|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
26.9.2006 14:34:10   
Cinca79
ej hvala, ker ste pomirile, sem že malo bala, ker je tako kot pred menstruacijo, na začetku user posted image  me je tudi špikalo, vmes je ponehalo, sedaj pa spet...samo da je vse okuser posted image , to je moja prvauser posted image , pa sem še malo zbegana

A-N-J-A: ja stanujem v fužinah, tako, da bo kliničen zelo blizu, ko bo čas za to user posted image , si mogoče ti tudi kje blizu doma?
je rekla sestra Vesna, da smeš le, če si bil že pred nosečnostjo aktiven, ker mora vse biti čimbolj tako kot je telo navajeno...jaz sem hodila do konca maja na aerobiko, potem pa se je začelo tole veselje user posted image , upam, da sem dovolj fit...jaz sem za to vadbo izvedela na forumu in so punce zelo hvalile.. sestra Vesna je kar malo pojamrala, je rekla, da je skupina že zelo polna, vadba pa traja 2 uri!! od vadbe do rojevanja , ampak jaz še lahko pridem user posted image

tinaaja: jaz sem tudi mislila, da je dedi dedek, sem pomislila, da ima vaš dedek zelo veliko veljave pri izbiri imena user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.9.2006 14:39:47   
A-N-J-A
Men se je pa zdel čudn,da bi dedi zbiral imenauser posted image .Čeprav moj fotr je zanč prjavu,da če bi blo po njegov bi bla Ana pa Janez.Pa sem rekla zakaj pa sem pol jaz AnjA PA PRAV JAZ SEM MISLU ZA TVOJEuser posted image (ups črke).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.9.2006 14:46:11   
A-N-J-A
Cinca79 jaz sem pa z Bizovika,bova lahko potem z baby-ji skup vn hodile.Jaz sem vedno na pst hodila,pa do Štepancauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
26.9.2006 14:54:43   
erna14
mene pa spikne tako na momente ampak to res tis k da bi me en z iglo zbodu pa takoj za  cca.2sekunde spusti,in to me je ravno kar zacel  in se mi na kratke presledke ponavlja drgac nimam z tem pretiranih tezav tko da upam ni kaj narobe

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.9.2006 15:04:42   
slumpo
ja malček vam pa sledim....

sem zasledila debato glede bolniške.
jaz sem sklenila da bom hodila v službo pa kljub temu da je težavna in zelo stresna ker je v igri veliko denarja do konca do kadar se bo le dalo. seveda če bi bila rizična ali pa karkoli drugega narobe in bi bila prisiljena ostat doma bi najbrž mogla tako pa si ne predstavlam bit ves čas doma do konca je še daleč.

ja kar se imen tiče mava midva dogovorjeno....Anej in Tara (kar bo pa bo)

Voziček mam že ugledan (Ped Perego) kombinacijo od 0 do 3 let.

po nakupih zase grem pa ta teden ...si moram kupit ene kavbojke ker se mi že pošteno kovca po njih.

ja ljubljančanke in okolica ....predlagam tudi en dan popoldan po 5 uri.

se še tipkamo.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
26.9.2006 15:05:48   
slumpo
aja pa špikanje jst tudi čutim vsak dan enkrat bolj enkrat manj...je tudi odvisno koliko sem jaz aktivna...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
26.9.2006 16:13:29   
Sibil_
Ja Urla, resno mislim-poskusi pa boš videla.Ker če obrneš glavo se ene mišice ne morejo skrčit al neki, pa ti ne uide.Trust me!user posted image

Meni je pa Ella ful lepo ime, ne vem če ga ne bi kar ukradla, hehe.Pa prav z dvema l-jema mi je všeč, tudi recimo Emma mi je lepše kot Ema.PAč okusi, kaj čmo.Pa Tajda je meni tut všeč, pa ima moj asociacijo na tajgo, tako da odpade.user posted image

Kaj gre katera obalka na telovadbo danes popoldan?JAz sem tako povožena danes, da se komaj iz postelje zvlečem, pa ponoči sem malega dvignila iz prenosne posteljice in mi je od bolečine v trebuhu kar sapo vzelo.MAter, res ga očitno ne smem več dvigat, me ful boli.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
26.9.2006 17:34:02   
brundi
Da se še jaz mal oglasim;
JJASNA-tud pr nas mamo ti dve imeni,niso tko pogosti-splohPOLONA tko da sem kr pogledala da je še komu všeč to ime..
ERNA 14-meni bi moral šef rečt kar je tebi..b že vidu hudiča..tamle se zastruplaš,da pol takle "na dnarju "ležijo..pol ti pa še lapajo zraven!!!!GRRRR...jaz sem alergična natakele "gospode"
Drgač mam pa jaz tud iste težave z vodouser posted image  s špikanjem pa ravno ne..drug teden imam pregled pri G in smo dobili novi ultrazvok,tko da mi ne bo treba čakat na morfologijo-mi bo lahko povedal že zdaj ali je imela dr.Strah prav glede spola..user posted image ?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
26.9.2006 17:51:15   
urla
Sibil - juhuhuhuhuh user posted image user posted image user posted image ne lulam več, ko kiham. Res pomaga. Nisem mogla verjet. No pa smo eno težavo rešili.

Sezam - meni tudi odgovarja po 17 uri.

A kaj veste kje se potepa bibi? Je že kar nekaj časa nisem zasledila?????

(odgovor članu brundi)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
26.9.2006 17:58:39   
dolgolaska
SIBIL..super si..jaz tudi več ne lulam ko kihamuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !
URLA...ja jaz sem tudi prej ugotovila,da se BIBI že dolgo ni nič oglasila....le kje se skrivaš potepinka?????????
THAISS..še enkrat hvala!!user posted image

Kar pa se tiče špikanja sem jaz kar na istem...mater včasih tako zaboli,da je groza....
ampak bo...

Bodite pridne!
LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 26.9.2006 18:01:44 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
26.9.2006 19:12:50   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Sezam - meni tudi odgovarja po 17 uri.

user posted image user posted image  si malo zamešala imena

Mi imen še nimamo - moj pravi da še ne ve kaj bo, da bo potem razmišljal user posted image user posted image  Cunje in ostalo bom porabila od prve, tko da ne bomo zapravljali user posted image .

Nočno lulanje - 1 x.  Če se ne zbudi Ana, mora pa mami lulat user posted image . Tako, da se tudi jaz ne spomnim, kdaj sem prespala noč.

A kateri že otrdeva trebuh? Meni je sedaj začel.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
26.9.2006 22:21:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.9.2006 7:54:59   
marjetka
Dobro jutro!
Danes začuda nisem zaspana, mi je pa malo slabo po jutranjem zajtrku (še vedno).
Odštevam še ta dva tedna do mojega dolgega dopusta user posted image , saj komaj čakam da bom doma. Mam ponovni pregled 30. oktobra pa se mi morjo rezultati mal popravit, ker če ne bo moja G spet paniko zagnala. Pa itak vem da zelo verjetno ne bom prišla do mojga PDP, zato je boljš da čim več počivam da bi tale nosečnost trajala čim dlje.

Tudi pri meni še nobenih gibov (sm v 17t), ampak bo že, pa trebušček mi je tud mal skup skoču (očitno je črevesje našlo boljši prostor), tako da upam da sedaj kmalu začne rasti tisti pravi.

Včeraj bila pri zobozdravniku, upam da malega ni tolk bolel k mene, no sej ni blo tako hudo, ampak zdej lohka mal bl jamram.
Sem tudi iz okolice LJ in se seveda javljam za udeležbo na srečanju.

Sm tudi jaz premišljevala da bi šla na kakšno telovadbo, sam trenutno še ne najdem nobene energije, saj ponavadi sm že ob 20.00 vodoravno, zato tudi user posted image  kumi čaka da bom več doma, da bo več user posted image , ker pač zdej prej zaspim kokr bi sploh prišla do kakšne predigre.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.9.2006 8:09:22   
urla
sezam - oprosti, je bilo namenjeno za slumpo. user posted image

Mi imamo pa danes 18 tednov. Še malo pa bomo na pol poti........ juhuuuuuuser posted image

< Sporočilo je popravil urla -- 27.9.2006 8:12:30 >

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 9:18:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.9.2006 9:26:48   
tinaaja
Meaa, kako jih ne delajo vec.. to je tudi najin izbran vozicek, ampak un z limeta barvo.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 9:41:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.9.2006 9:51:28   
tinaaja
Jaz bom kar pocakala... Skoda .. a pa je prodajalka kaj rekla, da bodo izdali novo verzijo? ker logicno bi bilo, da ce nekaj ukinejo, da pride nov user posted image  
Jaz bom pocakala do pregleda 6.10., pol pa bom sla pogledat, ce mi je se vedno toook vsek, kot mi je ze zadnje leto. In ce ja, pol bo akcija user posted image  vseeno mi je prezgodaj za kupovat, ampak ...  morda pa le dobijo nov model, ki bo ziher izboljsan user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.9.2006 10:23:18   
soncek78
Hello dekleta...eko me spet tu.

Ma nisem uspela priti do računalnika, da bi kaj napisala..

No Maja- telovadba za nosečnice ima gsm:031/579-252user posted image

Cena za 2x na teden je 7.000 sit, za 1x na teden pa 4.000 sit.

Jaz se sedaj počutim kar dobro... sem polna energije in volje do dela. Samo zvečer padem takoj v težek spanec. user posted image Pa kaj čmo.

Lepo se imejte..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.9.2006 11:46:42   
bibi
Punce evo mene, vidim, da ste me že pogrešale! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Redno vas berem, samo časa nimam nobenega, da bi kaj pametnega napisala! user posted image
Počutje je vredu, jutri bom v prešla v 18 teden! user posted image  Brcik še ne čutim ali pa jih ne razpoznam (mogoče tudi zato, ker sem bolj obilne sorte), bi me moglo kr orng usekat, da bi potem vedla za kaj se gre! user posted image  user posted image  user posted image

Naslednji četrtek imam pregled, komaj čakam! Trebuh se mi je ful povečal in sem že pravi balonček!

Drugače sem pa tudi zelo zaposlena z opremljanjem podstrešnega stanovanja, tako da mi zmanjka časa, da še kaj napišem.

Če gledam zgornjo tabelo, pomeni da bom že v 5 mesecu nosečnosti??

Babike lepo se imejte, pridno čvekajte in se še kaj tipkamo!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.9.2006 13:06:58   
slumpo
ojla

se samo oglašam na hitro ker mam gužvo....

pa smo v 14 T in počutje se je vrnilo na normalo...tudi malček več apetita sem dobila in si takoj za začetek danes za malco prvošla kebab sicer vegi ampak začetek je dober.

no ljubljančanke z okolico kdaj se dobimo? dajmo predlogi....so nas primorke prehitele...ali čmo kar datum in uro določt pa kera pride pride pa zadevo ponovimo še kdaj da bomo vse se enkrat srečale?

tinaaja ampak ko berem te zadeve za nazaj bi pa ti z nasveti in informacijami lahko nadomestila eno info točko za nosečke. marija kok veš! jaz se bolj sproti seznanjam z zadevami ki me doletijo...več kot toliko pa ne berem sploh pa ne revij ker so se mi mal zamerle no al pa sem mogoče jaz kriva ker so v njih tudi članki ki niso veseli in jaz teh zadev ne prenašam ravno najbolje! pa se trenutno nočem več kot tok obremenjevat z negativo ker mi že tako preveč prileti na všesa.

lp vsem

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.9.2006 13:22:52   
urla
Slumpo se strinjam, da določimo en datum (pa naj bo kak teden prej) in uro in se dobimo, kdor pač pride.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.9.2006 15:09:50   
tinaaja
Slumpo, ves, vse to vedenje je zame eno pravo prekletstvo!!! Ker kot pravis vem veliko tudi o the dark side of it.. Zarad slabe izkusnje pac.. Sem po naravi clovek, ki nekaj, kar ga zanima, nastudira. Pri vecini zadev je OK, tukaj pa mi bolj skodi kot koristi. In ze nekaj casa razmsiljam, da bi se odklopila in od foruma in od vseh ostalih z nosecnostjo povezanih zadev, razen sebe seveda user posted image  Ker pol prevec paniko zganjam sama v sebi.. In mi samo skodi.

Sem itak zalostna ful, danes je namrec moj nesojeni PDP. Kljub novi user posted image , se vedno boli dejstvo, da prve ni vec.. Da bi morala imeti zdaj ze enega v narocju .. mah, preteklost je treba pustit tam, kjer je, ampak danes mam razlog, da objokujem.

Ljubljancanke - 10. oktober - tako je dovolj casa, da vse organiziramo, dobite varstvo, dogovorite z mozmi user posted image user posted image user posted image  in podobno... Kaj pravite? cez slaba 2 tedna.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.9.2006 15:25:42   
slumpo
oj

ja tinaaja sej je tako kot praviš...jaz pa sem še firbec in bi rada vedela in to in ono...in kot pravis tukaj si prav nevem koliko več od tistega nujno potrebnega niti ne želim vedeti in se umetno zaviram z iskanjem člankov na to temo.

10 oktober je OK le še uro in kraj. Predlagam uro 5.00 popoldan mogoče nekje kjer vemo da je zdraven brez problema za parkirat. Razmislimo. Men je lepa slastičarna Orehek v BTC-ju pri tržnici ....kaj pravite.

Bodite lepo in se pišemo.

Šibam k frizerki.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.9.2006 16:53:19   
Ela80
ojla,

mene danes od kosila že skoz trebuh spodaj boli tako, da me kr malo skupaj vleče. A je to kaj narobe, ker do sedaj mi ni bilo nič?

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?