|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.10.2006 21:55:16   
Aja1
Upam, da je krfjolca še v enem kosu. Sicer pa je itak obljubljeno, da če bo kaj novic, nam jih Larika posreduje. Držimo pesti, da jo spustijo domov in da z Ažetom počakata na november, naš mesec.

Jaz imam pa za v porodnišnico že pripravljen ruzak, treba dodat samo še copate...no, pa oblačila za domov moram še naštimat, da mi jih bo dragi prinesel (da se ne bom tlačila v kakšne čisto premajhne hlače).

Sem pa malo spremljala oktobrke...tri so jim ušle med septembrke, zdaj, oktobra pa ni rodila še nobena...ne vem, kaj čakajo user posted image ....me smo na vrsti itak šele za njimi....zdaj pa držimo pesti, da bodo čimprej one opravile svoje.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
8.10.2006 22:07:14   
Monika79
Jaz pa sem premišljavala, da bi za domov iz bolnice vzela ene te user posted image  hlače, ker itak mi kaj drugega še zaenkrat ne bo prav ali kako je bilo pri puncah, ki ste že rodile? user posted image
Ker če mi bo kaj manjšega prinesel, se bom že v bolnici s tem ukvarjala, da mi nič prav user posted image user posted image user posted image

jaz tudi včasih pokukam k oktoberkam, da vidim kaj se pri njih dogaja, tako, da vidim kako vzdušje bo naslendji mesec pri nas user posted image

Aja - kaj si vse napakirala zase za v bolnico?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
8.10.2006 22:11:48   
viv_
Monika - ja, jaz imam za domov nosečniške kavbojke - ne na lac, ampak te navadne z bombažnim pasom. V prvo sem jih tudi imela - sem jih nosila še nekaj časa po porodu.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
8.10.2006 22:13:44   
Aja1
Upam le, da ne bomo imele otvoritve rojevanja šele tam okrog 10.11.....ker pol bo pa gužva v porodnišnicah.

Jaz sem si napakirala:
- 2x sp. hlačke (tiste za 1x uporabo - za vsak slučaj, če jih tam zmanjka)
- 1 paket vložkov (isto za vsak slučaj)
- lanolin
- zobno krtačko, pasto, šampon, za tuširat, glavnik
- modrček za dojenje in 6 blazinic (pojma nimam, koliko jih bom rabila - če jih sploh bom, ker baje ne dovolijo modrčkov, ampak za vsak slučaj)
- copate moram pa še pripravit
-dokumente, mobitel in denarnico imam pa itak vedno s sabo.

Za domov bom pa jaz naštimala ene hlače, ki niso nosečniške, ampak so full raztegljive, saj sem jih nosila do 7. meseca nosečnosti.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
8.10.2006 22:24:02   
Monika79
no saj nekaj takega bom tudi jaz za domov napakirala, ker se res ne mislim v neke ozke hlače noter pakirat user posted image user posted image  jaz bom kar te hlače za domov vzela, katere bom tja imela, pa bo najboljše user posted image  samo, da se bom udobno počutila user posted image

tako sedaj pa grem pančkat, pa kaj več jutri počvekamo user posted image user posted image

lp Moni user posted image  

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
8.10.2006 22:26:59   
Aja1
Jaz bi mogoče tudi iste, ampak ni za sigurno, ker nikoli ne veš....kaj če ti pa v tistih hlačah odteče voda? user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
8.10.2006 22:40:54   
Anonimen
Hojla punce, da ne boste mislile, da sem šla že rodituser posted image , se vam na hitro javim, jutri poročam, kaj je novega,....ampak z user posted image  je še vse normalno, se ji še nikamor ne mudi user posted image ,...ta vikend je bil kar naporen, ampak lep,...sploh današnji dan, ki sem ga preživela z super osebicami in je minilo kot strela user posted image ,...

torej jutri se vam javim,...v torek pa imam CTG user posted image .
Zdaj pa še res komaj gledam user posted image  user posted image .

nočko vsem

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
8.10.2006 22:44:57   
Aja1
Matejka, sem ravno razmišljala, kako to da se nisi nič oglasila...sem že mislila, da crkljaš Zaliko. No, pojdi počivat in se jutri še kaj oglasi. Lahko noč.

Jaz bom pa itak še tukaj gor visela, ke ne morem spat (se mi nič ne spi in še mala user posted image  razgraja v trebuhu 100 na uro).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
8.10.2006 22:55:01   
**Petra**
Tudi jaz grem počasi user posted image , se mi že pošteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se slišimo jutri zjutraj ob user posted image .

Nočko in sladke sanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.10.2006 22:59:50   
Nogavica
No, zdaj pa se je že nabralo nekaj za brat user posted image .

Jaz pa sem danes imela delovno nedeljo. user posted image  je bil v službi, tako da sem bila popoldan doma in počistila tla v stanovanju, počistila kopalnico, zlagala cunje, počistila ogledala in steklene površine na mizah, pospravljala...
user posted image  očitno ni ugajalo in me zdaj za to kaznuje, tako da mi rateguje trebuh v vse smeri. Ves dan mi že dela "bunkici" na levi in desni strani trebuha - na desni strani večjo, potem jo pa božam gor in zleze nazaj not user posted image . Vsake toliko me tudi konktertno sune v različne predele trebuha - je že ful močna.
Še dva tedna in grem v porodniško user posted image user posted image user posted image .
Jaz pa si nisem še nič spakirala za v porodnišnico (sem pa od user posted image  včeraj dobila copate), ker bom na vrsti šele ob koncu novembra, tako da imam še čas... Če me le ne bo kaj presenetilo.

Lahko noč vam želi, souser posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.10.2006 23:00:14   
Aja1
Lahko noč tudi tebi....jaz bom pa solo imela tle gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.10.2006 8:26:05   
kaja11
Da se malo pohvalim.... prva runda pranja in likanja cotk za bebico je za manouser posted image . Mogoče bo pa tudi meni ratalo zadeve pošlihtat preden rodim. V soboto me je  nekaj šraufalo in me je kar malo stisnilo, ko sem ugotovila, da je to verjetno edini večer v letu, ko malega ne morem nikamor dat.... če bi šla rodit, bi user posted image moral Urbana čuvat.

Seenamojca.... sem malo po netu prečekirala te bolečine v sramni kosti in v bistvu ni drame. Se pač malo raztegujeva.... če to pomeni, da bo mali lažje prišel ven...user posted image user posted image user posted image .

V lekarni obstajajo eni vložki, ki naj bi zaznali odtekanje plodovnice.... če katero skrbi, naj si jih kupi. Meni je G to svetovala, ker sem imela prvič kar velike probleme z belim tokom, skos sem morala vložke nositi. Valjda sem se na koncu skos bala, da mi odteka plodovnica.
V končni fazi mi tudi je... počasi, ampak je vseeno bila razlika. Ko sem bila na stranišču je kar nekaj odtekalo..... v bistvu tega res ne moreš zamenjati z belim tokom, čeprav je močen.

A je kaj novega s Krfjolco??

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.10.2006 8:44:58   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz bi mogoče tudi iste, ampak ni za sigurno, ker nikoli ne veš....kaj če ti pa v tistih hlačah odteče voda? user posted image

no Aja to pa je dober argument user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh nisem pomislila na to user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.10.2006 8:56:12   
blecky
Jutro...

adelinna in pika ... hvala za odgovor, mi je takoj boljš, ker vem da se tudi vam to dogaja in je verjetno normalno... no, sej mislim, da se bo danes malo bolj razživel...

jaz za enkrat še nimam nič pripravljeno za v porodnišnico, niti oprano za user posted image , zato mora še kar malo počakati v trebuhu... user posted image user posted image   .  Sej bom, samo sem tko lena, da se mi nič ne da.... pozno pridem domov iz službe, potem pa samo počivam user posted image , sej bo boljš... naslednji teden še delam, pol pa pride ta težko pričakovana porodniškauser posted image user posted image user posted image

danes bi se pa že lahko kej krfjolca javla, kaj pravte....

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.10.2006 10:01:24   
**Petra**
Jutro, punce

Jst sem se pa danes zbudila s tok trdim trebuhom, da je kaj. Pa že včeraj mi je popoldne non stop otrdeval. Upam, da še ni nič resnega.

Ja te vložke, za preverjanje odtekanja plodovnice, pa imam tudi jaz. Sicer samo enega še, ker mi je ostal iz prve nosečnosti, ampak ga še nisem sprobala. Očitno pa ga bo le treba, ker sem non stop mokra. Joj, mičken prezgodaj je še, če bi user posted image že rad šel ven. user posted image user posted image user posted image Če katero zanima, kako se ti vložki imenujejo, bom sporočila, na pamet pa ne vem kako se jim reče. Pa mislim, da so v paketu samo 3 ali 4, cena pa je bla, mislim da, okol 3000 SIT.

Kje pa ste vse? Počivate, delate.... No, če katera nima kaj početi, naj se kaj oglasi.

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.10.2006 10:29:26   
marella1
hello vsem user posted image

Jaz moram tudi še pripraviti torbo za v porodnišnico, me že kar malo panika grabi user posted image . Drugače pa se mi je danes tudi uradno začela porodniška, jutri imam pa G in komaj čakam da vidim user posted image . Je zadnje dni tolk aktivna ima malo prostora.
Tudi jaz sem že slišala za tiste vložke za plodovnico in jih bom šla kar kupit, pa bomo vidli.
Katera kaj ve kako je s Krfjolco?

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.10.2006 10:59:25   
Aja1
Dobro jutro! Sem spalado zdaj. Ja, kdor ponoči ne spi, mora pa dopoldan user posted image

Glede tistih vložkov za zaznavanje plodovnice pa sem jaz prebrala samo slabe strani, ker baje ponavadi kar pomodrijo (to naj bi označevalo podovnico), čeprav ni plodovnice. Potem pa punce vse prstrašene letajo v porodnišnico.... Pa še full predragi so.

Zdaj pa pijem kapučino, da malo pridem k sebi in obvezno branje RR.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.10.2006 11:37:41   
**Petra**
Jst bom danes probala ta vložek za test plodovnice, ker se mi zdi, da ta "mokrota" že predolgo traja. Pa danes mi tudi otrdeva trebuh dosti pogosto, tako da ne vem kaj bo iz tega ratalo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.10.2006 11:40:32   
**Petra**
Upam, da še ne bo treba it. Morm še par stvari poštimat doma.

Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.10.2006 11:42:32   
adelinna
Ne samo najina pikica, tudi jaz sem zamenjala noč za dan. user posted image   Ponoči se zbujam in ne morem zaspati nazaj, zjutraj pa komaj odprem oči. Očitno moje telo že nabira zaloge energije. user posted image

Trebuh mi neprestano otrdeva. Krč traja tudi tja do pol minute. Sem se nekako navadila, da v tem času vadim sproščanje in upam, da mi bo to ob porodu prav prišlo. user posted image   No, če ne bom rodila s CR. Potem so vse te vaje brez veze. Naša princesa namreč še vedno sedi na ritki. Bomo videli kaj lepega bom izvedela v sredo na pregledu.

Vidim, da ste že prav lepo pridne in imate po večini stvari že kar pripravljene. Čestitke user posted image  Jaz moram danes še enkrat pogledati kaj od oblekic še potrebujem. Vem, da mi manjkajo še kakšne majhne žabice, pa mogoče še kakšen bodi na preklop.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.10.2006 11:44:59   
danaja1
Drage moje!

Med vikendom nisem imela časa in ni me bilo doma da bi pogledala na forum. Sefaj vidim, da je krfjolco stisnilo, noro, me je kar strah odkar sem to slišala.... Upam, da bo z njo vse u redu in da bosta z malčkom počakala do novembra. Pismo, jaz pa sploh nimam nič pripravljenega, oz. morava kupit še jogi in voziček. Drugo kokr tolk imam.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.10.2006 13:00:44   
urška76
Ojla user posted image !
Kok pridno regljate čez vikend. Se komaj skoz prebijem user posted image
Mi smo bili pa v soboto na rojstnodnevnem pikniku, pa očitno naši mali ni preveč odgovarjal in me je non stop brcala v hrbet. Sem eneparkrat mislila, da imam popadke, tok me je usekal tam nekje v hrbtu. No potem se je pa ponoči umirila in sedaj mi spet premetava trebuh. Pa naš Miha me je presenetil v soboto zjutraj. Je plezal in se afnal po meni, pa me je z glavo zadel v brado in jaz sem seveda zastokala, pa ne je stisnil k meni in mi rekel oprosti, ter mi dal lubčka. Sem bila kar šokirana. Tega namreč še ni nikoli naredil. očito bo v vrtcu tud kaj pametnega pobral in ne samo lumparij. user posted image
Punce, če ponoči ne morete spati se potrudite in ležite, tem čim maj hodite okoli. Da ne boste imele res probleme potem, ko boste rodile. Ok, sej če morate na wc pač morate, sam probajte iti v temi oz, čim manj razsvetlite stanovanje. Mi smo imeli v prve z Mihom kar srečo, upam, da bo tokrat tud tako.
jaz bom mela tud za domov ene nosečniške hlače. Normalnih niti pod razno še ne bom mogla obleč. Punce pomislite, da trebuh raste devet mesecev in se potem ne more kar skrčit v treh dneh.
Danes sem prinesla domov lupinco in ležalnik, zdaj pa čakata, da ju operem. Pa globinsko krtačo sem si sposodla pri naši mami, zdej mi mora še dragi blazino za košek dat iz omare, da jo presesam. Pa baldahin in obrobo za v postelco moram še zlikat, potem imam pa skoraj vse že pripravljeno.
Kako pa je danes s krfjolco? Upam, da jo bodo spusili domov, ker to pomeni, da bo njen user posted image  še malo počakal.
Punce pridne bodite in pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.10.2006 13:01:36   
viv_
Ojla!

Joj, mene tudi matra ponoči, hodim okrog ko en zombi, zjutraj bi pa spala. Katastrofa. Saj, še malo, pa bo boljš... Tkole, ene 2 noči ne spim, potem pa padem dol ko ubita. Danes upam, da bova spala v novi spalniciuser posted image user posted image user posted image

Po večini imam saj za tamalo pripravljeno vse, razen posteljice. Upam, da bo tudi ti začasa, če ne bomo pa mal s prenosno kombinirali. Bomo že nekako... Po stanovanju je pa še nekaj dela, ampak počasi bo. Se mi zdi, da je tamala še kar živahna, pa tudi trebuh mi ne otrdeva več, čeprav grem vsako noč mal s strahom spat, da se ne bo začelo kaj dogajat. V prvo je bila akcija ponoči user posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.10.2006 15:13:02   
LARIKA
Hejla nosečke user posted image
Sporočam,da sva zkrfjolco govorili včeraj popoldne in je blo še vse ok. Ginekolog je rekel, da naj mali počaka še vsaj 2 dneva, toliko da prime inekcija za razvoj pljuč, potem pa lahko gre rodit. Ampak pravi da se je očitno premislil, bo rajši še malo pri mamici na toplem user posted image .
Smo jo včeraj pozabili zvečer še 1x poklicat, tako da jo bom danes.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.10.2006 16:59:01   
Anonimen
Bravo za Krfjolco in pikeca! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa že en teden skupaj stvari spravljam za v porodnišnico. user posted image  Pa posteljice še tudi nimam pripravljene. Do roka pa le še dobre 3 tedne !!!! user posted image

Danes mi je že mami rekla, da se mi je trebuh spustil. Jaz sicer ne opazim nobene razlike. Strašno me firbec matra, kaj mi bo v petek kaj CTG pokazal.

Danes prva terapija akupunkture za mano, jutri grem spet. Zdravnica je rekla, da deluje na približno 90 % ljudi. Upam, da ne bom v tisti drugi *nedelujoči* skupini. user posted image  No ja škodilo mi v nobenem primeru ne bo, kvečjemu le moji denarnici, pa še tisto ni panike.

Imejte se lepo!

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?