|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 17:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2676
   RE: septembrke 2005
13.10.2006 19:40:23   
ninocka
Mam mal casa, da napisem kaj se kaj dogaja pri nas. NIC. Na zivce mi gre to megleno vreme, pr nam ni soncka skor do 12ih, takrat pa Evan lih spi, pol pa jeva in smo ze spet brez sonca.
Dva dni je bil ful nerazpolozen, sam pojokaval je in se stiskal k nam. Sumim zobke, ampak pridelali nismo pa nic user posted image
Je pa spal pri nama in se je celo noc k men stiskal user posted image
Zacel je bolj dolg spat (2x sva zdej spala do 9:30 user posted image user posted image user posted image ). Tolk casa nisem spala ze od nosecnosti enkrat user posted image . Sej mi prav pase, pa sploh, ko se potem se k men stiska in diha vame in sva pokrita in na toplem, zuni pa tak grd dan....
Pa zacel se je crklat, vsake tolk casa pride do mene in mi zleze v narocje in  naslon glavo name user posted image user posted image user posted image Itak da sem cist v 9. nebesih... Je pa ratal tud rahlo lubosumen na mojga, sploh ce ga objemama. Evan zacne kar neki trmart in pojokavat in k men lest, k Samotu pa sploh noce in kr joka, ce ga hoce v narocje vzet...Sva zgleda res prevec skupaj...

Uceri sem klicala v vrtec, ce moram se enkrat dat vlogo za vpis, pa me je una baba oz. babi (sta ble dve) tolk razkurla...Mi je odgovarjala, kot da ne dela v vrtcu in sem klicla ne vem kam... Sem pa uspela zvlect iz nje, da moram se enkrat dat vlogo za vpis user posted image . V vrtec gre pa s 01.03. naslednje leto, do takrat bo pa v kombinaciji varstva mene, moje mami in tasce.
Ne vem a sem vam povedala, da smo naroceni na 1. cepljenje 23. oktobra in se v RA se mormo it pokazat enkrat sred novembra. Me prav zanima kaj bo (s cepljenjem in v RA).

Na RD se pa zna zgodit, da pridem sama - odvisno od tega, a bomo meli delavce al ne. Bom kaj vec vedla naslednji teden, in ce grem sama, te lahko poberem Kinokija, pa bom doma dala se ta drug sedez not v avto (mamo Romerja).

V nedeljo bomo praznovali Evijev RD s kolegi, spekla bom torto, sestra bo pa nardila pizze. Smo ze tolkrat prestavli, da sem rekla, da je to pa res tazadnji datum, ker drugac sploh ne mislim praznovat. Sej ni poanta  sam v RD, ampak da tud mal vidim kolege, ker jih nikol vec ne. Izgovor, da se dobimo user posted image user posted image

Kinokija user posted image user posted image user posted image za Evo!!!! Mene tud zanima, a si delala test? Ti drzim pesti, da se ti izide, kakor si najbolj zelis.
Doroteja, mi tud nimamo psihologa. Je pa od moje sosede starejsega sina (bo star 5 let) poslala zdravnica iz RA tud k psihologu, ker naj ne bi bil prevec zbran oz. mu hitro pade koncentracija. So danes bli tam, pa je rekla, da je vse OK. No ta soseda ma se enga, zdej bo star 6 mesecev, pa se ne pase kravic uredu, niti obraca se se ne. V takem casu sem jst mela ze ful probleme s previjanjem, ker se je takoj obrnu (se mi zdi user posted image user posted image , bi mogla it mal za nazaj prebrat).
2ursae mi mamo ful hlac, raj sploh ne napisem, ampak pomoje da tam okrog 30 user posted image . To je pac tko, ko dobis se podedovane stvari, pa se scasoma nabere. Sem zadnjic dala cunjice (do st. 68) svakinji in me je dons klicala in vprasala, ce je Evan vse te oblekce mel vsaj enkrat oblecene, ker jih je tolk. Sem rekla, da vecino ja, neki pa tud ne...Res jih je ogromno (njen bo zdej 4 po vrsti) in ko  te oblekce potujejo, se valda samo mnozijo. Jst vem, da bom tud pr naslednjem se kupila kaksno, pa ne zato, ker bi rabil, ampak za mojo duso, da ma neki novega...
Pia - cepljenje proti gripi - mislim da ne, glede na to, da se rednega cepljenje nismo opravili user posted image

Sem se razpisal se za nazaj, ker nisem bla pridna user posted image user posted image

Maya_SLO upam, da vam rata pridt na RD!!! Kris je pa ze dodan na majcko! (Sicer je pa to ze Ursa povedala in samo ponavljamuser posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.10.2006 19:54:26   
teta beta
Eva, bravo za prve korake user posted image user posted image user posted image !

Ob tem sem se spomnila, da sem pozabila povedat - v nedeljo sem prvič opazila, da se Daša spušča in da samostojno stoji kake pol minute. Celo dvakrat, ampak po tem pa tega sploh nisem več opazila. Danes sem bila prav pozorna na to in nisem niti enkrat videla, da bi samostojno stala. Daša bo zelooo dolgo rabila, da bo shodila, ampak že zdaj vidim, da ko enkrat bo, je pa najbrž ne bo več na rit vrglo. Se mi zdi, da je tak ziheraš, kar se tega tiče.

doroteja23, nas tudi ni v RA poslala k psihologu. A si dobila ameli?

2ursae, Daša tudi načeloma oz. v večini nima ločenih cot za doma ali za kam it. Pri hlačah je tako, da ko so čiste, so za kam it, ko se umažejo so pa še za doma. Včasih zdržijo samo del dneva, včasih pa tudi tri dni. Ima pa vsega skupaj kakih 10 parov. no, dvoje so res sam za kam it, ene pa sam za doma (je pravi telebajsek v njih).
Po moje lahko šampon brez problemov uporabiš. Itak piše ponavadi uporabno najmanj do - da se zaščitijo.

Mi smo bili tudi danes na kostanjevem pikniiku pred šolo (v njej je tudi vrtec) in je bilo prav fajn.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.10.2006 20:25:51   
TVN
Odgovarjam bolj v telegrafskem slogu, za kaj več ni pravega časa in energije.

2ursae, verjamem v posmrtno življenje, sem katolik.
Hlač in sploh cunjic imamo cel kup, ker je situacija zelo podobna kot pri Ninočki. Dobila ogromno robe od sodelavca (oz. njegove hčerke), poleg pa še sama marsikaj kupim, bolj za svojo dušo kot iz potrebe. Je pa res, da je Nika doma pri babici in potrebuje manj cunjc, kot če bi hodila v vrtec. Nekaj stvari imam bolj za "ta lepše", sicer pa večjih razlik - kaj je za doma in kaj je za ven - ne delam.

Doroteja, hodimo v RA, k psihologu nas niso poslali.

Pia, nisem še razmišljala, da bi dala cepiti Niko proti gripi, se pa sicer vedno cepimo vsi v družini - mož ima v službi to organizirano (zanj je zastonj), potem pa se pridružimo še ostali. Glede Nike pa .... res, zdaj si mi dala idejo za razmislit, se bom posvetovala še s P.

Tudi mi kar naprej prestavljamo naše cepljenje (tisto redno ob dopolnjenem 1. letu). Dvakrat sem ga jaz prestavila zaradi službenih obveznosti, sedaj v torek pa smo prišli k P z namenom, da se cepimo, pa je zagledala mojega Tomaža (moža) s herpesom na ustnici in je rekla, da ob takih pojavih otroka ne cepijo. Sicer sem povedala, da ima Tomaž herpes zelo pogosto in da ga Nika zaenkrat, hvala Bogu, še nikoli ni dobila, ampak se ni pustila prepričati. Sedaj imamo termin 07.11., takrat bo stara skoraj 14 mesecev.

Kinokija, user posted image  za Evine prve korake!

Daša, user posted image  tudi zate. Samostojno stanje na nogicah vodi slej ko prej do lepe, samostojne hoje. Teta beta, ob tvojih opisih Dašinega "ziheraštva" mnogokrat vidim našo Niko. Tudi ona je ful na ziher narejena. Če samo pomislim, koliko časa je trenirala preden se je samostojno usedla. Ampak ko je to uspela narediti prvič, je non-stop ponavljala do perfekcije. Ja, tele naše devičke so komplicirana bitja.
A kaj date na horoskope? Pa ne na tiste dnevne, tedenske in ne vem kakšne še, ampak na tiste, ki opisujejo določeno znamenje. Jaz na to kar dam nekaj, se mi zdi, da je nekaj resnice. Če pogledam sebe (vodnarka) in tiste, ki jih poznam in so rojeni v istem znamenju, je precej podobnosti v ravnanju, čustvovanju, pogledih na življenje, itd. Tudi Nika je precej tipična devička.

Zdaj grem pa pisat voščilnico za birmo, jutri grem k frizerju, pa poslikat se moram (naše nove poslovne vizitke bodo vsebovale tudi slikico), pa avto poslikam, ker ga prodajamo, v nedeljo nas pa čaka birma. Tomaž je boter (saj sem že omenila).

No, na koncu koncev sem kar nekaj naklofala. Se pišemo! Pa, pa!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 21:02:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
13.10.2006 22:21:42   
tiat
Vse že spite, sam jaz samotarim tule. Danes se mi sploh ne spi, pa mal berem za nazaj.

Izkoriščam priliko in čestitam vsem, ki so že imeli rojstni dan (nisem na tekočem z datumi)

Glede gripe: Mi se ne bomo cepili, je že tak vedno tak jok pri rednih cepljenih, da bomo tole izpustili.

Tia ima cca 6 hlač, ji pa cca. zdržijo 1 na dan.

V sredo sma ble s Tio pri zdravniku, je čez noč postala pikasta po celem telesu. Pikica na pikico-sem že mislila, da so rdečke, pa so me odslovili z diagnozo: infekcijski izpuščaj-izgine v cca 3 dneh. Je imela katera kaj podobnega? Aja pa vročine ni bilo. Zdravil nismo dobili, kremice tudi ne, zdi se mi pa da je pikic še vedno veliko?

Glede lubusumja-Tia je zelo huda, če se kdorkoli dotika mene in se takoj oglasi, če je ne upoštevaš pa takoj v jok. Pa nobenega otročka ne smem imeti v rokah. Je pri vas tudi tako?

Tako, sedaj pa grem še jaz.

Lep, sončen vikend vsem vam.

Neposredna povezava do sporočila: 2681
13.10.2006 22:59:31   
maya_slo1
2ursae hvala, ker si me zbezala s Police na zelo prijetno in zabavno srečanje, sprehod in kavico in za posredovanje glede majčke! user posted image  

Ninocka, hvala ker si še Krisa dodala na majčko! Komaj čakam da jo dobim oz. da jo Kris dobi user posted image ! Kdaj bo, kdaj bo, a je že, kolk še....?!! Jaz tudi upam, da nam uspe priti na RD!

Nika35, jaz ne dam kaj dosti na horoskop. Se mi zdi, da včasih v karakterju osebe vidim nekaj oz. izpostavim neko njeno lastnost samo zato ker vem katero znamenje je in katera lastnost temu znamenju pripada, če ne bi vedela morda te lastnosti še opazila ne bi. Itak se pa ne spoznam kaj dosti na znamenja in njihove lastnosti tako, da sem verjetno zadnja, ki bi lahko o tem razpravljala. user posted image

Aja, pa g. Svizec vas vse lepo pozdravlja!

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Neposredna povezava do sporočila: 2682
15.10.2006 11:55:12   
tažana
jakje pa ste vse????? sem šla prav pogledat katerega smo danes. očitno včeraj sploh niste nič pisaleuser posted image  ja punce zanemarjate svoje dolžnostiuser posted image .

pri nas še vedno ne vemo kaj bo z RD. ali pridemo ali ne. moj user posted image  je dobil informacijo, da sedaj v roko 14 dni pride 800 nemcev, ki jim bo potrebno razkazat slovenijo. sedaj pa je čisto odvisno od urnika, ki ga bodo v agenciji narediliuser posted image . še vedno pa upamo na najboljšeuser posted image

hlače. imamo jih ogromno veliko sicer prekratkih vendar za doma dobrih. res pa je da sem morala kupiti kar nekaj hlač (čeprav me sestrica zalaga z obekami) ker je naša princeska strokovnjak v luknjanju hlač. jih je že toliko zluknjala da je groza. vse to zaradi njenega unikatnega premikanja (po riti in po trebuhu). pa nikoli nisem komplicirala tudi če se je po asfaltu trudila kam pridt.user posted image

pri hoji smo mi sedaj pri tem da se počasi začenja premikati ob opori. če jo samo za eno roko držiš naredi mogoče en ali dva koraka več pa ne. se pa blazno hitro naveliča hodit in se hitro na rit usede in gremo. imava sedaj kar nekaj težav ker je zunaj že tako hladno ona bi pa kar po tleh lezlauser posted image .

postala je nora na tobogan in gujse. ko greva mimo igrišča začne cvilt in se dret UJSA, UJSA... ful se rada po toboganu driča. jo dam na trebuh ležat z nogami naprej pa se tako fino podriča dol. ko pride pa dol pa se sliši ŠE, ŠE....user posted image

Horoskop: kaj je touser posted image user posted image
me eno figo briga. komaj vem kaj je Katarina po horoskopuuser posted image

Gripa: cepljena nimam v načrtu.

no to je pomojem vse. danes gremo še ata pogledat tako da gremo spet v Ljubljanouser posted image . ko bi bila tale Ljubljana malo bližje ( saj ne da je daleč ampak peš se pa tudi ne dauser posted image )

lep pozdravček

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
15.10.2006 13:10:45   
ninocka
Kam so nas pa spet presatvli oz. kaj so ukinli?
Sem nas komi nasla, ker mi ni blo nic jasno.

Jst se pripravljam za RD, torta je napol narejena, cakam se smetano, zdej pa pride se sestra, ki bo glavni pizzopek user posted image .
Gostje so pa napovedani ob 3h, sam ne racunam, da bodo tocni, ker tud mi nikol nismo odkar imamo otroka.

Grem naprej delat, pa sporocim zvecer, kako je slo.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
15.10.2006 20:05:52   
kati*
tiat mi smo imeli prav čudno reakcijo po ceplenju. Še isti dan je bil precej zaspan in nejevoljen. Pa smo ga dali naslednji dan vseeno v vrtec, nakar nas kličejo po kosilu v vrtcu, da naj pridemo po otroka, da ima vročino in da je ves bogi. No, pol smo se borili 3 dni z visoko vročino (39-40) in večinoma je cele dneve spal; izgledal je kot da bi bil zadet user posted image . Peti dan po cepljenju pa temperatura pade in se pojavijo netipični izpuščaji po trupu in rokah (še dr. ni bilo jasno kaj je) in izginejo že naslednji dan. Skratka ful čudno.

RD ali lahko se na krepko in barvasto napiše kdaj, kje, s partnerji ali brez, kaj prinesemo (kolk denarja za majčko) ... Jaz vas namreč bolj poredko berem in bi bila vesela, če se to napiše krepko, da mi informacija ne uide! HVALA user posted image

< Sporočilo je popravil kati* -- 15.10.2006 20:07:11 >

lp, K

(odgovor članu tiat)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
15.10.2006 22:08:54   
teta beta
hojla,

jaz sem vas tudi komaj našla, spet nov forum. je pa bil danes zelo dolg dan in mi je šlo ogromno stvari narobe, komaj čakam, da grem spat. Najprej sem zjutraj imela prazno gumo na avtu, mojega pa ni bilo doma in je potem klical enega kolega, da mi jo je prišel zamenjat (j... ga, tega pa res nisem še nikoli delala, pa še šraufi so bili zelo na trdo prišraufani, tako da jaz itak ne bi mogla nič). Rezervno kolo je manjše in ožje, tako da se več kot 80 sploh nisem smela peljat, pred sabo pa sem imela še dolgo pot na letališče pri slovenj gradcu, ker smo šli na kosilo. V glavnem, ne bom vas morila s podrobnostmi, grozno mi je bilo, ker smo fuuul zamudili.

Druga stvar, ki mi je "polepšala" večer, je pa ta, da sva izgubila slike z računalnika!!!!!!!! Včeraj je nekaj totalno zmrznil in je štrajkal in ga je B peljal k enemu, da ga zrihta, oba pa sva čisto pozabila na slike! Menda se da še kaj rešiti, a se katera kaj na to spozna oz. vaši dragi, saj je nekaj računalničarjev vmes. So bile pa slike od celega poletja, nekaj od rojstnega dneva jih imam tu na forumu, nekaj na mailih, dopust sva še imela na usb-ju, ostalo pa je šlo user posted image user posted image user posted image .

Grem še samo poskusit, kakšne žemljice sem spekla, pol pa spat. Lahko noč!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
15.10.2006 22:22:06   
2ursae
čer user posted image

mi smo se danes imeli ful fajn. Smo šli na izlet na Otočec, kjer je res krasno - pia, če bi jaz živela v NM, bi bila vsaj vsak vikend tam, če ne že vsak dan user posted image . Drevje že počasi dobiva tople barve, vodica je ful luštna, gradič je krasen, potke s klopcami lepo urejene račk je polno user posted image . Pri Anžetu so račke res zažgale, stalno je kazal nanje in delal "ga-ga-ga".
Sem pa tam pila do sedaj najdražji kofe v naši državici - kava z mlekom 440 sit, sadni čaj 500 sit in tortica - pazte - 750 sit user posted image .

se še jutri mal javim, mejte se in lepo spite

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.10.2006 8:56:35   
KiSsMyAsS
ZIVJO!

teta beta zdej kolk se jst spoznam na racunalnike (stud. informatike), bi ti znala povedat tk: Ce si imela na racunalniku 2 particiji - razdeljen disk npr. C: in pa D: <--- na tega shranjujes podatke ki so pomembni, npr. slike, filme, musko (podatki se ne zgubijo tut ce formatiras windowse), na C: pa ostane samo to kar si gor instalirala oz. Programcki. Zdej ce je napaka na disku, da je racunalnik mrknu in si mela use slikce na C: pol je 99% da zgubis use podatke. Ce pa si jih imela na drugi particiji - kljub novemu nalaganju okenc, ne bojo izgubljeni, ker okna mas itak na C:-ju. Sicer pa bi blo tut dobr delat rezervne cd-je s slikcami, ce se slucajno kdaj kje zalomi. Particije so pa tut zlo pomembn clen tle. Upam, da uredis, ce pa se kej nebos vedla pa prasi. LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
16.10.2006 9:58:24   
teta beta
KMA, vem, na D-ju je vse ostalo in prej sva tudi skozi imela slikice na D-ju in sem jih tudi občasno kopirala na cd-je. No, zdaj so bile pa v mojih slikah (na C), na kar sva čisto pozabila. Upam, da se bo kdo še spomnil kaj uspešnega, popoldne moram še brata poklicat, če kaj ve.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
16.10.2006 12:31:11   
2ursae
živjo, živjo user posted image

uf, sem zdajle mal v omari menjala poletne cunje z zimskimi ... ja, kaj čmo, men se res zdi, da je vedno hladneje user posted image . Vglavnem, kaj sem hotela rečt - pospravila sem en kup neuporabnih cunj, ki jih letos niti povohala nisem, pa lani tudi ne in obstaja res mini verjetnost, da jih bom nosila prihodnje poletje (tud če ne bom user posted image user posted image ). Pa se kar ne morem odločit, da bi se jih losala user posted image . Sam plac v omari mi jemljejo, prekladam jih sem pa tja, ker še kar naivno mislim, da mi bodo morda prav prišle. Valjda. Pol sem pa hotela prestavit puloverje v omaro in videla, da je tud en kup takih, ki mi že zdavnaj niso več všeč in jih tud ne nosim več, ampak jih najbrž spomladi, ko sem jih pospravljala, nisem mogla zavreči (oz. jaz nesem na Karitas). Pa sem se odločila, da grem raj mal na RR, se bom že pol s tem ubadala user posted image .

Teta beta in Pia, mi2 z ninočko sva neki planirale, da bi se ta teden dobile v Koloseju ... a bi vaju tud zanimalo? No, pa še ktero, če bi imel čas user posted image .

Teta beta, res slab dan, ni kaj user posted image . Saj če ni trajnih posledic, se še da preživet ... tole s slikami je pa bad - upam, da rešite zadevo, je res grozno, če izgubiš slikice. A te si imela na Cju? Moj je sicer računalničar, ga z veseljem vprašam, sam bi rabila več info ... ti bom pisala na ZS.

hlače - joj, očitno smo res reveži user posted image . Ja, jaz imam za doma posebne, ker jih med papcanjem umaže in če kakšen madež ne gre dol, se ne sekiram user posted image .

Tery, tebe bi pa lepo prosila, če pogledaš v svojo stran-z-madeži knjigo, kako se losaš pack od hruške. Al pa če ktera druga ve, se tud ne bom branila user posted image . Vanish je čist odpovedal user posted image

Horoskop - ne verjamem. Če tko pogledaš: enkrat pred davnimi tisočletji je en pogledal v nebo in se mu je zdelo - subjektivno - da vidi neka ozvezdja, vsakemu dal ime glede na obliko in potem so ljude, rojeni takrat, ko je sonce v tistem ozvezdju, imeli kar lastnosti tistega ozvezdja - tehtnice tehtajo, device pucajo, levi so egoisti, ovni arogantni, škorpioni maščevalni ... brez veze. Pa prevečkret je horoskop izgovor, da kakšno slabo lastnost, ki jo imaš, namesto, da bi jo popravil, rečeš, da jo imajo itak vsi v tvojemu znamenju in ti je zato usojena in se niti ne poskušat poboljšat.

No, da še malo dodam, kja je novega pri nas user posted image . Moj tud že sam stoji, sicer tam okoli 10 sekund, ampak "we're getting there". Tudi že brez opore počepne in se spet dvigne, gre po štengah gor in dol. Je pa tud on čisti ziheraš, skori nikoli ne pade, tko da gre tudi zato zihr bolj počas.
Govor je bolj revščina, par živalc oponaša, drugače pa, če kaj hoče, pokaže na tisto s prstom in zacvili ali zavpije user posted image . Razume pa že ful, sem vsak dan znova šokirana. Včeraj sva npr. obešala perilo (on mi podaja ščipalke) in je prevrnil košarico s ščipalkami in odracljal stran, ko pa sem končala z obešanjem, sem ga poklicala, če mi pride pospravit ščipalke nazaj v košaro. In žverca je res prišibala in začela metat ščipalke v košaro user posted image .

mejte se lepo, smo na vezi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2690
16.10.2006 13:27:27   
doroteja23
Oj!

Je pa res na našem foromu malo mrka. Ja včasih pa ni časa.

Pri nas ni nič novega! Alina še vedno ne stoji samostojno, ampak se sama drži za roko, kolko pač želi. Še vedno pa čakamo na prvi zob. Zdaj pa res mislim da smo edini. Ti zobki!!

JA včeraj je moja kolegica rodila fantka Blaža, ki je pravi velikan. Bil je težki 4170g. 1X več kot Alina skoraj. In zdaj je Alina obkrožena s samimi fanti, saj so vse kolegice rodile fantke. Tak da ne vem če nebo bolj fantovski tip. Pa včasih je tako nežno bitjece, včasih pa pravi rabavs.

No izvidov iz Ljubljane še nimamo! Tak da še vedno čakamo! Upam da bojo kmau, ker to čakanje me ubija.

Jaz bi tud rada vedla točno ob kolkih se dobimi, pa do kdasj moremo javit, kolko nas pride?

Pa fajn bodite!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
16.10.2006 15:23:30   
ninocka
Eno nujno vprasanje - MAJCKE: na zalogi jim falijo 3 majcke st.92, modre barve. A bi kera mela belo (oz. eventuelno manjso), ker novo zalogo dobijo sele nalednji teden, pa se dodatni tisk bi bil drazji?

Hvala!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
16.10.2006 16:03:25   
ninocka
Al vzamem en drug model, pa stevilke ostanejo (sem se sele zdej spomnila)?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
16.10.2006 16:30:10   
KiSsMyAsS
ninocka mi bi pol uzeli belo 92 torej. Upam, da tisk nebo velik drazji kot pri modrih.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
16.10.2006 17:13:27   
2ursae
jaz se pa pol odpovem modri 92. Itak sem 2 naročila, pa nam bo pol, če je tko, ena čisto dovolj. Bela me pa ne mika.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
16.10.2006 19:21:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
16.10.2006 19:59:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

Jaz sem tudi za to, da se dobimo v Koloseju, midva lahko prideva v sredo ali pa četrtek, kadarkoli.

čaki, čaki, a misliš kadarkoli kadarkoli? Pol predlagam sredo, menda bo dež in mraz, pa da se mal pogrejemo user posted image . Kaj pravite ostale? Pa ne mislim popoldne, ampak dopoldansko-opoldansko srečanje, tko da tiste srečnice, ki lahko ... lepo vabljene user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 16.10.2006 20:00:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 2697
16.10.2006 21:12:54   
Pia67
Živjo!

Ko je Nina ugotovila, da bo njena mama delala, je zbolela (infekcijski izpuščaj kakor pri malčici Tiat). Nič strašnega, le v vrtec ji ni treba nekaj dni, dokler izpuščaji viroze ne zginejo. Drugače nima temperature, apetit neokrnjen, po čakalnici je norela ko svina po bučah.user posted image
Včeraj sva bili na simpatičnem izletu na starem Ljubeljskem prelazu. Prvotno sem mislila z njo do Ljubeljske Babe, pa je pošteno pihalo, pri romantični koči je bilo 6 stopinj, H&M protivetrne hlače so se izkazale za odličneuser posted image . Nina je bila živahna v oprtniku, na vsak način je želela nositi pohodni palici in zapikovati v zemljo. Komaj čakam snega, da se zadričava po stari ljubeljski cesti navzdol. Drugače je cesta seveda makadamska, spodobno urejena in primerna tudi za vozičke.

Komentarji:

Najprej kava v Koloseju: 2ursae, jaz ta teden delam pri predvolitvah, tako, da ne morem, čeprav sem v sredo v popoldanskem turnusu (ne bom prišla do 13. ure v NM, če se dobimo dopoldan v Koloseju oz. je BZ, da grem v LJ), no pa še Nina je itak kužna do četrtka. user posted image A bi lahko prosim drug teden (najbrž je to mal mim), aja, lahko tudi v petek, če bi vam pasalo? Deževno bo definitivno user posted image Da pridemo nekako skupaj že zaradi majčke. No, da se ne bom tako represivno brala, upam, da nekako pridemo skupaj. user posted image

Hruške: citronska kislina+H2O= kaša, nanesi na svež, ne zapran madež. Isperi, madež izgine.

Otočec: bila sem prejšni vikend, mal sem sita onih potk in gužve (če ne greva z Nino s kolesom), raje grem ob Krki do gradu Struga. 2ursae, škoda, ker niste šli do one nove zgradbe na levi strani ceste, Vila Otočec, super slaščičarna, igrala in restavracija za oreng kosila& večerje. Rezina torte je od 300 do 400 SIT. So pa mnjami.

Izgubljene fotke na disku: ko te enkrat to doleti, začneš delati back up kopije. Upam, da ti bo kdo mal preiskal drobovje in še kaj našel (včasih je bil to dobri stari DOS) tvojega računalnika teta beta, ti pa je kar nekajkrat štekal (potem sta ga, če se ne motim na novo postavilauser posted image ), jaz sem ponavadi kar mal panična, pa hitro naredim kopije.

No, upam, da nisem bila preveč pametna,

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
16.10.2006 22:07:47   
Pia67
Drage moje, za kavo se vseeno raje ne prfočkam, tudi, če bi bil kofetek v petek. Sem razmišljala, da bi lahko Nina vseeno imela še kak izpuščaj (zadeva traja sicer 3 dni).
Potem bo pa kater ratal v nedeljo pikast (najbrž pretiravam glede inkubacijske dobe), pa ne bo skupnega RD. user posted image
Men bi bilo pa še posebno hudo, samo spomnite se koliko je bilo bolnih po avgustovskem srečanju...
Torej po pameti, dokler Nina čist ne ozdravi.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
17.10.2006 19:39:43   
ninocka
Dober vecer!!!

Tko, majcke so pri tiskarju. Roza majcke je ostal isti model, modre sem mogla pa spremenit, ker tistih ni blo. Cena majcke je pa cca. 2300 SIT (mogoce par tolarjev manj - upam, da se keri ne zdi predrago user posted image ), cist tocno bom pa vedla, ko jih dobim (menda v petek) user posted image user posted image user posted image

Midva sva bla dons po dolgem casu spet pri brunarci, sta naju Anja in Ela pobrale in odpeljale na sprehod. Anja je tko lustna s tistim trebusckom user posted image .
Evan je pa dosnpostavu rekor v popoldanskem spanju, saj je spal kar 3.5 ure. Se je zbudil ze po kaksni uri in sem ga odnesla k nama v spalnico, se ulegla zraven in je zaspal nazaj, jst pa znjim. Ko sem se naspala user posted image , se zbudim, se ne 20 min zraven lezim, Evi pa se kr spi user posted image Men ni blo pa nc jasn?
Pa uceri sva se zbudila zjutraj skor ob 10:30... Ful poteguje neki spanje, sicer se zbudi enkrat od 4:30 -7h za flasko, ampak pol pa kr spi... Sej me ne moti, ker mi prav pase, da za spremembo nisme ze ob 7ih pokonci.

RD je ful uspel, tamali so se ful igrali in noreli, torta je bla dobra (za pogledat in pojest user posted image ), pizze pa tud mnjami. Jst sem bla takrat, ko je bla pecena s tuno, ze tolk lacna (nisem se nic jedla), da sem kr pogoltnla dva koscka, sploh nisem cutla, kaksnega okusa je, pol me je pa trebuh bolel. Evanu se je ful dogajalo, sploh ko je blo tolk otrok. Samo potem, ko je ratal zaspan, me je pa skoz iskal in ce me ni vidu, je takoj zacel pojokavat.

Zdej moram pa it, me moj ze mece dol, ker ma  user posted image igrce...
Mah, sej ni kaj ful bistveno novga, ostalo pa porocam drugic user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.