|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
27.9.2006 17:32:46   
Anonimen
Meaa, meni so razložili, da si najhitreje izračunaš v katerem mesecu si, da št. tednov deliš s 4,44.

Drugače pa mene tolk boli glava, da grem zdejle kr ležat.

Lp, jjasna

(odgovor članu Ela80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.9.2006 18:01:13   
erna14
ela80:jst sm vceri pusenjaku pisala k me je tok spikal odspod pa mi je odgovoru da ce bolecino v trebuhu ne spremlja slabost,bruhanje ali driska da gre vrjeten za krce ki se pojavijo ob raztezanju maternice,sam ne vem no jst bi na tvojem mestu ce bi te se  full bolel al pa da bi mela premocne krce sla raje k zdravniku ali pa bi jo poklicala in jo prosila za nasvet.user posted image

oj, punce a je kaka k se ni skor nc v nosecnosti zredila,jst sm prve dva meseca zgubila 2kg prejsni mesec k sm sla g.ko me je stehtala sm sla gor za 10g, v tem mesecu presledka pa 40g, sicer mi ni nc rekla da kaj to ni uredu ,ampak men je vseen cudnuser posted image k full jem pa busi se mi tud ze kar vid,(no ceprev se mi je tud ze prej ,predn sm blauser posted image ampak ok pustmo detajle)kg pa kar ne grejo gor pa negrejo tako da sedaj se dobesedno basem z hrano danes ni stvari pomoje k je se ni blo v mojem zelodcu tako da mi je ze mal slabo od mesanja hrane in pijaceuser posted image user posted image .

zdaj pa moram kaj spet skuhat da bo tud moj lubi dobil kaj za jestuser posted image user posted image user posted image ,da ne bom edina k bom kmalu k buhtlcek.lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.9.2006 18:06:35   
MoonEve
Pozdravljene!

Mi smo danes stari 16 tednov user posted image Komaj čakam pregled naslednjo sredo, upam da se bo kaj bolj videlo, ali je user posted image user posted image !

Zanima me, če katera ve, kdaj (naj bi) se utelesila duša v plod. Se spomnim, da sem o tem enkrat brala nekje, pa mi je ušlo iz spomina.

Pa še to: po koncu 1. trimesečja naj user posted image ne bi več ležale na ravni podlagi na hrbtu. Pa ne vem, če s tem mislijo tudi na posteljo (če je bolj trda). user posted image

LP

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.9.2006 18:30:18   
Lana 22
POZDRAVLJENE!

Ponavadi vas sam berem, danes pa se vam še oglasim. Danes sem končno dočakala pregled, mi je naredu tudi uz, no on je reku da bo sam pokukal, ker mi pripadata samo 2! Je user posted image ravno tko lepo ležal z nogami narazen da se je vse že lepo videlo! Tko za statistiko:  marca nas bo razveselil user posted image user posted image user posted image user posted image , stara sem 24 let, okolica Lj, rodila pa bom v PO. Pobožejte svoje bušije, pa vsem lepo nosečnost.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 21:30:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lana 22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.9.2006 21:32:20   
Žabika
Živjo vse sonosečke!
Javljam se vam iz St. Petersburga, kjer sem po petih dneh končno prišla do interneta. Prebrala sem vse vaše post-e in vsem čestitam za vse preglede, dobre rezultate, za tiste z malo slabšimi pa držim pesti, da bo vse ok!
Prav na hitro vam povem še to, da sem prehodila kilometre in kilometre, ne da bi sploh vedele da sem noseča - seveda sem bila utrujena, ampak so bili tudi tisti nenoseči! Sem pa kar dvakrat kar fino začutila mojo malo pikico - v avionu in ob strelu iz topa (to je tukaj tak običaj)! Drugače pa res vse super! Jutri se vračam domov in upam, da bom v avionu spet kaj čutila! Med samim letom sem se počutila super!

Glede srečanja - jaz sem za! No vsaj zaenkrat je to zapisano na koledarju! Sem pa bolj za uro okoli 18h, ker se lahko zgodi da bo treba v službi potegniti! A v Orehku je za nekadilce?

Prav en lep pozdravček vsem, seznam bom osvežila ko pridem domov!
Žabika

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.9.2006 7:27:42   
slumpo
ojla

ja srečanje je lahko tudi ob 18.00. Orehek pa je za nekadilce znotraj.

ejla nosečke....mene neki zanima mene full grabijo krči v noge ponoči. Kaju naj nardim? Help me!!!!!

aja pa še to men se tudi zdi da je moj velik busi nekam sel al pa mam sam tak občutek kaj jas vem!

No pa se še tipkamo kasneje

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.9.2006 7:34:56   
tinaaja
Slumpo hehehe a tvoj je tud sel papa... Ja men je tud v 14 tednu nekje, ko se je zgleda crevesje sprostilo. Po besedah moje G je to cist normalno, ker trebuscek v prvih 3 mesecih naj bi bil le od crevesja, razen drugo, in vec rodnice, katerim se prej pozna. Tko da.. Jaz bi tud, da moj pozene bolj hitro, moj pa se pol rezi, da ga bom se prehitro dost imela user posted image

Za krce - kalcij in magnezij... Jaz bi ti zaenkrat priporocala, da proba s hrano dobit tega cim vec,.. zdaj donat za mg, mleko, sir za kalcij. ce ne pomaga pa v lekarno in ti bodo dali tablete.. men zvecer dostkrat ful trzajo noge, pa poskusam z donatom in mlekom.. zaenkrat.

orehek, fine with me.. Za vse strastne nakupovalke - BC je blizu heheheh

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.9.2006 7:56:42   
slumpo
oj

ja jaz mlečnih izdelkov velik pojem, po donatu pa mi obrača...ali je za magnezij še katera druga zadeva, razen tablet.

no pol smo pa že skor dogovorjene ljubljančanke z okolico. a pustimo torej....

10. oktober ob 18.00 v Orehku v BTC-ju (kepica je blizu)

sem pa zgleda fasala prepih v usta in me bolijo dlesni pa ličnica z notranje strani pa bezgavke pod kostjo.
bo že mim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.9.2006 8:11:19   
zora
Pozdravljene!
Se bolj redko oglašam. Mali je imel laringitis in sem bila na bolniški, zdaj pa mene že cel teden matra hud prehlad. Če mi bo zneslo, pridem še jaz na "zmenek" v BTC. To bo točno dva dni pred mojo morfologijo. Komaj čakam. Mali se že kar fajn premika, niso več le mehurčki. Konec koncev sem danes vstopila v 19. teden (po NS sem že nekaj časa v njem).
Jaz nosim že cel mesec nosečniške hlače. Saj so mi še katere moje prav, ampak se mi zdi brez veze da utesnjujem sebe in otroka.
Tiste, ki imate krče: zvečer pred spanjem si "raztegnite" noge. Vsedite se na posteljo in prste na nogi vlečite k sebi. Meni je v prejšnji nosečnosti samo to pomagalo.
A je katera razmišljala o plavanju za nosečnice?

Lp

Zora

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.9.2006 8:34:30   
NMJ
OJLA,

jaz sem tudi za "zmenek" marčevk 10.10. pri Orehku- če se bom ok počutila se vam pridružim. Kajti ugotovila sem da če kaj preveč delam (pa ne pretiravam)me takoj začne boleti v križu ali spodaj v trebuhu. tudi jaz imam ta teden vse pogostejše krče v trebuhu in včasih čudno bolečino pod trebuhom. ko se uležem in počivam pa mine.očitno bom morala kar precej preležati to nosečnost z mojima sončkoma - samo da bo vse ok .

čao

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.9.2006 8:35:02   
urla
Evo še mene. Se pofočkam pod 10.10 ob 18.00. Komaj čakam, da se spoznamo še v živo in ne samo virtualno.

Slumpo - glede krčev, meni pomaga magnesol (uredil krče in prebavo). Priporočala moja G in pila sem ga tudi v prvi nosečnosti.

Zora - jest sem že začela hodit na plavanje v Atlantisa. Zgleda da se drugače ne bom spravila na telovadbo, na plavanju pa smo lahko cela družinica skupaj. Sem imela na začetku blazne pomisleke glede bazenov naspoloh, pa me je G potolažila, da ni nevarnosti glede vnetja. Za boljše počutje, si pa lahko pomagam s tamponom. Pazit je treba samo to, da voda ni pretopla (wirpooli odpadejo).

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.9.2006 10:43:36   
dskubin
Slumpo ja magnezij res pomaga. Sicer nimam jaz krčev, ampak moj ljubi. Ko ga prijemljejo, pije nekaj dni šumeče magnezijeve tablete. Več ti ne znam svetovat.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.9.2006 10:53:07   
dolgolaska
OOO!!
Vse govorita da vam je buši zginu...meni ni...sem v 15t ampak zgledam pa kot da sem v najmanj 20t user posted image ...ah kaj čmo..pa kaj imate ostale res tako male trebuščke????

SLUMPO...jaz sem nekje čitala(za krče v nogah)..in tudi meni je g rekla sicer za krče v trebuhu,da naj v lekarni kupim MAGNESOL...šumeče tablete in meni je dosti bolje po njih,jaz jih ne pijem vsak dan ampak mogoče 3-4x na teden pa mi res pomaga...probaj...

Kar pa se tiče kavice 10.10. sem tudi ja ZA..če pa bo slučajno prišlo kaj vmes ali pa če se ne bom glih najbolje počutila,me pač ne bo..pridem pa na naseldnjega..O.K....jaz glih nisem iz Lj.imam do tam urco vožnje tok,da ...no sej do takrat bomo še videli kaj bo, a ne??!

No kje ste spet vse...
...lovite zadnje tople sončne žarke??!!

LP!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.9.2006 11:50:29   
A-N-J-A
Jaz sem prišla s pregleda pri G.Kri pa voda je vredu,toksa neg.Dobila sem napotnico za fizioterapijo.Mam bolečine v križu,tud v prvi user posted image sem hodila in je fajn ko ti pokaže kakšne vaje moraš delat.
UZ nisem mela srčka tud ni poslušal,tko da komaj čakam na brcike.

Glede računanja v katerem mescu smo,jaz nisem nič komplicirala.Rok mam 23 se pravi da je bil prvi mesec dolg 1,5m,naprej gre pa normalno.23 sep. sem bla noseča 3m.....

Glede zmenka pa jaz ne morem obljubit,ker bi mi bolj odgovarjalo dopoldan.Če bom prišla bom,če ne pa ne.

Meaa lepo da se selite na naš konc.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.9.2006 12:20:20   
draja
Evo končno se še jaz malo oglasim.

Upam, da mi uspe priti na naš zmenek!!! Sploh glede na to, da prav nobena od mojih prijateljic ni noseča in nima s kom razen z vami deliti doživljanj in občutenj.

Voziček imava midva že bolj kot ne izbran, čeprav še nisva po trgovinah hodila. Da bo Quinny sem se odločila glede na to, da gor paše Maxi Cosi lupinica, ki je imela najboljše rezulatate na crash testih, da bo prav Quinny Speedi pa zato, ker je edini, ko se zloži, tako majhen da gre v naijn Clio! Sem prebrala na forumu vse nejgove prednosti in pomanjkljivosti in mislim, da je trenutno najboljši za najine potrebe. A mogoče katera ve, kdaj pride nova kolekcija (torej kolekcija 2007) Quinnijevih vozičkov?

O imenih se kaj dosti ne pogovarjava imava pa bolj kot ne že izbrana!

Midva sva na žalost podnajemnika, januarja pa se seliva v malo večje najemniško stanovanje. Upam da greva enkrat poleti v nakup. Tako da sobice za babya ne moreva urejati, pa še same selitve naju čakajouser posted image . No, saj bo, kjer je ljubezen je tudi moč!

Imejte se skrajno lepo še naprej!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.9.2006 12:40:32   
dolgolaska
O!
Me nekaj zanima!!!
A je mogoče da pri 15t2d čutim mehurčke al pa kot da bi mi ribica po trebuhu plavala????????????????????????????

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Ali pa se mi spet dozdeva?????user posted image   user posted image   user posted image

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 28.9.2006 12:45:30 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.9.2006 13:13:39   
Encijan
Včeraj sem bila na pregledu, kjer G na žalost ni naredil UZ, a sva se lepo pogovorila in sem prav zato  zadovoljna s pregledom. Vzel si je namreč čas in nisem imela občutka da sem le številka - ena izmed mnogih. AC-ja ne grem delat, s čimer se je glede na mnenje genetikov strinjal tudi moj G, saj je tveganje za napako le malo večje od tveganja pri posegu. Čutim, da je z najino bebiko vse v redu in da se bomo marca skupaj veselili rojstva naših sončkov.

Trebušček raste, danes zjutraj se mi je zdelo, da je že prav okrogel in da je do spremembe prišlo čez noč - prav hecen občutek, čeprav vem, da ni možno. No, nase spravim še stare hlače (iz obdobja preden sem nekoliko shujšala), a mi malo dol lezejo. Bo že. Včeraj sem potem še cel dan lutala po Ljubljani in šla tudi v Kepico pogledat, če imajo kaj zame, probala sem nekaj hlač, a se še nisem odločila za nakup, po moje je še prehitro, trebuha le ni toliko, da bi morala imeti že tisti mehki pas, ja, pa tudi barv in krojev ni bilo po mojem okusu, čeprav imajo drugače lepe stvari. Menda pa zelo pogosto menjajo kolekcijo, zato bo treba kar večkrat malo pogledat. Tejčica, hvala za št. strani v Neckermannu, res sem jih spregledala, tako da sem potem naročila eno majčko, ostalo bom pa mogoče kaj uporabila za idejo pri šivilji, samo nisem ravno standarnih mer in se bojim, da bom morala vse vračat.

Popoldne sem se udeležila še predavanja za zgodnjo nosečnost v Šoli za starše (Je bila morda še katera od tu tam, nisem zasledila, da bi kaj omenjale?), kjer smo v drugem delu imele tudi nekaj nosečniške telovadbe oz. bolj osnov le-te. Je čisto drugačna od aerobike ali česarkoli, saj temelji na stabilizaciji, ki jo dosežemo s Keglovimi vajami in hkratnim gibanjem in pravilnim dihanjem. Upam, da v kratkem uspem o tem izvedeti še kaj več oz. najti kakšno tovrstno vadbo v okolici ali pa vsaj več informacij o tem. Izvedela sem tudi glede ležanja na hrbtu, po 16-em tednu res ni več priporočljivo, ampak menda večina nosečnic to spontano začuti in se obrne na bok (vsaj jaz se to začutila, saj mi spanje na hrbtu ne ustreza več, morda za pol ure, potem pa se obrnem na bok), pomembno je tudi pravilno vstajanje in leganje - vedno preko boka. Glede plavanja nam je babica povedala, da v Sloveniji ni tako čistega bazena, ki bi ga nosečnicam lahko priporočala in naj si vedno pred plavanjem - previdno - vstavimo tampon. Opozorila je še na to, da naj se v nosečnosti ne namakamo, torej odplavajmo in nato ven iz bazena.

MoonEve,  glede utelešanja duš, menda obstaja neka uradno določena številka tednov, ki pa po mnenju Michael Newton-a (Potovanje duš, Usoda duš) ne drži, saj se duša po njegovih izkušnjah s pacienti utelesi zelo različno, običajno - če sem si prav zapomnila - nekje med 3. in 7. mesecem nosečnosti, v zelo izjemnih primerih pa šele malo pred rojstvom. Je pa stvar precej delikatna, pa če vanjo verjamemo ali ne. Jaz sem knjigi prebrala pred časom, ko sem iskala uteho po več SS in moram reči, da sta mi knjigi odprli oči za določene stvari, čeprav še zdaleč ne morem kar tako sprejeti in razumeti vsega, kar tam piše.

Ko smo ravno pri knjigah. Ali kaj berete? Jaz sem zaradi SS v preteklosti in še drugih okoliščin (služba, stres, dolga vožnja) tudi na bolniški, s tem da imam priporočilo G za lažjo telesno vadbo in si čas krajšam tudi z branjem knjig. Ta teden sem prebrala Alkimista Pabla Coelhe-ja in me je knjiga navdala z zelo pozitivnimi mislimi. Nisem vedala, da je misel "Če se nekaj resnično/močno? želiš, potem vse stvarstvo stremi k temu, da se ta želja uresniči" iz te knjige. Če je tudi vas kaka knjiga navdala s pozitivnimi občutji (ki jih v tem času še posebej potrebujemo), jo prosim tukaj napišite, ali pa film (včeraj sem na DVD-ju gledala Zeleno miljo (podnaslov "V čudež ne verjamamemo, dokler se ne zgodi") in se še danes čutim polna energije in volje in bla bla bla. Ali pa se je tudi zame začelo tisto najlepše obdobje v nosečnosti, ko naj bi kar pokale od energije.user posted image

Saj ne vem, če boste tole prebrale, ko sem cel roman napisala. V kratkem se mi doma obeta hitri internet in takrat upam, da se oglasim večkrat s krajšimi prispevki.

user posted image od Encijan

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.9.2006 13:20:52   
erna14
dolgolaska:cauci,tud jaz sm cutila neki podobnga k ti pa tud nimam pojma kaj je bilo to,mislm kr neki se mi je u busiju dogajal u bistvu se mi se vedno vsake tolk casa zdaj sm v 18 t ampak se vedno ne cutim brcik ampak sam user posted image user posted image user posted image posebaj zvecer k se umirim.upam da kmal pridejo tud brcike,komi cakam

punce zanima me ce kaka user posted image  zivi blizu sentvida

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.9.2006 13:54:05   
urla
Dolgolaska in erna14 - to je začetek brcik. Kmalu bodo bolj občutne in takrat bo veselje.

Erna14, če govoriš o Šentvidu v Ljubljani, potem sem jaz blizu.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.9.2006 14:17:55   
tejčica
Pozdravljene punce!

Mi prav manjka RR, ampak kaj ko enostavno ni časa za klepetanje. Jaz sem zadnje dva dni imela kar paniko, saj brcik nisem več čutila. To noč nisem skoraj nič spala, tako me je skrbelo da je kaj narobe, potem jih pa danes zjutraj le začutim. Sem se pošteno razveselila in si oddahnila. Glavoboli se me pa lotevajo eden za drugim. Skoraj ne vem več kako je brez. Lekadole pa tudi ne morem kar vsak dan jesti. Poleg tega se me je pa še prehlad lotil, tako da sem čisto preč. Upam da ne obležim.

Sibil, kako je bilo včeraj na pregledu? Glede službe pa nimaš kaj izgubit če greš probat.

Encijan, tudi mene sedaj rešujejo hlače ki sem jih nosila pred hujšanjem, ampak dolgo se ne bom več mogla švercat.user posted image  Jaz prav v šolo za starše tokrat ne bom hodila, grem pa naslednjo soboto na pogovor za nosečnice. To poteka v ZD Koper in je individualno.

Ekola, to me moje javljanje pav na hitro.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.9.2006 14:19:13   
Mimi*
A-N-J-A,a napotnico za fizioterapijo dobiš samo pri svojem G.?
Jaz sem sicer aprilka in me je pred desetimi dnevi zagrabilo v križu,da še danes težko hodim.
Takrat sem bila sicer ravno na pregledu ampak mi  moj G. ni predlagal nikakršne fizioterapije.Bi pa z veseljem hodila,drugače me bo pomoje pobralo od teh bolečin!

Uživajte user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.9.2006 16:04:02   
A-N-J-A
Mimi jaz sem jo sicer dobila pri G,ampak menim,da ti jo tud splošni dr. lohk napišeuser posted image

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.9.2006 17:45:37   
Ela80
Ojla Čvekice,

jaz sem danes veliko boljša, včeraj me je pa kr pošteno skrbelo ker me je bolel trebuh od poldneva non stop. Meni se tudi zdi, da sem včeraj od vsega hudega začutila prvo brciko, ki me je kr mal v dobro voljo spravila.
Tudi jaz sem iz Ljubljane, natančneje iz Polja, tako, da če je katera iz tega konca bomo šle komot na kakšen sprehod, ko bo seveda čas za to.
10.10. se vam pridružim če le ne pride kaj vmes. Orehek je pa zelo dobra odločitev. Najbolj mi gre na živce ker ne moreš nikamor v noben lokal, da ne bi kadili, hvala bogu, da je sedaj še tako toplo, kaj bomo pa pozimi?

Čauči

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.9.2006 19:48:44   
Barči78
Ojla,
Da malo pozdravim, ker se zadnje čase sploh nimam časa oglašati. V službi imam tolk dela, da kar ne dojamem kdaj je konec dneva. Pol pa doma mala živčika, ki kar prekipeva od energije, mami pa vkup leze. Jutri se odpravljamo na morje za vikend, da naberem dodatno energijo in spočijem glavo.

V glavnem, danes imamo 17 tednov user posted image user posted image user posted image , se dala slikico v album, se mi zdi, da sem že prava bucika.user posted image

Tko, zdej grem pa pripravljat stvari za na pot, pa bejbiko spat nesem, pol se pa uležem in čakam, da me brcne.user posted image  Joj, kakšen lep občutek, vam povem, da se ponoč kar zbujam in čakam, če bo dete kaj brcalo, pa si najbrž misli, mami ti kar čak, jest bom spal. user posted image user posted image

Se slišimo še kaj, pa lep, sončen vikend.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?