Pia67
|
Evo, Kinokija, pri nas pa veselo sije sonce. Roko na srce, ene pol ure , upam, da se perilo osuši do popoldanske tlake, ko bo Nina spala. danes bo sicer spanec krajši, ker (upam) bova okol 15. ure na pikniku. Ej, za pa velja. Če bova samo midve, pa lahko udarva kak sprehodek, magari na Dobeno al pa na Rašico (zakaj pa ne boš šla, saj imaš, razen domačink, najbližje. Pol urce, pa si tam. Je avto res tako zmahan?) Glede srečk-noseč, sama najbolje veš. Jaz sem se enkrat skoraj zaštrikala in mi ni bilo ravno prijetno, ker nisem vedela kaj naj storim. Tako, da sem sedaj pametno zaščitena(moj ginič pa v jok in na drevo) in imam mir. Uh, pozabla, [sm=bravo.gif ] za Evine prve korake. Teta Beta, hvala za info, zaenkrat sem govorila z mojo posrednico le po telefonu (veze in poznanstva ). Koliko mi plačajo seveda ni skrivnost , 7 tisočakov za dan dela. (mislim za 7 ur, če se ne motim, al 8, ne me za besedo držat, v ponedeljek imamo še sestanek, jaz sem klicala pod pretvezo, da si štimam varstvo za Nino in sem se pozanimala glede nedelje ). Sliko dobim v roke šele v petek(dobimo mapo z izdelki+knjigico, ki jo moramo preštudirat v tednu dni), sedaj sem jo le videla, ko sem prišla po Nino. Glede maslenih krem. še dobro, da se res nisem silila delat torte. Jaz kreme delam na maslu, edino to znam , al pa kako "pohlevno" sadno naredim s smetano, veliko sadja in domačo marmelado. Pač ne bi mogla parirat kakim fensi slaščičarnam Imaš prekleto prav, kar si rekla glede malčkov, Teta beta, pazite nanje, virozice razsajajo, malčkom se kar napihujejo zeleni smrkavi mehurčki pod noski, bruhci, jok, vse sva včeraj videli na igrišču. Nina je danes v vrtcu in upam, da bo vse OK. Se beremo, Damjana
|