|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.10.2006 11:01:39   
Saša27
Sem videla, da imaste domače živalice, peske pa muceke. Naj se še jaz malo pohvalim, midva imava doma dve muciki in enega muceka (so vsi v žlahtiuser posted image ) in so take cartike. Ko se kater od naju vsede, so takoj vsi trije v naročju, pa se muzajo in predejo,... so pravi cukri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.10.2006 11:06:05   
Anonimen
Kaj bi mi brez user posted image user posted image , jaz več ne bi znala živet brez user posted image . Pa kolk je razvajen ta user posted image . Ampak še kar uboga in ne je ne. No ja, včasih pa mora mal terierske krvi pokazat in svojo trmo. user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.10.2006 11:19:01   
Anonimen
Pupe tle mam še eno kost za oglodat. Rugljeve besede http://forum.cosmopolitan.si/viewtopic.php?t=8227

res en velik nagravž fuj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.10.2006 11:26:34   
Saša27
Mislim ej, ta človek pa iz članka v članek potrjuje svojo pokvarjeno in nečloveško naturo. Bi ga bilo potrebno poslati na kakšno zdravljenje (beri psihiatrično). Fuj ga bodi pokvarjenec, blek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.10.2006 11:28:50   
teri
Čeprav sem večinoma na forumu Upanje po splavu,vas berem.Govorite o domačih živalih.Midva mava doma tudi enegauser posted image oz boljuser posted image !Mojega dragega sem prepričevala da ga vzameva iz zavetišča 2tedna.Enkrat ko pa sva ga dobila,je ogromno navezan na njega.Tudi naš spušča take tihe in hinavske-ponavadi ko mamo goste al pa ko vsi 3 gledamo tv zvečer.Tako da moramo odpret vsa okna al pa zbežat na balkon.Prebrisan je kotuser posted image .Ima svoj fotelj,na kateremu ima svojo dekico.Buhvari da se kdo vsede na tisti fotelj tolko mjavka dokler ga nimaš dovolj in vstaneš! Če kdaj ne dobi kar hoče,se nam poščije v stanovanju.Pa nismo ga razvajali-ima tako močen karakter.Drugače pa se obnaša bolj kotuser posted image ,ker prinaša igrače,če mu jih mečeš,itd.Tako da včasih ne vemo al bo lajal al bo mjavkav.
No tolko o našemuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.10.2006 11:48:17   
Anonimen
Ti naš pes ma tud svoj fotelj (usnjeni nafilan z stiroporom, une žoge, saj veste kaj mislim) in bog neda da bi s ekdo gor vsedel. Selimo se velik in vso pohištvo pustimo tam, ampak ta stol gre vedno z nami. Zdaj je tudi v kontejnerju na ladjiuser posted image in ga čakamo, da pride. Ko smo zlagali kaj bo šlo z nami in kaj ne, smo mogli vse stvari popisat in stehtat. Pa so nas iz selitvenega servisa vprašali kaj je to, ap smo rekli da pasji stoluser posted image in uni butli napišejo dogchair. Pol pa nobenmu ni bilo jasno kaj je zdaj to, ne na carini, ne nikomuruser posted image . Če bi jaz to vidla, bi si najprej mislila, da je stol na katerega se pes vsede za mizo, tak ko dojenčki imajo svoje stole. user posted image

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.10.2006 11:54:29   
teri
Ja, naš je tudi tak usnjen nafilan s stiroporjem-oker barve.Zgleda da so jim taki najbolj všeč.Ta fotelj je od mojega fanta,ko se je preselil iz Celja,mu ga je oče dal zraven.In tudi se je z njim preselil kar 6x že.Mu ga je nardil oče.user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.10.2006 11:57:57   
kapica
Uh, Misek kaj vse z selitvijo ne pride zraven, ane?
Jaz pa nimam nicesar doma, sva sama samcata user posted image , zato nama je se bolj dolgcas. Bi pa rada imela enega malega kuzeka, samo ko pride toliko obveznosti zraven, pa midva sva oba v sluzbah in bo sam doma lajal in lulal po stanovanju. Pa strah me je da bo tla in pohistvo unicil, zato pa se bojim. Ko bo hiska stala, takrat pa vsekakor nekaj k hisi prinesemo user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.10.2006 12:01:10   
Niovi
Čau punce user posted image
Mišek glede prehrane se jaz držim, da kar mi paše, mi ne škodi. Jem sicer bolj malo mesa ampak zato k mi ne paše...ampak ven ga pa tudi ne pljunem, če ga dobim na krožnik. Doma ne kuham z rdečim mesom. Mogoče lahko poskusiš s prehrano, ki se uravnava po krvni skupini.
Važno je kar jemo ampak mislim, da nam telo samo sporoča, kaj nam manjka. Recimo pred M, mi paše jogurt in pa krvav zrezek....Ca in Fe itd....
Mojca user posted image  držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.10.2006 12:03:56   
Anonimen
za našega user posted image sva fotelj kar jst pa moj user posted image , ker ne ne boste verjele kam se ta mačkon spravi...zvečer, ko smo vsi trije pred TV se on lepo uleže meni ali mojemu na prsa, glavo pod vrat , potem se malo premakne in je z zadnjimi tačkami na meni s tleščkom na mojem..mislim, res k en oktrok...tolk izležava, da ne moreš verjet..ga daš dol iz sebe, ker potem kr težek rata in on isto ampak isto sekundo nazaj gor.Boh ne dej fa mu kako hrano pokažeš..na hrano je pa totalni fanatik, Midva mu drugače kupujeva res ene hude brikete, ki so narejeni prav posebej zamucke, da jim ne smrdi drekec pa da ima lepo dlakico itd..no sej je te briketke samo ko m pa čips pokažeš je pa konec..iz roke ti čapne čips in ga poglodauser posted image ..resno, prov s tačko ti ukrade krompirček..svaštauser posted image

In tko kot je MIŠEK rekla ne MOREM si predstavljati življenje brez njega res!!

saša a tri maš?user posted image user posted image blagor tebi...bom poskusla pripopat slikco mojga nagajivca...

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.10.2006 12:09:03   
Anonimen

evola, moj Jakyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.10.2006 12:09:36   
Anonimen
evola, ni ojega jakija
tle sem ga imela ko pa potrdim za objavo pa ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sovražim računalnikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.10.2006 12:13:27   
Anonimen

mah kaj nej rečem...kuser posted image user posted image user posted image  gleda ta rač...
sem se hotla mal považit z njim, zdej pa nič....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.10.2006 12:33:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

evola, ni ojega jakija
tle sem ga imela ko pa potrdim za objavo pa ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sovražim računalnikeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.10.2006 12:39:22   
Anonimen
evo to je pa moj cortek, an svojem fotelju s flašo v roki.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.10.2006 12:40:26   
Anonimen
No poopsie tudi meni se ni izšlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.10.2006 12:40:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

evo to je pa moj cortek, an svojem fotelju s flašo v roki.  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -prov luštkan je,ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.10.2006 12:41:33   
Anonimen
MIŠEK, takoj po barvo pa lase barvat..tole je 2muchuser posted image user posted image user posted image ..mislim..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.10.2006 12:52:09   
Anonimen
Ja saj ti si ga že videla, ostale pa si ga lahk ogledate v mojem albumu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
12.10.2006 12:54:53   
Anonimen
ja, jst sem ga že vidlauser posted image
kako si pa dala slikico v album??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
12.10.2006 12:57:40   
Anonimen
kdo se bo zdaj šel štrihat hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pejd na moji albumi in si ga odpri, pol pa nost slikco shrani. Pa maš javni album in zaebni, pri zsebnem rabimo geslo, da vidmo, pri javnem pa ne. vidiš pri mojmu albumu. odklukaš kaj želiš, no pa začniuser posted image user posted image user posted image , velik srečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
12.10.2006 13:00:33   
Saša27
Ej Mišek tvoj kužek je pa pravi frajer, kok je luškan, tudi jaz bi pokazala slikico svojih treh korenjakov pa je nimamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
12.10.2006 13:28:26   
Anonimen
ja sej jst se bom barvala, kaj čemuser posted image
nije žvaka za seljaka..jst ne znam tegauser posted image sej bi spet zaklela samo ne smem tko grdo govortuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
12.10.2006 13:41:50   
kapica
O Misek kak je luskan, taksnega bi jaz tud mela user posted image . Ampak pridnega, ko ze uboga, da mi ne unici cesa user posted image . Poopsie, a ne gre, a?No pol pa ze ves kaj bos delala danes popoldan... barvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
12.10.2006 13:48:15   
Anonimen
Kapica naš ni nič uničil, nič zgrizel, pa četudi so štunfi njegova najljubša igračauser posted image , ni še nobenih raztrgal. V čevlje je hodil kvečjemu spat, po možnosti, je glavo vtaknil v en čeveljuser posted image . Uničiva pa kvečjemu kaj midva, ko se s pesom igramo fuzbal po stanovanjuuser posted image .  Aja pa zuni kako luknjo skopauser posted image . Ko je bil mali je edino kako kost v tegelc hotel zakopat, zdaj pa to raje pod deko skrije ali pa za stol, ob tem pa ful gleda, ali ga je kdo videluser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?