tejčica
|
Pozdravljene punce! Pri meni je danes na sporedu poležavanje, poležavanje in še enkrat poležavanje. Edino kar sem danes imela v planu je peka peciva, ta pa je tudi že iz pečice. Mi ta vikend tako prehitro mineva, da ne morem verjeti. Včeraj sva se z malo cel dan potepali naokoli in sem bila še bolj utrujena kot pa če bi bila v službi, sva pa obe noro uživali. Mi je pa tašča včeraj tako dobro delo naredila, da je ne morem prehvalit. Je prišla iskat vse naše nespeglane cunje (4 tavelike vreče!!!) in jih danes dobim zlikane. Ko sva se pa danes pogovarjale z mojo mami in ji to povem, pa mi ona reče, no pol pa men ni treba dol pridet. Je mislila jutri ali pa v torek priti dol in mi zlikat, potem pa šibat nazaj na Gorenjsko. Ekola, take dobre ženske imam okrog sebe. Moj prehlad se počasi poslavlja. Smrkam sicer še vedno, ampak vsaj grlo in sinusi me ne bolijo več. Barči78, buši imaš pa res lušten. Pa kako je Neja navdušena. Uživajte na morju. Tinaaja, naj te tvoje jutranje tegobe čimprej minejo. Slumpo, to da špikanja ne čutiš vsak dan je čisto normalno. Jaz se že sama sebi smejim, ko me špika me je strah da je kaj narobe, ko pa me nič ne špika, pa me je spet strah da je kaj narobe. To smo pa nosečke. Dolgolaska, 3 kilogrami plusa do sedaj sploh niso preveč. Nič skrbet. Jaz sem jih v prvi nosečnosti do 17. tedna nabrala kar +6, tokrat pa +2. Sibil, hitro se pozdravi. Dajadada, za telovadbo. Jaz pa kar prelagam, vedno najdem kakšen razlog da ne grem. Meni se trebuh že kar vidi, imam pa kar fino obloženega, tako da ga v album ne dam. A-N-J-A, sem se nasmejala temu mimi, mimi. Pa čestitke. Pikca, tudi vam bo uspelo. Vidim da se nas veliko ubada z glavoboli. Mene glava boli vsak dan!!! Enkrat manj, teh skoraj ne porajtam več, drugič pa bolj. Lekadolov se pa izogibam, razen kadar res ni za živet. Naomi, luštna razlaga glavobolov. Se pa bojim da bodo moji možgani brez krvi ostali, če bo šlo tako naprej. Anna2007, . Super! Sedaj pa kar brez skrbi. Dolgolaska, rodit pa nikar še it, no. Zaradi mehurčkov pa nič panike. Tudi meni se zgodi da brcik ne čutim vsak dan. Seveda takrat tudi jaz paničarim, pa kamlu ugotovim da je vse ok. Mesece pa jaz računam tako: ZM je bila 4.6., PDP pa imam 11.3.07, torej sem bila 11.7. noseča poln 1 mesec in sem šla v drugega, 11.8. 2 meseca, 11.10. bom štiri mesece in grem v petega...11.3. pa bo polnih 9 meecev. Sem preveč zakomplicirala? Obalke, a ste spet za kakšno kavico? Sedaj bo pa počasi treba iti iz pižame (ja,ja, vem kolk je že ura ) in se odpraviti k tašči na nedeljsko kosilo. Uživajte v sončku, dokler še je. Pa pa!
|