2ursae
|
živjo, živjo uf, sem zdajle mal v omari menjala poletne cunje z zimskimi ... ja, kaj čmo, men se res zdi, da je vedno hladneje . Vglavnem, kaj sem hotela rečt - pospravila sem en kup neuporabnih cunj, ki jih letos niti povohala nisem, pa lani tudi ne in obstaja res mini verjetnost, da jih bom nosila prihodnje poletje (tud če ne bom ). Pa se kar ne morem odločit, da bi se jih losala . Sam plac v omari mi jemljejo, prekladam jih sem pa tja, ker še kar naivno mislim, da mi bodo morda prav prišle. Valjda. Pol sem pa hotela prestavit puloverje v omaro in videla, da je tud en kup takih, ki mi že zdavnaj niso več všeč in jih tud ne nosim več, ampak jih najbrž spomladi, ko sem jih pospravljala, nisem mogla zavreči (oz. jaz nesem na Karitas). Pa sem se odločila, da grem raj mal na RR, se bom že pol s tem ubadala . Teta beta in Pia, mi2 z ninočko sva neki planirale, da bi se ta teden dobile v Koloseju ... a bi vaju tud zanimalo? No, pa še ktero, če bi imel čas . Teta beta, res slab dan, ni kaj . Saj če ni trajnih posledic, se še da preživet ... tole s slikami je pa bad - upam, da rešite zadevo, je res grozno, če izgubiš slikice. A te si imela na Cju? Moj je sicer računalničar, ga z veseljem vprašam, sam bi rabila več info ... ti bom pisala na ZS. hlače - joj, očitno smo res reveži . Ja, jaz imam za doma posebne, ker jih med papcanjem umaže in če kakšen madež ne gre dol, se ne sekiram . Tery, tebe bi pa lepo prosila, če pogledaš v svojo stran-z-madeži knjigo, kako se losaš pack od hruške. Al pa če ktera druga ve, se tud ne bom branila . Vanish je čist odpovedal Horoskop - ne verjamem. Če tko pogledaš: enkrat pred davnimi tisočletji je en pogledal v nebo in se mu je zdelo - subjektivno - da vidi neka ozvezdja, vsakemu dal ime glede na obliko in potem so ljude, rojeni takrat, ko je sonce v tistem ozvezdju, imeli kar lastnosti tistega ozvezdja - tehtnice tehtajo, device pucajo, levi so egoisti, ovni arogantni, škorpioni maščevalni ... brez veze. Pa prevečkret je horoskop izgovor, da kakšno slabo lastnost, ki jo imaš, namesto, da bi jo popravil, rečeš, da jo imajo itak vsi v tvojemu znamenju in ti je zato usojena in se niti ne poskušat poboljšat. No, da še malo dodam, kja je novega pri nas . Moj tud že sam stoji, sicer tam okoli 10 sekund, ampak "we're getting there". Tudi že brez opore počepne in se spet dvigne, gre po štengah gor in dol. Je pa tud on čisti ziheraš, skori nikoli ne pade, tko da gre tudi zato zihr bolj počas. Govor je bolj revščina, par živalc oponaša, drugače pa, če kaj hoče, pokaže na tisto s prstom in zacvili ali zavpije . Razume pa že ful, sem vsak dan znova šokirana. Včeraj sva npr. obešala perilo (on mi podaja ščipalke) in je prevrnil košarico s ščipalkami in odracljal stran, ko pa sem končala z obešanjem, sem ga poklicala, če mi pride pospravit ščipalke nazaj v košaro. In žverca je res prišibala in začela metat ščipalke v košaro . mejte se lepo, smo na vezi