|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
7.10.2006 19:42:17   
adelinna
Tudi jaz upam, da je s Karfjolco in njenim pikcem vse v najlepšem redu. Ja punce, naši odhodi v Rim se resnično bližajo. Si bo res treba počasi pripraviti torbo za v porodnišnico. Jaz itak vem, da bom kljub temu sigurno kaj pozabila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
7.10.2006 20:00:19   
Aja1
Jaz sem ravno zdaj pripravila torbo! user posted image user posted image user posted image  Končno. Če bom pa kaj pozabila, bo pa že dragi prinesel za mano.

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
7.10.2006 21:01:46   
kaja11
KRFJOLCA... ne prehitevi... me je kar zvilo ko sem prebrala, da si v porodnišnici. Sem šla prav na spisek pogledat kdaj imaš rok. Držim pesti, da te bodo še malo ven spustili v enem kosuuser posted image

Očitno si bom res morala torbo pripravit. Za malega sem počasi začela... zase nimam pa še nič.

A še katero sramna kost boli. Mene tko zaboli vsake toliko časa, da me kar skupaj potegne... a to pomeni, da se zadeve širijo in pripravljajo za poroduser posted image Moram malo po netu prečekirat.

Meni se je prvič čep "odluščil" cca. 14 dni pred porodom. Izgleda kot en rahlo krvav zamašek. Takoj sem v porodnišnico klicala kjer so mi rekli, da to pač pomeni, da se telo pripravlja na porod. Punce.... ko ga vidiš, veš zakaj greuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
7.10.2006 22:04:57   
Aja1
No, punce, kje ste danes? Meni je full dolgčas. Spi se mi še ne, mala user posted image  brca 100 na uro, tako, da tudi ležat ne morem...pol pa visim tukej gor in čakam, če bo kera kaj napisala.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.10.2006 22:11:27   
Capyka
Čer,

kako ste kaj? Jaz čedalje manjkrat čutim mojo user posted image , ampak je še kar krepko nad 10 brc vsakih 12 ur. Sicer imam v torek g, pa ga bom malo povprašala o tem...

A katera slučajno ve; nakaj časa nazaj sem brskala neki po RR in sem našla take luštne predloge - kao obvestilo da se je user posted image  rodila, pa kdaj, pa teža... Za poslati po pošti žlahti. Se mi zdi dobra ideja, ker mam neki kar oddaljene žlahte, pa tko lep spomin je.. A mogoč katera ve kje bi blo tole... Ko jo takrat našla, sem si rekla, pa je ja še dosti časa za tole, sedaj pa gre tolk hitr vse skup, da kar ne dohajam..

lp od Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
7.10.2006 23:58:51   
Aja1
To sem tudi jaz nekje na forum vidla, ampak zdaj pojma nimam, kje. Midva ne bova nič tako pošiljala...bomo kar sms. Samo spomnit se je treba še kakšnega, ki bo malo drugačen, ampak lep.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.10.2006 0:38:51   
Anonimen
kaja11: sramna kost tudi mene vcasih tako boli, da komaj hodim. Najobčutljivejša je na kakšne stranske gibe, ko lahko tudi zacvilim od bolečine.Sem že spraševala tukaj, pa so vse rekle, da je to normalno. Da se kosti pač razmikajo in pripravljajo na porod.

Mene je tudi Krfjolca prestrašila. Upam, da je z njo in user posted image vse v redu in da bo še nekaj tednov počakal, preden pride na svet. Drži se!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.10.2006 10:44:17   
Anonimen
dobro jutro...po dolgem času se vam maloglašam spet:):)

kako ste kej souser posted image
jz kr bo....

krfjolca kaj je pa blo.....??

sm bla vmes v bolnici in sem že odprta tko da moram doma ležat....mora...no ampak bom zdržala da bo z malim vse kul...

mjte se fino:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
8.10.2006 11:06:00   
Anonimen
capyka Najbrž si imela v mislih tole:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1060305&mpage=1&key=􂹆

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
8.10.2006 11:19:07   
Anonimen
joj krfjolca...sm prebrala...dj še mal zdrži no...glede na to da mava isti PDP.....tud men je reku da hoče it ven..pa ne sme!!user posted image

drži se...upam da je vse v redu!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3235
8.10.2006 13:01:55   
Capyka
Hoj,

seenamojca, user posted image user posted image user posted image  1 mio krat hvala. Superca. da vsaj vzorec vidim....

TinyP, kje si se skrivala? Kar naenkrat te je zmanjkalo... Lepo, da si nazaj. user posted image

V glavnem... Jaz sem si ravnokar seznam za v bolnico sprintala, sedaj bom pa še spakirala... menda. user posted image user posted image

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
8.10.2006 17:30:59   
Monika79
ojla punce user posted image

Skozi vikend je vedno bolj mirno user posted image

Mi 3 smo se tudi malo potepali skozi vikend, sedaj pa se samo prekladamo iz enega kota v drugega, no potem pa je spet jutri ponedeljek user posted image  oh je tako hitro minilo

Malo sva se z bebo slikala, tako, da sem dala v album novo slikco trebuščka, kateri še vztrajno raste user posted image  

Jaz mam edino eno prošnjo, če mogoče ima katera punca kak fajni predlog, jaz bi namreč rada pač najbližnje obvestila o rojstvu najinega sončka, pa bi jih obvestila kar preko SMS, pa bi kako fajno rimo rabila, tako, da bi noter napisala ime, velikost in težo user posted image  bom zelooooooooooo vesela vseh predlogov user posted image  se pa mi zdi, da je kar nekaj tega bilo na RR pa tega tudi trenutno ne najdem user posted image

lp Moni  user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
8.10.2006 18:22:22   
mirjanajelenko
res že mene m alo skrbi dnevi se bližajo, ampak vseeno me je pa strah ker ne vem kdaj naj pričakujem dpd... ali po minstruaciji  to je čez 5 dni ali po oz ta je pa 11 novembra
kako je pa kaj z KRFJOLCo

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
8.10.2006 18:52:31   
blecky
olja user posted image ...

Ste izkoristile lep vikend za uživanjeuser posted image ?

danes je bil pa res lep danuser posted image . Sem šla v gozd malo na sprehod, malo gobic nabrat.... in sem našla še KLOPA user posted image  prav fino se je zaril v levo stran trebuha (bolj na bok)user posted image user posted image user posted image  a mislite, da je lahko kej narobe???

vprašanje: a se vam kdaj zgodi, da vašega user posted image  ne čutite (premikov), če se preveč utrudite?? Danes sem ga čutila največ 5x čez cel danuser posted image ... upam, da se bo zvečer malo zbudil in začel z brcami...

imejte se lepo..... in pridno klepetajte, da bom imela jutri zjutraj v službi kaj za prebratuser posted image

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
8.10.2006 19:11:38   
adelinna
Blecky, tudi meni se zgodi, da če sem preveč utrujena ne čutim brcik. No, pravzaprav je tistih močnih brcik vedno manj, zdaj čutim večinoma le še nežno premikanje po trebuhu. Je videti, da pikici zmanjkuje prostora. Ampak včasih pa le še zbere vso moč in me tako brcne, da mi celo telo zavibrira. user posted image

Vikend je bil res čudovit. Škoda le, da je treba v stanovanju še toliko postoriti, da z user posted image  nisva mogla lepše izkoristiti tega krasnega jesenskega vremena. On je prosta dneva izkoristil za delo, jaz sem se pa prelagala iz enega konca stanovanja v drugega. Kakor hitro se lotim kakšnega dela, mi otrdi trebuh. Utrudim se itak takoj, pa noge mi tudi takoj otečejo. Si grem prav na živce, ker nisem več za nobeno rabo. user posted image  

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
8.10.2006 19:28:19   
Jasy
 Monika 79

tu na tej strani imaš nekaj predlogov, upam da boš našla pravega.

lpuser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1133382

< Sporočilo je popravil Jasy -- 8.10.2006 19:29:01 >

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
8.10.2006 19:43:43   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: blecky

vprašanje: a se vam kdaj zgodi, da vašega user posted image  ne čutite (premikov), če se preveč utrudite??

Moje dete je zadnje dva dni tudi nekam več počivalo - zdaj sem se že kar navadila, da kadar nič ne čutim dlje časa, dam roko na trebuh in takrat pogosto začutim nežne gibe, ki jih samih po sebi ne. Poskusi tako, morda boš lažje čutila - vsaj jaz bolje čutim z roko kot s trebuhom.

danes sem šla na en daljši sprehod, pa je dete zdaj bolj živahno user posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
8.10.2006 20:19:41   
**Petra**
Čer.

Evo, vikend se počasi izteka.... in spet bo več čvekanja. Ampak se res poznajo ti vikendi, tudi pri nas - je bolj malo časa za RR. Pa zato več čez teden.

Matejka, ti si pred dnevi imela težave z otrdevanjem trebuha. Meni pa včeraj, danes kar pogosto otrdi. A je potem kar samo minilo?

Punce, jst se tok počutim mokro non-stop. Dnevni vložek si večkrat na dan zamenjam. Se mi zdi, da to ni več normalno. Kaj pravite?

Kako pa zgleda ta čep? A je prozorna sluz, al kako? Res ne vem kako to zgleda...

Če katera ne more spat, pa naj se kaj javi

LP

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
8.10.2006 20:31:24   
viv_
Ojla punce!

Jaz sem pa tako zadovoljna sama s sabo tale vikend:
- preselila sem vse Mirnine oblekce v omaro in v previjalno dala lepo oprane in polikane oblekice za Zarjo (hvala mami za likanje)
- z Mirno sva šli še v lekarno po cuclje za flaške, hladilno mazilo in fiziološko razstopino. Pa Mirna je potem za sestrico izbrala še eno dudo in to razložila farmacevtki
- ruzak zame je kompleten
- mojemu sem naštimala, katere obleke naj prinese v porodnišnico zame in katere za user posted image
- oprala sem vse dekice, ki jih bomo rabili

Tako da sem kar prijetno utrujena, ampak je dober občutek, da so se stvari malo premaknile.

Jutri moram klicat malarje, kdaj pridejo prebelit kuhinjo in otroško sobo, da potem v otroški zamenjamo tapison in vržemo ven posteljo. A kera rabi zakonsko posteljo (ležišča se dvignejo, tako da je spodaj še prostor za šaro) in 2 nočni omarici? Če sama poskrbi za odvoz podarim ...

Počasi bo... moram spet tistemu stricu kakšen mail poslat za košek!

Sicer je pa pri meni stanje OK. Trebuh mi niti ne otrdeva več.

Eno vprašanje glede štetja gibov - a tisto, k brca in se prevrača 15 minut skupaj, a to šteje za en gib, a se šteje vsak premik posebej?

Moj cilj je zdržat še en teden, potem pa lahko mirne duše rodim user posted image  krfjolca, ti pa še mal počaki, ker še nisi na vrsti!

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
8.10.2006 20:58:18   
Aja1
Pozdravljene so-user posted image !

Se vidi, da je bil lep vikend. Je bilo manj časa za RR. Ravnokar sem se najedla pečenega kostanja....upam, da me ne bo preveč šraufalo in da ne bom tega šraufanja zamenjala za popadke...in naredila cele panike (mož je v službi).

Petra...danes imam tudi jaz občutek, da sem skoz mokra user posted image  Ko sem zjutraj vstala, sem imela kar mokre sp. hlačke...sem se kar malo prestrašila, če je to slučajno že plodovnica user posted image  Upam, da še ni....jaz bi počakala kar na PDP ali pa mogoče en teden prej.

Monika, lep trebušček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
8.10.2006 21:21:16   
Monika79
ojla user posted image

No sedaj pa je bilo že kar nekaj za prebrat user posted image user posted image

Jasy - hvala za link, si mi olajšala iskanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa se bo ziher kak fajn verz našel user posted image

Tudi jaz sem včasih full mokra spodaj, pa to se mi dogaja zadnjih 14 dni, tako, da je včasih izcedek bel, včasih pa čisto prozoren, pa me tudi malo prestraši, da mi nebi kje po kapljicah odtekala plodovnica user posted image  saj nikoli ne veš a ne? no samo potem hitro odrinem to misel user posted image user posted image  ja še user posted image  malo počaka.

No moje dete, pa je začelo močno brcat v rebra, tako, da me včasih kar prestavi, pa vedno se nekaj dogaja noter, neko kolobacanje sem ter tja, pa le to rito ven drži, je tako smešno, ko taka velika bunka nastane, ko jo izboči ven, le po kom ma to? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so še slikce novemberskih trebuščkov? user posted image  da še malo pokukamo v vaše albume user posted image

lp Moni user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
8.10.2006 21:29:15   
**Petra**
Se pravi, da je s krfjolco vse vredu, ker ni javljene nobene spremembe, a? user posted image user posted image user posted image Upam, da se oba držita in da bo mali škrat še počakal mičken na toplem. Upam, da se nam kaj kmalu lahko javi in poroča, kako in kaj.

Jst non stop neki prpravljam za user posted image , pa ko pomislim, kaj mi npr. še manjka, me kr stisne, ker še ni in ni vse pripravljeno in me včasih, ko me kaj šraufa, kar stisne, da mi ne bo uspelo vse poštimat. Grozen občutek. Še za sebe nimam čisto vsega pripravljenega in moram to nakupit in spakirat ta teden obvezno.

Drugače sem te dni nazaj (2,3) zelo lepo spala, ko ubita. Zadnje dni nimam več tok apetita, eno jutro, ko sem zajtrkovala, mi je kr gor šlo. Groza. Enostavno nimam več tok potrebe po hrani. Se vam tudi to dogaja?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
8.10.2006 21:32:55   
**Petra**
Uf, skoraj sem vam pozabla povedat, da je naša tamala danes dobila en velik "rog". Mela je roke v žepu v jopci in ji je na pesku zdrsnilo in je kresnla na tla, da se je kar kadilo. MI smo pa že od nekdaj občutljivi na padce, tako da je takoj fasala buško in to ogromno. Jokala je, da je kr piskala. Revca, tok je mogla butent z glavo na tla, da je kaj. Samo obrnem se in jo že vidim na trebuhu, roke v žepu.... noro!!!!!!

Ja, še vse to vas čaka (no, nekatere ste to že občutile). Jutri bo buška lepo pisana, upam, da bo oteklina izginila.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
8.10.2006 21:34:48   
Aja1
Ja, tega je mene strah, da bi plodovnica odtekala po kapljicah, pa da tega sploh ne bi vedela....upam, da ne bi bilo kaj narobe.

Viv, tisto, ko user posted image  brca non-stop 15 minut se šteje za en gib. Mora jih biti 10 v celem dnevu (10 sklopov brcik). Jaz jih ne štejem, ker bi bila verjetno vsa panična, če jih ne bi toliko naštela. Za enkrat pa se mi zdi, da user posted image  kar zadovoljivo brca...še posebno ponoči...kmalu bo spet njena ura. Moj user posted image  pravi, da jo bo začel buditi čez dan (takrat ko da mir), da bo potem zvečer zmatrana in da bo spala celo noč in posldično tudi jaz. Se mi zdi kar dobra ideja. Jutri začnemo z bujenjem male pikice čez dan.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
8.10.2006 21:45:27   
Monika79
Aja - to bujenje ni tako slaba ideja user posted image user posted image  jaz sem pred kakimi 3 tedni kupila takega sončka, ki je na vrvici in ko jo potegneš tako lepo začne igrati in ponavadi najini user posted image  lepo dam na trebuščka in vedno dobim brce nazaj, tako, da ga/jo ziher zbudim, no potem pa jih dobim user posted image user posted image  rada bi sprobala, če se bo pozneje dete spominjalo te glasbe user posted image  pa morda jo /ga bo pomirilo, nikoli ne veš user posted image  

ojoj tudi jaz nimam čisto nič pripravljeno, tako, da bo treba sedaj počai v intenzivno nabavo, da te nujneše stvari nabavim vsaj v bolnico, za zraven vzeti, ker bo potem moj dragi itak ves zmeden user posted image  pa rada bi za te stvari poskbela sama, ker mi bo itak v veliko veselje, tako, da itak nikoli ne veš kdaj te lahko preseniti, kako pa je kaj z Krfjolco?

lp Moni  user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?