ninocka
|
Jst ma pa majcke, jst mam pa majcke... Tolk so lustne, mali bojo pravi frajercki. Ena pride 2278 SIT, najboljs da mi prnesete kr na RD (pa drobiz PLS, ker ne bom mela za vracat), ce pa kera zeli, naj mi pa nakaze na TRR (poslje naj mi ZS, da ji sporocim TRR). Kar vam je lazje... Jst pridem brez mojga, ker se mu ne da, pa se delavci bodo pr bajt. Se pa ze ful veselim, da vas spet vidim...sva uceri z Urso obujali spomine, ko sva gledale januracke, kako je blo, ko so bli nasi se tolk majhni. Je blo prav smesno, k pridem jst v Kolosej, 2ursae in Anze pa obkrozena s samimi otroci...sem misnla, da narobe vidim. Ja pa spoznale sva moderatorko Nalin, samo Zana ni mela s sabo. 2ursae Vid je pa od st.Brabare, April ma pa Benota. In kaj se je men se zgodilo (poleg tega, da sem pozabila denarnico - na avtu sem pustila przgane luci (se zdej mi ni jasno kako, ker piska) in spraznila akumulator. Na sreco je sel lih moj iz sluzbe in je prsu na rescue, s kabli zastartal masino in smo se odpeljali. Nisem pa smela met przganih luci, na Kajuhovi so pa policaji stali . Na sreco me je pa en lih po desni prehitel, ko smo zavijali levo in so njega ustavli Tery jst sem mu tud zabice nakupla v Pikapolonci (890 SIT/kom), pa uceri sem mu se en v Hoferju vzela (420 SIT/kom). Bundico sem mu pa lih uceri kupila v H&mu. So mel tolk dobre stvari, bi lahko vse pokupila...dobr, da sem denarnico pozabila Teta beta ful pocen torta, res. Evan je pa ratal ful navezan name in sploh noce k nobenmu. Se k Samotu ne, se ful zacne jokat, ce ga hoce vzet v narocje , pol je pa moj mal uzaljen zarad tega. Danes sem sla k mojim na obisk in sem tamalga pustila tam, ko sem sla iskat majcke. Sem upala, da ne bo kaksne galama in joka in ni blo nic. Sicer ga pa pri nam ful nasa kuzlica zamoti in skoz za njo leta in mal pozabi. Sem dons lih gledala slikce in filmcke, ko je bil Evi se cist mali. In ma oci eno sliko, ko me je slikal 2 dni preden sem rodila. Kaksen trebuh, joj, sem bla kot en kit Pa zadnjic sem mal brala nase poste iz nosecnosti, ko je mogla Katja v bolnico, pa ko se je sekirala, ker je mel Beni premejhen obseg trebuscka, pa Pia, ko je mogla nehat kolesart v sluzbo ... prav fajn je blo brat, skoda ker takrat niso teme obstajal v taki verziji kot zdaj, ampak so se skoz izgubljale... Morm it, Evan ful joce, ko sva ga dala spat Ga grem mal pocartat.