|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 2.10.2006 11:06:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Saša in MIŠEK Nočem bit slab vzgled vsem puncam,ki se trudijo... Rada sem optimist in vesele volje ampak danes mi pa ne uspeva. Vse se je pomešalo med seboj, služba, pikice...sej ni takooo grozno ampak vseeno sem potrta. Čudno bi bilo, če te to ne bi potrlo Rada bib ila tista vesela poopsie ampak danes mi morate oprostiti.Razumljivo je, da ne more bit človk vedno vesel, razumljivo pa je, da ko je človk žalosten, potrt, da rabi podporo, tolažbo. Zaradi potrtosti se ne rabiš opravičevat. Rada bi da bib ilo te agonije konec, ker me bo do petka tole čakanje ubilo, resno. Do danes je bilo še nekako znosno ampak danes ko sem pa čutila to zvijanje me je pa čist potolklo. Pa mozoljčki,ki jih imam nikoli razen ko dobim ... Še nikoli nisi bila noseča, zato ne moreš trditi, da niso mozoljčki smao znak . Lahk so, vendar je moja sestra v začetku nosečnosti imela milijon več mozoljčkov. Pa sem si rekla, da me tokrat ne bo prizadelo,če se slučajno zgodi tako kot se je..evo pa sem spet na tleh... Enkrat sem že govorila o tem, in tudi sama sem si rekla, da huje ne more bit, ampak je vedno je huje, vsak neupeh je še hujši. Se spomniš. Enostavno nismo mašine in roboti, imamo čustva, zato ne moreš pričakovati, da boš na izi vzel neuspeh in da te ne bo prizadelo. Treba se je zjokat in dat to nesnago iz sebe. Sej vem, da je mogoče prehitro ampak jst poznam svoje telo. Res je ti poznaš svoje telo najbolje, ampak tudi ne veš akko je ko si noseč, ker tega še nisi doživela. Ene pravijo, da so imele iste znake. Zato, dokler ni , dokler ni narejen test, do takrat lepo božaj pikice. Pa ni hudiča, da se vsaj en od treh ne bi prijel. Tolk sem bila pozitivna in prepričana, da mi bo uspelo,ne morem se pa slepiti, če vem kaj se dogaja z mojim telesom. Sej bom bolje...BO RES BO BOLJE, MOGOČE ŽE ČEZ PAR DNI, MOGOČE V NASLEDNJEM CIKLU, MOGČE PA ČEZ ENO LETO, BO PA ZA VSE ENKRAT BOLJE!! No pa sem se izkričala
|
|
|