudi nisem pravilno potiskala....tako da sta mi dve babici pomagali in se mi uprli na trebuh (to je bolelo kot hudič).....drugače pa...nič se bat...vse bo uredu in vse bo pozabljeno, ko boste dobile svoje  user posted image  v naročje user posted image

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
27.10.2006 20:43:04   
Naja30
Dober večer!

Monika vam pošilja pozdravčke nazaj in pravi, da tudi sama upa, da bo dete še malo na toplem. Je pa danes že bolje, na CTG-ju ni bilo vidnih popadkov user posted image

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
27.10.2006 20:56:49   
urška76
Čer!
mami23 čestitke za tako pridno punčko.user posted image Upam, da bo naša tud taka user posted image .
Naja ti nas pa kar obveščaj kako je z Moniko, dokler bo v bolnici, pa upam, da ne bo prehitevala in se oglasi še kaj v enem kosu.
Jaz sem imela pa danes ctg in se mali še nič ne mudi. Je v čakalnici razgrajala, potem se je pa tako utrudila, da je med ctg-jem spala. Sem jo maorala budit, pa sestra mi je trebuh preguncala pa nič od nje. Mal se je premaknila in spala dalje. user posted image  Šele, ko sem se obrnila na hrbet, ji nekaj ni odgovarjal in je začela brcat. Drugač pa počasi malo zatekam, in posledično se tud kile dvigujejo. No še dober teden mam do pdp, potem pa pričakujem še kak teden, ko naša ne bo hotla na mraz.
Lep večer vsem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
27.10.2006 21:07:34   
Aja1
Danaja1, na žalost obstajajo tudi taki ljudje. jaz si niti predstavljati ne morem, da bi komu naredila kaj takega. Se je lepo delala nekaj časa....matr sovražim take hinavce in primitivce. Pa saj je tvoj denar! Jaz na tvojem mestu tudi ne vem, kaj bi naredila. Nisem tak tip, da bi ji gozila ali kaj podobnega....po moje bi moral možek stopiti v akcijo. Upam, da dobiš denar čimprej nazaj in res naroči raje pri kikiweltu....tisto je vsaj sigurno. Jaz sem dobila isti voziček v 4 dneh od plačila.

Krfjolca, kar prehitevala bi?! Nazaj v vrsto in počakaj na 17.11. user posted image

Petra, in kako je bio, ko si bila sama v porodni? Pa koliko je sploh user posted image , ki rojevajo same? Jaz sem skoz mislila, da bom ena redkih, pa mogoče temu le ni tako user posted image

Moj je šel pa spet v nočno in jaz seveda v jok user posted image user posted image user posted image   Pa kaj je danes tak čuden dan??? jaz kar naprej nekaj jokam in se cmerim, se smilim sama sebi,.... Najraje bi šla spat, pa ne morem.... Ponavadi zaspim šele tam okrog enih ponoči....do takrat je pa še dolga noč....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
27.10.2006 21:28:18   
Nogavica
Dober večer...

Ravno sem se hotela lotit dodajanja fotk v album, pa vidim, da nekaj ne deluje user posted image .
Škoda. Bom poskusila jutri. Pa tako sem se vam hotela pohvalit z novim glasbenim vrtiljakom, ki sem si ga že nekaj časa želela, pa so mi bili predragi ali pa niso bili lepi, zdaj pa sva z user posted image  šla v Pikapolonico in za 6.000 SIT kupila FUUUL lepega.
No, bom poskusila jutri. Upam, da bo delovalo. Zdaj pa grem še malo pred TV.

Lahko noč vam želim in sladke sanje user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
27.10.2006 21:43:19   
Anonimen
Večer,....
Jaz sem se pa spet pre(najedla) user posted image . Zdaj sem ležala od 20.30 pa do zdaj na hrbtu pa se je user posted image  čisto zmešalo. user posted image  Na levi strani trebuha mi kar nekaj ven moli user posted image ,...
Da ne govorim, kako me vse tišči, mislim, povsod me tišči user posted image .
Upam, da še jaz ne bom kam pohitela user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
27.10.2006 21:56:39   
Aja1
Matejka, tudi moji user posted image  se rola v trebuhu. Včasih se tako preteguje, da jo čutim čisto povsod. To baje še ni znak, da bo treba kam iti v kratkem.....kar še malo boš počakala. user posted image

Sem pa brala nekje (zdaj ne ve

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
27.10.2006 21:59:17   
Aja1
...ups, je prehitro poslalo...user posted image

No, da nadaljujem. Sem brala nekje, da so napovedovali punčko (3x na UZ) in rodila se je punčka z lulčkom user posted image . Upam, da se zmotijo res samo občasno, ker je vseeno lažje punčko oblečt v modro, kot fanta v roza.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
27.10.2006 22:08:41   
Anonimen
Aja1 meni se zdi, da se mi ne bo nikoli trebuh spustil user posted image . Kar veča se in veča,....pa nič ne kaže na spustitev navzdol user posted image ,... ampak tišči me pa že povsod user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
27.10.2006 22:12:29   
Aja1
Meni je pa G včeraj rekla, da se mi je trebuh spustil, ampak jaz nimam tega občutka. Meni se zdi isti, kot je bil.
Pravijo pa tudi, da se ne spusti vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
27.10.2006 22:24:12   
Anonimen
user posted image  A celo to? Da se ne spusti vsem? Omg,... user posted image
No, fino,....pol sploh ne bom vedla, kdaj se je začelo user posted image ,.... za popadke bom tak mislila, da so prebavne motnje,... Ko mi bo odtekla voda bom misla, da imam izcedek user posted image
Ko bom prišla do porodnišnice mi bo pa user posted image  že napol ven gledala user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3799
27.10.2006 22:28:56   
Aja1
Sej ne bi bilo slabo, če bi res že napol ven gledala, pa sploh ne bi imela hudih bolečin. Jaz takoj podpišem za tak scenarij user posted image . Sicer pa mislim, da bom zapaničarila takoj, ko me bo nekaj zašraufalo in bom ene parkrat prišla do porodnišnice brezveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?