ninocka
|
Ojla, na hitrco napisem par vrstic, ker me potem cakajo gospodinje Mi smo se meli tud super, upam, da so majcke vsem OK in da ni nobenih problemov z njimi. Tamalcki so bli pravi psikotki, k so bli vsi enko obleceni . Nazaj grede sva z Evanom nekje narobe zavila in sva se pol peljala proti - sploh ne vem kam...v glavnem sva se pol obrnila v enem kroznem v eni vasi in (ponovno) startala proti LJ. Hvala Katji, Andreji in Aljazu, ker so mi pomagali tovort najine stvari . Ce katera pogresa modre grabljice, jih mi cuvamo. Evan je v avtu zaspal in spal do LJ, potem se je pa zbudi, bil ves mackast in smo ga takoj skopali in dali spat. In potem je sledilo jokanje in stokanje in nikakor ne spat do neki do 11h, ko sem od utrujenosti z njim zaspal se jst. Sicer je vmes ze parkrat zaspal, potem pa se je budil in takoj zacel kricat in jokat. Sem se ze ustrasla, da niso slucajno useska, ampak ni blo to. Potem sva vmes se ustala in je sedel v dnevni in se igral z avockom, sva sla spat k nama v spalnico in je zacel noret po pojstli in je se padu z nje, tko da ma zdaj kr orng rdeco crto cez celo in licek. Je mel kr sreco, ker bi se lahko ful ucek poskodoval. Mal mu je tud kri tekla, ne vem pa tocno, kako se je butnu, ker je bla tema. Miren je bil samo, ce sem ga mela v narocju, drugac pa totalno histericno dretje, ki ni nehalo, ampak se je samo stopnjevalo, tud ce sem ga neki casa pustila. Dons sem ga pa dvignla ze ob 6:30, ker smo sli na cepljenje v pediatricno. Najprej nas je pogledala zdravnica na sprejemu (Evan je fuuuuul jokal, totalna histerija), smo dobili pizamico in so nas dali na oddelek. Potem je prsu oddelcni zdravnik, me izprasal o vseh Evijevih boleznih in ga pregledal (evan je spet fuuul jokal, ponovno totalna histerija), povedal da GA DANES VERJETNO NE BODO CEPLI, KER BODO PREJ PREVERLI SE UNE GLOBULINE (ups crke). Potem je prsla se ena zdravnica in cel kup sester in je un prvi zdravnih povedal vse bolezni, ki jih je Evi prestal, iz njihovih vrst se je slisal samo vzdihovanje in da je revcek, ker je bil tolk bolan, Evi jih je pa gledal in se jim smejal. Potem me je zdravnica vprasala, ce je imel kdaj gobice (soor) v ustih in sem rekla da ne. Pol pa se, ce je mel kdaj pikice po ritki in sem pol rekla, da je mel neki casa eno obdobje skoz glivice in pogledam unga zdravnika in recem Sem vam pozabila to povedat, pa prav zdravnik Sej sem vas pozabu vprasat, k ste tolk bolezni ze prej nasteli! Ostali pa v smeh Potem je zdravnica rekla, da ga bodo testirali se na alergije (kozni testi), ker je bil tolk bolan + se zarad teh izpuscajev. Testiral so naju na mleko, jajca, araside, prsice pa se neki. In je pokazal samo rahlo alergijo na araside, ampak sem se pol pogovarjala z zdravnikom in je reku, da tle ne morem prevec cuvat pr hrani, ker so ze skor vsepovsod skriti arasidi (no, pa sej to itakl vete). Ko so naju odpeljali v "labaratorij" in je Evanu narisal tiste crtice in ga pikala je valda spet fuuul jokal, sva se lih komi potolazla in sva mogla it spet not, ker so mu vzeli se 5 epruvetk krvi (so spet tekle krokodilje solze). Ful mi je pa smesno (v sobi smo ble 3 mamice z otrocki), ker vsakic, ko so pregledoval enga otrocka, smo mogli it ostali ven. Evan je takrat divjal po hodniku in se na glas pogovarjal in skoz hodu eni zdravnici v pisarno Po odvzemu krvi so naju spustili domov, cepljena nisva bla, nazaj morva pridt pa v sredo. Takrat naj bi ga cepli in ce bo vse OK, greva se isti dan domov, drugace pa ostaneva not. Upam, da greva v sredo domov, ker si ne predstavljam bit zdej z Evijem v bolnici... Potem sva se pa peljala z avtobusom do BTCja, sofer je vozu, kot da prevaza krompir in sem skor padla, pa se vozicek prevrnila Mislim... Dones sva ga dal mal kasnej spat (ob 8:30), vecino stvari je naredu Samo, jst ga nisem sla tud pocrklja, ko se je ful jokal, Samota pa ni pustu k sebi in ga je samo odrival. Je zaspal brez problema, ampak sem ga mogla v pizamco oblect in v pojstlco polozit vseeno jst. Zdej bova probala, da bo vedno vec stvari pocel Samo in vedno manj jst, da ne bo take krize. Sva pa na zalost od srede do sobote sama, ker gre moj v London Res sem sam par vrstic napisala pa vmes sem sla se gospodinje pa bar gledat. Uzivite, nocko!