|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
11.10.2006 8:41:13   
Anonimen
Moj je šel pa-pa, sam mi ni hudo, sem že vajena, njegovih izletov.
Glede user posted image pa je tko. Tudi jaz vem, da naravna pot je en velik čudež za naju, če bi se zgodilo, zato nimam velikih pričakovanj. Kljub zamujanju nisem naredila testa, ap čeprav mi redko zamuja oz skoraj nikoli za tolk dni. Me je pa fizično izmučila, ap še PMS, ki je po vseh teh hormonih toliko izrazitejši. Potem pa ni velik manjkalo, da sem mela padec.
Ampak so vzponi in padci user posted image in treba je it naprej, tako kot je naša poopsika naredila zdaj in tako kot nas je že večina dala to skoz

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.10.2006 8:53:50   
Saša27
Ja naša Poopsie je pa res en fenomen, upam, da bom tudi jaz imela toliko moči, če ne bo ratalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.10.2006 8:57:35   
Anonimen
Sploh ne smeš razmišljati, da ne bo ratalo. Kapišuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.10.2006 8:58:22   
Niovi
Mišek user posted image  objemčke na daljavo. Malce krize zaradi PMS, selitve, odhoda tvojega user posted image  , naših neuspelih poskusov, vročine, klime itd..... ja koga pa ne bi zvilo???
Poskusi se malce razvajati, kopel, sprehod, dišeče svečke, dobra knjiga, telefonski pogovor, šoping.....naredi nekaj za svojo dušo.
Drži se user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.10.2006 9:05:42   
Anonimen
Niovi, hvala za skrb. Je še boljš,saj vidiš, da sem že čvekauser posted image .
Kopel, v tej vročiniuser posted image , uf, odpade. Pa da ne bi zdaj napisala da v mrzli vodi. Ne tle ni mrzle vode. Iz pipe teće vroča, iz bojlerja, ki je naštiman da hladi vodo, pa mlačna.
Sprehod po tej vročiniuser posted image , kaj hočeš, da me še kapuser posted image . se zadiham po 10 m, kolk sonce nabija.
Dišeče svečkeuser posted image . jih klima upihne, tolk laufauser posted image
Telefonski pogovoruser posted image , bankrotiram. uh, mam pa skype, ta je pa zastonj. sam so večina po službah, pa se ne morejo glih ment
Šoping. dobra varianta. AVto mam, izpit imam, sam njihov izpit nimam, pa ne smem vozit. taxi bi bila varianta, sam me neki ne vleče, je predaleč
Knjigauser posted image , vse so na ladji
se mal s pesekom ukvarjam, pa štrihat moram stene, ker mi niso všeč, pa za šoferski izpit se moram učit, mal tv,ap je večer tle

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.10.2006 9:08:32   
Saša27
Še enkrat delat izpit za avto user posted image , jaz ga že nebi user posted image , pa v tej vročini ki jo imate, se mi smilišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.10.2006 9:13:46   
Anonimen
Saša, če je pa tle kaj dobrega, so pa klime v avtih, muser posted image kolk delajo. Saj vidiš kolk sem bolana. Noben avto pr nas nima take klime. Ne vem kake so tle, ampak v vsakem avtu je kot v zmrzovalniku. Zakaj še enkra izpit za avto? Ker so naši politiki ene velike puser posted image , ki nič ne delajo in mislijo samo na svojo rit. Že vse evropske države imajo z dubajem  sporazum med sabo in ni treba nobenim delat ponovno izpita, mi slovenci pa še moramo. Smo v skupini nazadnjaških narodov (INDIJCEV, PAKISTANCEV), ne morš verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.10.2006 9:17:14   
Anonimen
Problem so edino mal drugačna pravila, ogromno krožišč in drugačna pravila v njih, ter večpasovnice, kjer te prehitevajo iz vseh strani. Moraš bit ful pozoren iz katere strani bo kaj priletelo. da e govorim kake čudne izvoze iz večpasovnic imajo in kak čuden sistem gradnje cest. včasih moraš naredit 30km, da prideš do križišča kjer lahko obrneš, pa da lahk prideš nazaj na isto mesto, sam na drugo stran ceste. lahk smo srečni za nape slo ceste

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.10.2006 9:22:25   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

. Zakaj še enkra izpit za avto? Ker so naši politiki ene velike puser posted image , ki nič ne delajo in mislijo samo na svojo rit. Že vse evropske države imajo z dubajem  sporazum med sabo in ni treba nobenim delat ponovno izpita, mi slovenci pa še moramo. Smo v skupini nazadnjaških narodov (INDIJCEV, PAKISTANCEV), ne morš verjet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , ej to maš pa čist prav, samo kregajo se, na nas navadne smtrnike pa nihče ne pomisli, vsak dan poslušam po radiju samo to kako se jeuser posted image  med seboj

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 11.10.2006 9:23:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.10.2006 9:37:12   
Niovi
Pišuka Polde, pol pa res ne vem kaj bi ti pomagalo user posted image  .... vse kar tu počnemo odpade....nisem niti pomislila, da je Dubaj toliko različen od nas. O politiki pri nas pa user posted image  ker dobim pike, pa povišan pritisk, kako se delajo norca iz vseh nas. user posted image  same afere na afero, pa vse se pomete pod preprogo, ker imajo vsi na debelo masla za ušesi. Minister Gregor pa nič. user posted image

< Sporočilo je popravil Niovi -- 11.10.2006 9:38:00 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.10.2006 9:40:13   
Anonimen
ENA VELIKA PROŠNJA ZA VSE. Sorći za moje dretje, ampak res bi rada, da vas čimveč vidi in lčimveč odgovorov dobim. Kot veste čakam na vizo, ki bi že mogla prit, sam pač birokracija ni nikjer user posted image . Ko dobim vizo oz ko pride moj dragi nazaj, greva na prvi razgovor. Ne vem kako to deluje tu, ampak jaz bi se rada že prej pripravila na vse, ker se mi zdi dober milijonček vstran vrčt škoda. Če ne bom nič naredila, sem prepričana, tudi G mi je tako rekel, da se bo spet ponovila zgodba.

Punce, ki ste imele veliko jajčec ali tudi malo manj, pa so vse zdrave, zrele in so se oplodile.  Kako se prehranjujete, kaj jeste, kaj pijete, kolk kafetkov spijete, kolk se gibljete oz športate, kolk alkohola, cigaret, ste vegeterjanke, velik mesa, malo mesa, velik testenin, velik zelenjave, sadja........... PLS, help

Neki moram spremenit. Pa sem mislila, da mal naredim analizo, kaj počnejo punce, ki imajo tolk zrelih jajčec, pa da mal njih posnemam. Vmes bom probala najti kako alternativno vejo, pa maco bom jedla. Pol pa ni user posted image , da mi ne bi uspelo. Kaj pravite. Sem že obupanauser posted image . Prosim pomagajte miuser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.10.2006 9:49:18   
Saša27
Sorči Mišek, jaz ti ne morem pomagati, sem imela od 7 folikolv samo dve celici, sem jaz tudi v dilemi če delam vse prav ali neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.10.2006 10:14:15   
Ayolinca
Jutro oz. dan!!!

Vidim, da ste zopet na starih ¨tirih¨ in veselo čvekate ... user posted image user posted image user posted image
Pa MIšek je spet med nami - user posted image . Žal mi je za vse tvoje težave in težavice ter nevšečnosti. Pomembno je, da so mimo!user posted image
Sama nisem pridelala veliko user posted image  - 4. So se pa vse oplodile. Na prehrano nisem veliko gledala - no, malo sem pazila, da sem pojedla nekaj več zelenjave, pa sadja. Gibala sem tko tko, ker moja ¨tazadnja¨ ni bila sposobna daljših aktivnosti.user posted image  Sem pa zaradi ¨živčkov¨glede tega vsega in tik pred punkcijo še ¨zelo pospešene prebave¨ user posted image  kar fajn shujšala. Pa poskušala sem se nesekirat, pa bolj mirno živet.
Sam izgleda, da sem to naredila res v minimalnih količinah, da sem pridelala samo 4.

No, ja, saj ni nič še izgubljeno, še vedno imam user posted image user posted image , ki se bosta ziher ta mesec prijela. Upam, da boš kmalu vesela user posted image . Drugače pa, po moje te stvari nimajo ne vem kakšnega vpliva, kajti poglej, ene se in drogirajo in pijejo in kadijo in še in še .. pa jim uspe. Ni pravila po moje!!!

Poopsie, kako si pa ti? Kdaj greš k Reškotu?

Saša, kako za user posted image  se pa pogovarjaš??? Seveda bo uspelo!!! Daj no!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.10.2006 11:22:03   
Anonimen
Ja maza, jaz to vem, ampak vem tudi, da pravjo, da če maš take probleme kot jaz, pomaga določena hrana. Pa me zanima ktera je ta. Ker sem suhica, pojem vso svinjarijo in zelo malo sadja in zelenjave. Nič se me ne prime, zato tudi moja telovadba peša oz, je ni. V bistvu zelo nezdravo živim. Pa me zanima, če ve kaj bolj zdravo živite.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.10.2006 12:46:30   
Anonimen
Ojla!user posted image

Pismo ste se načvekale, da komaj dohajamuser posted image
MIŠEK welcome back, i've missed youuser posted image Upam, da se počutiš bolje, da je viroza al prehlad minila/o in da si sedaj spet stara ti.
Jst sem pridelala 7 jajčk, vseh 7 se je oplodilo...nisem se zdej nekaj ful čuvala...če tkole pomislim sem vse počela kot prej ....razen tega, da  sem občasno kadilo..tko 2 cig. na dan, takrat nisem kadila pa tud zdej v bistvu lahko rečem, da sploh ne kadim več.
Sadja sem jedla FUL ampak to ga ravno tko zmeraj jem...sprehodi, kolikor se je dalo...alkohola ne pijem sploh, meso pa jem zmeraj in vedno..ne morem pomagat sem mesojececuser posted image seveda zelenjava tud more bit.
Verjetno ti nisem nič pomagala...ampak tako je bilo pri meni.

Maza ojlauser posted image !
K Reškotu grem 24.10.user posted image user posted image na pregled potem pa začnem novembra ponovno s postopkom IVFuser posted image Pa ti?

Pri meni v službi nič novega, sem pa našla en oglas za službo in je ful privlačen, sem poklicala to agencijo za zaposlitev ins o rekli, daje še prosto in da mi bodo javili...upam, da se vsaj tukaj kaj razvije..nikol nisem imela problemov najti službo in tud zdej sem preej samozavestna tko, da me ni strah...kar bo bouser posted image
Vseeno ap rabim vaše pestkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.10.2006 13:00:37   
Saša27
Poopsie, kadiš, po riti te bo treba, pa saj mene tudi user posted image , kako se človek odvadi te grde navade?
Pestke za tvojo novo službo pa vsekakor držim

Sem pa že mislila, da ste vse user posted image , ko ni bilo nekaj časa nobene na forum

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 11.10.2006 13:02:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.10.2006 13:04:46   
Anonimen
Saška nekaj v mojo obrambouser posted image ...kadila SEM samo v službi pa še to 1 cig v celem dnevu ali pa 2. Ko pridem domov sploh ne pomislim na cigaret, moj je itak čist antikadilec in mi to FUL pomagauser posted image user posted image Sploh pa mi ni všeč, da bi se kadilo v mojem stanovanju..fuj in fej intako pri nama tudi drugi kadilci NE kadijo. Nikoli nisem kadila vpričo otrok in nosečnic in zmeraj sem vprašala če koga moti tko, da lepo prosim mislim,d a sem bila zelo zelo vzorna kadilkauser posted image

Zdej sem pa itak čist nehala..skoruser posted image pržgala sem si ga ko sem videla neg.test..priznam.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.10.2006 13:07:15   
Anonimen
Se pravi moram jaz zdaj začet kadituser posted image , pa bo polno jajcuser posted image . Jaz ne kadim, spijem pa včasih zvečer dcl vinčka ali pa dcl pivauser posted image .  

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.10.2006 13:08:13   
Anonimen
aja, saša hvala za pestkeuser posted image
kako se odvadit? men ful pomaga to da moj ne kadi in tako doma sploh ne pomislim na cigareto, če bi on kadil potem bi verjetno tudi jst šla na kakega tako se pa še spomnem ne, res!
Vsak zase ve kako in kaj..nehala boš ko boš tako čutila..upam, da čimprej. Sicer nam pa itak vse škoduje, če pogledaš z druge strani..alkohol je itak podn, da o krani ne govorim sem gledala včer na DVD-ju Super Size Me( dokumnetarc o tipu, ki se 1 mesec prehranjuje samo v Mc Donaldsu in potem vidiš kaj se dogaja z njim..groza!!!, slabo počutje, depresija, oteženo dihanje, bolečine v prsih)..itak nas lahko vse pobije, pismo...kaj sploh še lahkouser posted image
no zdej sem ga zabluzila...treba je uživatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.10.2006 13:09:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Se pravi moram jaz zdaj začet kadituser posted image , pa bo polno jajcuser posted image . Jaz ne kadim, spijem pa včasih zvečer dcl vinčka ali pa dcl pivauser posted image .  

user posted image user posted image lahko ga skupaj..ti svojega 1. jst pa svojega zadnjega, pa bomo vidl če bodo kakšne spremembeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.10.2006 13:12:04   
Saša27
Pri nas je pa tako, da sva oba na tej grdi razvadi, zato pa seveda potenijalna kandidata za neuspeh pri IVF postopku. Dobro vem, da je tako, pa ne morem in ne morem nehati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.10.2006 13:15:05   
Saša27
Mišek, ti ga kr žlokaj, ziher ni tolk škodljivo kot tobak, pa kot praviš ga samo občasno spiješ, pravijo, da "en kozarček na dan odžene zdravnika vstran"user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.10.2006 13:16:16   
Anonimen
a si kdaj poskusila nehati?
dostkrat sem slišala, da si ljudje zračunajo koliko dnarja porabijo na mesec za čike in da so to take astronomske številke, da se potem zamislijo in se jim kr malo zaserje kajenje..a si to že poskusila?
Pa da ne boš zdej mene krivila, če bodo številke velike in si se soočila znjim zaradi mojega nasvetauser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.10.2006 13:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Mišek, ti ga kr žlokaj, ziher ni tolk škodljivo kot tobak,

no tle se pa jst ne strinjam...dobr zdej tok kokr ga MIŠEK spije res ni nič ampak en strasten kadilec in strasten pijanec sta pa z zdravjem kar na istem..v bistvu je pijanec na 100x slabšem.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.10.2006 13:43:39   
Saša27
Pa saj nisem mislila pijancev Poopsie, mislila sem na kak kozarček ki ga Mišek spije tu pa tam. To pa je razlika od nas tobačnih grešnikov.

Kar pa se tiče denarja porabljenega za cigarete, pa bom kar tiho. Z mojim ne zasluživa ravno malo, zato mi pa nikoli ni bilo treba gledati na vsak tolaruser posted image , pa vem, da to ni prav pa vseeno NE MOREM NEHATI.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 11.10.2006 13:45:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?