|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
29.9.2006 8:58:38   
Ayolinca
Jutro!!!user posted image

Ja, Kapica, pa grozni so ti dohtarji, kajne?!?! Po drugi strani pa je boljš, da te lepo pripravijo, da ne bo potem kakšnih zapletov. user posted image Saj bo, boš videla.user posted image Je pa res, da se preklemansko vlečejo ti dnevi. Zdrži in drži se!!!user posted image user posted image user posted image

Mojca, user posted image in naj ti teh 14 dni čimprej mine. Si pa stara borka, kajne?! Velik, velik user posted image , pa user posted image .

Ja, Mišek, kaj pa je sedaj to? Najprej zanetiš, pol pa user posted image . Ziher je tist tud na mene letelo, kajne? In jaz se sedaj tule sekiram, kolk visim tu gor, ti pa se lepo namakaš, po možnossti še s kakšnim sladoledom v roki in se režiš. Packa!!!user posted image

Pa ti Poopsie? A nisva midve full pridni, ko zmoreva in službene naloge in še na RR čekirat? Daj povej, no!!!???
A ti pa praviš, da imajo tvoji trije kar žurkouser posted image . Joj, kaj še bo!!!user posted image user posted image user posted image  Pa drugače si dobro?

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.9.2006 9:09:54   
Anonimen
Saška jaz ne vidim tvoje slikeuser posted image . Resno, kaj pa je goruser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
29.9.2006 9:12:22   
Anonimen
Evo, sem jo že dobla v svoje krempleuser posted image in jo odprla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
29.9.2006 9:43:57   
Saša27
Mišek, sej vem, da to za vas ne drži, kot praviš imaste danes dela prosti dan, jaz sem pa komaj dočakala petek, vikend, začetek naslednjega tedna pa upam, da bo dober......UZ pa tako naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.9.2006 9:49:58   
Anonimen
Maza, pa kje si tiuser posted image
Jst sem uredu, čudno me še nič nematra, da bi kak test nardila..prvič sem že po 1.tednu delala test, zdej se pa lepo držim nazajuser posted image .
Midve sva zakon, da zmoreva vse to...gretje pikic, služba in RRuser posted image user posted image , si zasluživa priznanjeuser posted image

Nič ne pričakujem, kar bo pa bo...je dobr obrambni sistem, če ne pričakuješ lažje preživiš.
Midve bova drug teden držala pesti ena za drugo, najprej js azte potem pa ti zame. Skupaj se bova borili do konca in uspelo bouser posted image user posted image

Kako si pa ti? Kkšni znakci?user posted image

MIŠEK pa itak nardi štala potem pa suser posted image diuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
29.9.2006 10:45:37   
Ayolinca
Poopsie, user posted image user posted image user posted image , da si vzdržna. Meni se ga tudi ne da delat, da ne bi bila potem preveč down.

Čakam in čakam in grejem in božam ... Upam, da bo pomagalo. Sicer sem ok, ampak ne gredo mi v glavo te ¨joškice¨ - to je noro. Zadnje čase me ponoči, ko se obrnem, kar zaskelijo. user posted image  Čist se jim je utrgalo.

Jaz že sedaj držim za vse nas take velike user posted image user posted image user posted image !!!

Poopsie, a bova zdržali???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.9.2006 11:48:42   
Anonimen
Maza sorry ker tolk časa ne odgovarjam...v službi imamo vsak konec meseca takooooooooo norijo, da splo ne morm dihatuser posted image . Zdjle grem na malico pa ti še hitro odgovorim.

To, da te tako skelijo joškice je FUL FUL dobr znak, da se nekaj dogajauser posted image user posted image user posted image Jst ti res želim, da bi ti uspelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni ni nobenih znakov..itakuser posted image ..me pa danes močno zvija tako kot me zmeraj 1 teden preduser posted image , tako da moji znaki proti tvojim niso nič kaj optimistični.

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
29.9.2006 12:16:15   
Ayolinca
Ah, na te znake jaz nič več ne dam, ker ko bi ti vedela, kolikokrat sem do sedaj že bila ¨noseča¨!!!!!!!!!!!!!!
To pa tudi mene mal zvija kot pred M - sicer bolj poredko.

Sam mi je noro, kaj naredijo ta zdravila. Pa upam, da bodo potem prešla v normalno stanje, če ne bom morala kompler moderce zamenjat, pa res so mi mal prevelike. Dobro, da ni tule gor kakšnega dedca, bi mislil, da se mi je zmešalo.user posted image

Pri nas je tudi konec meseca burno oz. prvi tedn v mesecu, tko da takrat ne smem nikol na dopust.
Je pa res danes zatišje tu gori!!!

Kje je pa Mišek?user posted image

Chiao!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.9.2006 12:25:29   
Ayolinca
Poopsie, še nekaj, a ti jemlješ Tifol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.9.2006 12:34:37   
Anonimen
saj res, Maza, ko sem jst jemala vse te tablete, so mi tud joškice kipele k kruhuser posted image

pri nas je vsak konc mesca za znoretuser posted image  

ne jemljem...sem jemala nekaj časa nazaj zdej se pa s tem ne obremenjujem, ko bom noseča bom začela.
Ti jemlješ?

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
29.9.2006 12:38:16   
Anonimen
MIŠEK ima vikend, briga njo za nasuser posted image , ona zdjle z možekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
29.9.2006 12:50:11   
Ayolinca
Aja, točno. Saj sem zjutraj prebrala, da nas prehitevajo v Dubaju. No, naj kar uživa.

Kaj pa ostale? Saša, pa Mojca ... hmmm, pa še sem menda ktero spustila!!!user posted image

Ja, sem ga začela jemat pred kakšnim tednom. Saj menda ne bo nič narobe, kaj?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.9.2006 13:40:25   
Anonimen
nič ne bo narobe, ne skrbiuser posted image
Vse so poniknile, pteke je, ene deljao druge uživajo...jst sem na žalost med tistimi, ki delajouser posted image ..še malo pa bo konec...2 urci pa letim domovuser posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
29.9.2006 13:44:31   
Saša27
Joj Maza, veš sem jaz tudi v službi, pa mam dans tolk za delat, da ne pridem do RR, pa še matra me dans noro, špika v jajčnikih, mislim da se končno bližauser posted image , hvala bogu za vikend, v ponedeljek pa se spet čujemo.
Maza, Poopsie, čuvajta svoje pikice, Mojca, ti si že tudi zdaj v pričakovanju dobrih novic, za vse pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image , Mišek, ne se sončit preveč, škoduje.

Niovi, Kapica,... vsem želim lep vikend.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.9.2006 14:36:45   
Anonimen
KU-KUuser posted image pupe. Sem bila v šopingu, zdaj me pa tolk križ boli, akr nabija mi notuser posted image . Moram še pozn kosil skuhat, zato bom danes kratka. Vidim, da se vam dogaja, vse ste v nekem pričakovanju ali user posted image ali user posted image . Vsem se naj zgodi, kar se mora v pozitivni smeri seveda. Sem preveč hin, da bi še kaj napisala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
29.9.2006 14:40:22   
Ayolinca
Vsem skupaj lep in ¨bogat¨(user posted image user posted image user posted image user posted image ) vikend!!!

user posted image

Čao!

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.9.2006 14:57:18   
Anonimen
Maza, Saša, MIŠEKuser posted image user posted image user posted image , uživajte v vkinedu in tko kot je Maza povedala oz. naslikalauser posted image ..se kar pod njo podpišem!

MIŠEK, kdaj sem že jst bla utrujena od špinga???user posted image ..predaleč da bi se spomnilauser posted image

Lepo se imejte in  čimveč lepi trenutkov z vašimi user posted image !!

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
29.9.2006 15:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Maza, Saša, MIŠEKuser posted image user posted image user posted image , uživajte v vkinedu in tko kot je Maza povedala oz. naslikalauser posted image ..se kar pod njo podpišem!
vikenduuser posted image
MIŠEK, kdaj sem že jst bla utrujena od špinga???user posted image ..predaleč da bi se spomnilauser posted image
šopingauser posted image
Lepo se imejte in  čimveč lepi trenutkov z vašimi user posted image !!

tolk hitr pišem, ker morm še nekaj podelatuser posted image

pa lep vikend tud ostalim pučkam
kapica
niovi
teira
siskamiska
karmen
sisy..če sem katero pozabila, sorry sem blonduser posted image
za vse vasuser posted image user posted image user posted image pridne bodite!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
29.9.2006 16:12:40   
Sulfinija
Ojla!

No,da se vam an hitro javim preden odidem počivat.Ne to ni bil moj prvi IUI temveč 5.Pri tretjem je bil najden hortmon,vendar ga je bilo premalo,pri četrtem pred enim letom točno ni bilo uspeha,novembra 2005 sem se hotela naročiti na petega vendar doma zagledala user posted image ,vendar žal ss.No in marca sem imela prvi ISCI in sedaj imam še tale IUI,ki upma,da bo uspel.Danes so mi ga naredili,v ponedeljek še grem na en UZ,da vidimo preverimo,če je bila med vikendom O in jaz bom od danes naprej dala možgane na off in doma bomo še pridni in upamo,da lep rezultat čez dolgih štirinajst dni.Sedaj pa leitm malce počivat me je malce ranila in imam malo izcedka.lepo se imejte in pridno klepetajte še naprej.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.9.2006 20:18:03   
kapica
Zakaj se pa tako poslavljate za vikend? Meni nic ni jasno user posted image , a boste kr poniknile. Skoda, jaz imam pa ravno za vikend cas. Je ta svet zmesan user posted image .
Hvala za pestke in tolazbo punce, saj kot sem rekla, ste super user posted image user posted image . Danes mi ze boljse gre, sem se popoldan malo zamotila z barvanjen balkonske ograje, je bilo dobro imeti fraj glavo.
Tudi jaz vam vsem po vrsti zelim lep sproscujoc vikend, da imate cimvec soncka in nic dezeka.  Pa drzim pesti za kaksno super lepo novicko drug teden ko spet pridete user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.9.2006 20:29:44   
Sisy
hojla punce

vidim da je na tej temi kar veselo in da vas je kar nekaj ki ste v fazi čakanja tistih doooolgih 14 dni user posted image  No tudi jaz sem med vami,polovica je že za mano, danes je 8.dan po ET a nobenih sprememb,znakov,ničesar...user posted image  čudno kajne... Držim pesti za vse in če bom le utegnila se javim še kaj...

navijam za vse da zagledate ta mesec en velik,debel plusek user posted image

papa

user posted image

p.s. kaj če bi naredile kakšen "seznamček" kdaj so predvideni testi da bomo me ki nismo toliko v toku dogajanja bolj na tekočem katera ima kdaj predviden datum testa...to bi bilo super,kaj menite? da bomo lažje navijale ena za drugo user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 646
1.10.2006 10:46:50   
kapica
O Sisi, super, ze osmi dan je oz. danes ze deveti user posted image user posted image user posted image user posted image . jaz mislim da je to dobro ce ne cutis nicesar, ker jaz sem v tem casu ze cutila znake normalne user posted image . Tako da boljse da nimas sploh nobenih znakov. Drzim pesti se naprej da bo kmalu plusek user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 647
1.10.2006 12:06:09   
Anonimen
O, kapica  vidim, da samevaš tle gor, kako se kaj imaš. Kako kaj v NEM? 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
1.10.2006 12:16:16   
siskamiska
čao,

mene pa nekaj zanima in sicer kdaj je najbolj primerna ura za špikanje za suprefact: zgodaj zvečer ali raje okoli 22-ih? Zaradi kakšnih stranskih učinkov mislim, da se mi ne bo zgodilo da me bo kaj metalo ponočiuser posted image .
Pa če mi kakšna lahko napiše če se je kaj slabo počutila po teh inekcijah.

Držim pesti za vse čakajoče in da čim prej ugledajouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.10.2006 12:25:00   
Anonimen
Mislim, da smo večinoma vse čutile kake stranske učinke suprefacta. Ene malo bolj, druge malo manj. Vse smo ga jemale zjutraj, mogoče ktera zvečer ne vem. SPrej suprefact pa se je vdihoval zjutraj in zvečer. Jaz sem imela diphereline inekcije, ki so isto ko suprefact in sem ga mogla zjutraj špiknit, tako, da ko sem dobila še menopur inekcije, sem mogla vsako šprico dat na svojo stran trebuha ob 6 zjutraj. Meni je G reku, da je dobr vse inekcije zjutraj dajat. Predvsem pa ob istem času, oz z čim manj zamika. 

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?