|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
20.10.2006 20:41:41   
Pia67
Samo še 2 dni, sem se kar razvadila v službo hodit, se vsaj kaj dogaja, čas kar leti mimo mene.
Ampak volitve pa mešajo štrene. teta beta, a boš slučajno morala nazaj štet glasovnice? Upam, da te ni doletelo to zoprno opravilo. Jaz v bistvu v nedeljo le štejem glasove prečasnih volitev in ker je to ob 14. uri, čedno zdreka dan in vas ne bom vidla user posted image Ameli, škoda, da vsa ne bo, pa taka priložnost. na žalost so volitve vedno en mavšel in se vse dela, ko že voda v grlo teče. user posted image
Pa je 2ursae tako lepo opozorila na datum.

Tazana, no, viš, pa bi zastojn zvonili na vaša vrata user posted image glede virusov se strinjam, samo vseeno ne bi bilo prijetno brat, da je Katarina pikasta.

Pety, upam, da dobro prebrodite to zoprnijo, jaz se najbolj boljim vnetja ušesk.user posted image Za kak skupinski shodek tistih, ki bomo manjkal in tistih, ki želijo biti za družbo nam, ki bomo prešpricali RD, pa se ja bomo zmenile user posted image

2ursae, hvala za recept user posted image , je v planu za v nedeljo. Upam, da mi rata in da Gagi ne bo naskrivaj kakih grehov jedel, ker je tako izbirčen.

tery, ja copate so ratale mal oguljene na prstih, gumasta miška je manj vidna, upam, da zdržijo še kak mesec dni, ker je Nini zrasla noga. Je pa Nina pravi švic-parkeljc in so copate kar malo pretople user posted image Če se prav spomnim, si kupila one na vezalke, če se ne motim?

Ninocka, user posted image za majčke, ti pošljem na ZS, da ti lahko nakažem. Hja, kolesarjenje, sem user posted image več kolesarila kakor sedaj user posted image

Žabe: ko je Nina imela RD, sem rekla folku naj žabe kupjo. Zdaj ma 12 žab, tako, da ni krize. Sem pa avgusta kupila v H&M žabe v stilu plčaš 2, dobiš 3 (mislim, da so bili 3 pari jurja), pa so zelo velike (jasno, kupila sem 86user posted image ), nimajo štrikanih pet in so ko kaki pajacki za spat. Ne priporočam, ker se zaenkrat gužvajo v čevljih.

Bunda: smo pojerbal eno nečakovo, ker je preveč punčkasta. Mislim pa na smučarskem sejmu kupit en rabljen kombinezon. Take robe je ogromno.

Flis: to sicer ni bila tema, pa vseeno. V Intersportu majo flise (tudi kot majčke) od 86 št. dalje. So zelo fajn, cena je sicer slabe 3 jurje, jaz sem enega kuoila Nini, da ga nosi pod flis jopo, pa jo lahko potem razgvantam, če ji je vroče. No flisi-jopiči so pa 4 jurčke.

Na koncu pa mal "važenja", no, upam, da ne bo tako izpadlo user posted image . Nina okoli prenaša dojenčka na rami, spodi pa ima plenico (v bistvu krpico za umivanje), dojenčku pa poje aaaa, aaaa... Pred letom dni, sem jo sama prenašala na enak način in ji tako pela. Mislim, da je to pobrala v vrtcu, ker ima ena izmed punčk majhnega bratca in se igrajo na enak način z dojenčki. V stanovanju morava imet tudi voziček marelo, ker potem dojenčka naloži gor in ga vozi okol. Sicer je nežna z njim kot kak bager. Kaj šele bo.user posted image Očitno mi Barbike ne ginejo. Poganjalec pa sameva user posted image . Lesene figurice na žičkah so čist prezrte. Aja, pa moja prastara torbica, v njej pa krtača, špegu, pa labela in nekaj vate za štimat, je obvezen rekvizit za sprehajanje dojenčka. Ampak dojenčkovo dudo pa vseeno daje raje v svoja usta.user posted image

Lepo se imejte na RD-ju, pa pofotkajte se, da bom lahko vsaj občudovala.

Damjana

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
21.10.2006 11:24:14   
tažana
čao.
evo najnovejše informacije o našem prihodu:
jest in Katarina definitivno pridevauser posted image .  ker moj možek dela samo do dveh obstaja možnost, da pride tudi on. vendar pa tega še ne vem zagotovo. moram še nekaj telefonskih šetevilk poklicat, da vidim, če je moj načrt izvedljivuser posted image .

mi smo pridni in veseli, zaenkrat zdraviuser posted image . tako to je na hitro od nas.

Teta beta: ura, ki si jo predlagala torej 12:30 se mi zdi skoraj bolj ugodna. ampak povejo naj še druge.

čao, čao

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
21.10.2006 11:52:21   
tažana
na je spraševala za naslov hotela (mislim da doroteja)
naslov je

HOTEL ŽALEC
MESTNI TRG 3

mislim da je na strani, ja točno na strani 105, je teta beta dala link za ta hotel pa si poglej. sej bi ti ga sem prpopala pa ne znamuser posted image .
se že veselim jutri user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
21.10.2006 13:59:31   
TVN
Potrjujem, da pridemo vsi trije (Nika, Vanja, Tomaž ali kratko TVN). Stanje se nam izboljšuje, tako da nam prihod lahko prepreči res samo nekaj izjemnega.
Dinarčke prinesemo osebno, ninočki in teti beti hvala za vso organizacijo glede majčk in kosila.

Škoda, da se ne bomo uspeli z vsemi videti, ampak tako pač je. Pa kdaj drugič, a ne? Le pozdravite se!

Žabice kupujem, kjer kaj lepega najdem. Nazadnje sem jih kupila v Leclercu. Ful luštkane.

Bundice, jaknice, plašček, kombinezon - vse sem dobila izposojeno od sodelavca. Krasne stvari, skoraj kot nove, tako da sama teh stvari nisem kupila in jih tudi ne nameravam.

Hja, služba in privat life sedaj po porodniški je pa res ena sama štala. Se pridružujem mnenju, da vsaka čast tistim, ki načrtujejo še eno dete.

Sicer pa - ne boste verjele - dobila sem končno odločbo glede podaljšanja porodniške. Saj se spomnite, prvotna vloga je bila zavrnjena, pa sem se pritožila. No, po treh mesecih sem dobila dokončno odločbo, na katero ni več mogoča pritožba, le ustavni spor. Najbrž se vam svita, kakšen je odgovor - negativen! Merde!

Se vidimo jutri ob dogovorjeni uri! PA, PA!!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
21.10.2006 20:13:38   
tiat
A potem smo mi edini, ki pridemo tako pozno. Upam, da ne boste že pobegnili in bomo potem sami na praznovanju.
Na žalost pri nas prej ni mogoče, saj tia mora predremat svoj delež, če ne bo sitkana in se ne bo mogla igrati z novimi prijateljčki.

Mi pa zadnje 3 dni Tia nič kaj ne je? Celi dan ne poje za en soliden obrok, potem pa se že ob 4 zbudi in hoče flaško, jo spije pa noče nazaj zaspat. Jo moram iz postelje vzet pa na rokcah ujčkat. Tega prej ni delala???

lp do jutri

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.10.2006 20:30:05   
ninocka
Jst se tud ze veselim jutri. Startam iz LJ okrog 12h, itak je do zalca slaba urca oz. se manj. Upam samo, da ne bova prva user posted image user posted image user posted image , pa da bom nasla.

Tiat, Evan tud ze 3 dni, ko ga damo zvecer spat, noce zaspat, ampak zacne ful jokat. Potem pa, ko ga vzamem k sebi, se pa takoj umiri. Uceri ga je moj odnesu v spalnico, se ulegu k njemu  in je se kr naprej jokal. Ko sem prsla jst in se ulegla zraven, je pa takoj nehal, zaprl ucke in zaspal. Cim sem ga odnesla k njemu v sobico, pa spet v jok... Ne vem kaj mu je, dons je blo isto s popoldanskim spancem - po dobrih 30 min se je zbudil in v jok, ko sem ga uzela v narocje, je takoj zaspal nazaj, ce sem ga hotla polozit v pojstlco pa v jok... Ne razumem, kaj mu je - a se boji, da mu bom usla?

Zenske - mi3 smo sli dons v Obija in sem pol tamalga lovila po celi trgovini, pa se tolk se je dru (pogovarju), da ga je Samo na drug oddelk slisu. Najvecji sok pa dozivim na blagajni, ko mi za 5l barve zaracunajo 9 jurjev user posted image user posted image user posted image Tolk so podrazli to barvo, midva pa sploh cene nisva pogledala, sva navajena , da stane dobre 4 jurje...user posted image user posted image
Vem za drugic user posted image

Grem gledat Bar, me prav zanima kdo bo poleg une potrebnice na stolu user posted image user posted image

Lepo pancite, se vidmo jutri. Pa skoda za vse, ki ne boste mogle pridt user posted image user posted image user posted image Bomo pa se eno srecanje organizirali, a ne user posted image

PS: Jst prnesem s sabo ene par igrac, tud poganjalcka, kolk bo aktualen, bom pa vidla tam glede na velikost sobe.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.10.2006 20:46:08   
2ursae
tudi jaz se že ful veselim jutri, upam, da ne bom od razburjenja pozabla it volit user posted image user posted image . Jaz upam, da se bodo moški ujeli user posted image  in komaj čakam, da spoznam nove face user posted image . ne smem pozabit fotiča, ga bom že kar danes spakirala.
Tudi mi bomo prinesli par igrač, pa upam, da bo žur user posted image .
Je pa tudi meni blazno žal za vse, ki ne boste mogle prit user posted image user posted image , upam, da bo še prilika.

mejte se lepo do juti, se grem piflat navodila, kako do hotela - nam je printer crknu.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
21.10.2006 21:15:08   
teta beta
Čer!

Res škoda za vse, ki ne boste mogle oz. mogli priti user posted image . No, jaz pridem nekaj minutk čez eno, moja dva pa že malo prej.

doroteja23, zate velja ista pot, kot je napisana, le da boš ti z avtoceste krenila levo za Žalec, z LJsmeri pa desno.

Jaz sem za vsak slučaj rezervirala za 22 oseb, tako da ni panike, če pripeljete še koga user posted image .

Pia, jaz grem zvečer ob 7ih nazaj, štet glasove, in že zdaj vidim, da bo cela štala, gotovo bo cel kup neveljavnih glasovnic. Pa je lahko zadeva še tako preprosta, kot npr. na referendumu za ali proti, ampak še tam se najdejo eni, ki nekaj zaštrikajo. Tukaj so pa preferenčni glasovi, pa še volitve v krajevni svet in za župana...

Je bila pa Daša že danes sama oz. "v varstvu", najprej uro in pol, ko sem bila na pogrebu in potem še kar dve uri, ko sem bila na sestanku. Je pa bila menda zelo pridna, sploh drugič, ko jo je zabavala sestrična.

Komaj čakam, da se jutri vidimo, zdaj si pa moram iti še nekaj zlikat za oblečt.

lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
22.10.2006 9:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.10.2006 17:30:47   
KiSsMyAsS
Zivjooooooooooooooooo!

Ker sva prva odsla, prva javljama dobro novico.
Dons je blo super. user posted image user posted image user posted image  za organizacijo in za natakarjauser posted image user posted image user posted image , ki se je spretno gibal med malcki raztrosenimi povsod po tleh in kopico igrac (super da ste jih prinesle s sabouser posted image ).

Opravicujeva se tisti ki ji je Luka zunaj polil kavo user posted image  V sekundi je stresel mizo in ze je bila kavica polita. Sorrrrrrrrry.user posted image

Vesela sva bila, da sva spoznala vse malcke in njihove starseuser posted image , majcke so super user posted image user posted image , pingvincki rulajo (so bli tamali tko lusni v teh majckahuser posted image )

Dejte pol se ostale napisat kko se vam je zdelo, pa nestrpno ze cakamo na slikce user posted image user posted image  za vse fotografe user posted image user posted image  t.i. paparazze user posted image user posted image

Se enkrat, super je bilo, upam da kdaj ponovimo. Lep pozdravcek user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.10.2006 11:37:43   
2ursae
ohoj,

nam je bilo tudi včeraj ful luštno, fotk imam še pa još, pa se jih bom potrudila čim prej objavit user posted image .
Majčke so res luškane, ful je bilo hecno, k so bili vsi enak oblečeni, si moral res dvakrat pogledat, preden si našel svojega otroka user posted image .

Zdaj se moram pa odločit, kaj malemu skuhat, pol se pa, upam, lotim fotrk ... čeprav bi morala po tleh pomit user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.10.2006 13:09:19   
teta beta
jaz se pa ravno mastim z včerajšnjo torto user posted image . sem vam rekla, da naj jo katera vzame.
Nam je tudi bilo ful dobro, žal mi je, da se je na začetku zapletlo in ste morale čakat zunaj, no, pa saj je bilo lepo vreme in ste že malo počvekali. Glavno, da se je uredilo. Tudi mojemu je bilo všeč, je pa rekel, da ziher ne bi bil vzgojitelj user posted image . Jaz nimam ravno veliko fotk, sem se bolj v hrano vrgla (sem bila res čisto sestradana, ko sem prišla). Ko bom imela čas, jih bom dala gor. Tiat, jaz sem študirala, od kod te poznam - a si mogoče na center hodila?

Glasove smo šteli do 22.30, domov sem prišla ob 23., Daša je zaspala tudi brez mene, čeprav me je že prej klical na pomoč. Potem je pa le šlo.

2ursae, jaz danes delam tiste tvoje zeljne zavitke. Bi te pa še prosila za recept za testenien z zeljem, ki si jih delala takrat, ko sva se menile po telefonu. Hja, se mi zdi, da že 14 dni samo zelje kuham user posted image . Ampak resno, eno ne veliko glavo sem uporabila danes že četrtič, pa mi je je ostalo še več kot četrt.

Da še malo za nazaj spucam vprašanja, ko nisem imela časa:
bundice - imamo še eno, ki jo je lani prinesel božiček in je velikost za eno leto, ji je še prav; potem je dobila eno za rojstni dan, imamo še tudi eno za štrapac - za doma.
žabice - nosi še velikost do enega leta, jih še tudi imemo od prej, večjih nočem kupovat, ker se potem gužvajo v čeveljčkih.
flis - jaz sem Daši poleti v Avstriji kupila en frajerski flis od d2b, velikost pa je za 2 leti, 92. ravno danes je ful pihalo pri nas in sem probala, kako ji je kaj prav, ampak ji je še kar velik in bo počakal verjetno do drugega leta ali pa mogoče kaj spomladi. bo pa prava frajerka v tisti rdeče-črni kombinaciji, valjda če je pa za majhne borderje user posted image . Saj res - boste šli kaj smučat?????????????? Jaz se že prav veselim, da bom letos spet smučala. Nisva se še menila, če bomo šli za dalj časa kam, drugače pa vsaj na Roglo ali Krvavec.

Grem do konca skuhat. lp.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.10.2006 15:35:02   
doroteja23
Da vam na hitro javim! Bilo je super user posted image user posted image user posted image user posted image in kratko!
Sma pač mogle prej odit, ampak moje slutnje so se izkazale za resnične! Ja res, Alina je zbolelauser posted image user posted image . Ima full vročino ki pa ji ne pade in ne pade. Zdaj sem ji davala mlačne obhladke, ker ji svečka sploh ni prijela. Pediater ni reko nič konkretnega, razen to da nama je dal hikoncil. Ble sma že zjutraj ob sedmih pri zdravniku.
Spali sma vseega skupaj pol ure. Celo noč je samo jokala, pa že cel dan samo pojokuje. Pojma nimam kaj bi to bilo. Jez mislim da so zobki. Ali bi blo možno, da bi imela tako visoko vročino pri rasti zobkov? 

Drugače pa upam da nisma kogarkoli okužle?! Če pa je blo, ko sma šle od doma vse ok. Če bi vedla da bo zbolela in da lahko koga okužima sploh nebiprišli. Jaz res srčno upam da nebo še keri zbolel.

Se pišemo. Morem it ker že spet user posted image user posted image !

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.10.2006 16:48:15   
tiat
Malce pozno se tudi jaz javljam.
Včeraj je bilo super. majčke so čudovite, tortica je bila super, družba čudovita tako da smo se res imeli super.

Jaz mam nekaj slikic sam jih ne znam objavit. če katera napiše postopek se bom potrudila, drugače pa vam pošljem po mailu (tisti ki hoče).

Doroteja, ti se ne obremenjuj, mislim da nista nikogar ukužile-le alino pocartaj, da bo čimprej zdrava.

Teta beta-nisem hodla na center, smo se verjetno, kje zunaj srečevali. Katera letnica pa si (rojstva mislim)

Vsem skupaj hvala za lepo nedeljski opoldan in upam, da se še vidimo.

sovražim ponedeljke, nič se mi ne da. Jaz bni imela sam petke, sobote, pa nedelje v koledarju. En dan delaš, 2 počivaš. Joj kak jaz bluzim nekaj.

Mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.10.2006 22:17:50   
teta beta
Doroteja, upam, da so res samo zobki in da bo Alina čimprej zdrava!!!

Tiat, najbrž smo se res srečevali kje zunaj, v kakem kljubu ali flyju; sem se pol spomnila, da je tisti punci s centra, ki sem jo imela v mislih, drugače ime, kot tebi. Jaz sem pa letnik 78.

Tažana, še enkrat hvala za zoknčke. Povej, kako ti jih naj vrnem. Drugače pa jih prineemo, ko jo bomo mahnili na kak izlet na Gorenjsko (čeprav bogve kdaj bo to.)

Aja, jaz sem šele prejle zvedela, da je nekdo predlagal, da bi torto pustili natakarjem. Super ideja, res in SOOOOOOOORRY, jaz tega nisem vedela in se tudi nisem spomnila. Na koncu sva jo pač midva odnesla domov in moj se je tudi šele pol spomnil na to. No, jaz sem jim pustila nekaj malega napitnine, najbrž še tudi kdo od vas, pa se pol že pogliha.

2ursae, zvitki oz. pite so ratale! Jaz sem sicer delala na oko, nisem tehtala krompirja in zelja, zato mislim, da bi lahko dala not več zelja, ker se ga pol sploh ni občutilo. Pa malo bolj bi lahko solila, nisem si upala preveč, ker sm prej že solila krompir. Drugače pa - dobro, Daša je pojedla skor tri.

Nočko!

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.10.2006 22:48:44   
ninocka
Ojla,
na hitrco napisem par vrstic, ker me potem cakajo gospodinje user posted image

Mi smo se meli tud super, upam, da so majcke vsem OK in da ni nobenih problemov z njimi.
Tamalcki so bli pravi psikotki, k so bli vsi enko obleceni user posted image .
Nazaj grede sva z Evanom nekje narobe zavila in sva se pol peljala proti - sploh ne vem kam...v glavnem sva se pol obrnila v enem kroznem v eni vasi in (ponovno) startala proti LJ. Hvala Katji, Andreji in Aljazu, ker so mi pomagali tovort najine stvari user posted image .
Ce katera pogresa modre grabljice, jih mi cuvamo.

Evan je v avtu zaspal in spal do LJ, potem se je pa zbudi, bil ves mackast in smo ga takoj skopali in dali spat. In potem je sledilo jokanje in stokanje in nikakor ne spat do neki do 11h, ko sem od utrujenosti z njim zaspal se jst. Sicer je vmes ze parkrat zaspal, potem pa se je budil in takoj zacel kricat in jokat. Sem se ze ustrasla, da niso slucajno useska, ampak ni blo to. Potem sva vmes se ustala in je sedel v dnevni in se igral z avockom, sva sla spat k nama v spalnico in je zacel noret po pojstli in je se padu z nje, tko da ma zdaj kr orng rdeco crto cez celo in licek. Je mel kr sreco, ker bi se lahko ful ucek poskodoval. Mal mu je tud kri tekla, ne vem pa tocno, kako se je butnu, ker je bla tema.  Miren je bil samo, ce sem ga mela v narocju, drugac pa totalno histericno dretje, ki ni nehalo, ampak se je samo stopnjevalo, tud ce sem ga neki casa pustila.

Dons sem ga pa dvignla ze ob 6:30, ker smo sli na cepljenje v pediatricno. Najprej nas je pogledala zdravnica na sprejemu (Evan je fuuuuul jokal, totalna histerija), smo dobili pizamico in so nas dali na oddelek.  Potem je prsu oddelcni zdravnik, me izprasal o vseh Evijevih boleznih  in ga pregledal (evan je spet fuuul jokal, ponovno totalna histerija), povedal da GA DANES VERJETNO NE BODO CEPLI, KER BODO PREJ PREVERLI SE UNE GLOBULINE (ups crke). Potem je prsla se ena zdravnica in cel kup sester in je un prvi zdravnih povedal vse bolezni, ki jih je Evi prestal, iz njihovih vrst se je slisal samo vzdihovanje in da je revcek, ker je bil tolk bolan, Evi jih je pa gledal in se jim smejal.  Potem me je zdravnica vprasala, ce je imel kdaj gobice (soor) v ustih in sem rekla da ne. Pol pa se, ce je mel kdaj pikice po ritki in sem pol rekla, da je mel neki casa eno obdobje skoz glivice in pogledam unga zdravnika in recem Sem vam pozabila to povedat, pa prav zdravnik Sej sem vas pozabu vprasat, k ste tolk bolezni ze prej nasteli! Ostali pa v smeh user posted image Potem je zdravnica rekla, da ga bodo testirali se na alergije (kozni testi), ker je bil tolk bolan + se zarad teh izpuscajev.  Testiral so naju na mleko, jajca, araside, prsice pa se neki. In je pokazal samo rahlo alergijo na araside, ampak sem se pol pogovarjala z zdravnikom in je reku, da tle ne morem prevec cuvat pr hrani, ker so ze skor vsepovsod skriti arasidi (no, pa sej to itakl vete).
Ko so naju odpeljali v "labaratorij" in je Evanu narisal tiste crtice in ga pikala je valda spet fuuul jokal, sva se lih komi potolazla in sva mogla it spet not, ker so mu vzeli se 5 epruvetk krvi (so spet tekle krokodilje solze).
Ful mi je pa smesno (v sobi smo ble 3 mamice z otrocki), ker vsakic, ko so pregledoval enga otrocka, smo mogli it ostali ven. Evan je takrat divjal po hodniku in se na glas pogovarjal in skoz hodu eni zdravnici v pisarno user posted image
Po odvzemu krvi so naju spustili domov, cepljena nisva bla, nazaj morva pridt pa v sredo. Takrat naj bi ga cepli in ce bo vse OK, greva se isti dan domov, drugace pa ostaneva not.  Upam, da greva v sredo domov, ker si ne predstavljam bit zdej z Evijem v bolnici...user posted image user posted image user posted image

Potem sva se pa peljala z avtobusom do BTCja, sofer je vozu, kot da prevaza krompir in sem skor padla, pa se vozicek prevrnila user posted image user posted image Mislim...

Dones sva ga dal mal kasnej spat (ob 8:30), vecino stvari je naredu Samo, jst ga nisem sla tud pocrklja, ko se je ful jokal, Samota pa ni pustu k sebi in ga je samo odrival. Je zaspal brez problema, ampak sem ga mogla v pizamco oblect in v pojstlco polozit vseeno jst. Zdej bova probala, da bo vedno vec stvari pocel Samo in vedno manj jst, da ne bo take krize. Sva pa na zalost od srede do sobote sama, ker gre moj v London user posted image user posted image user posted image

Res sem sam par vrstic napisala user posted image user posted image user posted image pa vmes sem sla se gospodinje pa bar gledat.

Uzivite, nocko!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
24.10.2006 9:36:25   
kati*
da se na hitro javim

imeli smo se lepo, čeprav smo bili najmanj časa tam. Bojan pravi, da zdaj še bolj ceni delo vzgojiteljic v vrtcu, saj je prvič videl na delu več otrok skupaj user posted image .

Doroteja naj ti povem, da je naš Luka v zadnjem mesecu že dvakrat imel visoko temp. (39-40) in brez vidnega razloga ali drugih znakov bolezni., po treh dneh je temp. odšla tako kot je prišla.  

teta beta super organizacija (prostor, torta in natakar user posted image )
ninocka + vse ostale, ki ste sodelovale; enkratne majčke user posted image

Lepo se imejte.

lp, K

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
24.10.2006 13:41:28   
Pia67
Nina junaško koraka, danes je šla na sprehod z ostalimi brez vozička in je posledično že globoko v popoldanskih sanjah. Dobila je 15. mesečnega kopilota, ki pa še ne hodi in je zdaj car v vozičku za sprehode. Imajo tudi dvojni voziček, pa je naša maltretirala fantka in so se odločili, da bo kar hodila. Pravilno user posted image Ugotavljam, da ima kar preveč energije in še dobro, da je dovolj listja, če ne bi bila čisto v buškah.

O RD pa lahko samo rečem, da so me same skomine user posted image

Aja, vprašanje:

Nina dosedaj ni imela vreče za spanje, ker pa se jaz ponoči panično zbujam in jo vedno najdem popolnoma razkrito, ležečo na kovterčku in seveda mrzlo. No, včasih se tudi sama prebudi. In potem hop k meni v mojo posteljo user posted image Zato sem ji kupila zadevo in ugotovila, da ne sme bit preveč oblečena. Zaenkrat je le v bodiju, kurjenje je itak out, ker je tako toplo. No, pa ljubi tudi ne te nove zadeve.
V kaj oblečete piškotke predno zaspijo v vrečah za spanje? Aja, Ninina vreča j k sreči brez rokavov.

Danes imam pozno popoldan UZ ali peglanje joškic. Brrr, kako mi je to odveč.user posted image

Se beremo,

Damjana

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
24.10.2006 16:24:07   
doroteja23
Ojla!

Alina je že boljšeuser posted image . Danes ponoči sma tudi spale malo več in potem sma vlekle do pol enajstih. Ja se je poznalo da sma ble eno noč prej gor.
Sicer je imela še ponooči vročino, ampak ji nisem dala svečke in ji je sama od sebe padla. Zjutraj je pa bla že boljše volje in vročine ni imela. Sicer še vedno mslo pojokujeuser posted image , ampak je bolje od včerajšnih krikov.

Drugače pa je pri nas vse po starem. Sem doma malo mojemu razlagala da mu je lahko žal da ni šel z nama in sem vidla da mu je res. Za drugič zdaj ve da more it včasih tud zraven. V glavnem da smo se imeli lepo in da je vse super uspelo.

Še enkrat hvela ninočki za majčkeuser posted image user posted image , teti beti pa za organizacijo prostora user posted image user posted image . Upam da bomo to še ponovili in ne komaj ćez eno leto.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
24.10.2006 20:45:49   
teta beta
Jaz sem šla danes dvignit slike, ko sem dala Dašo prejšnji teden fotografirat in so ful lepe, mi ni žal tistih 5 jurjev za 6 slik. Mi je pa tudi ful hecno, ker je bilo to, še preden sva Dašo ostrigla in je sploh nisem več take vajena. Se mi zdi, da ji zdaj bolj paše, tako da Ninočka - kar pogumno Evana pod škarje.

Pa mislim, da sem pozabila posebej pohvalit: majčke so res svetske!! Meni se najbolj dopade, da je imel vsak zares svojo - ime na rokavčku. Super!

Neki sem še mislila povedat ali vprašat, saj ne vem več, pa me ja Daša zmotila, ker se je vmes zbudila. Tako da rečem le še - lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2745
25.10.2006 8:53:41   
pety78
Ojla!

Saj ne vem, a sem zgrešila, vendar bi bila zelo vesela, če mi drage moje dame javite, kje dobim majčko, kdaj jo lahko dobim in komu naj plačam. Verjetno jo imaš ti, Ninočka, a ne? No, javi mi, kako ti najbolj odgovarja.

Sem zelo vesela, da ste se imele lepo. Mi smo pa že drugič prebolevali vnetje ušes. user posted image Zaenkrat smo v vrtcu in smo se pozdravili. Trkam!user posted image Mi je pa res žal, da sem zamudila srečanje, vendar Vida res nisem želela izpostavljati, da ne bi potem kar vsi zboleli po tekočem traku. user posted image

Ker zelo skoparim z informacijami sem se odločila, da vam malo napišem, kako napredujemo. Sem v službi in imam čas user posted image user posted image user posted image
Vid še ne hodi in verjetno še ne bo nekaj časa. Greva pa že lepo, da ga držim za eno rokico, naredi pa tudi sam že več korakov, ko ga v to prisilim. Posebej takrat, ko mu dudo vzamem in jo dam v usta, pa ga kličem k sebi. Madonca, se kar zakadi. user posted image Najraje pa poriva voziček in tricikel.
Je pa zelo zgovoren in v knjigici pokaže že res veliko stvari. Oponaša pa račko, kužka, petelinčka, čebelico, kačo, muco, reče dedi (čisto je nor nanj), baba, halo (vedno, ko ima telefon v roki), meni reče pepa (o mami ne duha ne sluha, čeprav je imel obdobje, ko je ful govoril mami),... Najbolj smešen je pa ko se previjava, ker sem ga naučila, da ploska s podplatki, zadnjič me je pa skor na rit vrglo, ko je dal nogico na ušeseka in rekal halo. user posted image user posted image user posted image V glavnem, tako zanimivo in smešno kot je pri nas doma je verjetno tudi pri vas vseh, zato ne bom več razlagala ker vam je itak vse jasno. user posted image
Lepo se imejte, za kako kavico pa se lahko zmenimo med tednom po službi. Ampak dvomim, da imate čas. Evo, če pa je katera na razpolago, pa se naj oglasi.

Lep pozdravček vsem vam in vašim malčkom. Pa hitro slikice na net, da vidim, kakšni pingvinčki so bili. user posted image

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2746
25.10.2006 8:54:48   
Kinokija
Zdravo!

Viidm, da je RD usepl, bi lahko dale kak slikice gor, da malo pofribcamo? Od pinginckov me zelo zanima.

Midve pa itak ne bi mogle priti, ker je imel nasa revica vnetje uses in vrocino, tako da se je jokcala cele noci, pa nismo sle tud ven iz hise ne. Podobno kt Alina torej, pac, tako vreme je trenutno.

Predlagam "after party" po praznikih, kak petek? Mogoce ze naslednji teden, 3.11., bom imela dopust user posted image

Pia, pri nas je vreca nujno zlo, ker brez nje sem se tudi jaz vsa v skrbeh zbujala 10 na noc, češ, kaka mama sem, jaz spim kot polh zavita v deko, mala pa samo v pižamici, ker s epremetava kot vrtavka. Ampak, odkar ima vrečko, imam celo noč tople rokice user posted image  Notri jo dam v lahki pižamici z dolgimi rokavi (od Sparkija Špar so ravno prav debele. Samo za body mi je malo malo. Itak se je zdaj že naučila vstat in hodit v žaklju user posted image

Pia, glede mojega avatarj, že to, kar sem spackala, je zame ZF.

Ninocka, upam, da bo Evan koncno cepljen. men se že trga od živcev, ko sem čakala 1 uro glede vnetja ušes. kaj šele, če bi mogla v LJ...jojojoj, molim Boga, da ne bi bilo kmalu treba.

Drgač sva pa po nesreči končno kupila avto, tako da sem sedaj z malo tudi malce bolj mobilna.

Drgač sem včeraj po 3 tedenski zamudi dobila M in mi je bilo kar malo tko, hudo user posted image  Pa saj še sam ne vem.

Imejte se lepo, Ursae ali kera druga--> a napišeš še kak hitr recept za kosilo za melga, ker sem jaz že brez idej za kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 2747
25.10.2006 8:56:23   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Danes imam pozno popoldan UZ ali peglanje joškic. Brrr, kako mi je to odveč.user posted image

Kaj bi pa naj to pomenilo?user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
25.10.2006 9:04:00   
Kinokija
Da pride en fejst ljubimec na obisk user posted image user posted image user posted image

Ne resno (pia brez zamere), mislim, da ima zaradi preteklih zdr. težav kontrolni pregled.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
25.10.2006 11:15:10   
Pia67
user posted image  Ja, če bi bil kak ljubimec, bi ne jamrala.

UZ je čekiranje zaradi cist (če se je stanje kaj spremenilo). Pregleda te pa resnično zategnjena zdravnica, kar jo vprašaš, je posledično posmehovanje ugotovitvam. Ampak jaz se ne dam. user posted image  Na žalost ni niti najmanj življenjska (kaj bi drugega pričakoval od nune, ki je izstopila iz reda zaradi drugih ciljev) in uboge tiste, ki imajo raka. Nič vzpodbudnega ni. Moj črni humor je takrat na "stand by".

Drugače nič novega, držim pesti, da bo z Evijem vse OK. Pa vsi ostali oboleli malčki tudi.

Damjana

P.S. Aja, glede user posted image , včeraj sem srečala cimro iz porodnišnice (njena malčica je imela kar nekaj težav, božica), ki pričakuje nov naraščaj konec novembra.user posted image  Baje je bil planiran, kaj so ljudje pogumni. No, z bataljonom babic, tet, možičkom itd je ziher lažje.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.