Anonimen
|
ENA VELIKA PROŠNJA ZA VSE. Sorći za moje dretje, ampak res bi rada, da vas čimveč vidi in lčimveč odgovorov dobim. Kot veste čakam na vizo, ki bi že mogla prit, sam pač birokracija ni nikjer . Ko dobim vizo oz ko pride moj dragi nazaj, greva na prvi razgovor. Ne vem kako to deluje tu, ampak jaz bi se rada že prej pripravila na vse, ker se mi zdi dober milijonček vstran vrčt škoda. Če ne bom nič naredila, sem prepričana, tudi G mi je tako rekel, da se bo spet ponovila zgodba. Punce, ki ste imele veliko jajčec ali tudi malo manj, pa so vse zdrave, zrele in so se oplodile. Kako se prehranjujete, kaj jeste, kaj pijete, kolk kafetkov spijete, kolk se gibljete oz športate, kolk alkohola, cigaret, ste vegeterjanke, velik mesa, malo mesa, velik testenin, velik zelenjave, sadja........... PLS, help Neki moram spremenit. Pa sem mislila, da mal naredim analizo, kaj počnejo punce, ki imajo tolk zrelih jajčec, pa da mal njih posnemam. Vmes bom probala najti kako alternativno vejo, pa maco bom jedla. Pol pa ni , da mi ne bi uspelo. Kaj pravite. Sem že obupana . Prosim pomagajte mi
|