|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
2.10.2006 8:22:07   
Anonimen
jst sem pa vas pogrešalauser posted image user posted image !!!!
ah, kako bolniškouser posted image ...čeprov bi mi prov pasalo, da bi bila doma..v službi mi še zdej niso nič povedali in danes takoj napadem šefa kaj je zdej to??Mislm, da mi ne morejo povedat kaj bodo z menoj...groza!!!
Sem kr jezna na njih in dans zahtevam odgovoruser posted image user posted image

A sem jst prov prebrala...a tebi user posted image zamuja??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
2.10.2006 8:22:56   
Anonimen
pa tebe sem pogrešalauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
2.10.2006 8:22:57   
Andy29
Maza nič še ni izgubljeno, jaz sem imela 3 dni izcedek, eno jutro celo malo sveže krvi, pa je 10. po ET krvni test pokazal močno pozitivno. Punca, ne obupat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.10.2006 8:23:26   
Saša27
Siskamiska, tudi meni se naredi bulica po špiku, sam zgine po parih minutah, pa noro srbi, a tebe tudi? Iglo si pa jaz do konca zapiknem, tako kot ti podkožno.
Poopsie, vidim da so tvoji trije korenjaki zelo prdni, ti dajo mir, kar počakaj še 9 mesecev, boš pol videla user posted image .    user posted image user posted image user posted image

Tepka, brez skrbi, boš videla bo pa naslednjič uspešno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
2.10.2006 8:41:05   
Ayolinca
Hvala še ostalim!!!user posted image user posted image user posted image

Saj ne vem, kaj naj si mislim. Predvsem pa, ali naj naredim test ali ne?! Kaj menite? Po eni strani me firbec, po drugi se pa bpjim razočaranja.user posted image

Držte se!!!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 680
2.10.2006 8:46:33   
Anonimen
Lej maza, če bo razočaranje, pol te bo to razočaranje tudi počakalo in ga boš videla čez par dni, če pa je lepo presenečenje pa se boš nehala žret še naslednjih nekaj dni in boš že jutri vesela. Ampak če nosečniški hormon še ni dovolj visok, bo pa zdaj razočaranje čez par dni pa veselje. Vse je ena velika zmešnjava, odločitev bo pa vedno tvoja. Vendar tudi pušenjak pravi, da po 10 dneh po ET bi krvni test moral pokazat, ostali testi pa ne. Pravi pa tudi, da naj nehamo paničarit za vsako malenkost, in geldat vsak mali znakec, ker potem konca nosečnosti ne bomo nikoli doživele. Ma prav, a ne? 

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
2.10.2006 9:00:42   
Saša27
Punce, mene pa še nekaj zanima. Tiste ki ste bile na suprefactu, kako je po prvem UZ? Po kolikem času je ponovni UZ, vem, da sedaj dobim zraven še ene inekcije (še ne vem kaj), ali traja do stop inekcije tako dolgo, kot če nebi bilo suprefacta??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
2.10.2006 9:07:14   
Ayolinca
Joj, Mišek, saj vem ...user posted image Ampak se nikakor ne morem zbrati in obrzdati misli.

Zakaj kdo še ne pove recepta, kako NE paničarati???

To ni easy!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
2.10.2006 9:11:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Punce, mene pa še nekaj zanima. Tiste ki ste bile na suprefactu, kako je po prvem UZ? Po kolikem času je ponovni UZ, vem, da sedaj dobim zraven še ene inekcije (še ne vem kaj), ali traja do stop inekcije tako dolgo, kot če nebi bilo suprefacta??

Jaz sem imela nato vsake 2 dni UZ, proti koncu pa vsak dan. Če si iz istega kraja, je Reš rad videl, da si se pol vsako jutro pojavil na njegovih vratih. Tiste druge inekcije dobiš in s eše z njimi špikaš do stop inekcije. Se boš pač mogla dvakrat na dan špikat.  Ne razumem stavka " ali traja do stop inekcije tako dolgo, kot če ne bi bilo suprefacta??" kaj si s tem mislila

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
2.10.2006 9:17:14   
Saša27
Brez suprefacta sem začela drugi dan M z GonaF-om, pol pa šesti dan dajanja Gonala je bil UZ, 12 dan po M pa že stop.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
2.10.2006 9:22:53   
Anonimen
Maza,če ti je tako težko pojdi delati krvni test..ne se mučiti.
Mi je hudo zate ker vem kaj preživljaš...user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
2.10.2006 9:27:05   
Anonimen
Ajauser posted image , matr so pa res ti G čudni, vse možne kombinacije dajejo, ampak to pa tudi še nisem slišala, da bi kdo nehal z suprefactom ko dobiš M. Superefact baje dodatno spodbudi da gonal ali menopur, menogon delujejo še bolj, da so njihovi učinki še boljši. Ne vem zakaj bi potem mogel nehat jemat suprefactuser posted image , v čem je poanta mi ni jasno. Jaz sem skupi jemala do stop inekcije in sem enkrat dobila stop inekcijo 10 dan drugič pa 12 dan po M. Tako da ti suprefakt nič na zamakne, vse je odvisno kako ti v tem ciklu rastejo folikli. Men so enkrat hitro, drugič počasneje. S poopsie sve začele istočasno z inekcijami, pa je ona 2 dni pred mano dobil astop, k so tak hitro rasli. 

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
2.10.2006 9:28:57   
Anonimen
Sem še enkrat prebrala in videla, da sem ga spet mim kiksinla, sonce mi je skisalo možgane. Se prav sploh nisi jemala suprefakta prvič. Ok štekam, pardon meni in moji blontnosti. Ta drug del odgovora pa je isti, enako bo, kak dan gor ali dol.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem blond

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
2.10.2006 9:46:52   
Saša27
Mišek hvala.
Danes bom bolja kratka, mam jutri UZ, tak da me ne bo v službi, pa mam velik danes za uredituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
2.10.2006 10:12:36   
Anonimen
Maza, kako se pa drugače počutiš??

Jst sem spet na isti poti kot prejšnji mesec...zvija me za znoret, mozoljčki so se začeli delati, tko da...

Ali se že na krvnem testu, ker se nič ne javiš??user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
2.10.2006 10:17:48   
pika79
Danes je moj 10 dan po ET in sem šla v zdravstveni dom dati vodo, ne boste verjele, test je bil POZITIVEN.
SEM user posted image in sploh ne morem verjeti. Ratalo je v prvem ICSI postopku pri Rešu.

Maza naredi test boš vsaj vedela na čem si,
Poopsi, tudi tebi bo že kaj pokazalo,..

Vsem veliko veliko sreče in da bi bile čim prej za mano,...:)user posted image
pa, pa

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 691
2.10.2006 10:19:33   
Anonimen
Poopsie mogoče pa vseen bo, drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
2.10.2006 10:25:34   
Ayolinca
Oj. Ne, ne tukaj sem. Sam nočem nič pisat, ker res nisem dobre volje, pa ne želim še vas obremenjevat s tem.
Vas pa prebiram vseskozi.

Hej, daj ne še ti, no. Ma, saj pravijo, da so lahk znaki isti kot za user posted image . Tko da nič se s tem obremenjvat. Dokler nisi tko kot jaz, psssst, pa kaj lepega mislit.

Men se bo pa itak zmešal. Krvnega testa ne morem iti delat - mislim, da pri nas nimajo plačniško al kako - nisem se niti zanimala. Do Lj. mi je pa predaleč. Bom že.
Hvala, ker misliš name.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
2.10.2006 10:27:22   
Ayolinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pika, tako se dela. Super!!!!! No, vsaj ena, ki ima lepe novičke!!!

Drži se!!!!!!!

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 694
2.10.2006 10:28:34   
Anonimen
Pikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitkein vso srečo še naprej

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
2.10.2006 10:32:34   
Anonimen
user posted image pika, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image
čuvaj svoj zakladek in lepo nosečnost ti želim iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK:  hvalauser posted image ..tud jst nisem ravno naboljše volje...tako kot Maza nočem nobenega obremenjevati, ker vem, da vse rabite podporo,ki jo jst zdjle ne morem dati oz. za druge ja, sebi pa pač ne..Eh, sem čist out..

Maza: z mano je isto...raje ne pišem, ker ni dobra karma za našo stran in naše punce..jst svoje telo poznam in vem kakšni so znaki, žaluser posted image .
Vseeno pa držim pesti zate in ti pošiljam user posted image da ti bo lažje, user posted image user posted image  za srečo!!!!!

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
2.10.2006 10:33:11   
Saša27
Pika ČESTITAM, želim ti mirno, zdravo nosečnost, bravo, bravo in še enkrat bravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 697
2.10.2006 10:34:28   
Andy29
Bravo Pika!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem držala pesti. Najini otročki bodo spomladanski!!! Ta mesec sva prava promocija za Rešauser posted image user posted image .

Čuvaj se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
2.10.2006 10:36:16   
Saša27
Poopsie, Maza, vidve se kr razpišita, zato smo tukaj, da vama bo lažje, tudi jaz sem rabila vso podporo, ko mi ni ratalo, sicer pa punci, nič še ni izgubljeno dokler ne pride user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 699
2.10.2006 10:42:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Poopsie, Maza, vidve se kr razpišita, zato smo tukaj, da vama bo lažje, tudi jaz sem rabila vso podporo, ko mi ni ratalo, sicer pa punci, nič še ni izgubljeno dokler ne pride user posted image

Se podpišem pod to. Ztao pupi, pišita rišita, kar koli.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?