Anonimen
|
Ojla, so ,... Kako smo kaj? Jaz sem precej utrujeno. Sem se cel dan potepala,...pa še zvečer bi morala na eno pijačo, pa se mi zdaj res ne da,... ,...sem prestavila. Sem pa šla danes razvit neke slikice, pa kupit album, sem videla, da imajo v tisti trgovini vse za 300 sit ali Stop shop ali nekaj takega se imenuje poceni in lepe albume. V primerjavi s foto Tabor,...sem gledala čist iste za enkrat dražje . Včeraj sem tudi jaz dobila voziček,... , ki so mi ga kupili na Cosmu forumu, so mi ga včeraj dostavili in je bil včeraj res lep dan,... (Slikico vozička bom dala v album, samo ga moram še poslikat.) Le, ko so šli mi je bilo spet malo hudo, ... spet tisto: "Ko bi lahko bilo vse tako drugače,....ko bi lahko moj dragi videl mojega bušija, najino pikico, ko se bo rodila,... ,..." Jutri grem prvič na CTG, upam, da bom videla lepe krivulje , da bo pikici lepo bil srček,...kakih popadkov pa sploh ne vem, če bi si že želela videti. Naj še počaka vsaj kak teden , saj jaz bi jo že zdaj cartala, samo, če gledam na njo je zanjo boljše, da je še nekaj časa lepo v trebuščku.
|