|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.10.2006 12:31:44   
ribicau
Dolgolaska - doma imam spravljen link za barve Jane - bom pripela sporočilu popoldan ali pa jutri!

LuLu- sej vem da bo tole čudno, ampak jest nimam uredi, imam samo odgovor, citiraj, posreduj...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.10.2006 12:41:03   
LuLu
Mogoče je pa samo na zadnjem tvojem sporočilu to vidno... takoj ko ga pošlješ...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
9.10.2006 12:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
9.10.2006 13:04:46   
A-N-J-A
ribicau jaz sicer na spadam k vam pa bom vseeno nekaj dodala na temo vozičkovuser posted image .Quinny speedy ni primeren za novorojenčka,ker se ne da v ležeč položaj.Tudi premikanje naslona ni enostavno,ker moraš zategovati ene trakce.Pa kar je mene odvrnilo od tega vozička je to da otrok gleda samo naprej in da nima sprednjega obroča(pri nas je to nuja).Q.Freestyle comfort je res težek in zložen zavzame ogromno prostora.Glede sedala se je meni na začetku tudi zdel zelo ozek.Naša Ela je stara 16m in je velika,pa nima problemov s sedenjem,ravno nasprotno lahko sedi tudi postraniuser posted image .Glede naslona moram pa rečt da je zelo dolg in naši pupi še gleda čez glavo.Dve kolegici,ki imata ABC-ja in Hauck-a sta dali vozička že zdavnaj stran,kersta obema otročkoma glavice gledale čez naslon,pa tud nogice so bile predolge .Oba otročka sta manjša od naše  Ele.
Upam,da sem vam kaj pomagala,dase lažje odločite,ker vem da vse skoraj diplomiramo s temi vozičkiuser posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.10.2006 13:19:31   
ribicau
A-N-J-A vsaka informacija je dobrodošla. No zato pa pa je košara pri Quinny-ju, čeprav ko sem ga videla v ležečem položaju sem bila prepričana, da je za novorojenčka. To da nima obroča pa nisem pogruntala user posted image . Še dobro da si povedala! Skoz se mi je zdel nekam prazen, ampak da manjka obroč....Zdej pa tud men ne sede več tko....Hm, ja ne vem, potem bomo pa čakal, če bo v Pikapolonici kakšna akcija, pa nabavl Jane. Chicco mi kr ne potegne, pa ne vem zakaj. Joj moj user posted image  bo znoru, če mu zdej še s tem začnem težit. Mal bom nesramna, ampak počas bom začela babicama in dedkoma govort, da je oprema draga, pa da nimava tolk denarja.....joj ko bi vsaj vžgal to.

Drugač se pa ročaja pri Speediju ne obrača, ampak ko namontiraš košarjo je obrnjen otrok proti tebi, ko pa je v športnem delu, pa je obrnjen proč od tebe. To mislim, da je pri vseh trikolesnikih....? - no nisem sigurna
Še to: to da se naslonjalo regulira s trakci ni tako trapasto, sem probala v soboto. Če je otrok že napol zaspal in ga potem daš v ležeči položaj ga manj premetavaš, ko reguliraš to s trakci.

LuLu - ja to bo, samo za zadnje sporočilo, če ga ni pred popravljanjem že kdo drug oddal! Hvala vseeno!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 9.10.2006 13:24:44 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.10.2006 13:29:22   
A-N-J-A
ribicau Freestyle-u se da obrnit sedež.Jaz sem našo do 7m vozila tako da je mene gledala,ker je bilo tudi bolj mraz in mal veterček popiha pa takoj z učkov teče.Otrok je tud bolj zavarovan če je proti tebi obrnjen.
Glede chicco-ta ti ne morem pomagat.Mi smo mel Chicco 6wd tech in je bil katastrofa.So pa te trikolesniki nova generacija vozičkov in zgledajo mnogo bolje.Aja lupinica se pa super obnese,sploh avtofix sistem.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.10.2006 14:50:27   
malecka_mateja
ojla punce!
da se vam špe jaz malo javim!no danes smo imeli morfologijo!user posted image vse ok veliki smo nekje 30 cm težki pa 0,5 kg !mam drugi teden še enkrat UZ ker smo srčeka videli in sllišali vednar si je pol rokico pokrival in ga ni mogla ocenit!tako da ga drugi tedn še enkrat vidim mojega sončeka!no spol smo hoteli še preverit a je tako vztrajno nogice skopaj prekrižane držal da ni bilo nič iz tega!je mojuser posted image bil malo užaljen!tako da upam da bo pokazal drugi teden! brcike že zelo močne in pogoste počutje ok!aha zredili smo se eno kilo!tako da moje minus kile so prešle v plus kile!user posted image amapk je g rekla da sem zelo pridna in da ni panike!ker sem se do zdaj res zredila smao to zadnjo kilo ostalo pa je šlo dol kot gor!
no uživajte!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.10.2006 20:33:22   
ribicau
www.groovystyle.co.uk - to je link za Jane vozičke! Včeraj je stran še delala, danes pa noče...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 733
10.10.2006 10:20:56   
dolgolaska
RIBICAU...meni je danes stran delala!!!
HVALA!!!!!!Super si!!!
A veš kdaj pri nas začnejo prodajati barve 2007????!

HVALA!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.10.2006 10:37:04   
Tabali
Hojla punce!
Sem se malo polenila glede pisanja in oglašanja tukaj... kaj čem user posted image . V opravičilo - redno sem brala kaj se dogaja. Vidim, da ste pridne 100 na uro, kar se vozičkov in opreme tiče. Pri nas je še vedno status quo - nismo še se nič odločili, kje in kaj bomo nabavljali... Smo pa od vse te silne ponudbe in bombardiranja z informacijami kar malo zmedeniuser posted image . Po vsej verjetnosti bomo najprej nabavili posteljico in tisto kar spada zraven tega (baldahinček pod obvezno, ker je mojemu user posted image  ta zadevica neznansko všeč), da bo bebica vsaj imela kje spat (če bo taka kot midva, bo to verjetno najbolj iskoriščena zadeva user posted image ).
Počutje - več kot super, redno se sprehajamo, dvakrat na teden telovadba za user posted image ... komaj čakam na pregled v četretk... ja pa od danes zjutraj se brcike čutijo tudi že "odzunaj", tako da, če bo user posted image  danes priden, ga user posted image  mogoče s čem nagradi user posted image user posted image user posted image .
papa

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.10.2006 10:48:32   
ribicau
Dolgolaska, mislim da že lahko naročiš voziček v barvi 2007. Sem jih že videla v živo. Zdej a so jih ljudje nabavljali preko spleta, pa ne vem. Vse te spletne strani Jane vozičke dobavljajo samo po angliji, pa še zelo navite cene so. Komplet pride preko spletne prodaje kar okrog 200.000 jurjev, kar je too much.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.10.2006 11:53:48   
dolgolaska
RIBICAU..a pol misliš da bi lahko v Pikapolonici ga že naročila...no sej se še ne mudi...to je lahko tudi januarja al pa februarja!
A jih prodajajo še po katerih drugih trgovinah????

LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.10.2006 12:27:33   
ribicau
Jaz mislim, da se ga da že naročiti. Jest bom počakala, če bodo kakšne akcije. Zaenkrat jih jaz nisem zasledila nikjer drugje, kot v Pikapolonici. Sem jim tudi že poslala mail, če bo kakšno znižanjeuser posted image , pa še niso nič odgovoril - mislim da je to tabu tema za trgovce, ampak poiskusit ni greh.

LP

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.10.2006 22:01:58   
malecka_mateja
ojla!
da se nahitro javim in pohvalim da smo danes dobili novi avto ker prejšnji je bil premali za našega sončka ki prihaja!ker še vozeka nismo meli prav kam dat!no sedaj imamo karavana!in je super!user posted image no upam da bo nam dolgo služil!drugače pa vse ok!pridne bodite in božajte svoj ebušije!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 739
11.10.2006 10:21:56   
Tabali
Dobro jutro!!
Uh... danes sem čisto zanič... samo še spala bi, še sreča da sem sama v pisarni in da lahko kinkam user posted image . Najrajš bi se kar notri zaklenila in user posted image user posted image user posted image ... pa še strižt se grem danes... jaooooooooooo. Vsaj nosečniški planer mam sabo in ga lahko mal urejam, ker ... služba me ne zanima niti 0,5% user posted image .
Malecka mateja - super za avtek, naj vama dobro in varno služi!!! Midva sva tudi zadnje čese obsedena z nakupom karavana, zaenkrat hodiva še ne testne vožnje, vendar se bo treba kmalu odločit.

Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
11.10.2006 19:08:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
11.10.2006 20:36:09   
malecka_mateja
OJLA!
no kolumbo naj te razveselim da imava prav tega peguot 307 sv in je zakon!NEBO VAMA ŽAL ČE KUPITA TEGA IN NOBENI ČE IMA KATERA ŠE V MISLIH ISTEGA!res je enkratenuser posted image user posted image user posted image prostoren fajn za vozit!ni ga težko parkirat kar sem milila da bo problem ker sma prej imela mli avto ampk ni res !ni problema!zakon je ta avto!tako da ga priporočam in si kar tega kupita nebo vama žal!
no lepo se imejte!pridne bodite!papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.10.2006 20:46:52   
BTina
Ojla user posted image !

Vsak dan vas berem, le časa za kaj napisat mi zmanjkuje: v službi gužva, doma pa ne pridem na vrsto user posted image .

Kolombo tudi midva sva se odločila, da ne bova čakala na novo Traxxovo kolekcijo in bova verjetno v petek kar šla v LJ po Jaguarja 3 v ice barvi. Ko ga dobiva, pa bova ostale pripomočke naročila kar preko Kikiwelta. Sej tudi jaz komaj čakam, da ga pripeljeva domov, pa še cena novih modelov bo verjetno višja kot je cena sedanjih Traxx-ov.

Pa še vprašanje za tiste, ki se zanimate za Traxx-e: Ali se pri nas dobijo samo v Arielu ali mogoče tudi v kakšni drugi trgovini?

Vsem lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 743
12.10.2006 9:14:44   
Tabali
Dobro jutro user posted image !!
No, danes sem, kljub tej obupni ljubljanski megli, veliko boljše kot včeraj. Očitno je res spanje najbolj pomembno user posted image  (ok, mogoče k temu prispevajo tudi skrajšani laski user posted image , kaj pa vem...). Samo, da se še tale urca pridrsa na popoldan in da končno gremo spet na pregled... juhuuuuuuuuuuu!!!
Kolumbo - midva mava marsikaj v planu, kar se avta tiče, hahaha, boljš da ne sprašuješ... No, "testirala" sva mazdo 5 (sicer ni karavan, je pa luškana in z veliko prtljažnega prostora), pa mazdo 6 in toyoto avensis (mal sva na japonce mahnjena user posted image ) ampak... sploh se mi ne sanja kako se bova odločila. Sicer nama je obema od naštetih najboljša bila toyota, samo od cene glava boli user posted image . Glede na to, da v bližnji prihodnosti nameravava začeti tudi z gradnjo, se bova morala malo zracionalizirati, ker nekako sva mnenja, da niti ni preveč pametno zainvestirati se v avto. Ma bomo že videli, važno, da bo zadeva, ki bova jo zbrala funkcionalna in varna. Sicer pa... včasih so bejbiji tudi v fičkotih odrasli user posted image  (saj vem, da se to ne more primerjati s stanjem današnjega prometa,  z razmerami na cestah predvsem iz vidika varnosti, hočem pa povedati samo to, da se ne splača preveč komplicirati). Sicer pa, če mene vprašaš, jaz bi za svoje potrebe imela neko majhno vozilce, ker sem totalni trot kar se parkiranja tiče user posted image , hahaha, pravzaprav mi ni jasno kako zdaj shajam s tem kaj trenutno vozim... jah pač iščem dva parkinga skupi... hahahahaha

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 744
12.10.2006 10:45:30   
ribicau
Zdravo!

Vau, vidim da na veliko nabavljate prevozna sredstva (eni avte, eni vozičke) user posted image . Mi pa zaenkrat hvala bogu z avtom imamo poštimano. Lubi ima karavana, jest sicer ne, ampak bomo že uskladili. Gledam pa tudi, da bova voziček kupila tak, da bo šel v moj avto v prtljažnik. Upam, da boste željeno dobilo čimbolj ugodno.

Mi smo v nedeljo (sej ne vem, a sem vam že povedala al ne) sestavili posteljico (špampek) in ugotovili, da ne bo ustrezal našemu user posted image . Ja no, na začetku že, ampak pir 8ih mesecih ga pa ne mislim menjat, pa spet vse na novo kupovat. Namreč, ko smo ga sestavili smo ugotovili, da je čisto prenizek. Od jogija pa do višine ograjce je le dobrih 35 cm in me skrbi, da ko se bo user posted image  pobral, da se bo prekucnil čez (no posteljica je stara ene tolk kot mi sedaj, zato nič čudnega). Našli smo že novo rešitev (novejšo posteljico, staro 5 let, rabljeno od prijateljice), tko da jo gremo dons zvečer iskat.

Pa še ena novost je, dons grem v fitnes se mal razmigavat (vadba za nosečnice), ker tole pa zdej nikamor ne pelje. Nč kej dost se ne gibam in posledično temu grejo kile gor.

Od petka pa do predvčerajšnjim sem pila vsak dan po 1 tableto magnesola in ni bilo ponoči nobenih krčev v mečah. Včeraj pa se mi ga ni dal zmešat in sem mislila, da bom znorela ponoči. Vidim, da do konca nosečnosti brez tega ne bo šlo.

Uživajte, pa jutri poročam kakšna je posteljica in kako je bilo na rekreaciji!

Cao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 745
12.10.2006 13:01:29   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

!!!
(mal sva na japonce mahnjena user posted image )...
...  se bova morala malo zracionalizirati, ker nekako sva mnenja, da niti ni preveč pametno zainvestirati se v avto. Ma bomo že videli, važno, da bo zadeva, ki bova jo zbrala funkcionalna in varna.

Ojla, jaz sem mahnjena na nemce...user posted image
Zakaj bi kupovali novi avto in dali celo premoženje za njega? Lahko kupita VW Passat karavan, malo starejšega. Je super dober avto, varen, in ohranja vrednost. Vedno se ga kasneje lahko proda po zelo dobri ceni. Mi imamo Passata, sicer je 94 letnik in mu čisto nič ne manjka, (pa še diesel, tak da kurilno kurimo user posted image )... kolko sem za njega dala, za toliko ga lahko čez nekaj let prodam. Vzdrževat ga je treba, tak kot vsak avto. Kupi novejši Passat in ti garantiram da boš zadovoljna.
Čao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 746
12.10.2006 13:15:29   
ribicau
user posted image user posted image  tud mi mamo passata karavana, l. 2000, odličen! Najbolj se vam splača kupit ene 3 leta starega! Ceno obdrži, pa dobro je ohranjen!

Cao

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 747
12.10.2006 14:33:59   
Tabali
user posted image
LuLU in ribicau - vajine nasvete moram vsekakor mojemu user posted image  povedat (če že ni sam prebral, hahahaha, me je kar izsledil tuki). Sva lih zadnjič videla VW Passata tko mal od bliže in naju je tudi zamikal user posted image . Se pa strinjam z vami, da se ravno ne splača novi avto kupovat, ker se res dajo dobiti dobre variante po precej ugodnejši ceni.
No če že debatiramo o avtih, a ima katera od prisotnih slučajno kakšne izkušnje z enoprostorci? Pravzaprav me zanima, katera varianta je bolj uporabna - enoprostorec ali karavan? Verjetno odvisno od navad in načina uporabe vsakega posameznika user posted image ... me pa vseeno zanimajo izkušnje iz prve roke.
Tnx

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.10.2006 14:44:41   
LuLu
Enoprostorce ne poznam... so mi pa lepši kot karavani. Karavani mi tak moško delujejo, enoprostorci pa bolj žensko. Sta mi pa VW Sharan in Touran lep in Renault Espace tudi. Ker sem WV fan, verjamem, da je WV spet najboljši user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.10.2006 17:56:30   
malecka_mateja
ojla!
tabali mi smo imeli enoprostorca sicer jajco picasota amapk je super!če so ti všeč so ziher vsaj meni bolj praktični in bolj fajn za vozit ker so višji in imaš ful dober pregled na stezno!user posted image user posted image user posted image ampak mojemu niso všeč zato sam pristala na karavanu amapk je tudi superuser posted image user posted image user posted image !
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?