|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
2.10.2006 14:06:02   
Anonimen
naj bo že res čimprej konec tega, ker jst ne vem kako bom zdržala do petkauser posted image ...al se bom napila al pa zadrogirala. da zaspim do petkauser posted image ..to je edina rešitev...zdej mi že na blesavost udarja..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
2.10.2006 14:10:39   
Anonimen
Jutri ali pojutrišnjem pejd na krvni test in ti ne bo terba čakat do petka. Poklič pa vpraši, če rabiš bit tešče, da boš lahk šla tudi po službi. Krvni test je tako še bolj zanesljiv od urinskega. Ga ne moreš zgrešit. Č eboš vzdržala pejd raje pojutrišnjem, če ne pa že jutri zavij namesto kavice

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
2.10.2006 14:16:31   
Saša27
Jaz s poslovljam, pa ne vem, kdaj se bom lahko naslednjič javila. Jutri imam UZ, pol pa ne vem kako naprej, če se bodo zopet uresničila Mišekova prerokovanja se slišimo v sredo. Držite tudi zame pesti, da se tokrat pridelala malo več foliklov kot prejšnjičuser posted image .

Poopsie, Maza, držim OGROMNE PESTI, za vaju, vedno bosta v mojih mislih in komaj že čakam, da ponovno pridem do računalnika, da vidim kako ste.

Mišek papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.10.2006 14:21:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Saška, VSO SREČO!!!!!!!!!!!

Močno, močno stiskam pestke zate in verjamem, da boš tokrat pridelala jajčka za  celo letouser posted image .

Mislila bom nate in upam, da se nam čimprej javiš z lepimi novičkami.
Hvala za tvoje lepe želje meni!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!SREČNO!!!

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
2.10.2006 14:25:33   
Anonimen
saška mislim, da bo res več jajćk, suprefact naredi svojeuser posted image . pa, pa, pa srečno, adijo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
2.10.2006 14:34:38   
Ayolinca
Hello!!!

Poopsie, vidim, da si zelo neučakana!!! Ti, ti!!! Ampak, ti želim velik sreče in glej, da kaj lepega poveš.user posted image
Pa še enkrat hvala, tebi in vsem ostalim. user posted image
Me prav zanima, kaj bodo prinesli naslednji dnevi. Pri meni je stanje: svetlo rjav izcedek, ko grem na WC.user posted image user posted image user posted image  

Saša, naj pridno rastejo foliklčki!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.10.2006 14:45:52   
Bety
Hmmmmmmmmmmm.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je punce??? Imate ogromno vprašanj, vidim....Če nekdo želi delat test, lahko ga naredi, zakaj ne....user posted image user posted image user posted image ....Če bo pozitiven, nas bo vprašal, ali je rezultat ta pravi....in če je negativen, dobimo zopet vprašanje, ali je test delam prezgodaj....in oseba bo z našimi odgovori veliko bolj pomirjena, kot da ji prepovedujemo delati teste....

Jaz teste delam, kadarkoli se mi vzljubi....primerjam intenziteto in čas izločanja stop injekcije od postopka do postopka...vem tudi to, da je možno zagledati drugo črtico 12.dan od punkcije....

Krvni test pa delam samo, ko je urinski pozitiven in se hočem prepričati, če nosečnost pravilno raste...to je vse....
Testi BC so tako poceni, da je škoda živčkov....

///////////////////

Trenutno sem tudi jaz na čakanju....v soboto sem imela ET user posted image user posted image  in uradni test naj bi bil 13.10....jaz ga bom delala prej in verjela bom tistemu, ki bo pokazal razultat naslednji torek, kar je 14 dni od pounkcije....

Trenutno ne čutim nič, da bi se dogajalo....

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.10.2006 14:52:16   
Mijavček
Živjo punce,

sem preletela vse tele poste in sem kar mejala razpoloženja; od smeha do upanja do sočustvovanja... Bravouser posted image  za optimizem, res. No, sama bom šla v postopek enkrat decembra verjetno (novembra dobim injekcije) in sicer ta dolgega na GK LJ.

Res vsem ki čakate še zadnje dneve pred testom močno močno držim pesti  user posted image user posted image in tudi ostaim seveda tudi. kar dobro vem kako je to, sicer na IVF š nisem bla, mam pa vse Klomifene, spodbujanja z injekcijam itd . za sabo...

Upam, da mi bo služba pustila tok časa, da bom lahko malo večkrat prišla prečekirat sem gor (doma smo namreč še za leseno žlico). mam pa tut eno vprašanje; kako je pa z bolniško? Če prav razumem se sam odločiš ali greš po punkciji in do testa na bolniško. Kaj pa če je test pozitiven; nekje sem slišala, da tiste ki zanosjio po umetni, grejo kar skoraj avtomatično takoj na bolniško? ČE je tako, potem si moram že rihtat zamenjavo v službi. Imam tudi endometriozo, in mende da že zaradi tega, tudi če zanosim naravno, grem takoj na bolniško. a kera kej ve mogoče? Saj sem bila pri G en teden nazaj, ampak saj veste, sem mela tok drugih vprašanj... 

Še enkrat, držim pesti, da se ne bomo decembra srečale kje, ker boste ve itak že vse nosečke in držte se !

LP od še ene blontne!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.10.2006 14:58:19   
Anonimen
Dobrodošla mijavčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo da si se nam pridružila. Glede bolniške pa niti ne verjamem v to, ker poznam nekaj žensk, ki so z IVF zanosile in so vseen v službi. Res da spadaš avtomatsko v rizično nosečnost, vendar če nosečnost normalno poteka, je brezveze, da visiš doma in se dolgočasiš. Vse je odvisno od počutja in najbrž tudi od tvoje volje. Jaz mislim, da se zaenkrat ne rabiš sekirat in iskat zamenjave v službi. 

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
2.10.2006 17:44:18   
siskamiska
Spet jaz. Končno doma.

Najprej:
  •  Mijavček dobrodošla med nami, upam da čim prej zgineš dol iz tega foruma in se preseliš na kakšnega drugega ( beri srečke nosečke).
  • Maza77, Sisy in Poopsie: za vse vas držim pesti in vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image . Nič še ni izgubljeno dokler se ne prikaže user posted image .
  • Pika 79 in Andy29: take rabimo, iskrene čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Res sem vesela za vaju.
  • Saša 27: mene nič ne srbi od inekcij, le peklo me je malo. Držim še pestke zate jutri za UZ da boš prava mama kokoškauser posted image user posted image . Sporoči nam letošnji pridelek.
  • Mišek 13: tebi pa lep pozdrav v arabske dežele ina hvala ti za vso pomoč dons.

Če sem slučajno še katero izpustila se ji iskreno opravičujem z izgovorom da sm blonduser posted image .

Aja še eno uprašanje: kako ste kaj prakticirale user posted image  med postopkom?
Mislm da bom kmal opustila ta hobi, ker se mi prvi stranski ućinki suprefacta že kažejo z špikanjem v jajčnikih.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.10.2006 6:17:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety

Hmmmmmmmmmmm.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je punce??? Imate ogromno vprašanj, vidim....Če nekdo želi delat test, lahko ga naredi, zakaj ne....user posted image user posted image user posted image ....Če bo pozitiven, nas bo vprašal, ali je rezultat ta pravi....in če je negativen, dobimo zopet vprašanje, ali je test delam prezgodaj....in oseba bo z našimi odgovori veliko bolj pomirjena, kot da ji prepovedujemo delati teste....

Lej bety, tle ne gre za prepoved. Če bi punca hotela delati test, bi ga naredila, brez vpašanja, lahko tudi z vprašanjem, sam bi ga naredila ne glede na naše besede. Tu gre za spodbudo. Ker se poznamo, čeprav virtualno, lahko vidmo, da punca ve, da ne sme oz da noče delat še testa, čeprav prsti srbijo. Mi jo z besedami držimo nazaj in ji pomagamo da ne bo delala testa. Če pa hoče delat, ga bo pa itak naredila, neglede na naše dretje, naše prepovedi, saj kaj pa so naše besede proti njeni volji. NIČ. Jaz še zmeri mislim, da gre bolj za spodbudo, kot pa dejansko prepoved. Mislim tudi, da so punce to tudi tako zastopile, saj kdo pa sem jaz, da bi jim lahko kaj takega dejansko prepovedala. Če se pa motim, pol se pa opravičujem.

Želim ti, da čimprej zagledaš magični dve črticiuser posted image

Srečno!

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
3.10.2006 6:55:42   
Anonimen
Šiškamiška moje prakticiranje user posted image med postopkom je bilo sledeče. Po menstri je še šlo, pol je bolelo, pol si nisem upala it na UZ nafilana ko racauser posted image , po pa pred punkcijo itak ne smeš, ker partner mora bit nekaj dni vzdržan. Je pa to predvsem njemu pasalo, ker je pol bil naspidiran in ko je mogel na moji punkciji oddat seme, je opravil s svetlobno hitrostjouser posted image in se mi je potem pridružil, da me je pomirjal med punkcijo. Moram pa priznati, da me je proti koncu postopka tako razganjalo, ko hudiča, sam seks mi je hodu po glavi. Tudi še po punkciji, vendar so bolečine in čuden občutek nista dovolila skakanjauser posted image . Poleg tega pravijo da naj ne bi glih po punkciji nekaj dni user posted image , zaradi hiperstimulacije, vendar nazadnje sem prekršila to pravilo. Moj dragi je po skoraj 2 mesecih pršu domov, pr men suša ko v sahari, nafilana z vsemi hormoni, in jaz valda hop med rjuhe. AVČ, nikol več, jajčnik bolel ko satanuser posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
3.10.2006 6:58:28   
Ayolinca
Jutro!!!

Danes sem sicer boljše volje - zaenkrat, čeprav pa fajn razočarana. Zakaj za user posted image  ne morem vsaj enkrat dobit kar si želim v prvo??? Grrrr!!!
Tolaži mi misel, da me čakata zamrznjenčka, ki sta se razvila več kot pa ta dva in da onadva pa sigurno bosta ostala - vsaj eden!!!user posted image

Aja, ja no, 99,9% sem, da ni nič. Ker izcedek narašča in tudi postaja vse bolj user posted image . Kaj čmo, gremo dalje!!!
Upam, da boste ostale imele ta teden velik več sreče!!!

Me pa zanima, kako sedaj naprej. Pa kdaj neham jemati Prometrium? Pa Reškota moram tudi poklicati, a ne? Joj, spet to vstajanje ob štirih ..., pa še študij se mi začne. Upam, da ne bo sovpadalo.

Samo, da bo ta konec meseca user posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.10.2006 7:08:15   
Anonimen
Oh mazauser posted image user posted image , lepo da se veseliš vsaj nečemuuser posted image . Če ti ni zdaj usojeno, pa ti naj bojo res vsaj tvoji eskimkoti. Sigurno komi čakajo, da se pri tebi pogrejejo, pol jim bo pa tak faj, da sploh ne bojo hotli ven pridetuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
3.10.2006 7:10:42   
Ayolinca
user posted image Mišek, bog ne daj, da ostanejo skoz noter - samo 9 mesecev, potem jih bom pa grela v svojem naročju. user posted image

Kaj delaš? Kako se imaš? Pa tvoja user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.10.2006 7:14:21   
Anonimen
Kaj delam, čakam možeka, da se spoka z računalnika, da greva mal v bazen. Pa še psa kregam, ker ful joka, ker bi rad šel zraven. Moje še ni, se  mi je pa spet pojavu rjav izcedek, tak da bo počas najbrž. No zdaj pa me že preganja, tak da moram it. vedno mora bit po moškouser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
3.10.2006 7:27:45   
Ayolinca
Ne se dat!!! Čeprav sedaj si v drugi državi, druga kultura ...
Tvoj se je pa hiter privadi, kajl!!! (če se ne motim, so tam moški ta glavni)user posted image user posted image user posted image
Nič, ti kar vztrajaj, pa mal ozavesti še druge ženske kako je v SLO lepo glede tega.

Kakšnega psa pa imaš? A si ga pripeljala iz SLO?

Žal mi je za user posted image ! A verjameš, da sem po tihem upala, da si user posted image ! Resno, no!!!!! Full sem imela feeling.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.10.2006 7:50:48   
Niovi
Čestitke novim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako fino je prebrati, da se vidijo user posted image user posted image  in da user posted image  rastejo.
Danes začnem s 1/2tbl klomifena in na sredini ciklusa grem po Eskimkote. Reško, ni bil kaj vzpodbuden, naj ne pričakujem preveč....ampak jaz se ne dam in verjamem da bo! user posted image
user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.10.2006 7:58:24   
Anonimen
Tako se dela niovi, ne se datuser posted image user posted image .

Maza, ah jaz pa noseča, takrat bo ziher praznik, ko mi bo to uspelo.user posted image . Mam že RD na praznik, mogoče pa res bo treba še za mojo user posted image naredit praznikuser posted image . Sem danes zvedela, ad mamo tle baje več praznikov, se prav, da se manj delauser posted image user posted image , no zame to ne pomeni velik, razen, da je moj možek takrat doma. Mava pa višavskega terierja in smo ga pripeljali iz Slo. Je preveč scrklan, da bi ga doma pustila, že ko smo šli vsak na svoj avion, smo jokali ko zmešani. Ne dam ga, je moje nadomestno deteuser posted image .

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
3.10.2006 8:21:07   
Anonimen
Jutro!

Mazauser posted image user posted image  za tvoj pogum. Žal mi je, če je na poti user posted image , ker sem dihala s teboj in z vsemi, ki so pričakovale...Iskreno sem si želela, da bi ti uspelo.
Res si pogumna , da takole sprejmeš novico in da vso svojo nenergijo in veselje preneseš v drugi krog z zamrznjenčki, bravouser posted image

siskamiska, hvala za vzpodbudo. Vse dobro tudi tebiuser posted image

Bety,mislim, da mi MIŠEK ni hotela prepovedati naj ne nardeim testa...kot,da bi mi lahkouser posted image ..želela mi je pomagati, ker je urinski test morda res še prehitro delati in želela mi je prihraniti razočaranje, ki sploh ne bi bilo realno.
Tudi tebi želim vse najlepšeuser posted image

MIŠEK, nisem zbrala poguma za krvni test..zanekrat...Razmišljam naj grem ali neuser posted image Po eni strani bi rada vedela, ker me tole čakanje ubija, po drugi strani je pa do petka še vedno upanje..neumno saj vem...zmedena sem ...totalnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
3.10.2006 8:22:48   
Ayolinca
Mišek, a ni lepo imeti doma takšno cartiko!?!?!

Jaz jo imam tudi, veš. Pritlikavega pinča, 6 mes. staro, je pa tudi srckljani vražiček. Pa pri nama spi in obvezno se mora tiščati enega ali pa drugega, pa s kovtrom bit pokrita. Sedaj se je celo navadila, da spi na moji roki, tko da ima glavco ven, pa seveda do vratu pokrita. No comment!!!user posted image user posted image

A je pri vas tudi tako? Kolk je pa stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.10.2006 8:42:24   
Anonimen
Maza, star, moj je muško, sem nora na deceuser posted image . Ne naš ni tak, razen, ko moj dragi odpotuje, pol edino spi v postelji, vendar vedno tam ko so noge. Preden gre spat pa obvezno spi tako, da ma glavo na pouštru od mojga dragega. Ko midva ugasneva luči, pa gre lepo ven in ga do jutra ko ga pokličeš ni not. Pred odprtimi vrati naju bo gledal in sedu, dokler ga ne pokličeva.

Poopsie še par dni boš kolebala in razmišljala pol bo pa itak petek in juhu, čas za testuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če nisi pripravljana, je brezveze rint nekam, moraš vedet, da te bo celo nosečnost matralo marsikaj in boš v negotovosti. To ti je zdaj samo predpriprava. Kako pa kaj šraufanje in špikanje. Kaj izcedka? Kako pa je bilo zadnjič, a kar naenkrat se je vlila al te je prej kaj opozporila z izcedki? Kter dan po ET pa je nazadnje pršla? Danes je torek, mogoče je danes še daleč do petka, sma danes že ita odpade test, jutri bo sreda pa je še samo 2 dni do testauser posted image . Mine ko keks, ko seks na eksuser posted image . V četrtek pa pomoje, če je še ne bo, že narediš test, tud doma.Ah težko je, ne vem kako je, ampak si lahko samo mislim, minute so najbrž ure in ure dnevi. Ampak močne smo, to smo dokazale in če smo močne pol bo tudi to čakanje pisofkejkuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
3.10.2006 8:43:38   
Anonimen
No tolk nakladam, pol ap pozabim napisat mazi, da je naš gospodičuser posted image star tli pa pol leta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
3.10.2006 8:51:01   
Anonimen
MIŠEK, prejšnji mesec sem dobila 5 dni pred user posted image  izcedek, rjav, potem roza, potem rdeč..ampak mislim, da je bilo to od zdravil, ker drugače nimam nikoli izcedkov preduser posted image . Zdej nimam nobenih izcedkov, nič...tudi nič špikanja, samo zvija me..tko občasno, po malo...Včeraj so me joškice malo pekle..ampak samo za trenutek, to je verjetno spet od user posted image ...hrbet me boli, kot zmeraj preduser posted image .
Nobenih znakov nosečnosti...nič
po ET je prejšnji mesec prišla 12 dan., danes je pa 11.dan
Danes še lahko grem test delat, sem klicala..kaj pa vem...

Kaj pa na to porečeš?user posted image ...sej se mi že mešauser posted image ..itak

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
3.10.2006 8:54:19   
Anonimen
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=97998&t=97984 evo pupe tole si poglejte. Upam, da sem ta pravga prilepila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?