|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
12.10.2006 19:47:46   
tinaaja
Za Traxx fanice user posted image  - kikiwelt je nekaj obnovil zalogo, ce kaksno zanima. Jaguar 3 z mehko kosaro + adapter za maxi cosi je 60.000sit, kar je obcutno manj kot v Arielu. Malo nadrzorujem situacijo, ker bi jaz tud Jaguar 3, pa imate ve ze tok nastudirano, da se k vam pokukam - sem mesec za vami user posted image  Ampak me blazno zanima, kaksna bo nova kolekcija Traxxa. Upam, da cim prej objavijo - a katera ve, kdaj naj bi bilo?
Aja, enoprostorc je zakon! Men so bili karavani bolj vsec, dokler nisva obladala enoprostorca. Ne predstavljam si sebe vec v kaksen drugacnem avtu.
Lp

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   [Brisano sporočilo]
12.10.2006 21:17:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
13.10.2006 7:51:37   
ribicau
Zdravo! Bravo kolumbo za voziček user posted image . Ti si vsaj upaš, jest pa še kar razmišljam in upam, da bodo cene kaj znižali. Smo pa včeraj dobili posteljico. Super je. Dimenzije je sicer 120x60 - je malo manjša, ampak to me sploh ne skrbi. Je bele barve, tko da jo samo na novo pobarvamo pa bo! Pa ta prijateljica mi bo prinesla tudi odejo in posteljnino, tko da super. Se ji moram res oddolžiti.

Včeraj sem bila na aerobiki za nosečnice. Cool varianta. Pol na koncu me je mal špikalo v trebuhu, ampak je pomojem to čist normalno. Hodila bom pa 2x na teden v Vita center. Bila je tudi ena user posted image  z PDP-jem februarja - a je to katera od vas?

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.10.2006 9:17:07   
Tabali
Dobro jutro dober dan!!!
Mi trije user posted image  pa smo včeraj bili na pregledu (haha - nista dvojčka, lubi je bil z nami) in je kar se bebice tiče vse OK. Raste lepo, je zelo živahna, morfologija je pokazala vse tisto kaj mora pokazat, tako da nimamo nobenih skrbi.
Razen seveda mojih kil user posted image , me je skor kap zadela, najprej ko sem stopila na tisto njihovo vago (pokazala je  tri??!! kile več kot moja doma včeraj zjutraj in posledica - seveda me je zdravnica napadla kot najhujšega sovražnika. Bolj sem ji poskušala na miren način povedati, da sem se po svoji evidenci zredila vse skupaj od začetka za nekaj manj kot 5 kil (kar je tudi po njenem OK), bolj je ona trdila da se itak preveč redim, da jem preveč sladic (kar sploh ni res, ker mi, odkar sem noseča, sladko sploh ne paše), da kilo jabolk ni primerna hrana za malico (mislim halo???, saj ne pojem več kot en jabolk (oz. kakšen drug sadež tipa mandarine, pomaranče ali temu kaj podobnega) zjutraj okoli 9.30 in popoldan okoli 14.30). Za "desert" je še sledil stavek - "A vi veste kok je to špeha? Pa saj vam nobena cunja ne bo prav!" Mislim... Kristus... čist me je demoraliziralauser posted image . No pol je le prišla do zaključka, da sem pa morda pet tednov nazaj bila po vsej verjetnosti tudi bolj lahkotno oblečena (seveda...), pa da naj le doma spremljam svojo težo, ker je verjetno tisto bolj merodajno, glede na to, da se tehtam zjutraj (kar pa že itak delam od vsega začetka). Iz ambulante sem šla dobesedno ko "politi cucek", dragi je najprej rekel naj jo takoj zamenjam user posted image , pa sva pol le prišla do zaključka, da je mogoče imela samo slab dan. Verjetno res, ker niti ni bila pripravljena za kakšen drug pogovor o spremljajočih težavicah, kar pa ponavadi, na prejšnjih pregledih ni bil slučaj pri njej.
Joj punce, upam da ne zamerite to moje jamranje, sem pač morala nekje to ven strest in priznam, da mi je sedaj veliko lažje user posted image user posted image ! Samo eno vprašanje glede kil, pol pa ne bom več s tem težila - ali pri vas tudi insistirajo na tehtanju tako da morate biti obute in v celoti oblečene?
Rubicau - tudi jaz sem včeraj bila na telovadbi, samo, žal ne v Vita centru ampak v Otelu. Res je to super zadeva, prav fino se počutim na in po telovadbi. Žal pa, vsaj koliko sem do sedaj zasledila, trenutno tam ni nobene februarčice.
Hvala za nasvete glede enoprostorcev!!
Pa uživajte čez vikenduser posted image !

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.10.2006 9:40:35   
LuLu
user posted image user posted image user posted image
Tabali, mene si pa zdaj lepo v smeh spravla.
"Pa saj vam nobena cunja ne bo prav!"  Katera user posted image  je pa nosla nonstop ene in iste cunje? Nenormalna pripomba user posted image  Sem se pred 5 minutami vagala na svoji tehtnici, prvič odkar sem user posted image  in sem doživela totalen šok. Toooolkooo več kg nisem pričakovala. Pa saj mi več nobene hlače ne pašejo, ni čudno, ker imam zadnja dva tedna tak apetit, da vse pojem kaj vidimuser posted image  Zdaj razmišljam, da bi si pomfri šla delat... meni nenormalno za tako uro - prezgodaj, pa sem za zajtrk že pojedla sirovo štručko in makovo potičko. Meni se zdi to fuuul dosti. Še štiri mesece nazaj nisem sploh zajtrkovala. Samo kavo in cigarete za zajtrk.
Pri g. se jaz tudi tehtam z oblačili in obutvijo vred. Se bom tolažla, da so oblačila težka 5 kg user posted image  (do 10 kg)
Eh, se ne mislim sekirat, mi je mama (ki tak vse najboljše veuser posted image ), rekla, da ko se dete rodi, kilogrami grejo hitro stran. Na to računam, pa malo telovadbe, pa bom spet na istem kot zdaj ali pa še manj - to bi bilo še boljše.
Bi jaz tudi šla na neko telovadbo za user posted image , pa ne vem, če je v MB zdaj. Mariborčanke javite mi kje se kaj švica.
Čao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.10.2006 10:22:43   
Tabali
LuLu maš čisto prav - tudi meni je danes vse skupaj, kar sem včeraj doživela smešno user posted image . Včeraj mi pa ni bilo in to samo iz razloga, ker je zdravnica dobesedno vpila name in še to, kot se na koncu izpostavilo čisto brez razloga. Za same kile se pa tko al tko ne sekiram - dokler je bebica ok in počutje na mestu, mislim da ni panike. Verjetno bolj škodi obremenjevanje in sekiracija.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 10:54:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
13.10.2006 11:33:43   
ribicau
Kolumbo, sej jest bi Jane Slalom pro, ne Traxx-a! Ampak k smo pa že glih pri tem, a Icco trikolesnik je pa na ogled v Arielu?

Neposredna povezava do sporočila: 758
13.10.2006 12:00:13   
malecka_mateja
ojla!
lulu tudi jaz nevem kje v mb se švica tako da žal!ve pa boste res pravo študijo o vozekih naredile!hvalka bagu mam jaz svojega že doma in nerabim več skrbet!
glede g pa ne se sekirat vsaka ma slab dan tako je tudi mi ga imamo!mene moja samo hvali da sem pridna ker sem se smao 1 kilo zredila čez celo nosečnostuser posted image user posted image user posted image jaz pa mam v torek še enkrat uz ker moj sonček ni srčeka pokazal si ga je z rokico skrival inm še grem enkrat ostalo pa je bilo bp!
no naj se vam pohvalim da včeraj ko sem šla spat sem imela roko na trebuščeku in je brcno in se tudi u+od zunaj čutila brcikeuser posted image user posted image kak bo moj vesel ko pride!je reko končno bom že čitil tega razgrajača ki te tako pošteno binca ko bi rada spalauser posted image user posted image user posted image !kolumbo ti se sekiraš ko grem sam čez vikend!moojega moža celi tedn ni ker špedicijo vozi in je samo vikende doma!tako da sem jaz na slabšem naj te potolažim!sej hitro mine!bomo že preživeli služba je  služba!sej hvala bogu jo bo menjal kok pride najin sonček da nebom sama z njim!user posted image
no to je to!veselo nakupovanje vozičkov pa čimbolj pametno odločitev!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 12:45:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 760
13.10.2006 12:51:06   
biba 1
Pozdravljene!

Spet malo mene, pa sej berem vas pa skoz, veste....
Mi smo o.k., razen težavic kot ponavadi... malce mi je otrdeval trebuh pa sem se šla pokazat pa je blo vse o.k..
Glede kg: lahk rečem, da ste vse peresno lahke proti meni, pa ne da sem težka težka, ampak zredila sem se že 11kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Koliko pa so kaj vaši bebeki težki?

Uživajte še naprej, vas je prav luštno brat!

Neposredna povezava do sporočila: 761
13.10.2006 12:55:22   
ribicau
Halo!

Poštnina na kikiweltu? Kako je s tem? Jest sem z nemščino bolj skregana. A če označim artikel in kliknem da naročam, a mi potem izračuna ceno skupaj s poštnino?

Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
13.10.2006 13:00:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
13.10.2006 13:44:32   
ribicau
Chicco S3 Top (komplet, voziček+lupinca+košara)! Mal bi rada primerjala ceno tam (499 EUR) in pri nas.

Neposredna povezava do sporočila: 764
14.10.2006 18:29:37   
biba 1
Zdaj sem pa mogla neki napisat....

Smo bile že čisto na dnu strani....

Kje ste vse???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.10.2006 22:35:04   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image         

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
16.10.2006 10:03:34   
malecka_mateja
ojla!

morem vam povedat da je bil vikend tako dolg in naporen da sem vam uspela zdaj komaj nekaj napisat!
moj user posted image  ni hotel atiju pokazat da se brcike čtijo že nazunaj in žal je očka ostal praznih rok! doma smo dellali kot črneci sej sem delala le lahka dela tako da ni panike!
zvedela sem da je k angelčkom odšel moj stric ki ga nisem vidla že 5 let in mi je sedaj krivo!ker ko je bil moj oče še živ smo bili ful povezani in me je imel zelo rad in jaz njega!ampak samo so hoteli zgubiti stike z mano saj nobenemu ni bilo mar zame-če se temu tako reče!amapk vseeno rada ga imam in se bom šla poslovit od njega!
spet sem bruhala danes po dolgem času..
joj upam da bo drugi konec in začetek tedna boljši!
no malo sem vam moralo zbila(upam da ne) ampak nekomu se moram izpovedat da mi je potem lažje!
no lep sončen dan še naprej!in veliko brcik vam želim!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
16.10.2006 13:32:45   
darja.grm
Jest se pa sam tok pofočkam da povem da bomo dobiil user posted image .Tko da jupiiiiiii
se že veselim.
papa

carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 768
16.10.2006 13:40:25   
biba 1
Super Darja! Bi lepše ne moglo bit!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 769
16.10.2006 18:53:45   
LuLu
Ojla vsem!
Moram vsaj vam napisati, da se mi že meeeeešaaaa!
Od sreče seveda. Sem se prepričevala, da ne bom gledala stvari za bebico do decembra ali januarja, pa bi že zdaj šla vse nakupit user posted image . Izgleda, da me daje "gnezdenje". Ta izraz mi je ful dober in primeren za moje počutje. Pa ko tak pojma nimam kakšen voziček, pa vso ostalo opremo kupiti. Že imam polno glavo z vsemi modeli vozičkov, kaj je boljše, kaj je lepše,... v glavnem, meeešaaa se mi user posted image . Pa še nobene kolegice nimam, ki bi bila user posted image , da bi se z njo malo po mestu sprehajala in vse trgovine prehodla in izbirala najboljše. Ali bom sama ali pa z mamo. Moj dragi ni glih navdušen nakupovalec, pa ne vem, če mi bo družbo delal v trgovinah.
Že trikrat sem bebico sanjala... kakšne lepe sanje so to bileuser posted image
Pa napad lakote imam, ma kar vse se mi je začelo dogajati. Sem bila kar presenetljivo mirna do zdaj, zdaj pa norija user posted image
Ajd, nosečke, lepo se imejte.

darja.grm čestitam za pupiko!

< Sporočilo je popravil LuLu -- 16.10.2006 18:56:21 >

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 770
16.10.2006 20:20:16   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:5

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image          

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
16.10.2006 20:26:26   
Anonimen
Čer!
Darja.grm, čestitke za user posted image , se že lepo bližamo fantom, kajne? user posted image
Midva greva pa jutri zjutraj v Ljubljano kupit ležalnik za user posted image . user posted image
Sicer pa se počutim kar OK, neki mi je blo slabo danes, pa trebuh me je bolel, pa sem spet mal bolj počivala.
Pojutrišnjem imam pa test za toleranco glukoze user posted image , to pa nč komi ne čakam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
17.10.2006 7:20:45   
ribicau
Živjo!

Jest pa še kar študiram, kakšno prevozno sredstvo za user posted image  naj kupimo. Se mi že mal meša. Vedno kaj novega ugotovim, tko da vidim, da u bistvu nič ne vem. Pomojem bomo zadevo poštudirali in vidl kaj vse bi moral imet, ko se bo user posted image  že pol leta notri vozil.

Drugače je pa počutje OK. Danes imam spet aerobiko in že komaj čakam. Danes teden pa imam pregled, ki mi je pa čisto vseeno, če ga ne bi bilo. Kolk sem težka G po telefonu lahko povem, kje več pa itak ni važno. Kri in voda sta pa pomojem tko kot ponavadi, UZ pa itak ne bomo delal.

Ja user posted image  bodo kmal ujele user posted image . Grem stavit, da ko bomo končni seznam sestavil (potem ko vse rodimo), da bodo user posted image  u vodstvu.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
17.10.2006 7:56:59   
malecka_mateja
dobro jutro!
jaz pa mam danes g in uz spet!user posted image user posted image user posted image komaj čakam in upam da bo danes user posted image  dal noge narazen da vidimo če je še vedno user posted image  ali je že luliko dobil ker ko so mi prvič rekli da bo user posted image  ni bilo 100%!tako da upam da bo hotel pokazat danes!
drugače pa kr ok!se vam javim ko pridem od g da vam povem kako je bilo!papa
aja pa darja.grm čestitke za user posted image !
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
17.10.2006 9:32:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?